Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tabara iubirii

#1
Acesta este primul meu fic asa ca va rog sa nu fiti prea duri cu mine!!

Disclaimer:Nu detin nici un personaj ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Cap.1: Vacanta!

Razele soarelui intrau in fereastra tanarului. Desi era treaz, statea inca in pat, cu ochii inchisi, gandindu-se la ziua ce o va incepe. Nu avea nici chef, nici timp de pierdut in pat, asa ca s-a ridicat lenes, pentru a lua micul dejun. Parintii sai, oameni obisnuiti, foarte monotoni, il asteptau cu mancarea pe masa, iar cand baiatul a intrat in bucatarie, pe fete un zambet calduros le-a aparut. Baiatul, al carui nume era Sasuke, incerca sa schiteze la randul lui, un zambet insa nu reusi. De ce ar zambi cand inca o zi cu colegii tantalai si cu cu scoala plictisitoare il desparte de mult dorita vacanta ? Ura tot ce tine de colegii lui si nu incerca sa ascunda asta. In timp ce manca, ochii lui de onix erau indreptati spre parintii lui. Ce diferit era de ei ! Ei erau veseli tot timpul, in timp ce el era tacut mereu, isi ascundea sentimentele, se purta oribil cu ai sai colegi si avea o stare de indiferanta foarte rara. Dupa ce a mancat, a facut un dus si s-a imbracat, a plecat de acasa, indreptandu-se spre scoala. Vantul trecea prin parul sau brunet, in timp ce el se gandea : ,,Inca o zi de scoala…e asa de monoton ! Aceeasi rutina zilnica, mereu si mereu. Bine ca in sfarsit voi lua vacanta. Sasuke, ia-ti adio de la scoala. Azi e ultima zi ! ‘’. Avand 14 ani, era ultima sa zi de clasa a8-a, urmand sa inceapa liceul, toamna care urma sa vina. Mergea plictisit pe strada. Cand in sfarsit a ajuns la scoala, ca de obicei, un grup numeros de fete erau gata sa sara pe el. Sasuke, mai agil, s-a ferit si s-a dus nepasator spre clasa lui. Toate fetele erau moarte dupa el, insa lui nici nu-i pasa. La urma urmei, de ce sa le acorde putina atentie ? Pentru el, popularitatea nu conta deloc. Peste cateva minute, orele au inceput, brunetul numai cu ochii la ceas si cu gandul la vacanta. Orele au trecut foarte greu, timpul parca stand in loc. Baiatul a iesit ca o furtuna din clasa, apoi din scoala, apoi s-a indreptat spre casa. Pe drum, o fata blonda, a carei nume era Ino, i-a taiat calea.
- Buna, Sasuke. Ce mai faci?
- Mda, buna.Bine. Ce vrei ?
- Vroiam sa-ti urez o vacanta fericita. Sper ca o sa-ti fie dor de mine, pentru ca mie o sa-mi lipsesti mult.
- Ino,daca nu observi, vreau sa ma duc acasa, asa ca da-te din calea mea sau o sa fiu nevoit sa te dau eu. Cat despre dor de tine, mai dor mi-ar fi de tantalaul de Naruto decat de o enervanta asa ca tine, spuse Sasuke usor iritat de situatie.
- Mai vedem noi, spuse Ino enervata.
Sasuke, a carei rabdare a ajuns la limita, a impins-o pe Ino din drumul sau si si-a continuat cale aspre casa. Ino a ramas furioasa pe jos, zicandu-si in sine ca intr-o buna zi, el va cadea la picioarele ei. Ajuns acasa, Sasuke si-a salutat parintii, care isi luasera si ei concediu, si vroia sa urce in camera lui, cand, vocea linistita a mamei lui il opri.
- Da, mama,spuse Sasuke vroind sa scape ca sa poata urca in camera lui.
- Sasuke, eu si tatal tau am vorbit si am ajuns la concluzia ca tu nu socializezi destul. Nu ti-ai facut prea multi prieteni si stai tot timpul inchis in camera ta. Am decis ,asadar, sa te trimitem impreuna cu fratele tau, Itachi, intr-o tabara de vara.
- Ce ?!
- Da,ai auzit bine, se baga in vorba fratele lui Sasuke, Itachi. Va fi foarte distractiv !
- Cum vreti voi…spuse brunetul indiferent.
Itachi era fratele mai mare al brunetului, tot brunet, cu ochii caprui, in varsta de 16 ani. El impreuna cu Sasuke se intelegeau foarte bine, Itachi fiind singura persoana caruia Sasuke ii spunea toate secretele si sentimentele lui.
Dupa ce Sasuke a primit vestea, s-a dus impreuna cu Itachi in camera lui sa discute despre acea tabara.
Intre timp, in celalalt colt al orasului, o fata cu parul ca floarea ciresului, cu ochii de smarald si cu aceeasi varsta ca a lui Sasuke, tocmai a terminat si ea clasa a8-a, si se indrepta catre casa ei. Numele ei era Sakura. Parul roz ii flutura in vant in timp ce ea mergea, vorbea, radea si glumea cu prietenele ei. Sakura mersese la alta scoala, nu la cea a lui Sasuke. Cand a ajuns la casa ei, isi lua la revedere de la prietenele ei si intra inauntru. Casa, mai degraba vila ei era uriasa, parintii ei fiind oameni foarte importanti ai societatii. Tata ei avea o casa de moda, una dintre cele mai bune, iar mama ei era o fosta celebra actrita, in prezent fiind o arhitecta renumita. Sakura avea si un frate cu un an mai mare decat ea. Cand Sakura a intrat, era uimita sa-si vada parintii acasa. De obicei, erau prea ocupati sa mai ajunga acasa.
- Ce faci,draga mea ? o intreba mama sa.
- Mama,tata, ce cautati aici ? Adica, nu ar fi trebuit sa fiti la treburile voastre ?
- Am venit sa-ti spunem ca va trimitem pe tine si pe fratele tau intr-o tabara de vara !
- Super ! facu rozalia entuziasmata.
Sakura adormi repede in acea noapte. Nu mai putea rabda sa ajunga in tabara. Insa, tot in acea noapte, un baiat brunet cu ochii de onix nu vroia nici sa auda de tabara. Dar el nu stia ca acolo, va intalni o misterioasa rozalie, care ii va schimba personalitatea si nu avea habar ca tot acolo, destinul lui se va incrutisa cu destinul rozaliei.

