Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#81
Ohh, credeam ca ati renuntat la ficul asta. Chiar ma speriasem, dar cu chiu cu vai tot a venit capitolul. Iar eu care ma speriam ca va fi sfarsitul... uite ca nu a fost, ba din contra, au trecut cativa ani si povestea a devenit mai interesanta.
Sasuke star rock?! Itachi facand parte din Yakuza?! Wow, dar povestea chiar s-a schimbat mult si imi place ^^
Well, inca tine la Sasuke, nu? Si eu as fi ramas stana de piatra, deci inseamna ca la recunoascut. Sunt foarte happy ca a decis sa il vada intre pentru ochi, ceea ce inseamna ca poate va mai urma o scena... : - " ... sau macar un sarut ^^"
Interesanta si ideea cu cele doua tipe care ma cam amuza xD Anyway, eu sunt aici sa citesc in continuare. Am ajuns cam tarziu pentru ca am fost plecata, dar ma bucur ca ati adus nextul. Bafta pupic

#82
Manu nu se poate lega, astfel ca voi posta in locul ei:

Capitolul 30


Trecuse atata timp... Imi era atat de dor de fratele meu! De la 17 de cand fusesem despariti, inima mea ramasese a lui pentru totdeauna. In zadar incercasem sa trec mai departe, incepusem sa ies cu diferite persoane, fete sau baieti, insa de fiecare data cand faceam dragoste cu cineva, sub mine se afla Itachi si nu acea persoana.
Mi-am facut pe spate un tatuaj urias, exact ca acela pe care il avea el la sold, dar in fata, acel dragon ce era jumatate acoperit de boxeri, iar cealalta de bluza, pe cand al meu era pe tot spatele. M-am dezbracat si mi-am privit in oglinda dragonul ce-mi reprezenta fratele, atingand cu mana si Yang-ul argintiu primit de la el cu putin timp in urma. Imi priveam atent imaginea reflectata in oglinda, atingandu-mi usor trupul si amintindu-mi de mangaierile blande ale lui Itachi, tanjind dupa ele...
Dupa un dus lung care imi aduse in minte obsedanta amintire a noptii de amor pe care o avusesem inainte ca parintii sa descopere ce e intre noi, am iesit si mi-am sters trupul slab, imbracandu-ma intr-un maieu negru si mulat, o pereche de pantaloni gri cu multe tinte si mi-am ciufulit parul negru, dandu-l cu fixativ. Ochii mi i-am machiat cu negru pentru a scoate in evidenta albastrul demonic al acestora. In noaptea asta trebuia sa sustin un concert intr-un club, iar timpul se scurgea repede. M-am parfumat cu parfumul favorit al lui Itachi, iesind intr-un sfarsit din baie.
Actualul meu iubit ma intampina cu zambetul pe buze si se apropie sa ma sarute, insa l-am respins. Nu suportam sa fiu atins, mai ales dupa ce imi aminteam ceva intre mine si fratele meu. Bietul baiat din fata mea, cate treubuia sa-mi suporte! Faptul ca nu mai vorbisem cu Itachi de o groaza de timp, si anume exact cinci luni si doua zile, ma facea sa fiu nervos si ingrijorat. Primisem doar sms-uri de la el, dar...Dar nu era de-ajuns. Nici telefoanele nu erau de-ajuns, eu il voiam pe el. Nu-mi pierdusem niciodata speranta ca ne vom reintalni.
Iubitul meu ma privi in ochi cu tristete. El nu ma intelegea, de fapt nimeni nu ma intelegea in afara de Itachi. Ma simteam rau, nimic nu-mi intra in voie iarasi. Voiam sa-mi revad fratele. Cu o noapte in urma, pe cand priveam atent cerul, gandindu-ma la chipul bland al fratelui meu, am vazut o stea cazand. In acel moment, inima-mi tresalta de emotie si mi-am dorit sa-mi revad iubirea vietii.
Se apropia de ora sapte, cand trebuia sa fiu la club, asa ca am iesit din casa trantind usa in urma mea. Bietul iubit ramase privind in urma mea. Imi dadeam seama ca il raneam cu fiecare gest pe care il faceam, dar parca nu ma puteam abtine si, mai ales, nu-mi pasa. De ce sa mint ca tineam la el? Nu tineam, de fapt nu mai tinusem la nimeni niciodata inafara fratelui meu. Eram constient ca eram obsedat de dragostea noastra, ca aveam nevoie de un doctor, dar nu ma sinchiseam de aceste lucruri.
M-am urcat in masina si am pornit in viteza catre acel club in care trebuia sa sustin concertul. Ajuns in fata, m-am dat jos din automobil si am urcat direct pe scena, ignorand orice in jur. Desi eram star rock, viata mea nu era tocmai buna. Mai precis era groaznica. Totul era concentrat in jurul fratelui meu, Itachi, pe care insa nu-l aveam. Imi pierdusem centrul universului si aveam sa ma pierd si pe mine insumi in curand...
Am inceput sa cand pentru gramada de adolescenti si adolescente plini de bani, acestia ascultand si cantand o data cu mine fiecare vers din melodie. Dupa doua ore insa, inainte de a incheia, am inceput sa cand melodia pe care o compusese Itachi cand eram noi mici, in amintirea lui.
Tristetea imi cuprinsese sulfetul din nou. De ce, Doamne, nu il puteam avea? Ochii de un albastru vampiric, demonic, mi se umplusera de lacrimi si cativa din fata observasera asta, insa mi i-am sters rapid cu manusa din plasa, continuand sa termin melodia. Nu aveam de gand sa plec de-aici, simteam ca trebuie sa raman, ca are sa se intample un lucru important.
Dupa concert, o tanara imbracata destul de sexy se apropie de mine si imi spuse ca patronul clubului dorea sa ma vada. De ce sa vrea sa ma vada?! Ma gandeam ca iar i se pusese vreunui obsedat pervers pata pe mine, insa am mers, nu voiam sa provoc cine stie ce certuri pe acolo.
