Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Lumina din intunericul vietii mele

#11
un capitol destul de bun..insa eu cred ca il puteai face si mai bun(devin rea dar am motive si am sa le si enumar)deci un prim motiv ar fi ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine, si orice capitol care il faci trebui sa vina din suflet dar asta cred ca stiai, si mie imi place cum e kousuke si yuri insa tres sa le dai un pic de personalitate, adik punte oleak in locul lor si vezi ce ai face cum ai reaction etc21 ce mai zic si eu acum, in fine...si vezi cum e viata lor in povestea ta creazo cant mai reala, dar nu in totalitate21 sper sa intelegi ceva....si pune si u un pic de suspans cred k ar imbunatati capitolele....asa km atat aaa si sa nu uit sa nu cumva sa te lasi de scris k vezi u ce itzi facpupic kiss you
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#12
Pf..e a 3-a oara cand incerc sa-ti las un reply si de fiecare data mi s-a inchis calculatorul..Deja am inceput sa ma enervez, insa am promis ca iti las comm si sper ca de data asta sa mearga.Spuneam ca iti voi atrage atentia asupra greselilor, asa ca tin'te bine 21 ( glumesc 10 ).Voi incerca sa fiu cat de obiectiva pot.
Insa, inainte de toate, o sa ma leg putin de ce ai spus la final "Daca ii place cuiva (...) continui ficul".Nu ar trebui sa pui problema asa.Probabil nu te-ai apucat de scris un fic dor ca nu aveai ce face ( iar daca asta a fost motivul, iar nu e bine, dar sa revenim).Scopul tau este sa scri din ce in ce mai bine si inainte de toate sa il faci sa-ti placa tie.Conteaza si parerea cititorilor, insa, cum a spus si Yaku-chin, trebuie sa ai mai multa incredere in tine.Hai ca am terminat cu lalaiala, acum sa revenim la ficul tau.
Trebuie sa lucrezi mai mult la actiune.Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu prea sti nici tu ce urmeaza sa se intample in capitolele urmatoare.Trebuie sa gasesti o idee ineresanta si mai ales originala, pe care apoi sa o dezvolti.
Din cauza ca nu insisti mai mult asupra unor detalii, actiunea pare superficiala si grabita..trebuie sa mai bagi naratiune.Poate parea un mod de expunere nu prea important, insa sa sti ca are rolul ei.Si la tine cam lipseste..
Cam asta ar fi in mare..nu am cum sa-ti spun la fiecare capitol ce ar mai trebui facut, dar sper sa am cheful sa comentez si de acum incolo(lenea asta 21 ).
Stiu ca poti evolua, tocmai de aceea incerc sa te ajut.Acum trebuie sa ai si tu putina vointa, sa nu renunti la primul obstacol..Vai...hai ca iar aberez..
Gata te las 21 Astept urmatorul capitol.
bye bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#13
Capitolul Vl

Agitatie mare in casa lui Yuri.
-Cutu, cutu, hai trebuie sa plecam! Nimic
-De jumatate de ora ne rugam de un caine sa se ridice. Ia-l odata in brate, spuse exasperat Kousuke.
-As vrea dar maraie si nu vreau sa ma muste.
-Comet, hai sus plecam!
-Comet?! se mira Kousuke. Deci asta e numele pe care i l-a pus pana la urma Yuri. E un nume cam nepotrivit pentru un caine care gandeste o jumatate de zi pana se misca.
-Parca as vorbi cu Statuia Libertatii, ofta Yuri.
Baietii au ademenit cainele cu o bucata de carne ramasa de la cina. Totul decurgea perfect, au trecut printr-un peisaj super de munte, totul era verde, un verde seducator ca pietrele pretioase ale lui Kousuke si adica ochii lui Yuri.
Din cauza drumului lung si obositor baietii au poposit la un hotel unde Yuri a facut rezervare acum doua zile. Ajunsi in hotel diferiti lachei in uniforma au aparut sa se ocupe de bagaje, de cheile masinii si de Comet cel Lenes. Insa licarirea de trenspiratie de pe buza superioara a receptionerului prevestea necazuri.