#2
Pai....ce pot zice despre acest fan-fiction....
Este bun nu foarte bun,de ce??
1.Pentru ca descrierea o fi ea multa da e seaca,ai pus si tu cum arata Sasuke cum arata Sakiura si o casa...[mrg vb vine]
2.Dialogul e prea putin si ala seeeeeeeeeeec rau,sa iti dau un exemplu:
-Ce faci,Ion?
-Bine,Marie?
Iar uneori nu mai scriai cine vorbeste :)
3.Ideea e pe o parte originala,dar pe alta am mai vazut milioane de fan-fictions in care Sasuke se indragosteste de Sakura in Tabara sau excursie,depinde,si ficuri in care Sasuke e tipul suppeer distant:D...

Ma rog,eu cam atat am avut de spus.
Chuuuuuz :*

by Naraku no hana

#3
Grozava idee cu ficul si foarte originala;))
Ar fi tare sa descrii si sentimentele personajelor si ma tot intreb cine o fi fratele Sakurei:D...un personaj creat de tine sau un alt personaj din Naruto? (raspunsul sunt sigura ca il voi gasi in urmatoarele capitole)
ai avut cateva greseli(de tastare)...dar sunt franta asa ca nu le voi enumera, insa in urmatorul capitol sa stii ca o sa critic si gramatica:))
sa pui nextu' repede:P
Chu si Bye Bye

#4
Imi e cam lene intr-un fel sa-ti caut greselutele, dar imi palce ideea. :P
Intr-un fel este destul de original faptul ca ai pus in valoare asa bine sentimentele lor. Wow.
App ziceai ca e primul fik O.o
Sa stii ca te descurci foarte bine daca e primul fik, daca e si asa, cred ca pot sa zic ca imi place.

Imi place descrierea, din punctul meu de vedere in incepator merge cam greu cu descrierea, la tine a fost ceva usor si placut. Continua, astept capitolul urmator, bafta in continuare, meriti.
-

#5
Cap.2 : Bun venit in tabara !

