Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh

#51
Capitolul 31


Dupa ce am iesit din baie, ne-am intins amandoi pe pat si eu imi treceam usor degetele peste coloana vertebrala a lui Strify, care ma privea gales, mai putin sa adoarma. Aud usa de la intrare in apartament, cea ce ma facu sa ma ridic de pe pat si sa ma imbrac. Se imbraca si blondul si ii spun sa isi faca bagajele, fiindca in curand Yu si celilalti - in afara de Shin - isi vor da seama ca el va ramane mereu tanar si ii va pune in pericol pe prieteni sai. Blondul aproba din cap si incepu sa isi faca fara tragere de inima bagajul. Ies din camera si ma las jos, cand niste gloante trecura deasupra capului meu. Strig la solist sa ramana unde e, si apoi sar pe pereti, ducandu-ma repede in living. Acolo statea Melane cu un pistol la tampla lui Kiro, amenintandu-l pe Yu, daca face vreun pas il ucide pe Kiro. Imi dau drumul de pe tavan si o apuc pe sirena, trantind-o de pamant.
Aceasta imi puse pe obraz o cruce din argint, dar am ignorat durerea, strangand-o de gat, ucigand-o. Ma ridic de pe blonda si o iau in carca. Strig dupa Strify, spunandu-i ca e timpul sa plecam. Ies din apartament, fara nici o explicatie si o arunc pe sirena intr-un container de gunoi, care ii dau foc cu puterile mele telekinetice. Dupa jumatate de ora, cobori si blondul, care avea urme de lacrimi rosi pe obaji. Ii sarut obraji si apoi il sarut pe buze.
- O sa-i mai vad vreodata? Ma intreba, privindu-ma atent in ochi.
- Da, ai sa imi mai vezi. Ii invitam in Hawaii o data, ii spun si il sarut pe buze.
- Hawaii? Ce dracu cautam acolo? Ma intreba curios.
- Acolo ne vom muta, ii raspund si apoi il apuc de mana pornind spre laborator.
Acum ma puteam relaxa usor, ca cei doi tradatori au murit si ca domnul Meyer se va reface ca nou...

Au trecut trei luni de la moarta celor care ii consideram prieteni mei cei mai buni. Au trecut trei luni, decand Enm'Wa si Shin s-au oferit sa aibe grija de Alexander in locul meu si sa reia postul meu. Au trecut trei luni, de cand eu lucram ca doctor intr-un orasel de provincie de pe una din insulele Hawaii. Era asa de relaxant aici si linistit. Acum o luna Yu, cu Kiro si Romeo ne-au vizitat, pentru doua saptamani. Strify a fost foarte fericit, incat numai avea astampar nici pentru cinci minute. Ne intelegeam bine si acum putea sa controleze transformariile. Cerberus se lasa o data convins de blond sa intre in piscina, pentru ai face baie sa nu moara de cald. Aveam o vila cu etaj, mansarda si pinscina. De la terasa de langa piscina, vedeam faleza si in fiecare seara si dimineata ne plimbam pe ea, urmarind apusul si rasaritul soarelui.
- Te-ai dat cu crema de soare? Il intreb pe solist, cand ies in curtea din spate doar intr-o pereche de pantalonasi de fas, negri.
- Pe fata da, dar pe spate nu. Ma dai tu? Ma intraba, facand ochii de catelus nevinovat.
Chicotesc usor si incep sa il ung cu crema de plaja, in timp ce il sarutam pe ceafa. Blondul se ridica si ma intinse pe sezlong, urcandu-se deasupra mea. Ma saruta pe buze. Imi intredeschid buzele, iar limba lui, se strecura printre ele, atigand-o pe a mea. Incep sa il mangai pe spate, coborand in jos, am ajuns sa il mangai pe fundul ala sexy si bombat. Incepu sa ma sarute pe gat, in timp ce mi-am lasat capul pe spate pentru mai mult loc. Icnesc usor, cand colti sai imi penetrasera pielea gatului, incepu sa bea putin din sangele meu.
- Ahh! Strigam amandoi deodata, fiindca Cerberus iesi din piscina si ne stropira pe amandoi cu apa.
Ne ridicam in picioare si eu ma sterg cu un prosop pe gat. Il invit pe blond la o plimbare pe plaja, mai ales ca mai era putin si apunea soarele. Aproba din cap si am coborat pe faleza, incepand sa ne plimbam, in timp ce apa ne lovea gleznele. Aveam o mana dupa gatul blondului si mana lui si-o tinea pe soldul meu. Din cand in cand ne mai furam cate un sarut pe buze sau o muscatura blanda de lobul urechii.
Am inceput sa vorbim vrute si nevrute, mai ales ca blondul conducea un club de karaoke si se amuza cati afoni pe care ii mananca taletul in cur, cantau pe acolo. Dar mai erau specimene rare ce aveau voce. O data a trebuit sa cant eu si iubitul meu aporape i-a venit sa ma sarute tot, dar s-a abtinut, pana in birou. Normal ca am cantat in japoneza, dar asta nu prea a contat pentru el.
- Si vei fi pentru totdeauna langa mine? Ma intreba tanarul, in timp ce stateam pe nisip.
- Cat vei vrea tu, voi fi langa tine, ii raspund si apoi il sarut patimasi pe buzele acelea apetisante...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#52
Multumim, iubi, pentru comentariu >:D<
Acum, nextul si... ultimul:* ''