-Sunt dezolat, domnule, a gemut el, dar prostia functionarului nostru cu rezervarile, se balbai receptionerul..
-Ce vreti sa spuneti? intreba Yuri nervos. Vrem sa mergem in camerele noastre cat mai curand, doar am facut rezervarile acum doua zile.
-Vai domnule, s-a tanguit receptionerul, incerc sa va explic ca din cauza prostiei celui care face rezervarile...
-Ati pierdut rezervarile? a intrebat Yuri cu ochii ca de gheata.
-Nu, nu, nu, nu le-am pierdut, dar nu sunt doua camere singure ci una dubla.
-O camera dubla? cei doi baietii au schimbat priviri ingrijorate. Nu aveti altceva? a intrebat Yuri iritat.
-Sunt dezolat, insa nu avem. E sezonul turistic, tot orasul e aglomerat.
-Trebuie sa ne impacam cu asta, a zis Yuri. Iti convine Kousuke?
Cred ca merge, a spus el, insa gandul de a petrece o noapte cu Yuri l-a infiorat. Yuri a luat un pix si a semnat in registru.
-Apropo, cate paturi sunt in camera aceasta?
O expresie nefericita a traversat fata receptionerului.
-Sursa confuziei a fost de fapt asemanarea numelui dumneavoastra cu cel al unui cuplu care...
-Cate paturi sunt in camera? a intrebat Yuri glacial. Receptionerului i s-a pus un nod in gat.
-Domnule, e apartamentul nuptial.
-Apartamentul nuptial? Ce incurcatura a naibii, a marait Yuri.
-Altceva nu aveti?
-Domnule aceasta este singura camera libera din hotel, e sezonul turistic, hotelurile sunt pline, va sfatuiesc sa o luati.
Yuri l-a privit din nou pe Kousuke, expresia lui sugerand ca el ar fi purtatorul unor nenumarate boli contagioase mortale.
"Mi-e greu sa dorm cu el dupa ce am descoperit ca sunt atras de el", gandea Yuri in timp ce liftul ii ducea la etajul doisprezece. Aceeasi tulburare o simtea si Kousuke.
-O, Doamne!
Kousuke a urmarit privirea neincrezatoare a lui Yuri spre pat. Patul era o notiune hoteliera moderna a unui tron al iubirii, o structura incredibil de vasta si ornata, avand deasupra un baldachin cu ciucuri de matase. Amorasi auriti tinteau cu sageti spre o inima din plus roz din centrul tabliei de la cap.
-Ei bine, a rostit Kousuke cel putin patul e suficient de mare.
Ma surprinde faptul ca nu sunt oglinzi in tavan, a zis Yuri acru.
-Ba sunt , a suras Kousuke. Tragi una din cozi si draperiile se deschid. S-a inrosit sub privirea aspra a lui Yuri. Tocmai am observat asta, termina Kousuke cu o voce mica.
-Ce destept esti, a mormait Yuri.
Kousuke s-a dus la baie pregatindu-se de culcare. Era emotionat si din cauza aceasta se duse la oglinda in forma de inima privindu-l pe Yuri in ea. Umerii lui largi si bratele erau acoperite de muschi. Era corpul unui sportiv puternic si viril. Kousuke si-a smuls privirea de la el simtindu-si stomacul gol si tremurand. Luandu-si inima in dinti a intrat sub cuvertura, salteaua era minunat de moale si de intinsa, proiectata de experti pentru a da cele mai bune rezultate la... ei, n-are importanta.
Yuri a examinat tabloul cu comenzi si a intors un buton la intamplare. Instantaneu luminile principale s-au stins, insa patul era acum scaldat intr-o lumina roz senzuala. A incercat alt buton, lumina roz a fost inlocuita de una ultra-violeta, o lumina purpurie inchis in care dintii lor se vedeau alb fosforescent, iar corpurile lor erau puternic conturate pe cearsafurile aurii. Yuri a mormait ceva ce nu putea fi repetat si Kousuke a chicotit.