In statia autobuzului era multa lume. Diverse persoane se invarteau pe acolo, in timp ce unii stateau si asteptau plecarea autobuzului spre tabara de vara. Tabara, se tinea langa o padure, copiii urmand sa doarma intr-o cabana. Desigur, langa tabara era si un lac, unde copiii puteau inota. Prin toata agitatia din statie, si-a facut loc si familia Uchiha, mai precis familia lui Sasuke. El nu era asa de entuziasmat de aceasta tabara, pe cand Itachi era mai mult decat entuziasmat. El isi petrecuse patru veri acolo si in fiecare avusese parte de distractie la maxim.
- Deci baieti, v-ati luat crema de protectie contra soarelui ? a inceput doamna Uchiha,mama lui Sasuke.
- Da,mama, au spus cei doi baieti in cor.
- Dar cea contra insectelor ?
- Si aia, mama, zisera iar cei doi,tot intr-un cor de glasuri ce erau plictisite.
- Dar v-ati luat…vroia sa intrebe doamna Uchiha dar a fost intrerupta de Sasuke :
- Mama, nu mai trebuie sa ne tratezi ca pe copii mici ! Am crescut,nu vezi ? Ne-am luat tot ce ne trebuie.
In timp ce Sasuke continua sa vorbeasca cu privire la bagaj, familia Haruno, familia Sakurei, si-a facut si ea aparitia. Sakura si fratele ei, Daisuke, si-au urcat bagajele si si-au luat la revedere de la parinti.
- V-ati luat tot ce va trebuie ? intreba doamna Haruno,ca orice mama.
- Da, absolut totul ! zise Sakura. Sunt sigura ca o sa fie cea mai frumoasa vara din viata mea !
In gandul lui Sasuke…
- Sunt sigur ca o sa fie cea mai urata vacanta din viata mea ! gandea el.
Cand in sfarsit autobuzul era gata de plecare, toti parintii isi luara ramas bun copiilor lor si plecara fiecare spre treaba lui.
In autobuz, Sasuke isi cauta un loc si gasi unul chiar langa geam, alaturi de Itachi. Sakura s-a asezat alaturi de Daisuke. Daisuke era un baiat cu parul blond si ochii de culoare aurie. Sakura se intelegea foarte bine cu el. Autobuzul a pornit la drum. Tinerii stiau ca tabara se numeste « Sunny Camp » si ca acolo vor face foarte multe activitati distractive precum inotul, canoe si altele.
Drumul era lung si foarte plictisitor pentru Sasuke, spre deosebire de Sakura care nu putea sta linistita. Intamplarea facea ca rozalia si fratele ei stateau chiar in fata brunetului si a lui Itachi. Neavand ce face, Itachi si Daisuke au inceput o conversatie iar peste putin timp, Sakura decise sa se bage si ea in discutie.
- Este pentru prima data in tabara ? intreba Itachi.
- Nu chiar, incepu Daisuke. Este a doua oara cand merg aici.
- Dar pentru mine este prima data, interveni Sakura. Sunt Sakura. Si tu esti…
- Itachi. Incantat ! spuse Itachi in timp ce-i zambi calduros Sakurei. Si el este fratele meu Sasuke. Si el este pentru prima data in tabara.
- Salut ! il saluta Sakura cu un zambet prietenos.
- Mda,buna, zise Sasuke care nu-si intorsese pana atunci privirea spre Sakura.
