Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Corsarul Negru - Dura lex, sed lex

#1
O corabie mare de un maro atât de închis că aducea mai degrabă a negru era ancorată în portul New York-ului. Vocea unei femei autoritare se auzea pe puntea corabiei dirijând mărfurile ce erau încărcate pe aceasta. Lăzi mari cu mirodenii, bijuterii scumpe, fructe şi flori exotice erau încărcate şi depozitate în cala uriaşă a corabiei.

Îndată ce preţioasa încărcătură fu încărcată, Viola, o tânără de 23 ani striga cu o voce autoritară dând indicaţii oamnilor ei :
"Desfaceţi velele ! Ridicaţi ancora şi să pornim ! Vântul e prielnic şi avem drum lung de parcurs. Mişcaţi-vă ! Hai, hai ! Mai cu viaţă !”
Un echipaj pestriţ, format numai din bărbaţi alerga de colo-colo pentru a duce la îndeplinire ordinele date. În cele din urmă corabia se urni din port şi încet încet, încet se îndrepta spre apele periculoase ale Atlanticului, pornind într-o nouă aventură spre o altă destinaţie.

Corabia, nimeni alta decât celebrul Corsar Negru avea ca destinaţie India, pentru a descărca mărfurile, iar Viola să-şi primească banii promişi. Deodată, Viola îl auzi pe cel care stătea învârful velei mari :
"Tunetul Negru la 800 de metrii şi se apropie cu viteză !”

Fiind mult prea încărcată, Corsarul se deplasa destul de lent şi Viola ştia că nu putea să pregătească o ofensivă împotriva unei corăbii ce se deplasa mult mai rapid decât a ei. Trase aer în piept şi strigă :
"Pregătiţi-vă de luptă ! Trebuie să facem faţă invadatorilor pe corabia noastră !”
Îşi scoase sabia de la brâu, aşteptând impactul iminent.

Ooc : Dragon Eyes – căpitanul Tunetului Negru
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Derek Vane

-Un kilometru ne desparte de marea confruntare. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti demne de a va afla pe corabia mea trebuie sa invingem! Nu va lasati intimidate de corpurile robuste ale echipajului 'Corsarului Negru', voi sunteti destepte si antrenate, asa ca ma astept la o victorie furtunoasa din partea voastra, striga Derek entuziasmat spre echipajul lui. Aleksa, secundul meu de incredere, te rog fa-mi si mie o lista cu toate fetele frumoase de aici. Vreau sa stiu daca vom avea pierderi majore, adauga Derek ironic astfel in cat sa auda doar Aleksandra, care se incrunta putin la vorbele tanarului.

Derek isi scoase sabia dorind s-o atace pe tanara, dar ea fu mai rapida si-i bloca atacul.

-Excelent, spse el in timp ce cei doi isi incrucisau sabiile.

Tanarul se indrepta spre varful corabii si isi puse binoclul la ochi. Zambi usor cand zari vasul condus de Viola Del Mar.

ooc: cine vrea.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
Se încruntă când îl auzi şi strâmbă din nas, ducându-şi o mână în şold. Îşi scoase rapid sabia, blocându-i atacul.
-Pe tine te mănâncă rău pielea, spuse blonda şi îşi băgă la loc sabia, zâmbind mai apoi, Clătină amuzată din cap, strângându-şi părul lung. Se opri lângă tânăr, privind înainte. Se mişcă mai încet ca de obicei, probabil sunt destul de încărcaţi. Probabil vom avea o şansă dacă vom şti cum să ne folosim pe avantajul ce ni s-a dat. Dar întrebarea e dacă totate femeile vor fi atât de puternice, adăugă şi îl privi cu subînţeles.

occ: cine vrea.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#4
“Impact !” auzi viola urletul celui care statea de paza in varful velei mari a corabiei.
Desi-si scosese sabia o facuse doar pentru a crea aparenta unei defensive ce-o pregatise minutios, dar adevaratele intentii ale Violei erau cu totul altele : vroia sa ajunga pe Tunetul Negru in preajma comandantului sa vada ce fel de om e sau mai bine zis ce fel de barbat.

