Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care din personajele următoare este preferatul vostru?
Akita
38.60%
22 38.60%
Mark
17.54%
10 17.54%
Yn
22.81%
13 22.81%
Saren
10.53%
6 10.53%
Matei
7.02%
4 7.02%
Yu sau Roni
3.51%
2 3.51%
Total 57 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] This feeling hurts so much

#71
´Ello there, uite-ma si pe aici, cum promisesem.
Ahh un viol, ce poate fi mai frumos? :3 Desi sper ca dupa actul in sine sa apara Mark si sa-l omoare pe Saren, deoarece s.a atins "fratele lui". Ahh ce frumos ar fi, desi stiu ca sunt doar vise. Hmm totusi sunt curioasa de legatura dintre cei doi, Matei si Mark, dar sper sa ma lamuresti tu cat mai repede.
Insa revenind la fic, imi place titlul, e cute si probabil se refera la sentimentele lui Akita fara de Yn, desi sincer nu.mi place de ei, asa ca cuplu. Tot Mark si Akita prefer 65 Stii ca capsorul tau e plin de idei briliante? Unele faze te absorb si te fac sa razi, sa scapi paharul cu apa din mana si sa te uzi toate (Stii tu la ce ma refer) cum ar fi "Nici măcar cu un cearşaf subţire nu eram acoperiţi, de aceea i-am putut vedea chipul lui Mark ce îşi continua somnul şi pe deasupra avea mâna băgată în pantaloni, în partea din faţă. Am mărit involuntar ochii apoi l-am pleznit peste faţă.
-Nesimţitule, să nu mai faci asta când dorm la tine! am urlat atunci când somnul şatenului se terminase.
-Ce să fac? întrebă nedumerit, întelegând mai apoi la ce m-am referit.
-Adica tu te uiţi la filme d’alea când eu dormeam buştean?
I-am mai dat una peste faţă când mi-a spus că îl incita modul în care dormeam eu, aşa că nu a avut de ales." (capitolul 4)
Bun, imi place cum povestesti, descrii si conturezi personajele, facandu.le asa complicate, ador complicatiile. Si scena dintre Yn si Saren a fost cute, mai vreau, insa stii tu intre cine, nu? Si ce dragut parea Matei la inceput, asa degajat si relaxat, iar acum devine serios. Ale naibii droguri, ce fac din oameni. Bine a facut Mark ca nu s.a angajat acolo.
Huh, gata, nu mai spun nimic, mi.e lene, sti tu, vechea problema x.x Anyway, e timpul pentru prognoza meteo. Se anunta valuri de caldura provcate de la prea multa imaginatie, iar spre seara un vant rece va aduce si mai multe idei briliante. Nu incercati sa le opriti caci o sa va faca bine. Cam atat, de aici, din Beñicarlo, eu sunt Dizzy si ne vedem data viitoare.

Zbye and see ya later^^
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#72
Citat:-Dacă tu îţi săruţi fratele doar pentru că te înţelegi bine cu el, asta cum se mai cheamă?
Incest se cheama, lol. Deci Aki a înţeles totul greşit şi Mark îl iubeşte doar ca pe un frate. Straniu totuşi, după faptele sale aş zice că totul e o minciună. Am impresia că Akita s-a întristat după cele aflate, dar ar trebui să fie invers, să se simtă liber. La urma urmei nu e el cel vinovat.
Citat:Atunci un gând mă cutremura : dacă şi ei erau fraţii mei, trebuia să mă sărut cu ei la fel cum o făcusem cu Mark?
Da, da, îţi dau eu voie! Sărută-te cu toţi, în special când e Yn pe alături, să moară de gelozie şi să se i-a în mâini să te iubească aşa cum trebuie, să acţioneze. Eh, toate la timpul lor.
Nu cred că e corect când profesorul îi zice unui elev despre al profesor "dacă îl vezi pe Saren atunci bla bla bla". Ar trebui să îi zică pe numele de familie.
Îl ador pe Saren, deci el lucrează acolo! Ah, visul meu s-a împlinit, te iubesc. Şi mi-a plăcut enorm când l-a apucat de bărbie. Poate faci aşa încât şi Yn să zică că îl iubeşte pe Aki ca pe un frate, iar Aki să fie cu Saren? 24
Îmi place cum s-a îmbrăcat Akita înainte de ieşire, fix după gustul meu, mai ales că acei blugi i-a pus fundul ăla sexy în evidenţă. Şi face rău că nu i-a spus bunicăi că lucrează, ei bine, nu chiar adevărul, dar măcăr jumătate din el. Ar fi corect. De fapt nu toţi sunt sinceri ca şi mine cu părinţii =)
Omg, Matei = bad boy. Era şi normal să îi ascundă aşa ceva, droguri, ce mai. Akita a auzit totul şi mă întreb ce va face acum. Devine din ce în ce mai complicat. Ha, aşa şi ştiam că Saren are vre-o legătură cu toată treaba asta ce pute de la un kilomentru, dar asta nu mi-a scăzut dragostea faţă de el. M-am ataşat enorm de acest personaj.
Omg, mi-ai împlinit toate visele. Puţină violenţă nu strică niciodată, iar Saren e potrivit pentru asta. Cât mi-a plăcut scena de la sfârşit, nu ai idee. Am impresia că nu îl va viola, deoarece va apărea cineva, Mark sau Yn. Şi totuşi nu trebuiau să-l ia aşa pe băiat, doar nu erau siguri că el a văzut acele droguri. Eu în locul lui Aki mă duceam la poliţie şi nu numai şi le făceam nişte probleme de muream toţi la dracu.
Åži totuÅŸi... Saren <3
Frumoase capitole, mi-au plăcut enorm. Nu am văzut deloc greşeli, nici nu le-am căutat, lol.
Îmi place acţiunea şi modul tău de exprimare, felicitări.