Simtea ceva ciudat. O multime de sentimente l-au incercat pe Sasuke. Ura, tristete, fericire sau…iubire ?! Brusc, simtea cum obrajii ii iau foc. Se poate oare sa roseasca ? El, Sasuke Uchiha, baiatul care ii pasa doar de el, sa roseasca ? Din fericire pentru Sasuke, Sakura, vazandu-l rosind, si-a intors capul, prefecandu-se ca nu vedea.
Pe restul drumului, cei doi nu si-au mai intalnit privirea, dar din cand in cand Sakura se mai uita pe furis la brunet. ,,E tare dragut !’’ gandea ea.
Dupa multe ore de stat in autobuz, copiii au coborat din el, atunci cand autobuzul s-a oprit in fata taberei. Tinerii nu au stat mult pe ganduri si au pornit spre directorul taberei care ii astepta cu un discurs. Dupa discurs, care fusese pur si simplu plictisitor, au pornit spre cabana. Acolo, ei stateau in camera doi cate doi. Spre dezamagirea unora baieti, nu si cazul lui Sasuke, nu puteau dormi cu fetele.
Deoarece ajunsesera seara in tabara, nu mai aveau timp sa faca ceva, decat sa coboare la cina si sa se bage, apoi, in pat. Sakura se imbraca cu o rochita albastra si niste sandale si cobora jos, la masa. Acolo, nu stia la ce masa sa se aseze, asa ca se aseza langa fratele ei, care statea cu Itachi si Sasuke.
- Buna, baieti ! Ce mai faceti ?
- Mancam, nu se vede ? zise Daisuke cu un zambet ironic pe fata.
- Hei, nu trebuie sa fiti asa de morocanosi ! Pofta buna, oricum.
Sasuke, care nu vroia sa mai roseasca in preajma rozaliei, s-a ridicat incet de la masa si s-a dus la o alta, care era libera. Perfect, acum putea sta singur.
- Ce e cu el ? intreba Sakura. De ce a plecat ? Sunt eu de vina ?
- Nici gand, incepu Itachi. Asa e el. Nu-l baga in seama.
- Ok, zise Sakura care nu era prea convinsa de cuvintele lui Itachi.
Dupa masa, rozalia s-a dus sa discute putin cu brunetul. Gandea ca daca Sasuke avea o problema cu ea, atunci era momentul sa o rezolve. L-a gasit pe brunet pe terasa, uitandu-se la stele.
- Putem vorbi un moment ? ii intrerupse sirul gandurilor.
- Nu cred. Nu am timp de pierdut, ii spuse Sasuke incercand sa ascunda slabiciunea pentru ea. Oare era intr-adevar o slabiciune ?
- Stiu ca este o intrebare cam stupida dar trebuie neaparat sa stiu. De ce ai plecat exact atunci cand eu am venit la masa voastra ?
- Ai dreptate, chiar este o intrebare stupida. Am plecat pentru ca nu te suport. Multumita ? Acum lasa-ma, spuse Sasuke in timp ce se indrepta spre dormitor.
Sakura ramase singura pe terasa. In sufletul ei era o lupta crancena. De ce sa-i pese de un nemernic ? Nu conta ce credeau ceilalti despre ea. Dar totusi…era prima zi de tabara si deja s-a facut insuportabila pentru cineva. Dar daca Sasuke mintise ? Parea destul de convingator. Aceasta intrebare nu-i dadea pace Sakurei. Simtea ura sau alt sentiment pentru brunet ?
Sasuke o mintise pe Sakura si mai era putin si se mintea si el insusi. Ce minciuna spusese ! Ca nu o suporta… Sasuke nu mai vroia sa se gandeasca la rozalie, asa ca se puse in pat. Adormi foarte repede, insa, nici acolo rozalia nu-i dadu pace intrucat Sasuke o visa.
In alta camera, Sakura se gandea la brunet. Cat de mult vroia ea sa adoarma…

