Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The moment which changed my life. . .

#1
Hi !
Cred că uni dintre voi aţi observat că am un fic la original . Anw, acesta este uşor diferit de alte ficuri gen SxS ( i think ) . Păăi...aş vrea critică dură, şi dacă vă place, comentaţi cu bun simţ .
Hope you like`t !

~ÃŽntre ei . . . ~
Disclaimer : Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul naruto si nu fac profit de pe urma lui.

Flash Back

- De ce sunt atâtea stele pe cer ?
Întrebă fetiţa cu ochii de smarald, în timp ce se apleca uşor peste balustrada balconului . Mătuşa ei o privi atentă, apropiindu-se încet de nepoţica ei cu părul rozaliu .
- Ai grija, Sakura ! N-am vrea să paţeşti ceva, bine ? Spuse femeia ce nu părea să aibă mai mult de treizeci de ani . Atinse delicat parul fetiţei, privind-o mândră . Copilul îşi ridică privirea inocentă, aşa naivă către chipul femei, chicotind gingaş .
- Nu am ce păţi ! Eu sunt invincibilă, ai uitat ? Chicoti din nou, sărind în picioare lângă matuşa sa cu privirea caldă, blândă . Avea ochii de un cafeniu plăcut la vedere, şi buze pline, frumoase . Ea era frumoasă , mai bine zis .
- Nu am uitat, prinţesic-o ! Doar că e bine să fim precauţi, tot timpul ! Îi zâmbi cald copilului, aplecându-se puţin, pentru a ajunge la nivelul Sakurei . Rozalia zâmbi dulce, apoi se întoarse pe călcâie, urcându-se din nou pe scăunelul pe care stătuse cu câteva minute în urmă .
- Dar eu nu sunt o prinţesă ! Voi fi, atunci când voi creşte mare, aşa ca tine şi ca mami, nu ? Rosti aceste cuvinte fără să-şi întoarcă privirea de la maşina neagră, ce părea a fi un Ferrari nou-nouţ, opri în faţa casei vecine.
Femeia inspiră adânc, nevenindu-i să creadă ce putea vorbi un copil de patru ani . Schiţă un zâmbet finuţ, aşezându-se pe scaunul de lângă fetiţă .
- Da, vei fi o prinţesă frumoasă, Sakura ! La ce te uiţi ?
Întrebă femeia cu părul de aur, aruncându-şi privirea blândă către maşina neagră .
Acum de acolo ieşeau o doamnă îmbracată într-o rochie neagră, elegantă, iar după ea, doi băieţei . Unul poate de şapte ani, dar celălant sigur de patru ani, ca Sakura . Şi toate aceste trei persoane erau brunete . Sigur copii erau fii doamnei ce acum intra cu paşi eleganţi în curtea plină de cireşi de abia înfloriţi .
Razele soarelui aruncau lumini plăcute către fetiţa care nu părea deloc deranjată de ciripitul păsărelelor de pe micuţa creangă de lângă ea, sau vântul care începuse să bată uşor, făcându-i suviţele rebele să fluture încet în aer .

End Of Flash Back

- Chiar şi acum, după douazeci de ani lungi îmi aduc aminte de Eveline, scumpa mea mătusă ce a avut grijă de mine, m-a ocrotit cu atâta iubire, exact ca părinţi mei ce din păcate nu se află astăzi aici !
Spun cu un glas stins, privindu-i pe toţi oamenii care veniseră la cea mai crudă întamplare a vieţi mele . Îmi şterg lacrimile de pe obraji cu şerveţelul mic, alb, apoi oftez lung, încercând să-mi regăsesc cuvintele .
- Timpul...a luat-o ! A trebuit să o i-a, presupun ! Nu o să înţeleg niciodată de ce a ales-o pe ea dintre atâţia oameni ...
Buza începuse să-mi tremure . Numai suportam şi asta se vedea de la o distanţa foarte mare .
Închid ochii pentru o clipă, ştergând lacrimile care continuaseră să cadă . Cobor de pe mica scena ajutată de Hinata, care mă cuprinsese protectoare cu braţele, iar acum îmi şoptea cuvinte ce aveau să mă liniştească pentru moment .
Era o fată mai tânără decât cu mine cu doi ani, iar chipul ei îţi inspira tot timpul bunătate . Brunetă , cu un păr lung, reuşise să se logodească înaintea mea . Eram cu adevărat mândră ea, făcuse ce eu consideram cel mai greu lucru de făcut . Iubise cu adevărat...Îşi trăise viaţa fără să spună nu, ca mine, care, chiar daca avusesem bani şi tot ce-mi dorisem pe lume, nu reuşisem să simt ca ea...
Oftez, ridicându-mi privirea către scena . Începuse să ploua, de abia cum puteam vedea că cineva îmi ţinea o umbrela neagră deasupra capului .
Un bărbat de douăzeci şi patru de ani rostea acum vorbe neînţelse de mine . Dar îl cunoşteam pe acest om..Sasuke...? Stai puţin...Brunet, piele palidă, ca neaua pură şi ochii mai întunecaţi ca noaptea .
Am inspirat adând aer în piept, simţind cum ramanea, fără el , de fapt . Parcă plecase când aveam paisprzece ani, parcă...Ma ridic de pe scaun , aproape sărind şi corpul meu ştie mişcările, creierul nici măcar numai comandă . O i-au o la fugă catre scenă, simţind zecile de priviri întoarse către mine şi tresăriri speriate, apoi picăturile reci de ploaie udându-mi pielea fină, trecând de rochie neagră .
- Pentru ca am iubit...Dar vocea i se opreşte brusc, când îmi aude vocea care-l striga disperată . Sar în braţele lui, plângând mai rău ca atunci când eram mică . Îmi ascund faţa în pieptul lui, apoi îi simt sărutul blând pe frunte , braţele calduroase ce mă înconjoară şi vocea suavă, dulce, ce-mi şoptea vorbe numai de el ştiute .
So stand in the rain,
Stand your ground,
Stand up when it's all crashing down.
You stand through the pain,
You won't drown,
And one day what's lost can be found,
You stand in the rain.
[Imagine: y.png]