#73
Sorry guys, stiu ca ajung cam tarziu, dar mi-a fost atat de lene sa scriu T^T Defapt mi-a fost mai multa lene sa fac capitolul cu diacritice decat sa il scriu *blush* Sorry again!


-Capitolul 15-


M-am zbatut in speranta ca voi scapa de acel lucru jenant. Intr-o clipa am ramas gol in fata lui, hainele fiind rupte si aruncate pe jos. Chipul mi se inrosi mai mult de nervi decat de rusine. Imi prinse mana si ma lipi de trupul sau, strangand tare.
-Au, do-doare, da-mi drumul, idiotule!
-Uite ce curaj a prins piticania, ranji el batjocoritor, rasucindu-mi mana si provocandu-mi o durere mai mare decat la inceput. Daca nu-l opream acum, stiam ce avea sa urmeze, sau cel putin aveam cateva idei. Vocea mea se auzi in toata incaperea cand am inceput sa tip dupa ajutor, dar stiam prea bine ca nu va veni nimeni.
-Taci! se rasti cel cu parul violet, lovindu-mi unul din obraji cu putere.
Aceeasi senzatie de durere am simtit-o din nou, insa lacrimile am reusit sa le ascund si de data asta. Incepu a ma trage dupa el pana am ajuns in fata oglinzii, impingandu-ma cativa pasi spre ea. A ramas in spatele meu, privind reflectia din acel geam. Chipul deveni si mai rosu cand mi-am vazut trupul gol din cap pana in picioare si zambetul sau sadic. Isi puse mainile pe talia mea, atingand-o usor, apoi cobori spre coapse si incepu sa le maseze cu rapiditate. Am tresarit, incercand sa ma intorc cu fata la el, dar reflexele lui erau mai rapide decat ale mele si ma aseza in aceeasi pozitie.
-Ai un corp atat de frumos, priveste-l numai! ma indemna barbatul, aratand spre oglinda cu privirea si lasandu-si capul spre umarul meu, mirosindu-mi parul.
Prinse de cateva suvite intre dinti si incepu sa traga de ele, facandu-ma pe mine sa scot cateva sunete infundate.
-Nu, nu vreau sa ma uit! am urlat la el, facand cativa pasi in fata, apoi m-am grabit sa imi iau hainele aproape rupte de pe jos. Am incercat sa ma imbrac cat de repede am putut, apoi, gandul mi-a fost sa ies pe usa aia blestemata si sa ma duc acasa. Dointele mele insa s-au spulberat, timpul oprindu-se in loc cand mi-am simtit fundul lovit cu putere de palma lui. Am scancit, iar acesta incepu sa rada si mai batjocoritor decat inainte. Ma prinse iar de incheietura ce deja se invinetise, apoi ma ridica spre el, trecandu-si limba peste buzele-mi uscate.
-Am incercat sa fiu destul de bun cu tine, dar acum chiar m-ai enervat. O sa vezi care-mi e adevarata fata.
Inima incepu a-mi bate cu putere intr-un joc al emotiilor de frica si teama, iar pieptul mi se stranse si parca se facuse atat de mic incat il simteam inchis intr-o cutie fara lacat. Am inceput sa ma zbat, dar in zadar, stiam si eu asta. O portita de scapare era imposibila acum.
Nu regretam faptul ca m-am angajat intr-un club ca asta cat regretam faptul ca ma certasem cu Yn, care ar fi putut sa fie singura luminita de la capatul tunelului.
In urmatorul moment ma impinse cu putere pe fotoliu, incat, daca as fi vrut sa ma ridic, din cauza durerii de spate nu as fi putut. Mainile sale coborara spre curea, apoi o desfacu cu viteza luminii si o arunca si pe ea pe jos, imediat urmat de restul obiectelor vestimentare ce le purta. Priveam toate acele miscari rapide cu atata teama pe care le facea, incat trupul meu incepu sa tremure din toate incheieturile. Cand ramase gol, am putut oberva fiecare muschi bine prins de oasele sale puternice si lungi, fiecare parte a corpului bine lucrata si frumos conturata. Pentru un profesor ce se imbraca mereu in sacou, arata chiar foarte bine.
-Acum, piticanie, vei regreta pentru tot.
Rastindu-se la mine, m-a tras de pe fotoliu si se napusti asupra buzelor mele, auzindu-se doar cuvintele mele ce il rugau sa se opreasca, insa si acelea intrerupte. Atingerile sale ma cutremurau si imi doream sa scap mai repede de acolo, sa fug de el, de lume, sa stiu ca sunt in siguranta acolo unde ma voi duce.
Mainile sale coborara pana la organul meu ce se intari dupa prima atingere. Privirea mea deveni din ce in ce mai agitata, iar trupul imi tremura mai rau ca la inceput. Cand incepu sa isi miste mana pe pielea din acel loc, am simtit un fior ce ma cuprinse dintr-o data, smucindu-ma de langa el.
-Nu o sa pleci nicaieri pana nu ma satisfaci indeajuns.
Vorbele sale ma speriara atat de rau incat am simtit prima lacrima cum imi aluneca pe obraz, umezindu-l si disparand apoi pe podea. Nu intelegeam ce se petrece, de ce eram amandoi goi si ce va avea sa se intample in continuare. Toate gandurile ce imi navaleau mintea voiam sa le alung, pentru ca era imposibil sa ma...
-Te rog mult, lasa-ma ... Si promit ca nu voi spune nimanui!