Capitolul 32


Ne dezmierdam unul pe altul in patul moale, pana ce se auzi usa de la apartament. Incepuram sa ne imbracam si Anki imi ceru sa ma imi fac bagajele, fiindca vom pleca. Melane voia s ail ucida pe Kiro, insa a facut-o iubitul meu. Am aruncat sirena in gunoi si Anki i-a dat foc, dupa care plecaram.
Imi parea rau ca trebuie sa plec, in fond imi fusesera prieteni atat de mult timp… Insa Anki avea dreptate: cum le-as explica eu ca sunt varcolac?!
Am hotarat sa plecam. Varcolacul meu mi-a spus ca baietii ne pot vizita in Hawaii. Hawaii? Ce cautam noi in Hawaii?! Iubitul imi spusese ca acolo ne vom muta.

Dupa trei luni de la moartea lui Melane si nari, eu, Anki si Cerberus duceam o viata linistita in frumosul Hawaii. Anki era doctor, iar eu conduceam un club de karaoke. Ne distram in fiecare seara, ne sarutam, eram mereu unul langa celalalt. Acum aveam puterile stabile si totul era in regula.
Intr-o seara, aproape de apus, dupa o plimbare pe plaja, cand stateam pe nisipul fierbinte si ne sarutam am spus:
- Si vei fi pentru totdeauna langa mine?
- Cat vei vrea tu, voi fi langa tine! Imi spuse sarutandu-mi buzele cu buzele sale dulci.
- Pentru eternitate! I-am spus strangandu-l in braetele mele.

Dupa 50 de ani de plimbat, lumea ne uitase. Nu se mai stia cine fusesera Cinema Bizarre, nu se mai tinea cont cine fusese Anki inainte. Noi tot schimbam locatiile, pentru a nu baga oamenii la idei cum de ramaneam mereu la fel de tineri si de proaspeti.
Ne transformam pe unde vroiam, alergand ca doi bezmetici si sarutandu-ne lacom, vanam fara sa ne pese. Eram unul pentru altul. Il iubeam la nebunie si ma iubea si el pe mine, stiam asta. Cerberus alerga cat alerga dupa noi in forma de lup, apoi ne transformaram in oameni. Stateam goi unul deasupra celuilalt si ne sarutam pe gat, ne jucam, eram liberi.
Dupa cativa ani, Anki a dorit sa adoptam un copil. Am acceptat imediat. Il iubeam la nebunie pe Anki, as fi facut orice pentru el, asa ca am adoptat un baietel. Dupa alti 18 ani, tanarul, care stia care e relatia dintre noi si care stia si ca suntem varcolaci, a cerut, la majorat, sa devina ca noi. Putin timp dupa asta, Anki mi-a dat voie ca eu sa il transform.
Lumea era a noastra si a noastra avea sa fie mereu!

~ Sfarsit ~
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#53
Sfarsit?!:(((
Nuuu!!!
Anki vino inapoi!!!
Lasand melodramele la o parte, chiar imi place cm s-a terminat:X
Povestea a fost atat de frumoasa:X, dar nu-mi vine sa cred ca s-a terminat.
Inca imi pare rau ca lucrurile nu au mers foarte bine cu Nari si Melane, dar asta este...la prieteni ca aia nu mai ai nevoie de dusmani:))
Bine ca au scapat, bine ca sunt fericiti impreuna:X
Fetelor faceti o treaba foarte buna, astept cu nerabdare alte ficuri de-ale voastre poop si spor in continuare la scris

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#54
Fic terminat, fic inchis.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.426 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Gabytsswh`s One Shots Beatrix LaVey 17 11.941 19-04-2011, 08:40 PM
Ultimul răspuns: Moony691
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.657 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 16.951 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)