Ah, nu-mi vine sa cred ca nu am mai trecut pe aici de doua capitole (mda, mai nou timpul se masoara in capitole
) si nu am parte de nimic smex. T_T I'm still hoping, though! 
In primul capitol mi-a placut foarte mult:
Yup, I like Dante, as I said some posts above. ^^
In cel de-al doilea capitol (trecand peste numele clubului - Vanilla - care sunt 100% convinsa ca este inspirat de melodia, cu acelasi nume, a lui Gackt
), ai urmatoarea greseala: un obiect negru, pe care. In constructiile de genul asta ai nevoie de acel 'pe' (am eu o chestie cu 'care'; 'pe care' asa ca asta este singura greseala de care iti spun. Am mai observat cateva prin text - greseli de tastare si exprimare -, dar pe care sunt convinsa ca le vei recunoaste si corecta daca te uiti peste capitole).
Astept urmatorul capitol! ^^

In primul capitol mi-a placut foarte mult:
Citat:Te gandesti ca as putea sa te sarut atat de lung incat sa ti se taie rasuflarea, ca am sa imi strecor mainile pe sub hainele tale ca apoi sa le indepartez, si ca am sa te fac sa gemi si sa urli de placere chiar aici, canapeaua asta.Un punct pentru Dante si zero pentru Yuri!

In cel de-al doilea capitol (trecand peste numele clubului - Vanilla - care sunt 100% convinsa ca este inspirat de melodia, cu acelasi nume, a lui Gackt

Astept urmatorul capitol! ^^