Rasul lui ma descuraja intr-u totul si imi facu ca alte lacrimi sa imi umezeasca chipul, devenind imediat plin de acele pete cristaline si sarate. Pe el, se parea ca nu il impresioneaza lacrimile mele, dar acesta era singurul lucru pe care il mai puteam face. Ma impinse, lipindu-ma dintr-o data de un perete rece, ce imi trezi alti fiori. Pentru o secunda nu stiam unde ma aflu, eram atat de disperat incat singurul lucru la care ma mai gandeam era scaparea.
Rugamintile mele nu ma ajutau cu nimic, din contra, pe barbatul ce ma tortura il incurajau si il faceau sa continue cu mai multa putere ca inainte. Am tresarit cand m-a apucat de barba si a ridicat-o, lipindu-si buzele de gatul meu si incepand sa muste acea portiune. Acele senzatii ma speriau atat de tare, iar inima imi batea cu atata putere incat o simteam cum vrea sa iasa din piept si sa fuga, sa ma lase singur aici cu omul acesta ce avea de gand sa ma...
Nu puteam pronunta acel cuvant, nu ii stiam defapt intelesul, nu vorbisem niciodata despre asta si nici macar nu vazusem asa ceva, insa stiam ca totul este gresit inca de prima data cand m-am vazut gol. Alte sunete infundate isi faceau aparitia, deoarece pielea gatului meu era muscata cu multa brutalitate, simtindu-mi chiar si sangele cum este imprastiat nevinovat pe pielea mea.
-Sa-Saren, nu vreau... m-am plans, inca sperand ca se va opri.
Continua sa ma muste, pana ce ajunse cu buzele in zona sfarcurilor. Incercam sa ma misc si sa ma eliberez din stransoarea mainilor sale, dar partea grea era ceea ce va fi dupa ce ma voi elibera - daca voi reusi .
Buzele imi tremurau, neputand sa mai scot niciun cuvant, decat niste sunete ce se pareau ca il alimenteaza. Imi cuprinse organul in gura, eu marindu-mi involuntar ochii.
"Cum poate face asta? E atat de ... rusinos" mi-am spus in intimitatea gandurilor mele, simtind cum ma musca si de acolo. Bratele nu se mai miscau, le simteam amortite din cauza incercarilor esuate de a fi eliberat, pe cand pieptul se ridica odata cu fiecare bataie. Il vedeam cum se misca printre pleoapele lasate, incercand din rasputeri sa imi tin respiratia pentru o clipa, sperand ca se va opri, caci imi dadea senzatia ca se va despica in doua.
In urmatorul moment ma patrunse, atat de brusc, caci nu mai stiam ce e acea senzatie. Se misca inauntrul meu cu atata brutalitate doar ca sa imi provoace acea durere, nu de alta, ci ii placea sa ma vada atat de torturat, altfel nu as fi inteles toate lucrurile pe care mi le facea. Mana lui era intre picioarele mele, undeva in spate, intelegand ca ma patrunsese cu unul din degetele sale. Mai adauga unul si inca unul, caci durerea deveni mai intensa. Ochii plini de lacrimi semanau cu un izvor acum, iar chipul palid dinainte era rosu si umed.
Ma apuca strans de talie si ma intoarse, revenind la gatul meu. Puteam sa jur ca imi simteam sangele inchegat acolo, insa nici forta de a-mi mai atinge pielea cu buricele degetelor nu o mai aveam. Incepu sa imi linga spatele, iar eu, ca sa ma pot mentine in picioare, mi-am dus mainile pe perete, incercand sa gasesc un punct de sprijin. Gafaiam si speram din tot sufletul sa se opreasca inainte sa... dar prea tarziu, il simteam deja inauntrul meu. Acele senzatii atat de usturatoare nu le puteam descrie, erau sadice, dureroase, nu mai simtisem niciodata asa ceva.
Gura mea fu umpluta de gemete de durere in timp ce barbatul facea miscari de du-te - vino in trupul meu atat de fragil de la atingerile sale. Era prea mult pentru mine, nu puteam suporta acea durere. Aveam impresia ca tot ce se intampla e normal, ca aceasta era dragostea dintre doi baieti... Dar eu traiam cu ideea ca e ceva mult mai tandru si mai romantic. Am inghitit in sec inainte sa gem din nou si sa raman fara aer, revenind iar la acele sunete infundate si gafaite.
Isi aseza mainile si stranse cu putere atunci cand isi strecura degetele printre ale mele. Imi oferea un punct de sprijin sa nu cad, insa nu asta era ceea ce imi doream. Mai bine ma stiam cazut pe podea si inconstient, decat in picioare, lipit cu fata de perete, fiind imobilizat intre acea suprafata si trupul sau mare, ce pe deasupra ma penetra cu atata brutalitate.
Ochii i-am inchis imediat ce nu m-am mai simtit in stare sa traiesc in lumea asta ce fusese absolut normala pana azi, apoi mi-am simtit trupul cum se izbeste de podea si cum aud scartaitul usii in ecou. Inca tremuram, poate si din cauza frigului, insa cert era ca incheieturile ma dureau ingrozitor si puteam jura ca erau toate vinete. Chipul inca varsa lacrimi, udand suprafata parchetului in scurt timp.

