Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The why I can't be bothered to post game

#1
Mi-am holbat ochii putin peste chat si ultimile postari in seara asta si am zis sa jucam ceva, mai ales noi veteranii forumurilor anime care au cam decis sa ii dea cu piciorul (desi eram interesata sa ajut cu refacerea temei insa mi-a pierit cheful dupa ce am vazut pe aici).

This is how it's played, folks:

Reasons why I can't be bothered to post much anymore, or if I do it's fairly just for entertainment purposes:

- Every mafacking time I look at the chat somebody is sweet chatting some other dude or dudette in cheesy soapy yaoi/yuri tones. I get it, you're kids, hormones get the best of you but there are plenty of other good anime that don't include a brick load of semi-soft teen porn; and if you're not gay don't pretend to be

- Somebody is always talking about Supernatural or Vampire Diaries, there are other plenty good shows to find including all time classics such as Buffy the Vampire Slayer for example, Stargate SG-1, Scrubs, Criminal Minds, Firefly, Game of thrones, Boardwalk Empire etc

- All fan-fiction these days is over the top sexual, seriously? Does nobody have good stories anymore unless they include, sex, drugs and the mob? Most of you people that write them have never seen a /d in your life, not to mention try anything as bad as drugs on your body. You've probably never had a proper drink in your life either (ps: vodka/red bull and beer don't count). Don't even get me started of ever even having tried to literally punch somebody or worse.

I would continue but I guess maybe there are other people who have things to say about this.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Un al motiv atunci 4 cel mai dureros pentru mine

Nimeni nu posteaza la anime. Un anime nou apare odata la o suta de ani. Daca se posteaza la topicurile vechi se posteaza o opinie seaca care ma face sa cred ca oamenii respectivi nu au vazut decat un amv mai lung cu respectivul anime. E o lume atat de plina de variatie si nu poti sa spui ca nu ai de unde sa alegi.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#3
Lia, dupa ce ti-am citit postul nu m-am putut abtine din a deschide chat-ul si a arunca un ochi, doi, trei pe acolo. Matrimoniale, I say! matrimonialezup.com ne vom numi de acum incolo.

Ahem. *cough* Din moment ce nici eu n-am mai fost activa in ultima vreme, hai sa va si spun de ce. Nu voi da vina pe scoala, nici pe faptul ca sunt zile cand nu-mi vad capul de treaba, pentru ca asta nu m-ar fi oprit pana acum; ba din contra, m-ar fi indemnat sa-mi petrec noptile altfel decat dormind la cat de entuziasmata eram de forumuri pe vremuri.

Oamenii nu mai posteaza sau daca o fac, posteaza doar pe la Cafenea. De-asta suntem forum anime, nu? Sa batem recordul cu postarile de la Cafenea... Te chinui cat de chinui, deschizi topicuri, incerci sa faci forumul sa para interesant, organizezi concursuri, participi la dueluri sperand sa oferi un exemplu celorlalti, te uiti la ceva anime-uri care vezi ca prind la public, chiar daca tie nu-ti plac neaparat, si deschizi cate-un topic pentru ele crezand ca se vor inghesui oamenii sa-si cante litaniile, faci advertising, deschizi topic unde userii sa decida ce schimbari vor sa vada pe forum si cate si mai cate. Si cica Animanga Zone, Anime Genre si Japonia ar fi trebuit sa fie cele mai "aglomerate" sectiuni... Mhm.

Staff-ul si-a dat silinta zic eu, Sy mai mult ca toti (chiar daca n-o sa recunoasca si probabil ca o sa ma injure imediat ce citeste asta). Puii mei, daca nici asa nu va convine, ce mai vreti? Normal ca ne bagam si noi picioarele atunci cand vedem ca va doare in cot de ce se intampla pe aici.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#4
-pentru ca totul e la fel si vorba unei persoane care posta pe aici mai demult -nu stiu cine-, parca ne scoate societatea pe banda rulanta. S-a pierdut interesul in anime. S-a pierdut interesul in comics, in desene, in tot ceea ce consideram noi odata bun. Nu stim ce ii atrage pe restul si putin probabil s-aflam atata timp cat ei stau ascunsi in coltul hentai/yaoi.

subscriu Dai, Alex, Sister.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#5
ok so vad ca multi sunteti nemultimuti ca vai doar yaoi si fanfics oversexualized.... de curiozitate v-ati uitat vreodata aici

http://www.gtop.ro/stat/www.animezup.com...rer-pagini

pe pagina respectiva vedeti de pe ce pagini ajung userii pe animezup, dupa ce am vazut acolo pot spune ca tipele de 12 ani care vor sa citeasca ficuri oversexualized de Sasuke x Naruto sunt MAJORITATEA userilor de pe forum.

astfel sa va spun eu de ce nu mai postati pe forum, desi v-ati chinuit ani ca sa faceti forumul cat mai bun, din acelasi motiv pentru care nu mai posteaza nici flaw......YOU GREW OUT OF IT! FORUMING WAS JUST A PHASE!!!
toata lumea s-a maturizat si acum are nevoie sa stea la discutie cu oameni mai maturi, oameni pe care nu ii gasesti pe ACEST forum.

I could expand on this ideea.... but I just finished pooping sooooooooo maybe another time Smile

#6
Same old "forum is dying, let's do something!!!" and nobody does anything hits once again...

*yawns*

This starts to be quite boring after a while...

#7
there there aly.... nu mai fi suparata

*pats her head*

also, f**k you syryus, we had an agreement!!!

#8
Huh? Nu sunt suparata... doar plictisita de aceleasi vorbe goale...

si curioasa, ce intelegere ati avut? 5

#9
Eu tocmai ziceam dew ce nu ma mai agit. Nu tine oricat am posta noi la anime si asa.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#10
21) Eu nici macar nu am mai vazut vreun anime, nu-mi mai plac, prefer sa ies afara fata de stat in casa... cum zicea si tan, la unii dintre noi ni s-a cam luat...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)