“Prostilor !” urla ea. “Nu scoateti sabiile ! Tunetul Negru are o incarcatura mult mai pretioasa pentru voi, barbate care infruntati marile si oaceanele. Tunetul are la bord femei !” spuse ea punand accent pe cuvantul “femei”.

Stia ca barbaii de pe corabie nu mai cunoscusera de ceva vreme compania unei femei, asa ca Tunetul, “incarcat” cu femei era mai mult decat mana cereasca pentru vanjosii de pe corabia ei. In plus, auzise si ea multe despre capitanul corabiei, asa ca tipa la oamenii ei :

“Aruncati sabiile si pregatiti-va de asediu ! Lasati femeile sa vina la bord. Si aveti grija cum va purtati ! Nu faceti ca animalele, asa cum o faceti cand pradam marile si oceanele ! Invatati sa fiti cavaleri !”

‘Mai repede invata orbul sa citeasca, decat sa invete ametitii astia sa fie cavaleri’ isi spuse Viola in gand. Se uita in directia Tunetului, asteptand “invazia”.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#5
Derek Vane

-Aleksandra, vino aici! striga Derek in timp ce tanara se indrepta spre el cu pasi atat de mici, dar totusi cu incredere, de parca i-ar fi fost frica de ce prostii i-ar mai fi putut spune capitanul Vane.

Cand fata ajunse destul de aproape, Derek ii da o castana, dupa care, inainte ca ea sa poata faca vreo' miscare, ii intinde binoclul aplecandu-se putin pentru a se asigura ca Aleksandra nu avea de gand sa-i dea un pumn in fata. Ce mod ironic de a se tachina unul pe celalalt.

-Te sfatuiesc sa fi mereu pe pozitie. Nu te lasa distrasa de barbatii de pe celalalt vas. Plus ca sunt sigur ca toti vor arata jalnic, asa ca nu te ambala, spuse tanarul, dupa care adauga parca pentru sine: Dar oricum...cine-stie ce prost te agata.

Aleksandra se prefacu ca nu a auzit. Brusc, una dintre spadasinele echipajului striga astfel in cat sa se auda in tot vasul:

-Impact!

ooc: cine vrea.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#6
-Firai tu să fi, spuse blonda când Vane o lovi. Luă binoclul privind vasul din faţa ei, apoi îl lovi peste ceafă pe bărbat. Îşi dădu ochii peste cap când îl auzi şi murmură ceva doar pentru ea. Îi întoarse mai apoi spatele, făcându-se că nu-l mai aude. Le privi pe femei serioasă, apoi îşi pregăti sabia. Se întoarse spre Vane. Ceva este în neregulă, spuse mijindu-şi ochii. Privi Corsul serioasă. Deşi probabil că cei de pe vasul inamic erau conştienţi de pericol nu se prea gitau. Aveţi grijă când urcaţi la bordul Corsarului, strigă, întorcându-se spre femeile ce o priveau oarecum sceptice.

occ: cine vrea.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#7
Cand vazu cum camarazii ei de corabie incep sa se avante orbeste, care mai de care spre corabia inamica, Viola clatina dezaprobator din cap. Degeaba incercasa sa disciplineze “brutele” de pe corabie, pentru ca barbatii ramaneau la fel : dominati de instinctul animalic pe care-l aveau uneori mult prea din plin.
ÃŽi lasa sa faca ce vor, pentru ca era mult prea obosita ca sa le mai dea un sfat ori sa mai urle la ei. Isi croi drum prin haosul de pe corabia ei spre corabia cealalta.
Ajunsa in cele din urma suficient de aproape de capitan aceasta rosti :
“Deci asa arata vestita Tunetul Negru ! Presupun ca tu esti capitanul corabiei !” il privi ea fix in ochi pe singurul barbat de pe acea corabie.

ooc : Capitanul Tunetului
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Corsarul Negru Aveqetura 2 3.877 31-05-2011, 05:28 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)