Chipul mi se lumina cand imaginea blondului intra pe usa. La inceput parea fericit ca a ajuns aici, dar se incrunta imediat ce realiza imaginea ce se derula in fata ochilor, cu trupul meu gol si ranit. Se apropie de mine cu o fata stupefiata si se lasa in jos, mangaindu-mi chipul cu palma.
-Akita, ce faci tu aici, asa...?
Vocea ii tremura, dar nu m-am simtit in stare sa ii raspund. Am inchis ochii la loc stiind ca sunt in siguranta langa el, Yn al meu, ce venise sa ma salveze, tarziu insa, dar totusi la timp pentru a-mi oferi un strop de speranta si sa stiu ca nu sunt pierdut. M-am simtit luat iin brate si infasurat cu ceva moale, iar de atunci nu am mai stiut nimic de mine. Eram cufundat in gandurile mele unde se aflau o multime de intrebari fara raspuns.
"Cum de a ajuns Yn aici? De ce a facut Saren toate alea? De ce nu l-am ascultat pe Mark? Oare de sexul asta are parte si Yn atunci cand e cu Saren? De ce tin atat de mult la el, stiind ca are pe altcineva pe care-l iubeste?"

#74
Off, să fim serioşi acum ! Între Saren şi Yn nu e nici măcar strop de iubire. 33 Presupun că-i doar treaba aceea cu interesul - da da, materialişti. xD
Now, revenind la treburile mai importante, foarte importante... 15

Eram 100% sigură că o să fie un viol. *evil smile* Doamne, ma\' uke, nu ştiu cum reuşeşti să-mi satisfaci gândurile [ visele ] sau chiar dorinţele; dar cert e că ne-ai oferit o partidă de sex - mai degrabă YAOI - foarte tare. Off, uite câte cuvinte pentru acest capitol : grozav, captivant, incendiar, incitant, excitant and so on. 38
Acum rămâne de văzut reacţia lui Yn, căci din câte am citit şi ofc, mi-am imaginat, deja e clar că-i şocat. Ohoh, Saren nenorocitule... 15 But damn it că-mi place ! Ce-aş mai vrea încă un capitol ca acesta....
38
Gata, îl recitesc ! xD

#75
Hellou ^^ Ma bucur ca ai adus nextu´, chiar ma intrebam cand va venii. Si wow, ce capitol ne.ai adus. Un viol descris cum trebuie, dar cum sa ne asteptam la mai putin de la tine? Saracul Akita, imi pare rau intr.un fel prin ce a trecut, dar asta e, asa e viata. Si Saren a fost chiar brutal, imi place, mai vreau. Iar Yn .. hmm am si eu aceasi intrebare ca Akita: cum a ajuns el acolo? Asta e curios, doar daca el voia sa vorbeasca cu baiat si nu dadea de el asa ca l.a intrebat pe Mark daca nu stie pe unde este, iar acesta i.a spus locul unde lucreaza, Yn ajungand astfel la club. Si da, unde disparuse Saren? Voiam sa stiu ce ar crede blondul daca i.ar fi vazut pe amandoi acolo, auch, ce frumos. Bun, lasand astea la o parte, ai avut un capitol lung, frumos descris, lipsit de greseli (sau nu vazusem eu niciuna?) si plin de actiune, damn it, doar e un viol descris nu altceva : >
Bun, astept continuarea si sunt curioasa ce ii va spune lui Yn cand se va trezi. Dar oare lui Mark ii va spune? Va avea curajul sa.i spune ca a fost violat de catre Saren si ca cel care a ingaduit totul este Matei? This will come next : >
Zbye and see ya later, ma ´lil Bubu.
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#76
Esti fantastica!Stii asta?
Imi vine sa-l OMOR pe Saren.L-a violat pe Akita.Pe adorabilul inocent si naiv Aki.Vreau sa-l strang de gat pe Saren.Vreau sa-l torturez.Vreau sa aiba si el parte de ce a avut Akita. :die:
De ce n-a putut sa vina Yu sau Roni sa-l ajute?Sunt sigura ca Akita de acum incolo va fi distrus.Vreau sa vad ce reactie va avea Mark cand va afla.Daca va afla.
Cum de l-a gasit Yn pe Aki?N-am nici o idee...Abia astept sa aflu asta in capitolul urmator.Ce idei iti vor mai veni in cap?
Bye!

#77
Nu, nu , nu , nu , nuuuuuu... ;A;
Why God, why ?

Deci când pun mâna pe Saren am să-l f*t cu o creangă de brad simpatică.. sau mai bine cu un stâlp de electricitate.. :-l :-l
De ce prima lui dată trebuia să fie aşa de dureroasă ? Nu, te rog nu răspunde, nu vreau să mor. T^T
Saren, întrece orice măsură, sper că are un răspuns plauzibil pentru asta... 45
Că de nu îl găsesc draci.

Acum să revin la modul în care ai desfăşurat acţiunea şi toată această întâmplare.
Nu ştiu de ce dar am devenit mai strictă în privinţa şcenelor acestora.. 22
Anyway: de multe ori ai repetat cuv. brutalitate, puteai foarte bine să-l mai înlocuieşti.
Puteai descrie mult mai multe. Ai reuşit să acaparezi în mare parte sentimentele, chiar bine, dar legat de mişcările corporale sau faciale... Hmmm.. puteai mai bine.
În sensul că, nu ai descris îndeajuns de mult reacţiile corporale sau psihice ale lui Akita (săracul de el).. Mie aşa mi se pare. Din cauza asta apare un gol imens.
Eu spun că se putea mult mai bine, dar şi aşa tot bine este.. dar mai mergea.
Bine hai că începui şi eu cu repetatul..21

A fost pot spune mai agitat capitolul asta, acţiunea a parcurs etape rare şi dinamice.
Te-ai descurcat bine, mai bine spus impecabil. 3

#78
Stiu dragelor ca am intarziat, insa am fost plecata. Doar e vacanta, nu? ^_^
Am venit cu nextul, mai tarziu, ce-i drept si sper sa va placa. Multumesc celor ce au comentat Smile Lectura placuta.