Ajuns in biroul izolat fonic, m-am postat in fata unui tanar cu parul blond si suvite lila, imbracat intr-un maieu negru, mulat si pe gat, si cu ochelari la ochi, astfel incat ochii ii erau ascunsi. Am ramas indiferent, ascultand cum barbatul imi lauda sumar concertul sustinut in clubul sau. I-am multumit politicos, insa nu-mi puteam ascunde confuzia, asa ca l-am intrebat de ce am fost chemat. Raspunsul era nitel ciudat, si anume ca nu ne vazusem de trei ani de zile. Cand il cunoscusem eu pe tipul asta?! N-aveam habar cine e, nici numele nu-i stiam, nici figura-i nu-mi era cunoscuta. Baiatul insa isi dadu jos ochelarii, descoperind ochii identici cu ai mei, de culoare albastra, apoi imi pronunta numele. Am simtit in acel moment cum imi fuge pamantul de sub picioare si imi cade cerul in cap. Baiatul acela din fata mea era insusi... Insusi Itachi, iubitul me frate!
Ochii mi s-au umplut de lacrimi pentru a doua oara in acea seara, de data asta insa nu le-am tinut in frau, ci le-am lasat sa-mi curga pe chipu-mi ravasit de emotii si de amintiri, intinzand machiajul strident de culoare neagra. Itachi se ridica de pe scaun si se apropie de mine, luandu-ma usor in brate, eu insa l-am strans puternic la pieptul meu, ramanand cu capul in scurbura gatului sau, mirosindu-i parfumul dulce si simtindu-i caldura corpului ce imi lipsise atat de mult. Mi-am ridicat dupa ceva timp chipul ravasit de lacrimi din adapostul provizoriu, cautandu-i atent buzele iubitului meu frate. S-a intors usor spre mine, permitandu-i sa-i simt rasuflarea fierbinte pe buzele mele, apoi ni le-am unit intr-un sarut usor. Simteam ca prinsesem aripi in acel moment, eram in al noualea cer. Ajunsesem in Paradis alaturi de persoana pe care o iubisem toata viata mea. Desi nu ma asteptam, buzele mi-au fost intredeschise de limba lui ce se misca fin, patrunzand in lacasul meu primitor, cautand-o pe-a mea cu o dorinta arzatoare.
Nu l-am refuzat, ba din contra, m-am alaturat sarutului sau pasional. Imi lipsise trei ani de zile, insa visasem acest sarut in fiecare zi si noapte, in fiecare moment al vietii mele. Trupurile ne stateau inlantuite acum, iar buzele ne erau contopite in sarutul mult doritei revederi pe care o asteptasem amandoi de prea mult timp. Dupa o buna bucata de vreme in care ne-am sarutat, oprindu-ne doar ocazional pentru a lua aer, am incetat. Erau atat de multe lucruri de spus...
Am ramas imbratisati, iar eu, mangaindu-l pe piept, l-am intrebat pe mult iubitul meu frate:
- Ce te-ai facut... ?
Itachi ma privi in ochi, indepartandu-se pentru un moment de mine pentru a-si trage in jos gulerul negru al maieului si si-a descoperit un dragon albastru ce parea aproape real. Mi-am dat imediat seama ca e in clanul Yakuza.
- Il mai stii pe fratele vitreg al tatei? intreba prinzandu-ma iar in brate, iar eu am ingandat un ''ihi'' aproape imperceptibil. Cand am plecat de-acasa am mers la el si am fost adoptat. Mai departe iti dai seama, rosti zambind si imi saruta buzele.
Era trecut de miezul noptii cand m-am ridicat din bratele sale, fiindca se asezase pe scaunul de birou si ma luase in brate.
- Hai sa mergem, imi spuse la ureche ridicandu-se dupa mine si prinzandu-ma de talie, mangaindu-ma usor, apoi impingandu-ma spre iesire. Clubul avea sa ramana deschis pana dimineata, insa noi ne-am luat talpasita. Am fost urcat in masina fratelui meu si am pornit spre o directie necunsoscuta. Nu-mi pasa unde mergem, dar conta doar ca eram cu iubitul meu Itachi. Inima deja mi-o luase la galop. Il adoram!
Am ajuns in scurt timp in fata unui bloc inalt si am coborat impreuna, tinandu-ne de mana. Itachi deschise usa si intraram apoi in casa. Era foarte cald, iar eu eram transpirat, asa ca am cerut sa fac un dus. Iubitul meu frate veni si ma saruta pe buze, impingandu-ma spre baie si ma dezbraca repede de haine, sarutandu-ma atent. Mi-am dus mainile catre talia sa, tragand maieul peste capul sau, apoi mi-am pus mainile pe cureaua pe care am desfacut-o rapid si am dat-o jos, apoi impingand pantalonii. Fratele meu ma lasa fara niciun articol vestimentar pe mine si ma impinse-n cabina, venind apoi dupa mine gol.
- Cat mi-ai lipisit... imi spuse la ureche sarutandu-mi lobul si apoi coborand usor spre gat. Mi-am incolacit mainile in juru sau si am inceput sa-l mangai atent, oftand de placere. Eram in culmea fericirii ca ne regasiseram. Mana sa stanga se opri pe talia mea, mangaind atent, iar cea dreapta ma tinea de barbie, tragandu-ma spre el si acaparandu-mi buzele intr-un sarut bland.
Dupa un dus revigorant in care ne-am oferit atingeri tandre, am iesit si ne-am indreptat catre dormitor, sarutandu-ne inca pe drum. Am ales sa dormim in boxeri amandoi, mangaindu-ne usor. Mi-am pus capul pe umarul sau, in timp ce mana stanga imi aluneca spre locul intim din boxerii sai, incepand sa mi-o misc tandru peste locul umflat.
- Iubitule, mi-a spus sarutandu-ma pe buze si ducandu-si mana intre picioarele mele, am observat pe spatele tau un tatuaj ca al meu, rosti aratandu-si tatuajul. Ce a zis mama de el?
- A inceput sa planga, ii spun cu zambetul pe buze, scapand un oftat de placere in momentul in care el trecu deasupra mea si incepu sa se frece de mine exact ca acum trei ani si ceva, cand o facusem in patul '' de la parter ''. Se misca dumnezeieste peste mine, sarutandu-ma atent, mangaindu-ne unul celuilalt mandriile prin materialul subtire al boxerilor, provocandu-ne gemete unul celuilalt si eliberandu-ne in acelasi timp.
Am adormit imbratisati strans. Stiam ca acum nu ne va mai desparti nimic in lume.