-Prin asta trebuie sa treaca perechile in luna de miere? a intrebat Yuri sec. Dumnezeu sa-i ajute!
MI-e teama sa mai ating altceva ca nu cumva sa fim alungati in Cosmos.
Lasa-ma pe mine sa incerc, a suras Kousuke si s-a aplecat peste Yuri pentru a apasa pe butoane. Deodata camera s-a cufundat intr-un intuneric slab si Kousuke brusc a devenit constient ca se afla peste pieptul lui Yuri.
-Vino in bratele mele, spuse Yuri tragandu-l peste el cu o forta irezistibila astfel incat statea ghemuit langa barbatia lui.
-Iti simt inima cum bate, i-a zis Yuri incet. Ti-e frica de mine?
-In anumite privite, a recunoscut Kousuke cu buzele pe pielea lui.
-In ce fel esti speriat de mine, insista Yuri.
-De ce te las sa-mi faci, marturisi Kousuke cu inocenta.
Buzele lui chinuitoare le-au gustat pe ale lui Kousuke, mana lui i-a mangaiat soldul, netezimea stomacului, a coborat pe coapsa si apoi intre coapse chinuind zona sensibila a lui Kousuke.
Daca imi cer sa ma opresc, ma opresc. Pielea lui Yuri ardea ca si a lui Kousuke, era ca si cum fiecare muschi din corpul brunetului se topea dorind sa se reverse in cel de deasupra lui, sa devina una cu el.
-Daca nu-mi spui sa ma opresc, atunci nu ma opresc, am nevoie de tine, de tandretea ta, de alintarea ta. Cuvintele lui il puneau pe Kousuke pe jar, si-a plimbat si el cu timiditate degetele inghetate pe corpul lui Yuri, limba lui i-a strabatut buzele trasand un foc imbatator de la un colt la altul provocand in mintea Yuri explozia unui foc de artificii imprastiind culoare si stralucire in intuneric facandu-l pe Yuri sa geama puternic. Mintea lui Yuri era framantata de indoieli si intrebari, de ganduri. "Trebuie sa incetez, e atat de inocent ma simt de parca as abuza de el. Nu pot sa fac asta, nu asa, trebuie sa fie ceva romantic si frumos. La cabana o sa-i pregatesc o surpriza."
-Kousuke, trebuie sa ne oprim, dimineata ne trezim devreme.
Dezamagit baiatul accepta, dar nu putu adormi din cauza excitatiei, simtea urmele saruturilor si mangaierilor lui Yuri parjolindu-i trupul. Acesta se duce la restaurantul hotelului unde va avea cea mai neplacuta surpriza, surpriza ce avea sa-i cauzeze mult rau si multa suferinta atat lui, cat si lui Yuri.



Atat pe saptamana asta, e weekend si la mine.
Yaku-chin, nozaly multumesc pentru sfaturipupicpupic si pentru incurajari. Nu e vorba ca renunt la primul obstacol, dar ma simt prost sa postez incontinuu si sa nu-mi spuna nimeni daca e bun sau nu, daca le place sau nu. Imi da impresia ca il postez ca sa ma aflu in treaba si asta ma descurajeaza. Mie imi place ficul, sper sa va placa si voua si inca o data va multumescpupic8.

