Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum ti se pare fic-ul ?
Este OK
0%
0 0%
Nu este prea reusit.
0%
0 0%
Inchide-l, este de tot rasul.
100.00%
1 100.00%
Total 1 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

INDIUS love

#51
Dupa mult timp am revenit cu capitolul unde se vorbeste din prespectiva Sakurei.

Sa incepem:

Anii rai si grei si-au pus o aprenta pe corpul meu de odinioara, fata mea tanara care era detinatoarea zambetului meu dulce, acum este plina de griji si suferinta. Corpul meu pic precum floarea de ciresi acum este batut de vantul rece al prezentului, sunt mai dezvoltata din punct de vedere fizic, dar inima mea este distrusa. Parul meu atat de scump este patat cu culoarea insuportabila pe care o port...rosu...imi mananca si ultimele zile fericite.

Mi-am pierdut frumusetea si tineretea cautand un lucru care nu va avea loc niciodata, fericirea simpla si linistea de care duce dorul sufletul meu. Sunt inchisa in viata aceasta din care nu am scapare, catusele prezentului imi amintesc de anii de glorie care s-au spulberat. Nu mai sunt aceasi fiinta ca odinioara, sunt o epava veche a cea ce-am fost. "Si iubire cer, si nimic altceva", dar poate intr-o buna zi voi simtii si eu sfarsitul, acel sentiment in care parasesc acest Pamant si ma aproprii de cerul albastrul sau pamantul rece.

Pasii repezi si increzatori ma indrept spre cladirea intunecata in care am fost si cand aveam doisprezece ani, vremuri care au apus, acum sunt in probleme si mai intunecate si sumbre. Ma indrept spre usa de la intrare trecand agale pe langa florile ofilite si uscate care sunt pe pamantul rece, precum o plapula neagra si groasa. Frica din mine nu-s are rostul, pana la urma si eu sunt moarta la fel ca si aceste flori, dar diferenta este ca eu am facut pactul cu Diavolul si acum traiesc. Sunt vie ca sa fiu controlata de el, o marioneta in mainile lui negre si pline de sangele celor care au murit din cauza lui.

Deschid usa de la intrare si sunt lovita de mirosul cadavrelor, se pare ca cineva s-a suparat si le-a casapit capul altora. Persoane care nu au facut nimic si totusi sunt morti, pierzandu-si viata in floarea varstei. Ce trist. Dar sa nu neglijam panzele de paianjen care sunt pe peretii din lemn prutred, praful de pe podea care ridica solul cu "sapte degete". Intunericul in care ma plimb fara sa vad mai nimic in jur, doar o luminita alba ce ma indruma spre camera unde se afla el.

Pana la urma lunga calatorie ajunge la capat si ma aflu in fata "papusarului" sef, Dialovul, o fiinta fara scrupule care nu pune pret pe iubire si prietenie. Lacomia de putere si visul de-a conduce lumea ii stapaneste intreg corpul, de la cap pana la urgiile de la picioare. In sange si minte are doar doua cuvinte "Mori Dumnezeu !", dar el nu o sa moara. Insa legenda pune ca exista o cale ca el sa moara, sa-s gaseasca si el sfarsitul ca oricare altul.

Ma aplec in fata lui si cu respect ii rostesc toate lucrurile care s-au intamplat de ultima oara cand l-am vizitat. Vorbele ies usor, iar raspunsurile lui ma lasa rece. Ordinele lui sunt crude si nemiloare, fara pic de mila si compasiune, rautatea din sufletul lui imi topeste judecata.

-Marete, a tot puternic zeu al focului negru, eu, cu respect va spun ca nu pot sa-i omor pe copii. Sunt atat de mici si de blanzi incat ochii lor topesc orice ghetar, pana si inima mea care acum cativa ani ar fi omorat fara inima. Crutale viata sarmanilor copii, ei nu au vina ca tatal lor se comporta asa cum face. spun eu inca putin si plang ca sa-i lase in viata.

Inima mea de mama ma opreste sa le fac rau acestor fiinte, chiar daca nu poarta numele meu. Suferinta ca eu sa le fac rau unora care n-au nici pic de pacat, a lor zambet nevinovat. Tot ce reprezinta copilul este sfant, este un inceput pe care nu poti sa-l opresti. Si neagra trebuie sa-i fie inima celui care ii omoara, si pacate enorme sa arunca celui care indraznesc sa faca aceasta cruzime.

-Natalia te-ai lamolit. Unde este acea fata care omoara oameni fara sa se uite in urma? Si nu-mi schimb parerea, Sasuke trebuie sa sufere ca tu sa-l poti omora. Dupa asa zisa moarte a lui Sakura si-a gasit alinarea in amante, dar dupa copii lui intreadevar va suferi. El este singurul care n-a fost omorat la doi ani dupa ce s-a luat cazut, este cel mai puternica fiinta pe care am intalnit-o. Si ca sa-l ucidem trebuie sa-i omoram mai intai inima. Este la fel ca legenda cu regele Artur, cand el a aflat de iubirea pe care i-o poarta sotia lui cavalerului, si-a pierdut increderea si-a pierdut. spune el cu o cruzime de parca ordinul pe care m-i la dat este normal.

