25-01-2010, 12:56 AM
such a good job myuu, i love this chapter ,cat de mult am asteptat eu cap asta, am verificat in fiecare zi sa vad daca a aparut si in final un cap de-a dreptul delicios, a fost absolut penal yu: "- Misca-ti fundul ala pana la magazin sa cumperi niste bautura pentru baieti.
- Mi l-as misca daca mi-ai da un motiv mai bun, imi spune el uitandu-se insistent la partea de jos a corpului meu, iar eu incerc sa dispar din raza sa vizuala, insa inainte de asta, mai adaug cateva cuvinte:
- Tot un idiot ai ramas.
- Si tu tot cu acelasi fund sexi. " deci a fost super tare faza
ooopa de cand am evoluat noi strif de la tipete si urlete la saruturi si multa dragoste, hmmm ce cool
mai pot sa adaug ca astept sa vad ce scoate la iveala mintea "bolnava" a lui kana-chan
so kana-chan don`t disappoint me ast next-ul deci hurry up

- Mi l-as misca daca mi-ai da un motiv mai bun, imi spune el uitandu-se insistent la partea de jos a corpului meu, iar eu incerc sa dispar din raza sa vizuala, insa inainte de asta, mai adaug cateva cuvinte:
- Tot un idiot ai ramas.
- Si tu tot cu acelasi fund sexi. " deci a fost super tare faza
ooopa de cand am evoluat noi strif de la tipete si urlete la saruturi si multa dragoste, hmmm ce cool
mai pot sa adaug ca astept sa vad ce scoate la iveala mintea "bolnava" a lui kana-chan
so kana-chan don`t disappoint me ast next-ul deci hurry up

![[Imagine: 641488.jpg]](http://i767.photobucket.com/albums/xx311/Aiumy/641488.jpg)
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^