#14
Ehh21) deci is prima din nou!!!! Hmm ce as putea zice, sa stii ca e bine chiar biine, in fine partea cu cainele ma cam enervat21 ce cainte idiot...uff....asa si hmmm ce suspans ...ce surpriza am eu o vaga banuiala dar nu vreau sa stric nimic asa k tac21 (defapt nici nu vorbesc in fine) asa si singura greseala care sa spunem mia iesit in evidentza au fost numelele lor le-ai repetat la greu(si eu fac asta21 )..incearca sa le inlocuiesti cu altceva4 ex baiatu pt kousuke si barbat pt yuri desi nu prea sa potriveste in fine intelegi u21...weeknd placutSmile
Succes si byeSmile
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#15
Capitolul Vll

Tocmai ce Kousuke se asezase la o masa din luxosul restaurant incercand sa-si stearga din minte saruturile lui Yuri, dar cu cat incerca sa uite, cu atat se excita mai tare. Chelnerul ii adresase o intrebare intrerupandu-i acestuia gandurile erotice. Atentia ii fu captata de usa restaurantului care a fost deschisa cu violenta. Kousuke vazu un grup de tineri facandu-si aparitia. Acesta a inghetat, nu mai stia ce sa zica, simtea cum frica ii paraliza toate simturile. De ce dupa ce mi-au facut viata un Iad trebuie sa-i revad? Nu trebuie sa ma vada, s-ar putea sa ma recunoasca, dar inainte ca el sa faca vreo miscare grupul disparu la fel de repede cum intrase. Niciodata nu o sa le uit chipurile, dar nu recunosc acel baiat blond. Ceea ce nu stia baiatul era ca blondul era seful grupului si fratele baiatului pe care il iubeste, Kenshiro, fratele lui Yuri. Bine ca nu m-au vazut, gandea Kousuke.
Intalnirea cu demonii trecutului sau l-a lasat fara vlaga. Se intoarse in camera palid si tremurand.
Dupa o noapte plina de cosmaruri si amintiri urate a sosit momentul in care cei doi baieti trebuie sa porneasca la drum. Au ajuns la locuinta unchiului sau dupa doua ore de mers cu masina.
Aceasta este locuinta unchiului tau? intreba curios adolescentul privind constructiile fermei vechi in stil englezesc, frumos intretinute si la cladirea principala din gradina mare de partea cealalta. Ce loc minunat!
-Asteapta sa vezi ce persoana minunata este unchiul meu. Un barbat inalt, cu infatisare distinsa, cu parul argintiu, a iesit dintr-unul din hambare in timp ce ei inaintau cu masina i-a salutat cu un semn al mainii.
Pe cand cei doi coborau din masina el a venit spre ei cu ochii cenusii stralucind de bucurie.
-Minunat ca te vad baiete, a suras el spre Yuri, imbratisandu-l cu caldura.
-Kousuke, acesta este unchiul meu, Shinobu.
-Incantat, domnule Shinobu, spuse Kousuke emotionat.
-Te rog, nu-mi spune domnule. Spune-mi Shinobu, asta e numele meu.
-Aveti o casa foarte frumoasa, spuse brunetul cu ochii albastrii incarcati de placere.
-Intr-adevar, a fost construita de unul dintre stramosii nostri, in stil Elizabethan, a spus batranul mandru, apoi zambind pe sub mustata lui argintie i-a murmurat lui Kousuke la ureche: Plina de stafii, dragul meu!
-Nu-l lasa pe unchiul meu sa te duca pe poteca gradinii cu povestile lui fantaziste despre stafii, l-a avertizat Yuri zambindu-i dragastos batranului. Are un simt viu al istoriei
-Ei, asteapta sa vezi, a spus acesta celor doi baieti fara sa regrete nimic. Usa din fata era larg deschisa si au trecut printr-o tinda din sticla plina de ghivece cu flori si apoi intr-un living-room comfortabil, dominat de un semineu mare cu aparatoare de alama stralucitoare si veche.
In timp ce le prepara o gustare, Shinobu incerca sa afle mai multe despre tanarul cu achii albastri.
-si unde sunt in prezent parintii tai? Banuiesc ca ei te-au lasat aici.
-Mi-as fi dorit ca ei sa ma fi lasat, dar au murit acum aproximativ o luna.
-A, a zis barbatul cu parul carunt, evident ingrozit ca abordase un subiect dureros. N-am vrut sa te fac sa suferi, a fost o neghiobie din partea mea.
-Nu-i nimic, a zambit el indragindu-l si mai mult. Nu aveati de unde sti.
Era un barbat foarte distins, drept ca lumanarea si evident in buna conditie fizica, cu manierele perfecte ale unei generatii trecute.