- Neata! m-am trezit cu un sarut atent pe buze si l-am privit pe Itachi, care statea peste mine si ma mangaia pe piept.
Am mormait un '' neata '' obosit, apoi l-am sarutat si eu si m-am ridicat de pe pat de indata ce el s-a dat de pe mine si indreptandu-ma catre dus. Se parea ca el facuse deja, fiindca era imbracat deja si ma astepta.
- Ma duci acasa, te rog? intreb cand ies, mangaindu-l pe obrazul fin.
Dadu afirmativ din cap, dar stiam ca nu-i prea convine ca trebuie sa se intoarca acasa. Si-a pus lentile de contact caprui, apoi am iesit din apartament si ne-am indreptat catre masina.

- Vai, cum se poate sa nu ramai la micul dejun? intreba mama privindu-l atenta pe Itachi in ochi, fara insa a-l recunoaste. L-a pus la masa mai mult cu forta, iar el privea stingherit in jur la surorile noastre siameze care se certau din nou, fiindca toata atentia mamei era concentrata asupra mea.
Dupa o scurta discutie avuta cu Sasuke si priviri aruncate pe furis, fratele meu pleca, nu inainte sa-mi lase numarul sau de telefon, fiindca i-l cerusem, nu voiam sa mai pierdem legatura. Ramaseseram amandoi singuri in hol si am profitat de moment pentru a ne saruta pasional, apoi iesi...

- Mama, rostesc privind-o cu superioritate pe femeia din fata mea, ma voi casatori cu un baiat, continui lasand-o stupefiata.
Cand isi regasi cuvintele incepu sa urle la mine.
- Itachi n-ar fi facut asta niciodata! El nu ar fi iesit din cuvantul meu! imi arunca in fata, moment in care am simtit ca imi cade cerul in cap.
- Acum il lingi in cur pe Itachi, ca e mort!? ii strig femeii, lasand-o cu gura cascata. Cand l-ati alungat de langa mine nu v-a mai pasat! A murit din cauza voastra! Cand traia el, orice zi proasta din viata ta era vina lui! continui izbucnind in lacrimi. Va urasc! A murit din cauza voastra! mai continui iesind pe usa plangand.
'' Itachi... Itachi e langa mine... '', mi-am spus indreptandu-ma catre parc, satul de figurile parintilor pe care ii uram.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#83
Buna! hug
Mi-am facut si eu putin timp sa citesc "just us...", sincer la inceput mi sa parut putin banal, totul era bine si frumos intre gemeni, era prea "roz"... Si asta pana cand au fost descoperiti, de atunci fic-ul a inceput sa fie mai pe gustul meu. 19)
Reveninnd la ultimul capitol nu am inteles de ce Sasuke ii vorbea mamei sale asa de Itachi? Doar isi iubeste fratele, ca gelos nu avea de ce sa fie, doar el spusese ca nu ii mai pasa de parinti sai de cand i-au despartit sau doar vroia sa nu dea de banuit... sau s-a enervat la reactia mamei sale cand i-a spus ca vrea sa se casatoreasca cu un baiat?
Multa bafta in continuare fetelor! 8 Si anuntati-ma cand veniti cu next-ul, va rog! 5