-Capitolul 16-


Imi desprind ochii si privesc realitatea. Acum ma aflu intr-o camera bine decorata, simplu, insa prin simplitatea ei pot spune ca e ceva frumos. Ma aflu intr-un pat destul de mare, infasurat cu un cearsaf alb. Chipul inca imi arde, iar ochii plini de lacrimi sunt obositi si rosi. Ma ridic in capul oaselor cu greu si privesc inainte. Sunt singur aici, intr-un loc atat de linistit. Mirosul ce-l simt imi e atat de cunoscut incat nu-mi pot aminti exact al cui e.
-Yn, am soptit, ducandu-mi mana spre buzele ce tremurau fara incetare. Trupul inca imi vibra neajutorat, il simteam slabit si plin de ura, murdar si prea pacatos.
I-am soptit pentru a doua oara numele, simtind cum chipul mi se umezeste iar de lacrimile sarate ce aluneca pe chipu-mi palid si lipsit de orice expresie. Ma incalzesc rapid, simtind senzatia de sufocare cand gandul imi zboara la barbatul blond ce ar fi putut fi un posibil violator.
-Nu se poate ca el, am murmurat, strangand cearsaful in mana stanga si tragandu-l de pe mine. Picioarele imi erau acoperite de la genunchi in sus cu un material subtire al camasi ce se parea ca era cauza acelui miros imbietor de parfum, parfumul profesorului de matematica. M-am trantit inapoi pe spate, cu capul pe perna moale, tinandu-mi ochii inchisi. Nu ma simteam in stare nici sa mai respir, dar sa cuget ce s-a intamplat seara trecuta.
Chipul si zambetul acela sadic imi cutremurau corpul, trecandu-mi prin fata ochilor toate imaginile de la scena violului. Nu puteam fi eu cel violat de Saren, nu, nu eu. Mi-am dus mainile spre chip in speranta ca-l pot sterge de picaturile ce curgeau necontenit din ochii mei sensibili. Singurul lucru pe care voiam sa il fac era sa dau timpul inapoi cu cateva ore, sa fug din acel loc inainte sa se intample toate acele lucruri. Ma simteam ca o carpa folosita si aruncata la gunoi, caci devenisem prea uzata. Sentimentul nu putea fi descris in cuvinte, insa se simtea in adancul inimii atat de puternic, incat era in stare sa o sfasie si devoreze pana ce n-ar mai fi ramas nimic din ea, decat durere, ura, tristete si multe lacrimi.
Usa se deschise, provocand un scartait slab ce-mi gadila urechile. De dupa ea aparu silueta blondului ce tinea in mana o tava cu un castron si o felie de paine.
-Akita, te rog, mananca asta! replica Yn in timp ce se aseza langa mine pe pat, intinzandu-mi tava cu un castron cu ciorba. Mirosul era placut, putand sa observ si aburii ce ieseau din acel lichid colorat.
M-am ridicat incet in capul oaselor pentru a doua oara, incercand sa imi ascund vanataile de pe picioare cu ajutorul cearsafului si camasii ce o purtam. Era atat de larga pe mine, insa ma multumeam sa-mi acopere goliciunea. L-am privit cateva secunde pe barbat, apoi am inceput sa mananc, dand din cap in semn de multumesc.
Era liniste si, cu toate ca simteam nevoia sa vorbesc si sa gasesc raspuns tuturor intrebarilor, nu m-am simtit in stare sa deschid gura decat pentru a lua cateva inghitituri. Ma simteam privit de catre blond, insa eu nu am indraznit sa imi ridic capul asupra lui.
Am terminat dupa cateva minute supa, intinzand tava si multumindu-i din nou. Un val de emotii ma cuprinsera cand privirile ni s-au intalnit. Ochii lui erau plini de ingrijorare, ceea ce ma facu sa ma simt mai bine, insa nu indeajuns incat sa sar de fericire din pat. Pana la urma se parea ca ma aflam la el acasa, in camera lui, de acolo probabil si mirosul sau frumos ce il simteam din toate colturile camerei.