#6
Interesant. Ai descris chiar foarte placut fazele, chiar si sentimentele personajelor. Incearca sa conturezi mai armonios sentimentele sakurei, ea fiind personajul principal nu?

In fine, dragut titilu, ai ales ceva frumos, ca idee si mi-a placut ca nu te-ai incurcat cu diferite chestii si cuvinte mari si inteligente, cum am mai vazut la alte fikuri.

Ok, iti urez succes ce as outea sa mai zic, in afara de gambatte, kissu :-* si binenteles bye. >:D< *hugs*
-

#7
Cap.3 : O noua prietena, o veche dusmanca si inca ceva

In acea seara Sakura nu a adormit prea repede, nici prea bine si nu prea a avut timp pentru a-si cunoaste colega de camera. A doua zi insa, cele doua au facut cunostiinta.
- Numele meu este Lily.
- Eu sunt Sakura. Incantata de cunostiinta,Lily.
- De asemenea.
Lily era o fata cu parul saten, ochii caprui, ca de caprioara. Sakurei ii se parea a fi o fata de treaba, foarte prietenoasa si delicata. Deoarece masa era la 10 si era de-abia 9 si jumatate, cele doua au petrecut putin timp impreuna, in camera. Sakura a aflat despre Lily ca ii placea sa cante la chitara, ii placeau mult iepurasii si culoarea ei preferata era albastrul. De asemea, Lily a aflat multe despre Sakura, cum ar fi ca ii placeau catelusii, avea un frate pe nume Daisuke si culoarea ei preferata era, desigur, roz. Cand ceasul a aratat ora 10 fara 5 minute, cele doua fete care s-au imprietenit deja, au pornit spre cantina pentru a lua micul dejun. Dupa ce ajunsesera in cantina, s-au asezat langa Daisuke care statea cu noul sau prieten, Itachi.
- Buna dimineata, baieti ! Ea este colega mea de camera, Lily. Lily, ei sunt Daisuke, fratele meu, si prietenul lui, Itachi.
- Neata’ Sakura, Lily, au spus cei doi baieti in cor.
- Neata’, a raspuns la randul ei Lily.
Cei patru isi continuau masa insa nu stiau ca niste ochi de onix erau indreptati spre rozalie. Sasuke, care nu avea pofta de mancare din cauza rozaliei, nu isi putea lua ochii de la fata. Statea singur si se uita in continuare la acea rozalie anume care ii luase mintile. Sakura, ii mai tragea o privire pe furis lui, iar atunci cand se intampla, Sasuke isi indrepta privirea altundeva.
Dupa masa, care a tinut vreo 30 de minute, tinerii s-au dus spre programul din ziua aceea, sa vada ce vor face. La ora 11 :30, la o ora dupa ce au terminat de mancat, se duceau sa inoate. Pana atunci insa, aveau timp liber sa faca ce vor. Sakura si Lily se plimbau pe langa lac, in timp ce discutau despre anumite subiecte.
- Fratele tau este dragut ! spuse Lily.
- Iti place de Daisuke ? El are 16 ani, sa stii.
- E tare dragut…visa cu ochii deschisi Lily.
- Stiu, stiu…ai mai zis asta ! Vrei sa-ti fac lipeala cu el ?
- Ce ?! Nu ! Ma pot descurca si singura. Cred…Bine, cred ca ar fi bine sa intervii si tu...dar putin ! Ok ?
- Ok. Cati ani ai tu ?
- Am 15 ani impliniti luna trecuta. Stai sa ghicesc : ai si tu 15,nu ?
- Nu chiar. Am 14 si implinsesc 15 luna viitoare. Dar sa revenim la subiect. Chiar crezi ca e dragut ?
- Pai da… e evident ca e dragut.
- Cum crezi tu. Ce-ai zice daca ti-as aranja o intalnire cu el ?