hugzz

#84
Capitolul 31


Stateam la un Mec, aproape de parcul care mi-am petrecut copilaria si luam un fel de mic dejun - mancam mult si grasimea nu se prindea de mine - impreuna cu Aya, care acum era imbracata normala. Blonda purta o bluza-tricou cu capison, ce ii acoperea pieptul destul de dezvoltat, de culoare lila cu dungi albastri si verzi, cu burigul gol, o pereche de colanti negri peste o fusta mini din jeansi si in picioare bascheti. Si eu eram imbracat normal, cu un maiou negru pe trup si peste o camasa in carouri si la gat o esarfa pentru baieti neagra. Mai purtam o pereche de plugi albastri, toti taiat si in picioare niste adidasi negri, iar parul il aveam prin intr-o codita micuta la spate. Deodata incepu sa imi sune mobilul pe melodia lui Booke Houge - Strip si am scos un I-Phone, nou-nout si vad ca ma apela fratemiu.
- Da, spun eu, stergandu-ma la gura de kechup cu un servetel. Ce s-a intamplat? Il intreb alarmat, atragand rapid atentia tinerei din fata mea.
- Pisoiasul meu, poti sa vi in parcul in care ne petreceam noi copilaria? Te rog frumos, imi spuse pe un ton sugurmat si mi-am dat seama ca plangea.
- Pe unde esti? Il intreb ridicandu-ma in picioare si facandu-i Ayei sa sta linistita si sa isi comande ce vrea, ca fac cinste.
-Aproape de artezica, pe partea cum vi de acasa, ma lamuri, cand eu am iesit din Mec si am trecut strada, intrand in parc.
Am inchis I-Phone-ul si m-am indreptat spre fratele meu, fiindca as fi instare sa merg dupa el pana la capatul Pamantului si inapoi daca e nevoie, numai el sa fie fericit. Il vad ca statea pe o banca, cu fata in maini si plangea si suspinea, cea ce m-a facut sa oftez. M-am asezat langa el si mi-am pus mana pe umarul sau, facandu-l sa tresara, apoi ma imbratisa strans, ascuzandu-si fata in scobitura dintre gat si umar si incepu sa planga in hohote. Il mangaiam pe spate si ii sopteam cuvinte linistitoare in ureche, incercand sa il calmez, ca sa il pot lua din parc. Dupa ce isi mai reveni, l-am apucat de mana si i-am spus sa mergem la Mec, pentru ca am lasat-o pe Aya singura si nu am chef sa se dea careva la ea. Cand auzi de fata, facu botic, dar l-am sarutat pe buze si i-am spus ca blonda si bruneta sunt lezbiene, dar eu le consider surorile mele mai mari si in plus sunt body-guard-zi mei. Cand auzi de body-guard ma privi sceptic, iar eu am dat din mana - las-o balta - spunandu-i ca ii explic alta data.
Tigrutul meu imi povesti cearta cu mama si ca ar vrea sa se mute din casa aia, ca maicasa nu este de acord ca el sa fie cu mine sau sa se casatoreasca cu un baiat - adica eu. Am tras aer in piept si i-am spus sa se mute la mine, iar brunetul se uita la mine cu gura cascata, dar i-am inchis-o eu, ca se uitau oamenii la noi, fiindca am intrat in Mec. Ne-am asezat la masa, unde era si Aya si am comandat copanele, cartofi pai, salata, doua porti, ne pasandu-mi ca fratemiu imi spunea ca se ingrasa, dar tacu, cand mi-am asezat degetul aratator pe buzele sale duci si moi.
- Daca te faci purcel, te pun sa faci din nou paralelele inegale, spun eu, luand un copanel si incep sa il manganc. Aya, el este fratele meu geaman Sasuke, Sasuke ea este Aya, ti-am spus ce e, le fac cunostinta celor doi, iar fata se uita atent la amandoi.
- Dar la par nu semanati, dar in rest sunteti doua picaturi de apa, spuse fata, iar eu am chicotit si mi-am scot I-Phone-ul si ii arat o poza cu mine si Sasuke cum ne sarutam la carnaval si ii spun sa ne deosebeasca. Sigur nu te saruti cu oglinda? Intreba fata, facandu-ne sa radem usor.
- Ceva de genu, ii raspunse sexosul de langa mine si ma saruta usor pe obraz.
I-am facut lui fratemiu cu ochiul, apoi am inceput sa spunem glume si fel si fel de chesti si cum era obiceiul, am platit eu toata consumatia, apoi i-am spus Ayei ca ma duc sa iau bagajele lui fratemiu si cu ocazia asta sa imi enervez putin mama, iar fata imi dadu o cutiuta, unde se aflau lentilele de contact maroni. Am pupat parinteste pe frunte, apoi m-am urcat in Mitsubishi-ul meu, iar Sasuke se puse in dreapta mea. Am pornit spre fosta mea casa, sa imi mai vad o data surorile, batuta de soarta de mama si pe tati, care nu avea nici o vina in toata incurcatura asta. Dupa zece minute, opresc in fata casei si coboram din masina, tragand aer in piept, iar playboy-ul de langa mine imi spuse ca arat hot si nu am de ce sa ma ingrijorez si ma saruta pe buze. Vreau sa ii raspund, dar aud glasul mamei cum striga isterizata pe Sasuke sa ma lase in pace si sa isi bage mintile in cap, fiindca logodnica lui e aici.
Ma uit uimit si socat la fratemiu fiindca a uitat sa imi spuna ca e logodit, dar dupa mecla lui, imi puteam da seama ca nici el nu stia nimic despre aceasta logodnica scoasa din flori. Incepu sa tipe si sa ii spuna ca nimic nu ii va face sa isi schimbe hotararea, decat eu insasi, cea ce o facu pe mama sa vina la noi si sa ridice mana aspra iubiri vietii mele. Inconstient am apucat-o de mana, inainte sa imi loveasca fratele si ochii ei verzi ii priveau pe ai mei si pentru o clipa am crezut ca si-a dat seama cine sunt, dar totusi merita sa imi joc cartea.
- Doamna, ce ar fi sa va calmati, mergem in casa sa lamurim problema si in plus nu puteti sa ii impuneti lui Sasuke ceva ca e major si poate sa faca ce vrea, spun pe un ton autoritar si rece, ce o facu sa inghita in sec.
Ii dau drumul la mana si intram cu toti in casa, iar brunetelul meu s-a dus in camera noastra pentru as face bagajele, iar eu am intrat in sufragerie, fara sa fiu invitat, dand acolo cu ochii de Ayumi. Aceasta incremeni cand ma vazu acolo, fiindca acum patru luni a trebuit sa o scot din ghearele baietilor si atunci purtam lentile de contact si nu m-a putut recunoaste.
- Ia spune Ayumi, cum e sa te futi cu zece oameni deodata? O intreb in gura mare, cand Sasuke cobori cu bagajele, urmat de mama care il tot batea al cap.
Cand auzi asta, femeia incepu sa o certe pe fata, iar eu profitand de acest lucru, l-am ajutat pe fratemiu cu hainele, fiindca azi se va muta la mine si abia asteptam. Acum Sasuke va gusta din regatul meu si el va fi printul meu si il voi rasfata, doar cum eu voi sti...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#85
Va multumim praise
pupic
Capitolul 32