-Ti-a placut?
-Umm... Desigur, a fost bun. Tu ... ai gatit? am reusit sa articulez, ascunzandu-mi degetele rosii sub materialul cearsafului si tragandu-l pana la gat.
Inainte sa primesc un raspuns l-am simtit cum ma cuprinde in bratele sale puternice si ma aduce mai aproape de el, strangand. Am scos un scancet, apoi ma lasa mai moale, insa tot in bratele lui ma aflam. Cu chipul bagat in pieptul sau, ii puteam auzi foarte tare inima cum bate ingrijorata si puteam ghici ca si privirea lui era la fel.
-Imi pare atat de rau ca nu am ajuns mai devreme. Daca reuseam sa... Ah, nu te mai aflai acum in starea asta.
-Nu e vina ta.
-Ba da, e! se alarma el, prinzandu-ma de umeri si impingandu-ma cat sa ma poata privi in ochii-mi ce deja incepusera sa verse alte lacrimi.
Suspinam si-mi inghiteam cuvintele fara sa vreau, cu toate ca aveam o multime de intrebari de adresat. Incerca sa ma calmeze, ducandu-si o mana in parul meu si mangaindu-mi fiecare suvita.
-Nu inteleg, am murmurat, prinzand de bluza pe care o purta si apropiindu-l mai mult de mine cu puterea ce o mai aveam. Cum ai ajuns la club? De unde stiai?
Rase slab, apoi se uita spre telefonul meu ce era asezat pe noptiera de langa pat, continuand sa imi mangaie capul, sarutand uneori fruntea fierbinte.
-M-ai sunat. Cand ai facut-o am reusit sa iti aud vocea tremuranda si numele clubului. M-am interesat unde se afla, apoi am pornit la drum, stiind ca s-a intamplat ceva din cauza tonului cu care mi-ai vorbit. Am fost blocat in trafic, altfel as fi ajuns mai devreme. De aceea tot spun ca e vina mea. Tu m-ai anuntat la timp, insa eu am intarziat...
Isi lasa capul in jos, la ultima propozitie tonul schimbandu-i-se radical. Si eu ma simteam vinovat, insa totusi eram fericit ca a existat pana la urma un pic de speranta. Caci daca aceasta era inexistenta si acum ma aflam in camera aia murdara, in clubul acela nenorocit.
-Nu credeam ca ai raspuns... atunci cand am pronuntat numele clubului.
-Sa inteleg ca te-a tot framantat aparitia mea?
Am aprobat din cap, apoi mi-am simtit obrazul sarutat de o pereche de buze calde si moi. Ma simteam mai in siguranta ca oricand langa el, de aceea am alungat orice gand negativ si am incercat sa ma relaxez. Ma aseza cu grija pe spate si-mi spuse ca daca am nevoie de ceva, sa-i spun.
-Nu trebuie sa iti faci atatea griji, sunt bine.
-Cum sa fii bine? Uite cate zgarieturi si vanatai ai pe maini, pe picioare si chiar si pe fata.
-O sa treaca, am zis cu aceeasi urma de speranta.
Am scrancit cand ma prinse de incheietura maini, strangand usor si intreband ingrijorat:
-Acum spune-mi cine ti-a facut toate astea. Jur, si vorbesc serios, ca nu va scapa viu!
Tonul cu care imi vorbi ma sperie, se schimbase imediat ce-mi adresa acele cuvinte. Am murmurat ceva de abia inteles, apoi am deschis mai mult gura pentru a gasi o scuza. El il iubea pe Saren, iar eu, un biet elev, nu aveam de gand sa le stric relatia si sa spun totul. Stiam ca asta ar duce la multe lacrimi din partea persoanei ce se afla acum langa mine, asa ca am decis sa evit aceasta intrebare pe cat posibil.
-Imi e atat de somn, Yn, putem vorbi... mai tarziu, te rog?!
Acesta fara sa mai astepte alte replici din partea mea zambi cald si isi duse o mana in parul meu, mangaindu-mi crestetul capului incet, astfel incat am reusit sa adorm in mai putin de cinci minute.

