Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tom si Jerry

#31
Vaai, cât de bine îmi pică încă şi acum să ma uit la Tom şi Jerry. Este o poveste foarte draguţă, pe care, deşi o cam ştiu pe de rost deoarece cât timp am fost mică am cam fost înnebunită, o ador. Mereu mi s-a părut că Tom e cel rău. Acum că am un frate mai mic care se uită şi el non-stop la tv, îmi spune că 'Jerry e rău, Tom mereu păţeşte ceva'. Ei bine, amandoi sunt cam la egalitate, doar ca Tom e mai prostuţ. God, tocmai am început să îi compar! :]] Să spună cineva că nu sunt copil! Ok, dar nu asta vreau acum eu să demonstrez.
Da..ar fi frumos să se facă din nou poveşti aşa frumoase cum a fost Tom şi Jerry, defapt, cum este încă şi acum. Sincer, această poveste va trăi veşnic în sufleţelul nostru, cel puţin, în al meu sigur, doar face parte din copilăria mea.:]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#32
Chiar cred că nu există copil care să nu se fi uitat măcar o dată la Tom şi Jerry. Sau să nu-i fi plăcut.
Cred ca este unul din desenele care are puterea să reziste de-a lungul generaţilor tocmai din simplitatea lui atât de amuzantă. Povestea este tipică. Veşnica alergătură dintre pisică şi şoricel.
Dar totuşi, în ciuda faptului că se aleargă de bezmetici prin casă, prin curte, pe oriunde apucă, Tom şi Jerry sunt prieteni şi se ajută între ei. De multe ori când unul avea probleme, celălalt intervenea. Ceea ce mi se pare o chestie foarte interesantă, originală şi foarte bine gândită.
Când eram mică ştiu că mă uitam cu tata şi râdeam amândoi cu gura până la urechi.
Mereu am avut o slăbiciune pentru Jerry. Îmi plăcea mai mult de el, pentru că era foarte isteţ şi-l păcălea mereu pe Tom. xD Ah, memories 21
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#33
Sunt extraordinare aceste desene. Am crescut cu ele şi mă uitam cu toată familia la ele. Sunt pur şi simplu geniale. Favoritul meu este acela când Jerry îngheaţă toată bucătăria şi începe să patineze 8.
Chiar şi acum mă uit împreună cu tata şi uneori cu mama. La ora 2 sau 3 mereu dă Tom & Jerry (în timpul săptămânii) pentru cine interesează xD. Chiar nu am ce comentat, îi iubesc OwO :X:X:X:X.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#34
Tom and Jerry <333
Îi ador, mai ales pe Tom - îmi place şi numele lui, şi fiindcă îi motan x3 . Am crescut cu ei când eram mică şi mă mai uit şi acum când apuc, fiindcă îmi la nebunie. Sunt nişte desene chiar speciale, frumoase şi suuper amuzante. Încă mai râd la unele episoade. Oh, şi mă amuzau la nebunie când se alergau şi stricau lucrurile. Dar totuşi, ei sunt cei mai buni prieteni. xD Mereu se ajută la greu. De asta cred că şi-mi plac aşa mult.

Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#35

Tom și Jerry. < 3 A fost unul din desenele copilăriei mele, chiar și în dimineața asta am vazut un episod pe CN xD. Mă bucur că se mai dau la Tv și nu au dispărut și ei. Ah, căte amintiri am eu cu ei. *laughs* . Am și jucării de pluș cu ei x). Desenele astea nu au vărstă, clar o să mă uit la ele și peste zece ani. Preferatul meu a fost little mouse Jerry. Era așa intrligent și mereu îl păcălea pe Tom. Vai, n-am să uit niciodată episodul, ăla când Jerry l-a păcălit pe Tom că e bolnav. Cât am mai râs. < 3 Sau episodul cu rățușca, credea că maicăsa e Tom. : )) Sau atunci când avea grijă tipa aia de bebe dar vorbea non-stop la telefon cu tipa aia despre tipul ăla. *laughs* Bebele a ieșit pe geam și Tom & Jerry s-au dus amândoi după copil.. Iar tipa aia vorbea la telefon și ei erau pe-afară căutând copilu. A fost unul din episoadele mele preferate *laughs*.L-am văvut de ..34566 ori. Și nu glumesc. Îmi e dor să fiu copil, să mă pot uita non-stop la desenele mele preferate. xD
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#36
O la la, ce ma uiam eu la Tom si Jerry cand eram mica, si inca ma mai uit, ma bucur ca INCA se mai difuzeaza pe Cartoon, Saracu Tom 21
Sau era un episod cu muschetari care mia placut 24, cand Jerry trimite ''posta'' la iubita lui 21, Saracu petit muschetar 21
Sau acele ''filme'' ce se difuzau in fiecare duminica si sambata seara cand ei vorbeau 21,
Acesa este un desen la care ma uit decand ma stiu, si nu il voi uita nicioadata 88, este unul din preferatele mele8

