Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 5 Kpop Idols

#11
Pai...

1. Mir(MBLAQ)
[Imagine: Mirmblaq152.jpg]
Yea, el este preferatul meu si asa va fi mereu :]] Bine, la inceput a fost Lee Hongki(Ft Island), insa dupa ce am descoperit trupa MBLAQ, m-am indragostit pe loc de Mir :]] Este genial tipul, atat de amuzant, de adorabil, de frumos. Ii ador vocea, canta atat de bine si imi vine sa ii strang pe toti de gat ca nu canta mai mult .___. Imi place stilul lui si ii ador toate frizurile pe care le-a avut :]] Mai ales cand era roscat si blond >.< Are un ras molipsitor, pe bune .__. Ii ador rasul, atat de contagios. Vocea lui e atat de diferita de cea pe care o are atunci cand canta. Si ochii aia asa mari si de catelus 105 Cum sa nu il ador?! Eu una nu ii rezist xD

2. Lee Hongki(Ft Island)
[Imagine: 445840a7.png]
Saracul, a ajuns pe locul doi :]] Insa, il ador la fel de mult. Dintre toti cei care canta kpop, Hongki are cea mai frumoasa voce, pe bune. Am cautat si am cautat, insa, dupa parerea mea, nimeni nu il intrece. Canta atat de bine live ! Si este atat de nebun, de copilaros. Chiar daca are 21 de ani, se comporta ca un bebe de 4 ani xD. Stiam de Ft Island de mai mult timp, inainte sa vad You're beautiful, insa, doar dupa ce am urmarit drama, m-am indragostit de Hongki :]] Vreau sa il vad jucand in mai multe drame de acest gen. E un actor incredibil, pe langa faptul ca e un cantaret genial.

3. Lee Joon(MBLAQ)
[Imagine: MBLAQ16.png]
Honey abs ! : )) Tipul e genial, atat de amuzant si arata atat de bine O_O Ador momentele cand isi ridica tricoul ! De ce nu apare pe scena mai bine gol? Ar scapa de o treaba. Imi place foarte mult de el, mai ales caracterul lui. E atat de nebun, parca e sub influenta drogurilor uneori : )) Insa, este atat de sensibil, de timid >.< Nu mi-am putut imagina vreodata. Dupa ce am urmarit emisiunea Idol Army, mi-am dat seama de acest lucru, desi nici acum nu pot sa cred. Este cel mai timid din trupa :]]

4. G Dragon(Big Bang)
[Imagine: jiyong_base_017.png]
M-am indragostit de el atunci cand l-am vazut in videoclipul "Breath". Avea parul blond pe atunci, ceea ce m-a atras cel mai bun. Eu ma dau in vant dupa tipii blonzi :]] E atat de cute, de funneh ! Este preferatul meu din Big Bang si ador toate momentele cu el. Am vazut o groaza pe YouTube si tipul intrece limita dragalaseniei si a nebuniei >.< Pacat ca nu mai e blonnd, ii statea atat de bine...

5. Yoseob(B2st)
[Imagine: beastyoseob.png]
Omul acela e atat de dragut O__o Are douazeci de ani parca, sau douazeci si unu, nu mai retin, insa nu arata deloc ! Ii dai maxim 15, doamne :]] Il ador, este prea genial copilasul ala >.< Eu refuz sa cred ca are mai mult de 15 ani xD. E atat de dragalas, de cute, de adorabil, nu ai cum sa ii rezisti ! Imi place la nebunie parul lui blond :]] Este preferatul meu din trupa si cred ca asa va ramane mereu.

Si dupa vine Yong Hwa din CN Blue : > Febletea mea.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#12
OmO, like, no Dubu???

1) Lee Jinki - Onew *Dubu* (SHINee)
Parerea mea? Baiatul asta le are pe toate. E un pachet complet. Nu pot sa imi dau seama cum nu l-a ales nimeni. Ce vreau sa spun, cand am descoperit k-pop, am descoperit SHINee. Ei bine, nu cunosteam foarte bine membrii si tocmai de aceea nu stiam cum se comporta sau cum vorbesc. dar stiam ca Onew era liderul si din putinele, foarte putinele materiale pe care le vizionasem cu ei atunci m-am gandit imediat ca el era cel mai rau din trupa, gen, cel care ii certa pe toti, el era cel mai dur. Apoi, dupa ce am vazut cum sta intr-adevar treaba *facepalm* nu mi-a venit sa cred.
Personalitatea lui e unica, poate fi innocent, cute, manly, sexy, hot, serious, clumsy, shy and so manyyyy more. Plus ca e foarte dragut si arata foarte bine. ca sa nu mai vorbesc de vocea lui. E atat de pufoasa, nici nu ma mir ca are o asa porecla. Cu siguranta onew va ramane pe locul intai mult, mult timp. Garantez.


