22-12-2010, 03:16 AM
off:
Umm... Cliseu? Nu. Mare cliseu! si limbaj de mess >.<
on:
Capitol 18+ =p~
De la inceput pana la sfarsit capitolul asta a fost delicios (heh, eu ma bucur ca ai postat
).
Mi-a placut foarte mult descrierea de atunci cand Dante l-a penetrat pe Yuri. =p~
Man, I love yaoi!
Asa... mda, e o ora tarzie si abia scriu un reply, but I'll manage it somehow... Ce ziceam? A, da!
Mi-a placut mult capitolul si Dante a fost un dragut ca intotdeauna. Ma bucur ca Yuri nu s-a miscat atunci cand Dante i-a zis sa o faca. It's not time yet, I guess. Semn bun totusi ca a acceptat ca simte placere. ^^
Am vazut prin text cate un ă in loc de a, but nothing to worry. ^^
Astept nextul!
(18-12-2010, 01:46 PM)MiVaKo A scris: super ca de obicei..ar trebui sa faci un capitol unde ceva rau se intimpla cu Yuki...nush poate un accicend pe motocicleta sa shi e pe morte..caci ash vrea sa vad reactzia lui Danta shi va fi shi romantic
Umm... Cliseu? Nu. Mare cliseu! si limbaj de mess >.<
on:
Capitol 18+ =p~
De la inceput pana la sfarsit capitolul asta a fost delicios (heh, eu ma bucur ca ai postat

Mi-a placut foarte mult descrierea de atunci cand Dante l-a penetrat pe Yuri. =p~
Man, I love yaoi!

Asa... mda, e o ora tarzie si abia scriu un reply, but I'll manage it somehow... Ce ziceam? A, da!
Mi-a placut mult capitolul si Dante a fost un dragut ca intotdeauna. Ma bucur ca Yuri nu s-a miscat atunci cand Dante i-a zis sa o faca. It's not time yet, I guess. Semn bun totusi ca a acceptat ca simte placere. ^^
Am vazut prin text cate un ă in loc de a, but nothing to worry. ^^
Astept nextul!