Yuri va fi la fel peste patruzeci de ani, a reflecatat Kousuke.
-Si sotia ta? a intrebat baiatul cu blandete.
-nu mai e cu mine, i-a zis el cu regret, cu ochii cenusii linistiti si tristi. La Craciun se fac doi ani de cand a murit. De aceasta data a fost randul baiatului sa-i para rau.
Seara a decurs intr-un mod placut, atmosfera era vesela, iar cei trei s-au dus la culcare dupa o cina delicioasa si o portie buna de ras. Pentru adolescent era o noapte chinuitoare, corpul acestuia fiind strabatut de mii de fiori la amintirea noptii precedente cand limba lui Yuri i-a dezmierdat corpul, iar gura lui facuse dragoste cu a sa. In camera alaturata, Yuri punea la cale o surpriza pasionala si romantica pentru brunetul care i-a cucerit inima mai repede ca orice fata inainte. "E incredibil faptul ca l-am acceptat asa usor, eu "durul Yuri" care dupa moartea parintilor mei nu am mai avut nici un sentiment pentru nimeni. El era asa de inocent si naiv, naivitatea sa facandu-l slab si vulnerabil, trezind in mine un sentiment ciudat care ma determina sa am grija de el, sa-l tin langa mine, sa-i ofer protectie si tot ce are nevoie. Acest sentiment ma facea sa vreau sa-l iau in brate, sa-i alung toate temerile. Nici macar fragilitatea fetelor nu trezea in mine acest sentiment de protectie cum o facea suferinta si puritatea acestui baiat preafrumos cu intreg cerul in privire.
Obositi din cauza gandurilor, baietii se lasa mangaiati de somnul dulce si binefacator.[posturi unite]
Capitolul Vlll

O noua zi si-a facut aparitia. Asta e ziua cea mare, zambi Yuri emotionat.
Ziua decuese normal, toti se simteau bine mai putin satenul care numara orele pana cand se va intuneca. Sper ca va iesi bine la cat am asteptat clipa aceasta. Yuri il trase pe Kousuke in camera lui. Acesta incremenise vazand lumanarile din jurul patului. Patul era decorat cu petale de trandafiri, muzica era data in surdina, intreaga ambianta era scaldata intr-un parfum ametitor in care floarea pasiunii se imbina armonios cu esenta dulce a orhideei.
Yuri ii fixa ochii albastri in care se reflecta toata lumina camerei.
-Relaxeaza-te, ii zise acesta si-l simti cum se topeste in bratele sale. Incepu sa-l mangaie cu tandrete pe sira spinarii, continuand pe tot corpul acel masaj dulce.
-Sa dansam, propuse satenul cu ochii verzi.
Incepu sa se miste in ritmul muzicii, il tinea inlantuit in timp ce ii fredona melodia la ureche, il impinse pe pat, iar Kousuke ii marturisi ca i-ar placea foarte mult sa faca dragoste cu el in padure, langa rau. Yuri i-ar fi indeplinit orice dorinta. Cei doi baieti se indreptau spre padure intr-un ritm lent si chinuitor pentru corpurile lor care tanjeau de dorinta. Baiatul il intinse pe adolescent pe iarba moale si incepu sa-l sarute navalnic, limba lui strecurandu-se printre buzele lui Kousuke. Acesta ii desfacu camasa si-i auzi soaptele de neinteles, ii mangaie spatele in timp ce-i saruta gatul astfel provocandu-i lui Yuri un strigat de placere.
Era randul lui Kousuke sa treaca deasupra.
-Te rog sa nu te misti, vreau sa te privesc. Arati minunat pielea ta este asemeni catifelei.
Yuri ne mai suportand corpul infierbantat al brunetului il rasturna.
-Imi place sa-ti simt corpul tremurand sub al meu, zise cu sinceritate satenul.
Se dezbracara cu o incetineala deliberata. Ii saruta pieptul insistand asupra sfarcurilor, facandu-l pe Kousuke sa-si curbeze spatele si isi incolaci bratele in jurul spatelui lui si-l atrase spre el, dar Yuri se opuse.