2) Jang HyunSeung - B2ST
Pe el am pus ochii prima oara cand am descoperit B2ST. Vocea lui e unica, o recunosti din o mie plus ca danseaza atat de bine. Cred ca un duel intre el si SHINee's Taemin would be epic.
Pe langa asta e si foarte dragut si foarte lenes. Lazy bug, cum a fost descris *lolololol*, nu cred ca o metafora mai buna exista.


3) Leeteuk Park Jung Su - Super Junior
Hmm, cred ca cel mai mult imi place devomatentul pe care il are pentru SuJu. Si rasul lui.
But really, he is really nice. Ochii lui sunt unici, mi-au atras atentia de la bun-bun inceput.
And his voice, really good.


4) Choi Seung Hyun - T.O.P. (Big Bang)
Vocea lui, stilul lui unic. His looks and his eyebrows. yeah, I know, weird, but yup. I like them. Nu mai mult decat pe el dar imi plac. Heheh. He is the best rapper. Oh yeah.

5) Anywho
Aici intra toti ceilalti idoli. Sincera sa fiu, toti sunt grozavi si cum am mai zis, toti merita sa fie in top. Hwaiting !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#13
My turn ^_^

1.Jonghyun [Shinee]
[Imagine: icon-37.png]
Soo...tipul acesta ma da pe spate de fiecare data cand zambeste sau canta.Este preferatul meu din trupa Shinee.Recunosc prima oara eram putin..atrasa de Key,dar dupa ce l-am vazut pe Bling Bling in Ring Ding Dong am spus o.O "asta e febletea mea!!" ^_^.Imi place ca este funny,cutee,pare un tip linistit si iubitor.Ohh,l-am adorat in "Hello Baby",cand se juca cu acel copilas sweet.Pai...Jonghyun sigur ocupa primul loc.^_^

2.Yunho [TVXQ]
[Imagine: Yunho_017.png]
Uffff,pai Yunho este cu siguranta unii dintre preferatii mei.TVXQ a fost prima band boys pe care am ascultat-o iar melodia Mirotic ...ehh,my favorite.Yunho era asa de...hot si in acelasi timp si cute in videoclip.o.O ohhh da,si ador ca este un foarte bun dansator ^^

3.Sooyoung [SNSD]
[Imagine: 07241024.png]
Deccci,mi se pare cea mai sweet din tot grupul SNSD.Prima data tin minte ca am vazut-o in Run Devin Run...si mi-a placut de ea foarte mult. I mean...are parul acela scurtulet [cateodata21] si zambetul acela cutee^_^.De curand m-am uitat la "Hello Baby" si pot spune ca este foarte funny xd.She's my favorite ^_^

4. Park Bom [2NE1]
[Imagine: 2ne1ps005.png]
Bom...este super draguta si este preferata mea din 2NE1.Prima melodie pe care am ascultat-o de la aceasta formatie a fost "Follow Me" si..mi-a placut de Minzy,pt ca avea acel stil...baietesc,dar..cand i-am vazut mai bine ochisorii lui Bom...ehh,BOM tot BOM a ramas :]] ^_^

4.Siwon [SuJu] si Jung Yong Hwa[CN. Blue]
[Imagine: koreans560.png][Imagine: 01.png]
Nu ma pot decide dintre acestia doi.Ii iubesc pe amandoi,sunt prea draguti si imi este greu sa aleg unul singur.Siwon...ehh,imi plac la nebunie gropitele lui atunci cand zambeste ^_^ este super kawaaiii XD and Jung..prima oara l-am vazut in k-drama You're Beautiful si mi-a placut al nebunie blandetea si fetisoara nevinovata XD *hehehe*
Pai..sunt mult pe care ar mai trebui sa-i adaug aici. ^_^ :]]]]]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#14
Vin si eu :

1. Almighty Key ( Kim ki bum) - SHINee

Pur si simplu e admirabil . Are un simt al observatiei cu totul iesit din comun , o memorie remarcabila , e un cantaret grozav, un dansator de exceptie , are un look care da pe toata lumea pe spate, e ilegal de frumos, e diva si ...lista poate continua cu mii si mii de alte calitati .

2. Maknae Taemin ( Lee Taemin) - SHINee

Pt ca , desi e foarte tanar e genial , danseaza suuuuperb, are o voce de invidiat , arata ca un fotomodel , are un look incredibil , este chiut intotdeauna ( si smeeexy) si ....este el.

3. Lee Hongki - FT island

Incredibil de dragut si cu o voce care te atrage oricat de ...anti k pop ai fi . Pur si simplu e incredibil si isi iubeste fanii si face orice pentru a nu ii dezamagi.

