Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

Un fic care a impresionat cu adevarat. Eric, un personaj ce a avut parte doar de influente negative, fara protectia mamei a ajuns aici, unde viata l-a lovit mai mult decat sanatos. Din ficul asta se pot trage si invatataturi cum ar fi sa fim atenti la ce prieteni ne facem s cat de mult credem in ele [cazul lui Julio] si ar mai si faptul ca nu trebuie sa punem bariera in fata adevaului, cel putin pana nu este prea tarziu [cazul lui Eric]. Totusi, pot sa desprind ca sentimentele lui Julio fata de Eric nu au fost cu adevarat iubirea, deoarece in fata cuvintelor unui amic, acea sustinuta iubire s-a dus. Nu a luat in calcul decat ceea ce i-a spus Cipriano, nu a trecut dincolo de minciunile aranjate de acesta, iar asta cel putin pentru mine a dovedit falsitate. Apoi, faptul ca Eric s-a aruncat m-a lasat inmarmurita. Nu ma gandeam ca din copilul ambitios, tupeist si atat de indraznet sa ajunga cineva care sa renunte, dar asta dovedeste ca desi poate ca a fost prea tarziu, dragostea pe care a simtit-o a fost pura. Ma bucur ca am putut citit un astfel de fic, care ne invata ca viata poate sa plezneasca dur, felicitari pentru parteneriat, sper sa pot citi si alte ficuri la fel de uimitoare. Bafta in continuare amandourora.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Multumim pentru comentarii, daaar.... People, stiti ca azi e intai aprilie? Si... 65
Capitolul acela nu a fost ultimul. Eu si Dyx am planuit asta mai de mult. Ne scuzati, dar n-am fost pacalite azi si nici nu am pacalit pe nimeni, iar asta a acoperit totul. Eu una ma simt foarte bine. ^^ Sorry guys, again !
Revenind, capitolul 22 nu este ultimul, din fericire sau tristete pentru unii, din cate am observat din comentarii.
Insa... Nu se spun nimic despre aruncatul lui Eric de la balcon ( ce ciudat suna ). Speram sa ne cititi si dupa aceasta mica gluma. :3

Știi ce fericită mă simt că nu e ultimul capitol ? Aveam senzația că este și așa se termină. Țin minte că îmi spusesei că aveți planuri marețe, dar ieri mă tot gândeam că nah poate e școala de vină și vă ocupă timpul or something else. Yeaaaahhhh !!!! = )) Omfg that was a hell good of a joke = )) OmFfg. Am fost pacalită și de voi și de Aly. Anyway, faza cu aruncatul pruncului roșcat de la balcon m-ar interesa într-o oarecare manieră gen să fie cât mai dramatic posibil, iar apoi să apară Nea J și să salvezw copilul. Ar fi impresionant așa de ultimă oră. Rush, adorable and romantic I guess. Vă aștept în continuare.
-

Ma asteptam sa fie o gluma, fiindca doar era 1 aprilie, nu? Ar fi fost... dragut sa spunem daca finalul ar fi ramas acelasi, dar ar fi ramas ceva gol. Nu stiu, gandindu-ma ca acela e finalul, parca lipsea ceva. Ori am sarit eu un rand sau doua cand citeam, ori ramane gol. Dar sa sarim peste asta. Sunt genul care citeste intai finalul capitolului, doar pentru ca dupa imi este mai usor sa citesc continutul. Nu prea stiu ce as putea comenta, fiindca mi-am bazat atentia pe final. Ma intreb ce forma va avea finalul. Chiar va muri? Va fi salvat? Va fi pe maorte intr-un pat de spital? Dunt atatea moduri de a-l interpreta si firea mea curioasa se intreaba ce veti alege. Sau paote nu va fi finalul. Poate va fi o noua sansa spre altceva. Oricum, ma bazez pe imaginatia voastra. Well, succes la scris.