- Nu, nici gand, ii raspune Lily rozaliei. Intai o sa-l mai cunosc putin.
- Uita-te cine vine…Vorbeam de lup si lupul la usa ! spuse rozalia surprinsa ca fratele ei se indrepta spre ea.
- Buna,fetelor, incepu Daisuke care intre timp ajunsese la ele. Ce mai faceti ?
- Bine…stii tu, zise Sakura, pierdem vremea pe aici.
- Cum faceti de obicei ? le ironiza Daisuke.
- Daca crezi tu. Ce-ai zice daca vorbesti putin cu Lily caci eu am putina treaba, zise Sakura facandu-i cu ochiul lui Lily.
Zicand asta, Sakura a plecat, lasandu-i pe cei doi singuri. A mers sa se plimbe pe malul lacului, unde nimeni nu o putea deranja. Cel putin asa credea ea… Hotarandu-se sa se opreasca, s-a asezat pe mal, uitandu-se in gol. Se gandea la brunetul cu ochi de onix. Deodata o voce glaciara i-a intrerupt gandurile, distrugandu-I starea de meditatie si de melancolie:
- Ce faci, rozalio ? Se pare ca vei fi in aceeasi tabara cu mine…ce pacat, asa-i printeso ?
La vederea fetei, Sakura s-a enervat si a strans puternic din pumni. Nu suporta acea persoana si ura era reciproca. Fata, ce era o fosta colega de clasa a Sakurei, a zambit malefic vazand-o pe rozalie furioasa.
- Ce bine nu imi pare sa te vad, Madison.
- Sentimentul e reciproc, se enerva si fata pe nume Madison. Se pare ca vom avea o vara foarte distractiva…
- Ar fi bine sa nu-mi stai in cale, daca nu vrei sa o patesti, spuse rozalia cu un tupeu urias.
- Cuvinte mari pentru o fetita asa mica si neajutorata ca tine.
Sakura nu mai a avut timp sa zica ceva, deoarece un grup de tineri alaturi de un domn veneau sa inoate. Printre ei erau si Lily, Daisuke, Itachi si Sasuke. ,,E deja 11 :30 ? Ce repede a trecut timpul ! ‘’ gandea Sakura. Madison, dusmanca rozaliei ce era o ochelarista blonda cu ochii caprui, s-a dus langa prietenele ei, uitandu-se in continuare la Sakura. Rozalia si-a salutat noua prietena, pe Lily, si s-a dus sa-si ia costumul de baie. Ajunsa in camera ei, si-a luat costumul din dulap si l-a imbracat ; costumul era albastru cu fluturasi roz si parea ca era facut doar pentru ea, scotandu-i in evidenta corpul foarte frumos. Dupa ce si-a imbracat costumul, rozalia s-a grabit sa ajunga la lac. Dupa cateva minute de alergare, fata a reusit sa ajunga inapoi pe mal. Ajunsa acolo, a obsevat cu stupoare ca toti baietii inafara de Sasuke, Itachi si Daisuke, se uitau fermecati la ea si din cand in cand mai si fluiereau. Era ea asa de frumoasa ? Desi Sasuke nu fluierea, se multumea sa o admire de la departare. In sinea lui nu ii venea sa creada ca a putut sa-i zica ca nu o suporta...la urma urmei era indragostit peste urechi de ea numai ca nu vroia sa recunoasca. Rozalia statea pe mal, uitandu-se la ceilalalti cum se distreaza. Deodata, cineva ii da in cap fetei cu ceva destul de tare. Da, persoana care a lovit-o nu era nimeni alta decat Madison, foarte invidioasa pe rozalie. Sakura a cazut inconstienta in apa. Se ducea incet pe fundul lacului. Se ducea incet, incet…Cadea lin de parca nimic nu avea sa o prinda. Ochii rozaliei erau inchisi, la fel ca si mintea ei. Avea sa se sfarseasca aici povestea Sakurei Haruno ?