#2
Hei, Punctulet Verde! :)) Ma amuza nick-ul tau, e simpatic!
Oricum, sa trecem la fic:
Titlul: eu stiam ca ar fi corect "The moment that/which changed my life". Who stiam ca se foloseste la oameni, iar momentul care ti-a schimbat viata nu cred ca este un om... Oricum, peste aceasta greseala, e destul de interesant.
Descrierea in loc sa ma fascineze, m-a ametit mai rau. Ai avut niste locuri frumoase si unele care m-au lasat chiar rece.
Dialogul a fost ok din punctul meu de vedere.
Actiunea a fost foarte grabita si intortocheata la sfarsit. Ultima parte a trebuit sa o citesc de doua ori ca sa o inteleg.
Capitolul in sine m-a lasat rece, nu ai atins nimic in scrierea ta care sa ma faca sa citesc mai mult.
In rest ai avut niste locuri unde ai scris "i-a" si "i-au" despreunat si in acel caz se scria impreunat. Ai mai repetat unele cuvinte, ai mai avut si greseli de tastare, iar cand ai zis de umbrela, ai zis ca ti-o tinea sub cap, dar defapt eu cred ca ti-o tinea deasupra capulu, nu crezi? :))
Ideea cred caeste oarecum originala, dar acum ramane de vazut cum continui.
Oricum, astept next-ul, chiar vreau sa vad daca ai inteles ce m-a nemultumit p-aici. Succes! Bye! >:D<

#3
`Ello dear^^ Am trecut si eu pe aici , si ce sa vezi , chiar imi place mult , este chiar interesant . Descrierea mi-a placut cel mai mult , este foarte ok ! Dialogul , care a fost in cantitati mici , nu este deloc sec -.- . Naratiunea este si ea bunicica , dar mai merge . Ai avut si cateva greseli de tastare , dar cine nu are ? Printesa Sakura .. ce dragut ! ^^ . Pai , cam atat am avut de zis , spor la scris si Ja ne !
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#4
Am aterizaaat si eu pe aici. Deci ficul imi place extrem de mult :x Nu am stat dupa greseli de tastare si nici nu o sa stau. Naratiunea se imbina foarte frumos cu descrierea, chiar foarte bine, de asta de felicit. Nici actiunea nu este grabita, ceea ce imi place foarte mult. Te poop si astept next. Te rog sa ma anunti si pe mine, ok? ;;) Mult succes!
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#5
Se pare ca am aterizat si eu pe aici. Sincera sa fiu nu sunt suparata ca am citit, sau dezamagita. Din cate se pare nu ai experienta, dar cui ii pasa de asta. Mie imi pasa daca sciitorul s-a bucurat cand a scris. Poti sa scri frumos, dar daca nu simti ceva puternic nu rezolvi nimic.

*****

Descrierea trebuie sa fie mai buna, descrie sentimentele pe care le simte personajul. Asa cititorul va fi pe deplin multumit.
Dialogul dezvoltal. Asa este sec.
Actiunea nu este grabita, chiar bine realizata.
Ideea in momentul de fata este noua, sa vedem cum o faci dupa aceea.

Bye Bye



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  You changed me Cookiesor 36 22.050 22-02-2011, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Cookiesor
  Tâmpenii de moment Apathy 0 1.380 05-07-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)