Psycho XD

Postez aici pentru ca vreau sa fac un mic anunt : Leon. aka Crazy.Dyx si cu mine ( mai mult ea decat eu, lol. ) ne-am apucat sa modificam capitolele cu caractere ciudate. Am sters diacriticele si pot fi citite acum in caz ca ati ramas in urma cu ele. ^^
Speram sa terminam cat mai repede si tot ficul sa fie curat de la cap pana la coada.

Hello! Am venit cu noul capitol... Ok, initial voiam sa-l punem cu o saptamana in urma, cand ficul a implinit un an; dar am fost plecate, si ca sa nu va suparati pe noi, pe acesta l-am facut mai lungut, si-am adus si o surpriza.^^ Dar sa nu va asteptati la Rain cu Eric intr-o masina, pe ploaie, facand stiti voi ce.
Citire placuta!



Capitolul 23




Asa ca m-am aruncat… M-am aruncat in prapastia nesfarsita a gandurilor mele, inghitind orice amintire, fara sa las lacrimile sa se reverse; lacrimi ce amenintasera sa izbucneasca toata ziua. E o nebunie si e absurd, dar il iubesc. Stiam de cateva saptamani ca ma indragostisem de el, dar n-am vrut din orgoliu sa se intample, sa accept. Era imposibil; nu intelegeam cum am ajuns sa il schimb pe vechiul Eric atat de repede din cauza lui. Am ridicat o privire trista spre cer. Mi-am tinut rasuflarea, apoi am eliberat-o intr-un oftat lung si infiorat, atunci cand am zarit luna, stiind ca si el o va vedea de acolo de unde este.