asta e Lily: http://media.photobucket.com/image/anime...c.jpg?o=49

asta e Madison: http://media.photobucket.com/image/anime...k.jpg?o=68


si asta e Daisuke: http://media.photobucket.com/image/anime...vb.jpg?o=6

#8
am venit cu nextu...Stiu ca acest cap. este mai mic decat celalalte dar nu am avut ce face. Deci urmatorul cap.:

Cap.4 : Salvatorul

Sasuke inota disperat spre fundul lacului. Trebuia sa o salveze pe rozalie cu orice pret. I se parea ca inota cu cea mai mica viteza posibila, desi in realitate inota cu cea mai mare, depasindu-si limita si facand imposibilul. Cand in sfarsit ajunsese la rozalie, care era inconstienta, a prins-o usor si a inceput sa inoate inapoi la suprafata. Spera sa nu fie prea tarziu. Cand a iesit cu capul din apa, s-a dus spre mal, unde ii asteptau toti colegii lor de tabara. In momentul in care a pus piciorul pe uscat, a pus-o si pe rozalie jos, incepand sa ii apese pe piept ca sa-i scoata toata apa. Din fericire brunetul stia sa acorde primul ajutor. Apasa si apasa pana toata apa a fost scoasa, insa Sakura tot nu se trezea. Sasuke se gandea numai la un lucru : avea nevoie de respiratie gura la gura ! Nu mai a stat mult pe ganduri, asa ca si-a lipit buzele de cele ale fetei. Ar fi profitat de acel moment, insa in joc era viata rozaliei. Dupa ce si-a dezlipit si lipit gura de a ei si i-a dat aer, Sakura a deschis ochii. Primul lucru pe care l-a vazut erau ochii lui Sasuke, dupa care scuipa toata apa ramasa. Tinerii au rasuflat usurati ; Sakura era bine. Sasuke, care era cel mai aproape de rozalie si care isi facuse cel mai multe griji in privinta ei, impreuna cu Daisuke, a imbratisat-o calduros. Sakura a ramas uimita de comportamentul brunetului : intai o salveaza apoi o imbratiseaza de parca i-ar pasa de ea ? Nu spusese el ca nu o suporta ? Acum, fata avea proba contrarie. Daisuke si Itachi au ramas cu gura cascata cand Sasuke o imbratisa pe Sakura. Itachi chiar se gandea ca fratele sau a fost rapit si inlocuit de altcineva mai bun la inima care semana exact ca brunetul. Spre dezamagirea Sakurei, imbratisarea lua sfarsit in cateva secunde, Sasuke i-a dat drumul fetei, lasandu-i pe Daisuke si pe Lily sa o imbratisese. In timp ce rozalia primea multe imbratisari, brunetul s-a indreptat catre Madison, care statea la umbra unui copac, impreuna cu prietenele ei, vorbind-o de rau pe Sakura care scapase usor. Cand ajunse in fata ei, Sasuke ii spuse nervos :
- Tu stii ca putea sa moara ?
- Hei, incepu Madison zambind ironic, a fost doar o gluma !
- O gluma?! Adica daca murea, era o gluma? Nu stiu cine te crezi dar cu vietile oamenilor nu te joci. Daca o mai atingi o singura data pe Sakura sau ii mai faci vreun rau, nu stiu ce-ti fac.
- Si ce ma rog imi faci ? Ma tragi de par ?!
- Crede-ma, nu ma pune la incercare, ii zise furios Sasuke. Rabdarea mea are o limita. Ai inteles? Nu te mai atingi de Sakura sau o sa am eu grija de tine…
Madison nu mai zise nimic, doar pleca enervata la culme, la fel cum era si Sasuke. Brunetul s-a dus si el inapoi in cabana, impreuna cu ceilalti si cu Sakura. Dupa vreo doua ore, timp in care tinerii au facut o mica excursie la o pestera din apropiere, a venit timpul pranzului. Sakura era in camera ei impreuna cu Lily.
- Ce crezi ca l-a apucat pe Sasuke ?
- Nu stiu, ii raspunse Lily rozaliei. Stii, oamenii se mai schimba. In fine, ma bucur asa mult ca esti bine ! spuse ea in timp ce ii dadea o imbratisare prietenoasa Sakurei.
- Hai sa mergem ca intarziem ! ii zise Sakura care se imbracase cu o fustita verde, un maieu tot verde si niste sandale de aceeasi culoare cu fusta si maieul, numai nuanta fiind diferita.
- Bine,bine…ii zise Lily care era imbracata in niste pantaloni scurti albastri, un tricou alb si niste sandale albe cu albastru.
In timp ce fetele coborau scarile, in cale le-a iesit, din intamplare, Sasuke care se ducea si el tot la masa. Privirea Sakurei s-a intalnit cu cea a baiatului, ei doi privindu-se fara oprire. Numai vocea lui Lily le-a intrerupt activitatea.
- Va las singuri, spuse ea in timp ce isi continua drumul spre masa.
Cei doi, ramasi singuri, nu stiau ce sa spuna. Intr-un sfarsit, Sakura gasi ceva :
- Iti multumesc ca mi-ai salvat viata !
- Nu a fost mare lucru, ii raspunse Sasuke. Pentru nimic.
- Nu a fost mare lucru ?! Esti nebun ?
- Poate nebun dupa tine, ii raspunse brunetul in timp ce se apropia de fata. Vroia sa mai simta odata gustul dulce al buzelor ei…

#9
cap. asta e cam scurt deoarece nu am prea avut idei...nu a iesit exact cum vroiam eu, insa sper sa va placa...

Cap.5 : Confuzie si noul scop...