#37
Ah, am ajuns teafară şi aici . . .
ÃŽi iubesc! o.o
Nu pot să cred că a trecut atât de mult de când veneam de la gradiniţă şi aşteptam cu nerăbdare să îmi înceapă desenul ăsta. T_T Urmăream tot ce se poate cu Tom şi Jerry. Chiar şi filmele alea care le dădeau sămbata şi duminica. Adoram filmul acela când inelul s-a înţepenit pe capul lui Jerry şi Tom trebuia să îl scoată pentru că era a stăpânului lui . . . malefic din câte îmi amintesc.
Şi apoi, la capitolul seriale, le-am urmărit pe toate. Ştiu că episodul în care au îngheţat toată bucătăria pentru a patina, era şi preferatul meu. 21 Cât am râs când Tom îi urmărea şi lua forma a tot în ce se izbea. Şi apoi când au folosit gelatina din frigider pentru a face becuri de diferite culori. 21
Vai, sau când Tom îl fugărea pe Jerry ( ca defiecare dată ) şi câinele ăla i-a văzut, l-a salvat pe Jerry şi i-a dat un clopoţel spunându-i că defiecare dată când mai are probleme să sune din clopoţel iar el va veni imediat. Şi la sfârşit când Jerry îi aducea mâncarea lui Tom, deşteptu` de Tom tot suna din clopoţel şi nu ştia de ce îi dă cineva cu ziarul în cap. Doamne, şi acum râd în hohote când văd faza aia. 24)
Ah, cum ziceau mai toţi înaintea mea, noroc că nu le-au scos şi pe astea . . . deocamdată. 22
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#38
Tom şi Jerry sunt cei mai geniali. Ştiu că şi acum mai se difuzează pe Carton.. sau eventual Bomerang ( pentru cine prinde programul). Îi ador şi încă mă mai uit la ei şi mă voi uita mereu. Sunt geniali şi e împosibil ca cineva să nu-i ştie. Eu şi cu mama ne uitam la ei. Eu îl prefer pe Jerry deoarece e foarte deştept şi e super cute. Îmi place şi Tom pentru prostia lui foarte amuzantă. Fac o echipă genială si nu am să-i uit niciodată.
Am momente când nu sunt în apele mele şi doar îi caut pe net şi mă uit la ei. După sunt ca şi nouă. 21
Indiferent că am mai văzut episodul râd la el ca şi prima dată. Aceste desene îşi păstrează farmecul chiar şi după atâţia ani.
Sunt super cute şi cum a zis şi Zuza şi eu ador acel episod în care Jerry patinează. Am râmas gen: 22 când am vazut cum fac cu gelatina lumini colorate. Am murit de ras, cădeam jos din pat. 21
Tom şi Jerry sunt geniali şi mereu am să continui să mă uit la ei.4
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#39
Ha ha, cine nu-si aduce aminte de saracul si aiuritul Tom si de micutului si dragalasul Jerry? Cei doi fac o combinatie geniala, se completeaza perfect. Sunt in antiteza cei doi, daca o luam asa. Tom rautacios si lingusitor, Jerry cel ce-si vede de treaba si nu vrea sa deranjeze pe nimeni, ca pana la urma urmei Tom este cel care nu-l lasa in pace si si-o ia mereu pe cocoasa.
Episoadele sunt bine gandite si chiar sunt mult mai amuzante fara replici din partea celor doua personaje principale. Cred ca multi il prefera pe micul Jerry, dar eu una il plac si pe Tom, cred ca in egala masura cum il indragesc si pe soricel.
Imi plac incercarile nereusite ale motanului de a-l prinde pe soarece, ma amuza cumplit cum incearca sa-l prinda cu tot felul de curse si capcane.
Este un desen animat ce sigur va ramane in inimilor multora dintre noi, pana si tata se mai uita <3
[Imagine: Jun0xCa.png]

#40
Well, Tom si Jerry sunt cele mai tari desene. Tin minte ca o chemam si pe mama sa se uite cu mine si ne prapadeam de ras. Toti stiu de desenele astea si nu cred ca o sa ramana in umbra. S-a facut pana si "filmulet animat" cu Tom si Jerry ca merg in spatiu si vin martieni sa le invadeze planeta. Oricum, parerea mea e ca : desenele astea nu o sa moara niciodata.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)