-Nu inca, micutule! ii sopti el dulce.
Inima ii batea mai-mai sa-i sparga pieptul in timp ce buzele lui alunecau pe corpul brunetului apropiindu-se de centrul pasiunii. Brunetul simtindu-si zona sensibila acaparat de gura iubitului sau isi ridica soldurile si cu o mana ii apasa capul lui Yuri. Strecurandu-i mainile pe sub coapse, satenul il ridica de pe iarba, iar brunetul ii inlantui talia cu picioarele, incapabil sa mai continue il ruga pe saten.
-Acum,Yuri, acum te doresc, te rog vreau sa te simt, sa devin una cu trupul tau.
Cand el il penetra brunetul ii raspunse, corpurile lor miscandu-se la unison, intr-un ritm din ce in ce mai pasional si mai alert. In timp ce il patrundea, Yuri ii masa zona sensibila cu o mana, iar cu cealalta se juca cu sfarcurile intarite de excitatie ale lui Kousuke. Atinsesera apogeul in acelasi timp, adormind unul in bratele celuilalt nebanuind tragedia ce avea sa se intample a doua zi.


Vreau sa atrag atentia ca urmatorul capitol este ultimul, este VIOLENT si VERY EXPLICIT CONTENT.
WARMING(+18)

#16
waw21) ce tare...,...mai ales ultima parte era normal nu? sa imi place aceea21) in fine si capitolul 7 a fost foarte bun cu multa descriere si mia placut a fost foarte bine.....hmmm astept urmatorul capitol, pacat k e ultimu poate cine stie....21 mai scrii si altceva...aspt nexu succes si bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#17
buna am citit povestea de la inceput si vreau sa spun ca am ramas surprinsa in sens bun
capitolul 7 a avut descriere buna iar sfarsitul a fost chiar foarte frumos
un singur lucru regret ca urmeaza ultimul capitol dar sper sa vina foarte repede
bafta si mult succes in continuare

#18
N-am apucat sa comentez la capitolul 6..chiar aveam de gand, dar mi-ai luat-o inainte cu postatul. Acela a fost capitolul care mie mi-a placut cel mai mult.A fost foarte amuzant 21. Imi placea atitudinea lu Yuri cand vedea toate acele chestii de prin camera 21. A fost si o greseala...ma rog...nu tocmai o greseala, neatentia sau nu stiu ce a fost de vina, dar am mai vazut si in primele capitole asta asa ca trebuie sa-ti atrag atentia:
"-De jumatate de ora ne rugam de un caine sa se ridice. Ia-l odata in brate, spuse exasperat Kousuke. Kousuke
-As vrea dar maraie si nu vreau sa ma muste. Yuri
-Comet, hai sus plecam! Yuri
-Comet?! se mira Kousuke. Kousuke"
Dupa cum vezi, la a doua replica a lui Yuri, nu trebuia sa iei iar de la capat cu linie de dialog.Puneai punct si scriai in continuare.Ca asa ai impresia ca vorbeste Kousuke...
Si capitolele acestea au fost dragute.Hm...urmatorul chiar e ultimul 17?
Spor la scris. Ja :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#19
Asa cum am v-am atras atentia acest capitol este violent si contine "expresii dure". Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc unui prieten bun deoarece acest capitol a fost creat de el, fiecare fraza a fost ideea lui la care am participat si eu dar mai putin.
La cererea lui o sa-l postez cuvant cu cuvant asa cum l-a creat fara sa modific ceva.


Capitolul lX

Dupa pasionala noapte, inca arzand de dorinta, Kousuke se duse la plimbare sperand sa-si faca ordine in gandurile deja ravasite. Un sunet puternic, o umbra si apoi nimic, decat intuneric la fel ca atunci cand Yuri il gasise. O lumina puternica il orbi si voci necunoscute sparsera linistea:
-Ai dormit bine, frumoaso? zise o voce ironic.
Kousuke inca orb nu destingea vreo fata.