**



Mai trecuse o luna. Sentimentele ramasesera aceleasi… Sau mai intense.
Cantina era acum mai goala, la fel ca in restul zilelor de cand please el, de cand plecasera ei.
-De ce nu mananci? ma intreba Rain, facandu-ma sa tresar.
Raspunsul la care se astepta el nu veni imediat. Am stat cateva secunde nesfarsite pe ganduri, apoi am raspuns brusc:
-Vrei sa mancam in oras in seara asta? am spus, ridicandu-mi privirea din farfurie si uitandu-ma in ochii lui.
-Ce?
-Iau eu masina de la tata si plecam ca atunci, mai tii minte?
-Da. A facut o pauza. Dar mai sti ce s-a intamplat data trecuta, nu?
-Da-l dracu’ pe Cipriano, ca nu mai e aici, i-am raspuns, ridicandu-ma de la masa, facandu-i semn sa vina cu mine.
Am pornit spre biroul tatalui meu, lasandu-l pe Rain sa astepte la usa. Speram ca bosorogul nu o sa fie inauntru, asa ca mi-am incercat norocul si am intrat. Bucuria mi-a disparut incet cand l-am observat stand in picioare, analizandu-si tinuta intr-o oglinda. Isi intoarse capul spre mine. Era surprins de prezenta mea acolo.
-Haide, Eric. Nu-mi spune ca ai probleme tocmai acum. Trebuie sa ma grabesc sa plec la o sedinta, imi spuse, vizibil agitat.
-Nu. Am venit sa te rog sa imi dai masina pentru ca…
M-am oprit cand i-am vazut privirea fulgeratoare. Inainte sa apuce sa-mi dea o replica usturatoare, am zis eu ceva:
-Tine cont si de parerea mea macar odata in viata ta. Daca ar mai fi trait mama, lucrurile ar fi stat altfel.
Se vedea cum vorbele mele il sensibilizara chiar si dupa expresia chipului sau care deveni blanda si calma. Imi intinse mana cu cheile si, inainte sa plece, imi sopti: sa nu iesi prea mult in evidenta.
Am mai asteptat putin sa ma asigur ca pasii lui se indeparteaza de birou, apoi am dat buzna spre sertarul in care stiam ca o sa gasesc cardul. Langa el era si un pachet de tigari, dar am renuntat la a-l mai lua, stiind ca pot cumpara tot ce aveam nevoie cu banii.
Minutele petrecute in birou nu-si mai aveam rostul, asa ca am iesit si m-am indreptat spre Rain, care ramasese acolo unde l-am lasat.
-Hai, blondule, hai sa mergem! am rostit, facandu-i cu ochiul si invartind cheile pe deget.
-Si cardul?
-E-n buzunar.
Astea au fost ultimele cuvinte inainte sa ne ducem in garaj si sa pornim masina. Rain era inca nelinistit, dar l-am calmat usor. Drmul a fost parcurs la fel de rapid ca prima oara, asa ca am ajuns in cateva ore la destinatie.
Luminile orasului erau aprinse deja, de parca farurile nu vegheau drumul indeajuns. Afara se intunecase, iar noi cercetam orasul pentru a ne gasi un loc potrivit de a ne petrece noaptea.
In scurt timp am parcat masina in fata unui spatiu care se observa ca era populat din cauza oamenilor ce se ingramadeau spre intrare. Cand ne-am apropiat, am putut auzi de la alti ca locul se deschisese recent si ca era destul de frumos.
-Haide, Rain, l-am indrumat, tragandu-l de mana cand ne veni randul sa intram.
Atmosfera de petrecere se simtea inca de la intrare, muzica si luminile accentuand-o. Animatoarele isi aveau locul la bara, incantand privirile disperatilor. Una cate una inaintau lasciv in fata scenei, unde se opreau si isi miscau trupurile, dandu-si jos hainele incet. Atente la miscari, reuseau sa ii seduca pe toti doar cu limbajul corpului.
Privirea nu mi-a ramas prea mult acolo, nu pentru ca nu mi se scula cand ma uitam la ele, ci pentru ca obiectivul meu era alcoolul. M-am indreptat spre bar printre multimea de oameni si am comandat o sticla de Bloody Mary.
-Rain, tu ce vrei?
Blondul raspunse mai tarziu, caci sunetul muzicii il impiedicase sa auda intrebarea mea imediat.
-O… ceva de portocale.
Am zambit siret, apropiindu-ma de barman si comandand in soapta un cocktail cu alcool si portocale. M-am uitat imediat spre blond sa vad daca m-a auzit, pentru ca sigur nu ar fi vrut sa bea ceva cu alcool. Insa unde mama dracu era distractia daca nu ne faceam de cap putin?
In scurt timp ne-am asezat la masa si am luat bauturile cu noi, nu inainte sa cumpar si un pachet de tigari. Exact in fata noastra era un grup de pustoaice, doua blonde si trei satene, carora le-am facut semn sa vina mai aproape. Acestea nu ezitara si se asezara langa noi, incercand sa agate cate ceva. M-am trezit cu trei dintre ele peste mine, celelalte incercand sa se dea pe langa Rain, care nu actiona in niciun fel.