M-am dus in parcul in care ne jucam eu si fratele meu, asezandu-ma pe o banca si incepand sa plang in hohote. Ma saturasem de parintii mei care imi spuneau tot timpul ce sa fac si draci baltati! Care era problema lor ca ma culcam eu cu baieti sau ca ma casatoream cu baieti si nu cu fete?! Daca eram bisexual era problema mea si numai a mea!
Mi-am sunat fratele, spunandu-i ca am nevoie de el. Nu a stat prea mult pe ganduri, ci a venit imediat, aflandu-se si aproape de parc. Mi-a pus mana pe umar, asezandu-se pe banca, iar eu m-am cuibarit in bratele sale, ontinuand sa plang, insa el ma linisti rapid si ma trase dupa el la Mec. I-am spus ca nu vreau sa ma mai intorc vreodata acasa, iar el spuse scurt ca ma voi muta in icasa lui, lasandu-ma cu gura cascata.
Itachi insa mi-a inchis-o, fiindca se uita ;umea la noi. M-a pus apoi la masa si el a comandat mancarea, doar ca eu m-am speriat, fiindca mancarea de fast-food ingrasa, dar el ma linisti cu o afirmatie amuzanta, apoi imi facu rapid cunostinta cu fata de la masa, Aya, prezentandu-ma ca fratele lui geaman.
Tipa se uita atent, fiindca nu mai semanam acum la par, in rest eram identici. Itachi scoase I-Phone-ul si ii arata o poza cu noi doi la carnaval, din urma cu trei ani, cand ne sarutam, iar ea nu fu in stare sa ne deosebeasca, initial crezand sa se saruta in oglinda. Mi-am adus aminte de ceea ce imi ziceam eu si fratele meu, cand nu vom fi aproape, doar sa privim in oglinda si il vom revedea pe celalalt acolo, fapt care ma facu sa-l sarut pe obraz.
Incepuram apoi sa spunem diferite glume, sa radem si mai multe, dupa care ne-am ridicat si am plecat spre masina fratelui meu, fiindca aveam de gand sa imi iau hainele de acasa si sa mi le mut la fratele meu. In fata casei nu m-am putut abtine si i-am spus lui Itachi ca arata super hot, sarutandu-l apoi pe buzele moi si dulci. Mama iesi in acel moment din casa si incepu sa tipe sa il las pe baiatul asta in pace, sa-mi bag mintile-n cap, mai ales ca logondica mea era in casa. Logodnica?! De cand eram eu logodit?! Ma intrebam ce tarfa imi mai aducea mama pe cap, ca avea niste idei de te lua durerea.
Femeia se apropie rapid de noi si ridica mana asupra mea, dar Itachi a prins-o la timp, riscand sa se descopere. Am vazut-o pe mama uimita pentru cateva momente si am crezut ca si-a dat seama cine e cel care ii oprise mana, dar Itachi continua pe un ton sever ca nu are dreptul sa ma atinga, mai ales ca fac ce vreau.
Cand fratele meu ii dadu drumul la mana femeii, eu am plecat in casa, mai precis in camera mea si mi-am aruncat hainele vraiste prin cateva geamantane. Mama veni insa dupa mine, cerandu-mi sa renunt la ideea nebuneasca ce-mi venise in minte, eu insa eram neinduplecat si nu avea sa imi schimbe hotararea cu nimic.
Am coborat inapoi in sufragerie, tragandu-mi bagajele dupa mine, iar fratele meu o intreba '' logodnicei '', tarfei de Ayumi, mai precis, daca e bine sa si-o traga cu zece persoane, iar mama incepu s-o certe, pe cand eu si geamanul meu iesiram din casa si puseram in masina toate bagajele, pornind mai apoi catre apartamentul in care fusesem in urma cu o noapte, insa am fost uimit sa aflu ca se indrepta intr-o directie total opusa.
'' Unde mai mergem de data asta? '', m-am intrebat pe mine insumi, in timp ce ochii imi alunecara pe drum, la o tanara fata ce era acostata in plina zi de o gasca de golani. Mintea mea insa era departe, nu la acei oameni. Eu ma gandeam la faptul ca voi fi cu Itachi acum si e numai si numai al meu. De presupusul meu iubit deja uitasem, mi se rupea, doar pe fratele meu il iubisem, il iubeam si-aveam sa-l iubesc pentru totdeauna.
In scurt timp am ajuns in fata unei vile impunatoare, iar eu am ramas gura casca. Nu-mi venea sa cred ca fratele meu locuieste aici. Si atunci... Atunci apartamentul ala de aseara al cui era? Mi-am dat singur raspunsul: sigur era tot al sau. Adica ce ma mai mira, avand in vedere ca el e din clanul Yakuza? Stiam cateva lucruri despre cei din acest clan si nu ma mira nimic, fiindca afacerile lor mai mult sau mai putin curate le aduceau o gramada de bani.
- Am ajuns, imi spuse tanarul in timp ce se apleca sa ma sarute. Mi-am lipit buzele de ale sale, apoi am iesit din masina si mi-am luat bagajele, urmandu-mi fratele. Un barbat elegant se apropie si lua geamantanele, pornind apoi catre camera fratelui meu, probabil. Noi am ramas in living, privindu-ne atenti unul pe celalalt. Am mai intarziat putin, apoi am urcat impreuna sus, tinandu-ne de mana. A deschis usa si m-a poftit intr-un dormitor elegant si spatios, cu pat de mijloc acoperit de asternuturi aurii de matase, cateva dulapuri, o oglinda, biroul si o biblioteca sumara in care isi tinea, pe langa un raft de carti, si CD-urile lui favorite. M-am apropiat de geam si am dat perdeaua la o parte, privind atent o piscina. Itachi ma prinse de talie de la spate si ma saruta pe umar. Am cascat, fiind obosit. Aseara nu prea dormisem, avusesem treaba cu mult iubitul meu frate. Tanarul observa ca sunt usor obosit, cascand si iel, apoi ma lua in brate si ma trase in pat, dezbracandu-ma rapid si acoperindu-mi trupul cu sarutari. In scurt timp insa, am adormit cu capul pe umarul sau, mangaiat de atingerile sale fine...