-Dati-mi drumul, ce vreti de la mine?
-Calmeza-te pustiule, te vei ranii singur...
Kousuke observa niste trasaturi familiare la unul din rapitori. Sa fie Yuri, dar de ce? Nu, nu poate fi, el nu ar face asta.
-Cine esti? intreba tanarul.
-Cred ca ma cunosti, raspunse cu cinism barbatul cu trasaturi familiare.
Pe Kousuke il strafulgera un gand: e tipul pe care l-am vazut la hotel cu asasinii parintilor mei.
Intre timp Yuri se trezise observand lipsa lui Kousuke, dar nu se alarma, crezand ca tanarul plecase la o mica plimbare prin imprejurimi. Dar presimtirile rele incepura sa apara odata cu latratul strident al lui Comet.
-Ce e baiete? Ce te nelinisteste? si incepu sa-l urmareasca pe Comet care se indrepta cu viteza spre ferma unchiului Shinobu. Ajuns acolo presimtirile sale se adeverisera, unchiul sau zacea aproape inconstient. Yuri dadu fuga sa-l ajute pe suferind.
-Cine ti-a facut asta? intreba cu furie Yuri. Cine? pentru Dumnezeu raspunde.
-A fost fratele tau, Kenshiro... cum a putut face asta, mi-a fost ca un fiu, intotdeauna l-am ajutat si am fost aproape de el... dar asta nu e important, il aveau cu ei pe Kousuke.
-Nenorocitii, blestemat fie Kenshiro, zise tanarul lovind tarana cu pumnul.
-O sa plateasca si apuca o pusca de vanatoare de calibru mare de pe unul din rastelurile di casa.
-Sa nu faci ceva nesabuit, dragul meu nepot.
-Fi linistit, unchiule si iesi pe poarta mare cu unul din caii fermei.
-Vino baiete, ii zise cainelui, avem treaba. Comet cel pana acum lenes il urma bucuros gudurandu-se
pe langa piciorul lui.
In tabara rapitorilor lucrurile se inrautateau, nelinistea il cuprindea din ce in ce mai mult pe tanarul Kousuke. Disperarea si teama puneau stapanire pe el asemeni unor tentacule ce te trag in adanc.
-tu si Yuri sunteti apropiati, nu? zise Kenshiro recunoscut de Kousuke.
-De ce ti-as spune tie asta?
-Pusrtiule nu cred ca e cazul sa faci pe eroul, in caz ca nu ai observat eu sunt cel care pune intrebarile.
-Va urmarim de doua zile, de la hotel, de cum ati ajuns la ferma, noaptea trecuta. Stim totul, sincer il credeam altcumva pe Yuri, nu stiam ca a trecut de partea cealalta, nu stiu ce vede la tine, dar sunt dispus sa aflu si izbucni in ras acompaniat de ceilalti tipi. In momentul urmator Kousuke a fost imobilizat de doi dintre rapitori, hainele ii fura sfasiate, iar iar din spate Kenshiro se apropia cu un ranjet malefic, care ar fi facut pe oricine sa tremure. Ajuns in apropierea tanarului isi scoase madularul vanos si il patrunse cu putere provocandu-i acestuia durere si placere totodata. Ceilalti ramasera blocati ca la dentist vazand cum organul erect, de dimensiuni apreciabile realiza miscari de dute-vino intre fesele tanarului Kousuke, care tipa extaziat. Aproapo instantaneu Kenshiro simtii ca explodeaza si ii administra o doza generoasa de lichid alb-galbui pe spatele tanarului excitat la culme care striga: mai mult, mai mult, apoi unul din rapitori il patrunse si mai vartos, apoi altul si altul pana la ultimul. Cand asa zisul cosmar lua sfarsit pentru Kousuke, el zacea aproape lesinat, lacrimile ii curgeau siroaie pe ambii obraji imbujorati de un rosu sangeriu si amintirea vie a lui Yuri, dar si a parintilor lui ii provocau un regret profund pentru cele intamplate si sila pentru el insusi.