Incercam de fiecare data sa-i fac vreun semn sa puna mana pe un fund, pe o tata, sau macar pe un picior, sa pipaie sau sa faca ceva; la dracu, nu se descurca deloc! Atmosfera s-a destins mai tarziu, cand am inceput sa dansam, mai ales ca Rain se desmortise dupa ce bause doua pahare din bautura pe care i-o cumparasem.
Toata seara am agatat si le-am schimbat imediat cum ma plictiseam de una. Timpul trecuse si era deja patru dimineata. Unii plecasera, insa in locul lor venisera altii, deci numarul persoanelor era cam acelasi. In ultima jumatate de ora trupurile noastre obosite se odihneau pe canapea, iar pe Rain incepuse sa-l doara capul, asa ca cea mai buna solutie era sa plecam acum, pana nu ajungeam si mai rau. Ne-am ridicat cam greu si am iesit afara.
Era pustiu si putin racoare, doar un tip bine facut trecea pe drum. Pasii mi s-au oprit. Mersul, inaltimea, trupul frumos structurat imi aduceau aminte de el. Simteam cum golul din suflet se adancea, iar gandurile cu el imi revenisera in memorie. L-am atintit cu privirea, incercand sa-mi dau seama daca e Julio; speram ca va fi el. Rain mergea inainte, pana la masina, asteptand ca eu sa deschid usile. Cand tipul trecu pe partea luminoasa a strazii, se vedea ca nu era satenul meu. Am coborat scarile, pana am ajuns la blond.
-Te simti bine?
-Da, cred ca da, am raspuns, deschizand usa de la masina. Am intrat imediat inauntru, dand drumul la caldura si aprinzand luminile. Blondul se aseza pe scaunul de langa mine, asteptand plecarea. Am pornit motorul si am aprins farurile, marind ochii. Nu vedeam nimic in fata.
-Sa-mi bag picioarele! Eu nu pot sa plec… N-am chef sa ma trezesc la spital dintr-un accident de masina.
-De ce?
-Nu vad bine, am spus dezamagit.
Picaturile de apa se scurgeau pe geamurile fumurii, coborand pe capota si inconjurand masina de o panza lichida.
-Acum chiar ramanem aici.
-Pai… Pot sa dorm? intreba Rain, dandu-si scaunul pe spate si facandu-si loc. Am zambit si am facut acelasi lucru.
-Stai bine?
-Nu prea.
-Poate are tata ceva pe aici, am zis si m-am intors cu fata spre scaunele din spate, gasind un sacou si o camasa. Le-am mototolit si le-am pus pe post de perna: sacoul la el si camasa la mine.
-Acum ne putem odihni, am zis vizibil ametit.
Dupa putin timp, m-am uitat la el si deja inchisese ochii, insa eu nu puteam pune geana pe geana indiferent de cate pozitii incercasem. Sperand ca o sa adorm am inceput sa numar picaturile de ploaie care se scurgeau pe parbriz; dar nu faceau altceva decat sa ma plictiseasca. Brusc m-am uitat spre Rain, care avea buzele intre-deschise, respirand greoi. Imi venea sa sar pe el, caci parea foarte inocent, mai ales ca umflatura din pantalonii mei era tare de cand cu tipele ce se urcasera pe mine.
-Rain, dormi?! am soptit, privindu-l oarecum mirat.
Niciun raspuns nu se facu auzit. Nici macar unul. Mi-am dus mana sub camasa lui si i-am atins pielea fina, urcand pana la buric unde m-am oprit si mi-am strecurat cealalta mana, pe care am dus-o la sfarc. Dreapta se muta pe talia lui, strangand usor, in timp ce stanga facea cerculete fine in jurul mugurelui roz. Era foarte incomod materialul ce nu ma lasa sa-l ating acolo, asa ca m-am apucat sa ii deschid nasturii de la camasa unul cate unul.
-Eric? se auzi numele meu soptit cand tocmai ma pregateam sa imi apropi buzele de ale sale.
Isi deschise ochii si ma privea surprins. Am scos un sunet din gat, nelasandu-ma intimidat de expresia lui. Mana mea se intinse catre butonul care stingea lumina, apasandu-l fara a mai sta pe ganduri. In intunericul din masina, blondul tresari; era ca si cum astepta asta de multa vreme. Gura mea se apleca peste a lui, fortandu-l sa-si deschida buzele si sa guste din savoarea alcoolului. Acesta nu se opuse, din contra, se agata de mine, continuand sarutul intr-o maniera patimasa. M-am indepartat, insa el se ridica o data cu mine, tanjind dupa un alt sarut, in timp ce, ajutat de mainile mele, isi dadu jos camasa. Mi-am luat o mana de pe el si am dat drumul la radio, miscand rotita de volum cand am auzit melodia potrivita: Selah Sue- This world. Beat-ul lent ma facea sa-l dezbrac la fel de incet ca si ritmul. Rain ma ajuta in tot ceea ce facem, lasandu-ma foarte surprins de reactiile lui. Dar era bine, mai ales ca nu aveam chef sa ma zbat cu careva pentru a ma satisface.
