Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The why I can't be bothered to post game

#11
o.O eu personal ziceam de stat pe forumuri, ca la animes inca ma uit, dar aici fiecare cu a lui presupun Smile

also aly sa stii ca ma abtin din greu sa fac glume proasta, sper ca aoreciezi!

#12
N-am decat 100 si ceva de posturi pe zup, insa aveam 1000 si ceva de posturi pe manga-anime. Pentru ca era viata, domne, pe acel forum, si nimic, cel putin in prezent, nu se compara cu ce a fost acel ,,imperiu'' al fanilor anime. Oamenii postau in draci, zilnic. Isi spuneau parerea despre orice. Oameni straluciti, oameni imbecili si oameni aroganti. De toate. Oamenii se certau, asta era frumos, asta era atmosfera. Unu' isi spunea parerea, altu' venea sa scrie ceva contra, cu inflacarare, asta atragea si pe altii sa posteze cu patos. Era acel ceva care te provoca sa tot postezi. Anime, dezbateri, muzica, manga, fanart, religie, etcetera etcetera... Mai exista astea pe vreun forum de acum? Normal ca intentia mea nu este sa laud un forum in sine sau sa il denigrez pe altul sau sa dau vina pe cineva sau nimic, dar vreau sa zic de comunitatea existenta si de interesul pe care si-l da fiecare. Inca imi amintesc ce nebunie era pe la Naruto, si cat le iscodeam pe fetitele innebunite de Sasuke si Sakura (pe atunci, Shippuuden avea cu greu 10-20 de episoade) si cum imi sareau toate in cap. Miss those times.

Acum e doar pasivitate si mi se pare ca putini se angajeaza la un schimb taios de replici care sa trezeasca cei mai ascunsi neuroni. Cum zicea Lia, singurul lucru ,,interesant" pe care il mai gasesc, interesant adica rad de mor, e activitatea de la fan fiction, care si asa e relativ saraca. Virginache ce scriu despre 'violent sex' si mult, muult 'yaoi'. Because after you meet Mr. D , you'll see that things aren't the same they are in animes.

Iarasi, nu vreau sa gasesc niciun vinovat; mi-ar placea mult sa fie ce era inainte in forumingul romanesc.

P.S. si cu chatul, da; o data am intrat si eu pe chat sa vorbesc cu un vechi amic si m-am trezit ca intra unul pe mine si a incercat sa ma agate asa, la modul ala 'true'. Si nu era bot/troll sau ceva. I'd never make that mistake again.

P.S.S.
Citat:Eu nici macar nu am mai vazut vreun anime, nu-mi mai plac, prefer sa ies afara fata de stat in casa... cum zicea si tan, la unii dintre noi ni s-a cam luat...
Nici eu nu am mai vazut un anime de secole, dar as fi bucuroasa sa o fac dupa ce termin cu sesiunea, si crede-ma... Poti sa iesi si afara, si sa urmaresti un serial. Believe me.
[Imagine: ls.jpg]

#13
For those TLDR : stop whining and post just for the pleasure of it <.<. Be the change you want on this forum.


Citat:-Every mafacking time I look at the chat somebody is sweet chatting some other dude or dudette in cheesy soapy yaoi/yuri tones. I get it, you're kids, hormones get the best of you but there are plenty of other good anime that don't include a brick load of semi-soft teen porn; and if you're not gay don't pretend to be

Well, nu stiu ce atata zarva pentru nimic, daca nu iti plac oamenii de pe chat sau ce se discuta acolo atunci nu intra, simple as that. Dar eu unul sunt un user care sta atat pe forum, cat si pe chat in egala masura si cu cateva exceptii cand situatia mai degenereaza din cauza unor ego-uri mult prea mari (mine included), totul este foarte chill. Am intalnit multi useri foarte de treaba, cu care pot vorbi practic despre orice , dar cand sunt multi , fiecare cu mofturile si capriciile lor si totul se intampla in real time (desigur, cand chat-ul nu are lag) e greu sa ajungi sa mentii o conversatie serioasa fara sa se divagheze de la subiect , prin urmare e mai usor sa abordezi subiecte mai frivole si comune, unde toti pot fi implicati. Intr-adevar, e mult yaoi innuendo happening out there, la fel si mult flirt (pana si eu fac asta cand ma plictisesc) dar am avut ocazia sa intalnesc personal multi din userii care recurg la astfel de comportamente si sunt cat se poate de down to earth irl....deci nu mai luati totul atat de personal, it's just for laughs and fun, it's the internetz for crying out loud.....like The Joker once said, why so serious? Why not let us put a smile on those little sad, I don't want to post anymore faces of yours? XD