Totul se invartea in jurul meu, era intuneric si totusi cateva lumini se puteau observa in departare. Incercam sa scap de urmaritori si sa fug in directia opusa lor, dar ceva nu ma lasa sa ma ridic de jos. Imi simt picioarele prinse cu doua lanturi puternice si ruginite, iar mai apoi si bratele ce nu se mai pot misca decat doi centimenterii intr-o parte si-n alta. Trupul imi e slabit, batut si murdar cu pete de sange, iar chipul plin de lacrimi sarate sta acum intins.
Luminile din departare sunt din ce in ce mai mici, ca niste stele ce-si iau adio de la tine. O ultima sclipire imi apare in ochii-mi pe jumatate inchisi, apoi totul e negru. Cateva rasete se aud din toate colturile, neputand sa-mi dau seama cate persoane se afla in jurul meu. Simt durerea unui bici ce se loveste in continuu de spatele meu. Ducandu-mi cu greu mana in acel loc, degetele sunt pline de un lichid caldut si vascos.
Nu putea fi altceva decat sange...
Ma simt din nou ca o carpa folosita si aruncata in cel mai murdar loc din lume.
Pentru un moment se face liniste, doar gemetele mele de durere se mai aud ca un strigat puternic al unui tren ce fuge in departare. Lacrimile mi se opresc, inchegandu-se ca sangele pe obraji-mi fierbinti. Chipul barbatului se face din ce in ce mai luminos, observandu-i fiecare trasatura. Ma prinde de maini si ma ridica, apoi, cu o singura miscare indeparteaza metalele ce imi erau lipite de incheieturi.
-Sunt salvat, soptesc, dorind sa iau acea persoana in brate.
Intr-o fractiune de secunda urechile imi fura din nou nelinistite de acele rasete batjocoritoare, doar ca de data asta se auzeau de la o singura persoana. Ma arunca pe jos, apoi ma prinse si trase de par, lipindu-si buzele de ale mele si sarutandu-ma violent, in timp ce mainile sale imi coborara in locul dintre picioare.