M-am asezat peste el, ducandu-mi mainile pe curea si desfacand-o. Punand palmele pe pulpele sale, mi-a fost mult mai usor sa-i dau blugii in jos, odata cu boxerii. Mi-am dus mana catre slit. Cu o miscare rapida, blondul isi puse palma peste a mea, deschizandu-ma el si ajutandu-ma sa-mi dau panatlonii putin in jos.
Mi-am lins buzele cand mi-am dat seama ca ramasese gol si ma pot juca cu fundul lui, asa ca mainile s-au pus pe fesele sale, cuprinzandu-le si masandu-le ca un disperat.
-Ce cur bun ai, am zis eu ca o constatare, muscandu-mi buzele.
Rain fu profund miscat de cuvintele mele, simtind cum obrajii ii ardeau, semn ca se inrosise.
Aflat intre picioarele sale, m-am intins catre gura sa, sarutandu-l. Simteam cum inima ii batea nebuneste. Mi-am luat mainile de pe fesele lui, ducandu-le pe talie, apoi pe suprafata scaunului si sprijinindu-ma in ele; astfel puteam ajunge sa-i gust pilea fina a gatului. Gemea foarte incet, de abia il auzeam, iar mainile i se intinsera deasupra capului, cuprinzand capatul scaunului cu ele. Aceasta pozitie nu dura prea mult, caci palmele sale imi inconjurara gatul, ridicandu-mi usor capul si presandu-si buzele de ale mele. In lumina fulgerelor din departare, ii puteam observa privirea verde si stralucitoare.
Sarutul continua, insa mana mea se misca pe linia boxerilor, dand-o jos, scotandu-mi organul la iveala. M-am tras inapoi, dezlipindu-mi buzele si stand in genunchi. L-am privit din cap pana in picioare pret de cateva seconde, apoi, ajutat de forta mainilor, i-am ridicat pulpele si l-am tras spre mine, reusind sa-l patrund. Melodia inca se face auzita in micutul spatiu ferit de ploaia de afara. Rain se arcui. Ma miscam pe ritmul bassului, patruzandu-l incet, dar in totalitate. Gemea lung, strangandu-mi materialul care-mi acoperea spatele.
Dupa cateva momente muzica se opri.
-Semnalul masi… am mormait nervos, auzind cum ploaia de afara devenise mai torentiala, alimentata de tunete si fulgere. Asta nu ma putea opri din a ma satisface, asa ca am continuat, de data asta mai rapid. Se auzeau doar picaturile de apa, bubuiturile de pe cerul intunecat, suflurile si gemetele blondului, sincronizate cu ale mele. Miscarile erau aceleasi, de du-te vino, intrand si iesind din trupul lui ce-mi parea atat de fragil. Aruncand o privire spre chipul sau, i-am observat ochii umezi, apoi mi-am trecut buricele degetelor peste obrazul sau, atingand lacrimile ce se scurgeau. Am ramas surprins.
-De ce plangi?
Raspunsul nu inceta sa apara:
-Sunt lacrimi de fericire, zise printre sughituri si suspine.
Dupa o mica pauza, mi-am continuat miscarile, gandindu-ma mai mult la organul meu erect, decat la lacrimile lui de fericire. Eram cu mainile pe talia sa, blondul tinandu-si picioarele stranse deasura fundului meu, cu o intentie puternica de a nu-mi da drumul. Ajutat de trupul sau care se misca, ma simteam mult mai bine si aproape de final. Mi-am dus mainile pe sub umerii sai, tragandu-l mai aproape de mine, iar el isi incolaci bratele in jurul gatului meu, dezlipindu-si spatele de portiunea scaunului. Aceasta pozitie imi deveni imediat preferata, mai ales ca ma satisfacea al dracului de bine.
Cred ca mai mult de o jumatate de ora am continuat asa. Trupul lui tresarea de fiecare data cand tunetul spargea cerul. Atmosfera din masina era fierbinte, gemurile se aburisera deja, nepermitandu-mi sa vad vremea de afara, dar normal ca inca era furtuna. Gemetele devenisera din ce in ce mai profunde, amandoi simtind ca se apropia momentul de extaz. Continuand actul timp de cateva minute, mi-am dat drumul inauntrul sau, desprinzandu-i mai mult picioarele si punandu-i-le pe umerii mei. Rain scoase un tipat, care suna al dracu de bine, punandu-si mana pe geamul aburit si incercand parca sa-l stranga. Palma sa cobori usor, lasand dupa ea decat urma degetelor.
Am ramas peste el extenuat, tragand camasa de pe scaunul celalalt deasupra noastra, insa pana dimineata ma aflam din nou pe locul meu.
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