Am auzit un telefon sunand si m-am trezit in patul fratelui meu, insa singur de aceasta data. Nu dormisem mai mult de o ora, dar ma simteam mai bine. Mi-am cautat mobilul si l-am gasit cazut pe jos, la coltul patului. Probabil alunecase din buzunar cand fusesem dezbracat. L-am luat si am privit ecranul, realizand ca apelantul era chiar mama mea. I-am respins, chiar nu aveam de gand sa vorbesc cu ea, ma enervase din cale-afara, plus ca ar fi insistat sa ma intorc acasa, ceea ce oricum n-avea de gand sa fac, asa ca o scuteam de vorbaraia in van respingand apelul.
Am iesit afara, cautandu-mi fratele care ma intampina cu zambetul pe buze. Ma saruta bland, apoi am iesit pe terasa, incepand sa vorbim despre toate cele ce s-au intamplat cat timp ne-am lipsit unul celuilalt in acesti trei ani de zile. Nici nu am vazut cum s-a scurs timpul, cert este insa ca se intuneca acum. Cand mi-am indreptat privirile catre piscina, am observat o masa amenajata in apropiere de apa, cu doua lumanari pe ea si multe platouri.
- Pentru iubirea vietii mele! imi spuse Itachi acoperindu-mi buzele cu cele ale sale.
Ne-am indreptat amandoi intr-acolo, ascultand o melodie linistita, si ne-am asezat la masa, privindu-ne atenti. Eram inconjurati de un decor romantic, iar inima parca o luase razna pentru a nu stiu cata oara de cand imi reintalnisem fratele. Am inceput sa cinam, complimentandu-ne unul pe celalalt, precum si continuandu-ne povestea despre ceea ce se intamplasera in acesti trei ani de zile.
Dupa ce terminaram de mancat, Itachi ma privi galant pe sub gene, sugerand aproape in soapta:
- Hai sa facem o baie!
Se ridica si se apropie de mine, dandu-mi parul din ochi si incepand sa ma dezbrace de haine. Am prins curaj si am facut acelasi lucru, ramand amandoi in boxeri. Fratele meu insa se lipi de mine, incepand sa traga de ei, asa ca i-am dat amandoi jos si am sarit in apa calduta inca, incepand sa inotam de-a lungul piscinei. In zadar incercam sa stam mai departe unul de celalalt, tot ajungeam sa ne imbratisam si sa ne sarutam, sufocandu-ne chiar. Ne-am luat la intrecere, insa nu am reusit s-o scoatem la capat nicicum, fiind amandoi la fel de buni.
Probabil trecusera doua ore de cand ne aflam in apa ce incepuse sa se raceasca, stand acum sprijiniti de marginea de marmura, amandoi cu cate un pahar de sampanie in mana. Itachi se apropie de mine, respirand greu, mangaindu-mi fata acoperita cu stropi de apa. Ne-am privit in ochi, apoi am inceput din nou sa ne sarutam.
- Daca... Daca mai pleci de langa mine... incep eu, fara insa a reusi sa continui, fiindca buzele imi erau intr-una acoperite de cele ale iubitului, gustate si dezmierdate.
- Nu o sa mai plec niciodata si nu te las nici pe tine sa pleci! imi spuse in soapta, sarutandu-ma apoi iarasi.
Am iesit imbratisati din piscina si am luat niste capoate de matase pe noi, urcand in dormitorul nostru si aruncandu-ne in pat, nemaitinand cont ca eram uzi, fiindca oboseala invinsese. Am adormit inlantuiti in asternuturile fine...