Citat: Somebody is always talking about Supernatural or Vampire Diaries, there are other plenty good shows to find including all time classics such as Buffy the Vampire Slayer for example, Stargate SG-1, Scrubs, Criminal Minds, Firefly, Game of thrones, Boardwalk Empire etc

Ce treaba are faptul ca se vorbeste des despre Supernatural cu refuzul de a mai posta pe forum? I mean, noaptea mintii, pe bune <.<.

Citat:All fan-fiction these days is over the top sexual, seriously? Does nobody have good stories anymore unless they include, sex, drugs and the mob?


So judgemental, pana la urma fiecare scrie cat il duce mintea si imaginatia, sexul este destul de popular si inca prinde la public, mai ales la adolescenti (da, because hormones, nothing wrong with that, it's instinct), iar acestia formeaza in mod intamplator sau nu majoritatea acestui forum. Nu iti place, atunci nu lasa niciun comentariu si o sa vezi ca nu vor mai continua, but for crying out loud, don't choose not to post because of this, deoarece noaptea mintii din nou.

Eu nu am nevoie de niciun motiv pentru care sa nu postez, deoarece o fac cat imi permite timpul on a regular basis cam pe la toate sectiunile si asta pentru ca imi place, plain and simple ....postarile noastre nu ar trebui sa fie conditionate de activitatea altora de pe acest forum. Daca in istoria noastra ca specie am fi ales o astfel de mentalitate si acum am fi ramas in epoca de piatra, dar tocmai pentru ca unii oameni au indraznit sa lupte la un moment dat impotriva curentului, au reusit ca ei insisi sa il impuna mai tarziu, nu neaparat imediat, dar au facut-o.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#14
Iubiti frati si iubite surori, ne-am adunat astazi aici pentru a sarbatori uniunea dintre acest forum si un user activ, may The Gods bless us now and forever. Acum ca am primit binecuvantarea, sa incepem. Chat-ul e un blestem si nu e un blestem in acelasi timp. Poate sa fie amuzant, crud, cinic, sarcastic, sexy si lista continua. Daca nu iti place activitatea de pe chat, nu intri pe chat si cu asta basta. Ai de platit 500 de zupi pentru o luna, asa ca daca nu il mai vreti in partea de jos a paginii, nu mai puneti banii pe masa, simplu. Nu are rost sa platim doar ca sa ne certam pe tema asta. Eu una prefer sa stau pe forum cand am timp, prefer sa postez cand am timp si tot asa. Ca unde postez, postez unde pot. Topicuri sunt destule frate si inca sunt cei care fac topicuri si raman goale, cu 20 de vizualizari si 1-2 raspunsuri la 20 de topicuri. Nu ne putem plange. Ca unde vrea omul sa posteze, la Supernatural sau la Criminal Minds, eu le iubesc pe ambele asa ca o sa postez la ambele. Dar poate Gigel prefera SPN si atat. Nu judecam gusturile omului. Apoi da, in zona Anime/Manga cam bate vantul, adevarul fie spus. Si acolo mai sunt cei care fac si refac doar ca sa fie ceva activitate. Si nu judecati Yaoi/Yuri, toti am trecut prin acele perioade, fie ca vrem sa recunoastem o ba. Daca am ramas acolo, aia e problema noastra. Poate nu vrem Hentai. Cat despre Cafenea, stiu persoane de pe site care nu sunt fani anime dar au cont pentru ca il gasesc interesant plus ca si-au facut prieteni aici si tocmai de aceea intra. Cat despre FanFiction si pe acolo bate vantul, sunt cei care au topicuri si posteaza in mod regulat, ori ca povestea include sex, ori ca asta e baza, ori ca nici nu se aude de asa ceva. Activitate, activitate, nu judecam gusturile omului. Sunt un user mai vechi si tin minte zilele in care aveam ditamai familionul in spate, frati, surori, matuse si mame, de parca una nu ajungea. Si ne certam si ne impacam si postam ca disperatii. Raman aici pentru ca acest site si userii lui m-au ajutat sa descopar mai bine lumea Anime/Manga, aceasta arta si oricat de pustiu ar deveni la un moment dat, cred ca prefer sa raman pe aici sa il bantui. Acestea fiind spuse, fara folosirea unor cuvinte pompoase si argumente din cartile de filosofie, DeDal out.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#15
For the last two posts: Oh, you politically correct generals of a fake and hopefully dying breed. Suck it up, buttercups.