Superba scena din masina ! Dar sa fiu sincer, nu ma asteptam la Eric-Rain. Btw mi-a placut, mult!
Se pare ca in cele din urma Eric s-a trezit din visare si si-a dat seama cat de indragostit si dat peste cap este :]]. Capitolul trecut care s-a terminat cu replica " Si m-am aruncat" pot spune ca m-am agitat putin, acum insa m-am mai calmat =^^=.
Astept capitolul urmator care sunt sigura ca va fi la fel de incitant si surprinzator.
Suces in continuare! <3


Daca exista cineva care te poate rani, atunci exista si cineva care iti poate vindeca rana.

O surpriza uriasa din punctul meu de vedere, iar lucrurile se complica rau de tot. Cu cine va ramane Eric pana la urma, cu Rain sau cu Julio? Sincer actiunile lui mi-au pus mari intrebari legate de sentimentele sale. In sfarsit isi da seama ca il iubeste pe Julio, dar din influenta acloolului [cred] o face cu Rain. Saracutul blond o sa o ia de buna, insa aici va veni si alegerea lui Eric: Julio sau Rain? Si pana la urma cred ca da si de probleme cu Leon din moment ce blondul era al sau. Ce pot sa zic decat ca lucrurile se complica foarte tare, iar inima mea este in dinti. Spor la scrius fetelor! Ja ne!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

oK...m-ati bagat in ceata 21
Se arunca...dar doar metaforic. Buna faza, chiar am picat in plasa (eu si tot zupul)
Frumos capitol, ma bucur ca l-ati adus. La multi ani!!! ca tot ati zis ca ficul a implinit un an saptamana trecuta. Sa mai scrieti ficuri la fel de frumoase ca si asta.
Revenind...
Nu il inteleg pe Eric. Si-a dat seama ca il iubeste pe Julio, dar se culca cu Rain. Chestia asta o sa-i aduca numai probleme, cu julio pe de-o parte si cu Leon pe partea cealalta. Sunt curioasa cine cu cine va ramane. Totusi, eu inca sunt in echipa EricxJulio. Desigur, daca mai aduceti scene ca cea de sus, s-ar putea sa ma razgandesc.
Oricum, frumos capitol si il astept pe urmatorul. Vreau sa vad ce va face Julio cand se va intoarce. Se va preface ca nu s-a intamplat nimic? Va fi indiferent? Si Cipriano? Il va mai molesta pe Eric?
abia astept:X poop si spor la scris

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Deci a fost superb! Si pe mine m-a surprins Eric si in situatia lui nu mi s-a parut cel mai bun lucru cel putea face deoarece asta a complicat si mai mult lucrurile 21 Totusi oficial tin cu Eric si Rain! Sunt adorabili impreuna si sper sa il aleaga pe el XD Rain nu vreau sa fie cu Leon, pentru ca l-a facut sa planga 46 Si Julio, parca il vad ca e gelos daca ii vede pe cei 2 ca iubiti.
Genial fic, abia astept sa aduci continuarea! <3
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.752 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)