Ma uit cu ochii umflati de somn la ceas, strabatand cu greu intunericul. Am reusit sa intrezaresc ora trei, apoi l-am privit pe Itachi. Eram inca in bratele sale ocrotitoare. I-am privit trasaturile elegante, dar care isi pierdusera din inocenta de alta data. M-am aplecat si mi-am lipit buzele de obrazul sau fin, insa Itachi deschise ochii in acel moment si isi intoarse gura catre a mea, contopindu-ne intr-un sarut bland. M-a tras mai aproapede el, savurandu-mi cu placere buzele si mangaindu-mi trupul identic cu al sau, care ii apartinuse de atatea ori.
- Sasuke, se auzi o voce necunoscuta mie, iar cand m-am intors speriat, am vazut peste umarul fratelui meu un barbat inalt si chel cum ne privea pe amandoi. Am dus instinctiv mana dupa o patura si am tras-o peste trupurile noastre. Barbatul continua usor stingherit: Imi pare rau, dar Ryuki Shimatoiya iar ne face probleme, isi baga nasul in afacerile noastre. L-au capurat, mai adauga si in camera a fost adus un barbat in jur de 35 de ani, cu parul valvoi, fata acoperita de lovituri, sange si parf, iar hainele murdare si ponosite abia ii acopereau trupul candva maiestuos. Era legat si tinut strans de doua namile de japonezi.
- Scoateti-l in curte, spuse fratele meu scurt, intorcandu-se catre mine si sarutandu-ma pe buze, apoi iesind din asternuturi si tragand-si o pereche de boxeri si apoi un halat peste, dupa care trase draperiile la fereastra si a iesit din camera.
Am infasurat patura in jurul trupului meu incalzit, apoi m-am ridicat din pat si m-am indreptat catre fereastra, privind cum fratele meu tocmai ajungea unde era acel Ryuki cu o sabie in mana. S-a oprit pentru un moment, dupa care a ridicat sabia si l-a decapitat pe barbat fara a fi tradat de vreo remuscare.
S-a intors apoi in camera, privindu-ma pe mine cum stateam pe pat si ma uitam in dreptul sau.
- Cine era acel barbat pe care l-ai ucis? intreb ingrijorat, ridicandu-ma in picioare si luandu-l cu mine in patura, fiindca tocmai se dezbracase de putinele haine pe care le avea. Ne-am pus in pat amandoi, iar Itachi raspunse pe un ton usor trist:
- E... Doar un nenorocit. M-a violat... Cand aveam 13 ani. Nu am spus nimanui insa...
Mi-a cazut cerul in cap din nou. Fratele meu iubit, violat?! Cum de n-am stiut? Ar fi trebuit sa fi simtit ca e ceva in neregula, sa fi putut face ceva atunci, nu acum. Am inceput insa sa vociferez, sa-l injur si sa-l blestem, spunand ca l-as fi omorat eu cu mainile goale daca as fi stiut. Itachi incerca in zadar sa ma calmeze, dar nu era niciun chip, eram prea nervos si deznadajduit de ceea ce aflasem. Vazand ca nu tac insa, baiatul isi lipi buzele de ale mele, sarutandu-ma bland. Mana a coborat pe talia mea, apoi s-a lasat pe spate si pe fese, stragand usor. Si-a strecurat un deget in interiorul meu, incepand sa-l miste usor, apoi a adaugat inca unul, miscandu-le la unison si facandu-ma sa incep sa gem multumit, cautandu-i din nou buzele. Itachi se ridica in sezut, tragandu-ma si pe mine peste el si asezandu-ma in poala sa, facandu-ma sa-mi duc picioarele in jurul bazinului sau, iar mainile sa i le incolacesc in jurul gatului. Limba sa incepu sa-mi exploreze pielea gatului, in timp ce membrul si-l impinse usor in interiorul meu, fortandu-ma sa scancesc de durere. Erau trei ani de zile de cand nu-l mai simtisem in mine nici pe el, nici pe altcineva! Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu dimensiunea lui, iar el ramase cuminte, asteptand rabdator sa fiu gata. L-am sarutat pe buze, apoi am inceput sa ma misc usor in sus si-n jos, facandu-l sa scoata gemete de placere. In scurt timp camera a fost scufundata in sunetele noastre de extaz, marind viteza cu care ma miscam si urland de placere cand s-a adancit atat de mult in mie incat corpul parca mi-a vibrat.
Am continuat asa pentru alte cateva zeci de minute probabil, iar la sfarsit ne-am eliberat in acelasi timp, lasandu-ne trupurile extenuate sa cada pe cearsaful fin. Ne-am sarutat lung, inca oftand de placere si oferindu-ne atingeri tandre.
- Te iubesc enorm! imi spuse sarutandu-ma, facandu-mi inima sa-mi tresalte de bucurie.
De indata ce buzele mi-au fost eliberate de cele ale sale, i-am raspuns in soapta:
- Si eu te iubesc... Te iubesc mai mult ca viata mea!
Mi-am lasat capul in scurbura gatului sau, cuprins de fericire. Doamne, dorinta mi se implinise!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#86
Capitolul 33