-Saren, nu, nu vreau din nou! am urlat, zbatandu-ma si simtindu-ma plin de transpiratie.
Asternuturile ce mai inainte erau moi si uscate, le simteam acum incomode si ude.
-Nu, nu vreau, am inceput sa plang, ducandu-mi mainile pe obraji si frecandu-mi ochii. Eram constient ca a fost un cosmar nenorocit, insa nu ma puteam calma, caci chipul lui Yn, plin de ura ma privea ciudat, insa stiam ca nu eu eram cauza, ci iubitul sau.
Fara sa vreau m-am dat de gol si printr-o simpla propozitie ce am rostit-o cu voce tare, i-am dat atatea indicii...
-Deci Saren a fost, sari blondul, strangand din pumn si scotandu-si mana din parul meu.

#79
Heya there ^^ Ma bucur ca ai adus capitolul in cele din urma. Sa incep comentariul, nu?
Stiam eu ca, in cele din urma, Yn o sa afle cine l.a violat pe Akita si sunt curioasa cum va reactiona. Sincer, nu cred ca el, Yn, e foarte indragostit de Saren, poate doar il placea si de acea erau iubiti sau nu gasise pe cineva cu care sa.si satisfaca poftele sau ii placea sa fie dominat sau orice altceva, ci cred ca el defapt il place pe Akita, acesta simtind ceva pentru elevul sau, acest sentiment provocandu.i durere. Dar asta e parerea mea fata de cele scrise de tine pe parcursul acestui fic, desi, sincer, mie.mi place mai mult cuplul Mark Akita, don.t ask me why. Si totusi, astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla intre Saren si Yn acum ca blondul stie ce a facut primul. Btw, stiu ca probabil o sa zici ca sunt weird, insa.mi place din ce in ce mai mult personalitatea lui Saren, devenind al treilea personaj preferat, dupa Mark si Matei.
Ca in capitolele anterioare, nu ai avut greseli, cel putin eu nu am observat. Imi place modul in care imbini modurile de expunere, reiesind ceva cute. Sper sa aduci nextul cat mai repede si sa ma lamuresti in privinta acelor neintelegeri d.ale mele : - "

Zbye and see ya later
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#80
OMG ! Deci într-un final tot Akita s-a dat de gol în legătură cu Saren. o.o Damn it, şi eu care credeam că o să mai continue cu ceva şantaj din partea lui Saren. * laughs *
Well, nu-i nimic dacă ai întârziat, ma' uke. hug întotdeauna se întâmplă să întâzii, so xD

Btw, sunt curioasă ce-o să se întâmple acum că Yn a aflat ce s-a întâmplat de fapt cu el, cu micuţul Aki. Oare se va duce la Saren sau va sta aşa ? Hmm 39 Probabil că se va duce la el, o să iasă cu bătaie . Who knows ? :]]
Anw, succes cu următorul capitol. ^^




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)