4. Sunny - SNSD

Pt ca e fooarte chiut . I mean...chiutosenia ei ma da gata de fiecare data :X

5. hmmmmm.....aici vine.....*drums* ...Onew oppa . Why ? Pentru ca , dupa cum a spus-o chiar el , un lider trebuie sa arate bine . ( anyway e un tip amazing ....si chiar are grija de restul baietilor...si era ilegal de chiut in Hello baby cand fugea de bietul copilas 21)
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#15
Åži eu ÅŸi eu!

1. Boram [ T-ARA ], HyunSeung [ B2ST ], Mir [ MBLAQ ], JongHyun [ SHINee].
Bun, deci...nu ştiu cum să fac. Nu pot să aleg între ei! Acum, să-i luăm la rând.
Boram: Deci, după cum observaţi, este singura fată de aici. Restul sunt băieţi. Mă uitam la T-ARA Dream Girls. M-am îndrăgostit de ea! Este prea drăguţă, şi seamănă enorm cu Ryeowook din Super Junior. Este foarte scundă, şi asta o face şi mai cute. Soyeon face mişto de ea din cauza asta xD.
HyunSeung: Daaa. Cum spuneam...Hyunnie. E un dansator foarte bun şi are o voce chiar foarte frumoasă, şi cred că merită mai multe părţi în cântece. În ciuda trecutului său a ajuns aici, şi sunt tare mândră de el, pentru faptul că a arătat cine este cu adevărat. Şi este tare cute dar şi sexy. Îl ador. De la el am învăţat ce înseamnă să ai încredere că poţi trece mai departe.
Mir: Nenea cu ochelarii de soare. Aşa. De el m-am îndrăgostit de când cu MV-ul \\\\\\\"Mona Lisa\\\\\\\". Înainte nu prea mă atrăgea, dar acum îl ador. Maknae power everytime! Şi e aşa de carismatic, sexy şi cute de-ţi lasă apă în gură! Îl iubesc.
JongHyun: Altă dragoste de mult pierdută :]]. Şi de el m-am îndrăgostit de curând. Pot să spun că arată foarte bine şi e tare cute. Şi face nişte feţe minunate :]]. Now I know why Key umma loves him :3.

2.Jiyeon [ T-ARA] ÅŸi SeungHo [ MBLAQ ].
Jiyeon unnie: Aşa cum a spus şi Nami, are o mutră specială. Şi ea este tare cute, o ador şi pe ea, dar Boram rămâne pe primul loc. Dar, să fiu sinceră, Jiyeon m-a fermecat prima oară cu inocenţa ei în \\\" Bo Beep Bo Beep \\\".
SeungHo: El arată super, mega, ultra-hot în Mona Lisa. El e hot de obicei. Şi e şi amuzant, talentat şi buzele alea...care nu se pot compara cu ale nimănui. Am vrut să-l pun şi pe el pe primul loc T_____T. *cries*

3.Taemin [SHINee] ÅŸi Yoseob ÅŸi Kikwang din B2ST.
Taemin: Păi, altă maşină de dans. Este şi maknae şi este cute, şi sexy. Am avut o obsesie mare şi prăjită pentru el, în primele luni de cand am aflat de K-POP. Aveam numai poze cu el pe Desktop şi altele.
YoSeob: Este B2ST\'s pet. Are o voce angelică şi o faţă foarte amuzantă. Este tare cute! Jur că l-aş mânca de viu. Am văzut un videoclip cu el când a căzut la aeroport, şi fanele îşi cereau scuze spunând că din cauza lor a căzut, dar el a pus pe Twitter un post în care spunea că a căzut 100% din cauza sa, şi că lui îi pare rău. Are o inimă foarte mare.
KiKi: Are nişte muşchi :3. Şi e sexy, şi el este o maşină de dans şi de făcut să leşine fanele :]]. B2ST este o trupă plină cu surprize.

4. YoungMin ÅŸi DongHyun din Boyfriend
YoungMin: Este prea drăguţ ca să fie adevărat. Seamănă cu fratele său, dar pe el îl ador mai tare, şi îl simpatizez, şi este foarte sensibil,m la fel ca şi mine. Chiar îmi pare bine că au debutat ca să-mi facă mie ochii fericiţi cu simpla lor prezenţă pe scenă, şi cu cuteşenia lor.
DongHyun: Este unul din liderii mei preferaţi, dar pe primul loc se află DooJoon. Dar şi el nu-i rău. arată bine şi îi ador năsucul ăla dulce al lui xD.

5. Aici vor fi ceilalţi idoli din K-POP. :3
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Choose the song [Kpop] βεκi 47 28.295 08-04-2013, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Kpop reality shows SooMin 5 5.029 21-08-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Ce melodii kpop recomandati pentru "incepatori" Sosetuta' 5 5.293 19-08-2011, 02:01 PM
Ultimul răspuns: Aylin
  `KPOP Adiccted . Ciel 4 5.813 16-07-2011, 04:11 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)