Be the change you want to see on this forum? Euglena verde si mica, nu incepe sa imi dai mie sfaturi de ce si cum sa fac pe forum. Until you decided to pop into existence on this forum I was a member of the hard working team that held this forum alive. For a time we could count ourselves on one hand. And before this forum, I was a mod on a-e, and m-a. Please, do continue and share you magnificent views with me.

Bugger off.

The real reason I stopped posting for so long is a mix between my initial rage rant and the fact that I live at sea, and my expensive and rather scarce access to Intewebz means that I will not doodle randomly here, if I cannot even find a decent conversation to participate in.

I concur and agree with Fata cu par de foc.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#16
@Lia, nu am chef sa intru in polemica cu tine. Nu neg ca ai facut multe pentru acest forum, dar eu unul traiesc in prezent, nu in trecut, iar tu lipsesti vadit din actualitatea noastra in acest moment, iar motivele pentru care o faci nu sunt relevante pentru bunul mers al acestui forum (yeah, cinic, dar tu ar trebui sa intelegi cel mai bine aceasta atitudine). Te rog, nu intra in penibil sa folosesti vechiul cliseu: eu am facut, eu am dres....stai chill, nici eu sau oricine altcineva nu iti va lua din merite, insa acest forum nu va ramane in viata doar prin slavirea si lamentarea trecutului lui glorios si a realizarilor adminilor si moderatorilor ce activau atunci... pe m-a sau a-e sigur nu i-au ajutat, daca tot i-ai adus in discutie. Si eu am fost mod pe A+ pe vremea cand era la apogeu, activez pe forumuri din 2006, dar nu ma vezi pe mine dandu-mi aere pe aici, asa ca ai grija pe cine faci euglena mica, ca sigur nu esti mai in etate ca mine. Apropo, daca tu nu ai mai vrut sa fii schimbarea pe care o doreai, asta nu inseamna ca vorbele acelea nu se aplica, nu puterea marilor sentimente conteaza, ci durata lor...sper ca ai maturitatea necesara sa intelegi aceste cuvinte.

Ca nu postezi pentru ca esti mereu plecata e una si e de inteles, dar ca nu o faci, deoarece nu iti place tie Supernatural sau ce se posteaza la fan fiction e alta. Eu unul am comentat strict ce era in postul tau, nu incerca acum sa extrapolezi aiurea pentru a te justifica mai bine.

Nu te mai deranja sa imi raspunzi, eu unul nu o sa o mai fac.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#17
Unele actiuni din trecut sunt motivul pentru care forumul mai exista, inclusiv ca eu si Aly l-am rugat pe Syryus (care pe atunci nu activa) sa ne ajute. Cand eu am plecat pe vas a preluat el controlul. In ceea ce priveste grafica si coding-ul nu am ce comenta, totul e ok acum (vad ca a pastrat rankurile facute de mine haha).

Am fost schimbarea si am folosit mult din timpul liber pentru a incerca sa particip in cat mai multe lucruri si discutii. Dar vorbeam singura si obosisem sa vad lipsa totala de interes pentru ceea ce faceam noi pe aici. Userii stiau sa se planga de cea mai mica chestie, dar nu apreciau niciodata nimic.

Motivul pentru care forumul e in viata e inertia si faptul ca Sy are grija de el, in niciun caz activitatea extraordinara a userilor.

In cazul m-a si a-e au fost alte situatii, inclusiv admini incapabili ca Iusty si Maria Smile
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)