Nu am reusit nimic, degeaba m-am rugat de el ca sa-i crute ca nu s-a induplecat, si nici nu-i lasa sa mearga in Rai, ii vrea in Iad ca sa rada ca i-a omorat. Din pacate trebuie sa-i omor. Si acest lucru ma doare.

Imi cer scuze de greseli dar mie somn si lene ca sa il corectez. Sper ca va placut ce anume am postat.

#52
Insfarsit ai venit cu next-ul...

Vai de ai sti cat de mult l-am asteptat :). Nu mai conteaza, este aici.
Din cate vad nu ai mai scris de mult si ti-ai cam pierdut din indemanare, dar nu se observa foarte tare deoarece actiunea ce se petrece in acest capitol acopera aceasta mica scapare, sa ii zic asa. Ai continuat neasteptat de original :)). Nu ma asteptam la asa ceva. Ok, la descrierea mai trebuie sa lucrezi un pic, ca altfel merge foarte bine. Naratiunea si ea se imbina foarte armonios cu descrierea. Am vazut cateva greseli de tastare pe acolo, dar cinenu le are...
Iar acum sa discutam despre marimea capitolului :-w. Sti m-am gandit ca poate il faci mai lung, dar este bine si asa. Mult mai bine decat daca era extra scurt.
So... asta este tot
Anuna-ma si pe mine cand pui next-ul, ok?
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#53
buna my cousin. nu pot sa cred. tu aduci nextu si mie nu-mi spui nimic. Chiar asa de mult ma urasti? de ce mi-ai spus de noul capitol, doar stii cat de distrusa am fost cand am aflat ca doresti sa renunti. Gata sa revenim aici. Vai nu pot sa cred ca ai adus-o pe Sakura in actiune:D. In sfarsit. Sakura are apr rosu..interesant:-? am o vaga banuiala, dar tac:P nu cred ca e aia. pot sa omor eu" papusarul" sef, te rog. Chiar il urasc. cum sa puna sa omoare niste bieti copii, si daca am inteles bine, copii lui Sasuke. Nu imi inchipui ce fata va face Sasuke cand va afla de Sakura O_O.
Descrierea nu lipseste si modurile de expunere se imbina frumos si sunt foarte bune.
Cam atat am avut de spus. Astept next si chair de tog din toata inimioara mea sa ma anunti:pls:
spor la scris
:*
:BYE:
[Imagine: h8v.gif]
 

#54
Am trecut si eu pe aici. Ti-am citit si eu toata povestea si pot spune ca mi-a placut cat de cat. Ideea nu am mai intalnit-o pana acum, e destul de originala si interesanta. Acum, sa revenim la acest capitol... Chiar mi se pare interesant acest ''pact'' cu diavolul. Asezarea in pagina a fost destul de buna, nu am ce comenta de rau, dar acum vine partea mea preferata, greselile. Ai avut un car de greseli, cred ca nu exista fraza ca sa nu gasesc macar cate o greseala, pe bune. Ar fi trebuit sa stai sa il corectezi si faptul ca erai obosita nu era o scuza, puteai sa il corectezi dimineata, si il postai atunci. Poate pe viitor ti cont de asta. Ar fi bine daca ai incepe sa folosesti diacritice, se intelege mai bine asa. Descrierea a fost prezenta in cea mai mare parte a capitolului, ceea ce mi-a placut, iar celelalte moduri de expunere s-au imbinat frumos. Mi-a placut acel monolog, chiar interesant. So, eu iti spun bafta si sa tii cont de sfaturi.
Zbyee!
[Imagine: j5atg3.png]


#55
imi place mult povestea ta e interesanta dar tot nu inteleg ceva, ia a omoratao pe adevarata sakura si se da drept ea sau ce? daca da atnci dc, ca mai cam bagat in ceata aici ori cum te descurci minunat ai imaginatie si sti cum so folosesti si asta imi place predomina naratiunea si descrierea ai si dialog dar apare cam rar dar totusi nu e sec,,succes in continuare si sa nu te lasi!!!!!!!

#56
heloo

SE pare ca a maai aparut un comentariu, ciupaciup iti multumesc. Dar eu acum sunt sigura ca vreau sa inchid ficul, am altul si nu pot sa lucrez la amandoua, acum, chiar daca este vara, eu invat pentru liceu. Imi cer scuze, in special lui ciupaciup, dar nu pot sa continui. In plus nu mai am idei, adica mai am, dar nu atat de bune.

Ca sa-ti raspund la intrebare ciupaciup: Sakura nu a murit, ea se afla in corpul lui Karin.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)