Atras de mirosul lui Kousuke, cainele Comet care pana acum isi facuse treaba excelent. In ciuda incetinelii sale il avertiza pe Yuri cu pericolul ce avea sa-i pasca. Ajuns aproape de tabara in care se afla Kousuke, Yuri se furisa prin tufele de stejar si alte ierburi care ii faceau prezenta nevazuta si imposibil de remarcat. Rapitorii stateau in jurul focului band bere si glumind pe seama lui Kousuke care statea legat de stejar. Yuri observa pe obrajii murdari ai acestuia darele proeminente de lacrimi. Furia, ura, setea de razbunare puneau stapanire pe el, duse pusca la umar, privi prin luneta spre unul din grupul lui Kenshiro. Trase. Din nou, apoi inca o impuscatura si liniste toti erau cazuti la pamant cu sangele siroin din cap. Doar Kenshiro era in picioare simtind cum clipa mortii se apropie dar, nimic nu se intampla.
-Ce vrei? Te crezi puternic ascunzandu-te? Vino si infrunta-ma!
In momentul acela Yuri se ivi de dupa copaci, tinand carabina in maini.
-Aaaa, deci tu erai, ai venit dupa papusa ta inocenta, nu? Frate crede-ma il poti numi oricum numai inocent nu. Mic, mic daca ai sti cat casca gura, spuse aratand in batjocura catre Kousuke.
-Ce vrei sa spui? intreba Yuri.
-Ce vreau sa spun? rase Kenshiro, unde l-ai gasit omule, pe pustiul asta?
-Taci nu vreau sa te mai aud, taci!
-Gata omule tu ai pusca, tu faci regulile.
Yuri isi scoase cutitul si taie legaturile de la mainile si picioarele lui Kousuke.
-Si ce imi vei face? zise Ken, iti vei impusca propriul frate?
-Nu, nu mi-as pata mainile cu sangele tau murdar, voi lasa politia sa-si faca treaba si apropo in inchisoare un frumusel ca tine va fi foarte cautat, rase Yuri rautacios.
-Politia va sosi din clipa in clipa, incearca sa nu faci miscari bruste si sa-mi scape degetul pe tragaci... Nici nu apuca sa termine fraza ca unchiul Shinobu insotit de cainele Comet, trei ambulante si doua masini de politie. Cativa raniti au fost uracati in ambulante si trimisi la spital sub escorta la fel si Kenshiro care blestema si jura razbunare in timp ce era urcat in masina politiei.
-Esti bine? intreba Yuri.
-Da, multumita tie, zise Kousuke, te iubesc se putu citi pe buzele sale cautandu-le cu infrigurare pe cele ale lui Yuri, in timp ce aburii usori ai noptii se ridicau deasupra padurii ca niste fantasme si razele soarelui isi faceu loc printre trunchiurile arborilor intocmai ca lumina din intunericul vietii mele. Ramasi singuri Kousuke ii spuse lui Yuri ca e mai bine sa se desparta deoarece in urma rapirii trupul ii era pangarit de urmele rapitorilor.
-Shhh, spuse satenul prinzandu-i buzele intr-un sarut pasional. Gura ta miroase a flori, buzele tale au gust de lapte si miere, ii declarase Yuri iubitului sau, iar ei ramasera iubindu-se, iubindu-se, iubindu-se.


Asta a fost tot, sper ca va placut si ca o sa-mi cititi urmatorul fic. Le multumescu lui Yaku-chin, gabitzamari, nolazy pentru comentarii si pentru ca au fost alaturi de mine si m-au incurajat, mai ales Yaku-chin si nolazypupicpupic. Sper sa va vad si la urmatorul ficpupic.

#20
ooo21 chiar mia placut capitolul21) ce rea pot fii21 dar a fost tare rau de tot.....hmm vreau si eu un iubit ca Kenshiro,da stiu is nebuna dar pare asa de nu stiu pare un tip tare21) is nebuna nu? stiam pwp a fost un fic nice:X succes si bafta in continuare
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)