- Va rog, sa ma iertati! Nu am vrut! Tipa Mike, facandu-ma sa rad bajocoritor si trag in piept tigara si apoi ii suflu barbatului de patruzeci si ceva de ani, fumul in fata.
Parul meu negru-metalic cu reflexe de albastru la lumina si cu suvite rosu-aprins, facut tepi, iar ochii mei verzi, il priveau in ochii albastri-verzui alte victimei mele. Simt cum cineva ma imbratisa pe la spate si simt un sarut pe ceafa, iar eu zambesc. Ma intorc la fratele meu, cu parul facut tepi si cu un machiaj negru, scotandu-i ochii ca ai mei in evidenta. Ii dau un sarut pe buze, apoi ii dau katana ce o aveam in spatele meu - in teaca. Sasuke ranji sadic, luand-o in mana sa si o roti o data intr-o parte in mana si apoi ii zbura capul lui Mike de pe umeri.
- Pe zi ce trece esti mai sadic, diavolul meu mic, spun sotiorului si totodata fratelui meu si ii dau un sarut mare pe buzele acelea apetisante.
- Am avut un maestru care sa ma invete, imi spuse Sasuke, ridicand pervers din sprancene si eu am inceput sa rad sadic.
Curat katana de hainele cadavrului si o bag inapoi in teaca, apoi imi iau dragostea vieti mele si intram in casa, pentru a ne schimba, pentru a merge impreuna cu June si Hana, la mama la spitalul de nebuni. Cand a aflat ca eu traiesc, a innebunit si fiindca tata era ocupat cu munca, eu cu sexosul si bunaciunea de fratemiu am hotarat sa le crestem noi, mai ales ca ne-am unit destinele la primarie. Stiam ca nu e bine, dar practic Itachi Kishimoto a murit cabornizat si acum eu sunt Itachi Nekomanda, seful clanului cel mai puternic din Yakuza pe nume Nekomanda. Daca o luam asa, nu provocam nici un incest si de aceea eu ma feream sa mi se vada culoarea mea originala a parului, iar saracul de el, mi-a suportat o mie si una de vopsele si caprici in acesti sase ani.
Cand intram in camera noastra, Sasuke imi sari in spate si imi spuse sa ma spal pe dinti si sa imi schimb hainele si sa imi spal parul, ca put a tutun. Am chicotit usor si i-am spus sa le spuna fetelor sa se imbrace, ca rapid sunt gata. Am intrat in baie, dezbracandu-ma de haine si am intrat la dus, facand unul rapid, apoi am iesit, uscandu-mi parul si facandu-l tepi pe ceafa si dandu-mi bretonul intr-o parte. Iau pe mine un tricou negru simplu, putin largut, ca sa se vada discret muschi puternici ce ii aveam. Mi-am mai luat o pereche de blugi decolorati, cu cateva taieturi pe ei - opera lu fratemiu ca razbunare, ca i-am aruncat fardurile alea din greseala, asa s-a razbunat cu o foarfeca pe blugi mei preferati - si o curea cu lanturi. In picioare niste adidasi si dupa ce m-am parfumat, am iesit din baie, fiind intampinat de un sarut mare cand planeta, din partea fiintei mele cele mai drage, ca mi-as da si viata pentru el.
- Doamne, ce sexy arati. Ma faci sa iau un sac de gunoi si sa te imbrac in el, ca sa fiu sigur ca nu se uita nimeni la tine in afara de mine, imi sopti pervers brunetul, facandu-ma sa chicotesc usor.
La cei douazeci si trei de ani ai nostri, mintea noastra parca era mult mai perversa de acum sase ani, fiindca mereu ne trezeam goi, cu cearceafurile mototolite, ude si lipicioase. Seara de seara, ne aveam unul pe celalalt, gemand la unison de placere sau acoperindu-ne trupurile de sarutari blande si pline de dragostea nemarginita ce ne-o purtam in suflete si inimile noastre. La inceput nu am fost de acord ca Sasuke sa intre in Yakuza, dar am acceptat, fiindca am hotarat ca e destul de mare sa se expuna la riscuri mortale, fiindca prin el, dusmani mei imi puteau face rau. Ca sa nu se intample asta, mi-am transformat fratele intr-o masina de ucis cum eram si eu, dar cu mine si cu surorile noastre era o pisicuta blanda, dar un adevarat tigru in patul nostru, cuib de nebuni.
Iesim in fata vilei si langa masina mea - un Aston Martin de un albastru-metalic - stateau brunetele cu Akana si Aya, care s-au imprietenit foarte bine cu ele, devenind prietene de nedespartit, intr-un cat au ajuns la douazeci si cinci de ani sa se joace cu papusi Barbie. Cand le-am vazut prima data, mi-am facut cruce cu ambele maini si am spus ca gradina Raiului e foarta mare. Le-am spus fetelor ca e timpul sa mergem sa o vedem pe mama, iar brunetele s-au urcat - Akana s-a facut roscata acum - in masina, apoi eu si ingerasul meu, cu mine pe post de sofer. Dau drumul la muzica si atunci incepu o melodie a fratelui meu, care si acum mai era un hot star rock, dar spre dezamagirea fanelor, am facut publica casatoria dintre noi doi, iar eu am spus ca sunt patron de club, cea ce era adevatar intr-o oarecare masura.
- Fratioare, dupa ce o vizitam pe mami, mergem in parc? Intreba Hana, facandu-ma sa zambesc usor trist, amintindu-mi de poza din parcul de dristracti de acum sase ani, ce o aveam in albumul nostru privat, incuiat in sertarul biroului meu din camera naostra.
- Pe Itachi l-ati intrebat? El este seful, spuse repede Sasuke, cand eu am oprit in fata spitalului de nebuni.
- Mergem si stam si la artifici, spun eu, simtind privirile asupra mea.
Fetele tipara de bucurie si iesira din masina, apoi am iesit si eu si fratemiu, care ma prinse de mana si ma saruta pe buze apasat, in timp ce ne facu poza asa, cu P.D.A.-ul sau. Am inrosit putin, apoi l-am sarutat la randul meu, fiindca dragostea noastra va ramane eterna...

[center]The End[/center]
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#87
Nu pot sa cred ca s-a terminat 2.
Totul are un sfarsit deci, ce pot sa zicc... A fost un fic superb, plin de iubire si adevar, ce a combinat viata unor frati indragostiti cu animeul naruto, unde cei doi frati nu se inteleg de fel. Am avut parte de o gramada de yaoi-uri si de faze amuzante si multa gelozie.
Dragele mele, a fost un fic superb, pe care l-am devorat si l-am trait in fiecare capitol. Va multumim pentru efort si va doresc sa veniti cu alte ficuri la fel de frumoase, multumesc mult! pupic Va pop dulce si bravo voua ! 71 pupic
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#88
Hello! *hugs*
Whut?! Whut?! Whuuut?! S-a terminat deja fic-ul? o.o I cant believe it! Ma gandeam ca va mai dura cateva capitole dupa ce Sasuke il gasise pe Itachi. A trecut asa repede... parca ieri m-am apucat sa citesc.
Anyway, am ramas surprinsa cand am vazut prima data un mare THE END acolo... si m-am dus imediat sa citesc. Chiar am ramas asa O_O ...
Ehem, revenim... Lucrurile mi se pare ca s-au terminat cam brusc, parca cineva va obligat sa terminati ficul aici si ati fost nevoite sa faceti repede ultimul capitol.
Scena dintre Sasuke si Mike... hmm... destul de bine gandita. Oh, Jeez, ce malefic l-a facut Itachi pe nenea Sasuke... Bine ca au ramas impreuna! ^w^ Adica era de asteptat...39

Nu stiu ce sa mai spun, va felicit pentru finisarea acestui fic si va spun inca o data ca am ramas surprinsa cand am vazut ca s-a terminat. Aveam impresia ca e genul de fic ce tinde spre infinit 21
Bye-bye si bafta la scris in continuare, girls. *kisses*

#89
Ce pacat ca sa terminat....2 Am ramas surprinsa deoarece sa incheiat foarte brusc, dar totusi nu ma asteptam sa se termine asa. Partea buna e ca a avut happy ending si asta ma bucura, iar mama lor chiar merita sa ajunga la spitalul de nebuni, niciodata nu mi-a placut pentru ca s-a opus relatiei lor si i-a mai si despartit.
Pe ansamblu, ficul a fost reusit, am avut parte de scene yaoi incendiare, faze amuzante care ma fac si acum sa zambesc. Ati facut o treaba buna si sper ca o sa mai aveti si alte idei geniale.
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

#90
Ati facut spam la acest fic de mi-a venit mie rau. Anw, fic terminat, fic inchis.
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.448 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.240 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)