Sakura nu pricepea. Intai, brunetul ii zice ca nu o suporta, apoi o salveaza, dupa aceea o si imbratiseaza si acum, picatura care a umplut paharul, ii zice ca e nebun dupa ea. Oare o fi fost o schimbare peste noapte ? Se juca cu ea ? Isi batea joc de adolescenta ? Intrebarile astea nu-i dadeau pace fetei, in timp ce Sasuke se apropia de ea. Vroia sa-si astampere pofta nebuna dupa rozalie insa nu putea. Secundele treceau extrem de greu pentru cei doi. Cand in sfarsit baiatul era in dreptul fetei si vroia sa o sarute, Sakura, care se trezise din meditatia ei, ii trase una intre picioare. Lovitura a fost cat se poate de dureroasa si brusca, iar brunetului i-ar fi curs niste lacrimi daca nu avea atata orgoliu.
- Care e problema ta ? intreba furioasa Sakura. Ieri ma urai si azi ma tratezi de parca ma iubesti ? Ma crezi proasta sau ce ?
Sasuke vroia sa spuna ceva insa Sakura nu-i dadu timp deoarece continua :
- Iti bati joc de mine ?! Sa stii ca eu nu sunt o fata obisnuita care se lasa calcata in picioare de un idiot ca tine si care se lasa prinsa in jocul tau.
Sasuke nu mai avea ce sa zica. Statea si indura durerea. In fond, adolescenta avea dreptate. Ce simte pentru ea ? Ura sau iubire ?
Sakura pleca de langa adolescent. Mai avusese parte de baieti ca el in viata ei insa cu acesta nu stia ce sa faca. S-a dus la masa si a mancat impreuna cu prietena ei, Lily.
Sasuke nu mai lua acel pranz. Nu-i mai era foame dupa cele intamplate. Statea si gandea in camera lui, care era goala, intrucat colegul lui de camera lua masa. Gandul ii zbura la vremea cand nu-i pasa de nicio fata. Era asa de bine pe atunci…fara griji, fara intrebari ce il macina, fara alte sentimente de care ,dupa parerea lui, nu avea nevoie. Nu prea se pricepea in acest domeniu, insa in mintea adolescentului pluteau cateva cuvinte importante : o iubeste pe rozalie. Dar oare chiar o iubea cu adevarat? A facut atatea lucruri nebunesti pe care nu credea ca le va face vreodata si totusi tot nu reusea sa descifreze sentimentul. Atata confuzie…nu mai simtise asa ceva pentru nimeni. Incerca sa-si aduca aminte ce sentiment simtise cand a vazut-o pentru prima data pe Sakura. Simtise ceva foarte straniu, era uimit de frumusetea fetei. Isi mai aduse aminte ca rosise puternic in acel moment. Gandul ii zbura la momentul cand, la lac, a vazut-o pe Sakura cazand in apa inconstienta. Atunci simtea nevoia sa o salveze pe Sakura, ceea ce s-a si intamplat. Mai simtise ca era datoria lui sa o protejeze. Cand i-a facut respiratie gura la gura ii placuse la nebunie sa simta gustul buzelor ei, iar dupa aceea, cand ei doi s-au intalnit fata in fata, dorinta lui cea mai mare era sa le mai atinga inca o data. Era clar. Brunetul era mort dupa Sakura si in sfarsit si-a propus scopul vietii lui. Sa-i castige inima rozaliei…

#10
Cap.6 : Sarutul


Sasuke statea in camera sa si se uita suparat pe fereastra. Pe cer, nori negri si-au facut aparitia. Perdele valsau lin pe melodia ascutita a vantului. Ce zi urata de vara ! Din cer au inceput sa cada picaturi ca niste margaritare stravezii, din ce in ce mai mari, mai reci si mai grele. Niciun om nu cuteza a-si face aparitia pe o vreme ca asta, inafara de o anumita rozalie. Ochii de onix ai baiatului erau atintiti numai spre ea. Adolescenta era singura, in ploaie. ,,Oare ii place sa fie lasata in pace ? Acum ar fi momentul sa-mi incerc norocul !’’ gandi brunetul.
Afara, in mintea Sakurei se dadea o batalie. ,,Ce simt pentru el ?’’ se intreba rozalia, aceasta fiind doar una dintre intrebari. Mereu ii placuse sa stea in ploaie. Cand era mica, dansa in ploaie, insa acum a crescut si nu mai are de ce sa faca un lucru asa pueril. Nu avea nici umbrela si nici nu era imbracata asa de gros. Purta niste blugi si un tricou – era imbracat subtire pentru o ploaie asa de rece insa nu-i pasa. Deodata, doua brate calde i-au inconjurat talia subtire. Misteriosul baiat o tinea bland in bratele sale. Sakura se intreba cine era acel cineva, asa ca a intors capul. Spre marea ei uimire, era chiar baiatul la care se gandea, brunetul cu ochi de onix, Sasuke. Brunetul o tinea strans in bratele sale, incalzind-o pe rozalie.
- Ce mai faci? intreaba Sasuke cu un zambet cat se poate de bland, ceea ce nu-i statea in fire.
- Ce fac eu ?! spuse Sakura care fusese speriata de cand adolescentul a tras-o in bratele sale cand ea nu era atenta.
- Da, tu. Sa nu-mi zici ca nu iti era frig.
- Bine ca ma incalzesti tu…spuse ironica fata. De ce nu ma lasi in pace, odata ?
- Pentru ca oricat as vrea, tot nu pot. Am de gand sa-ti explic ceva. Nu stiu cat de tare te-a deranjat cand eu ti-a spus ca nu te suport, dar eu am mintit atunci.
- Serios ? Putin imi pasa, spuse furioasa fata.
- Esti chiar atat de sigura ca nu iti pasa ?
- Da, sunt sigura. Nu crezi ca ar fi momentul sa-mi dai drumul pentru ca daca nu observi, ploua si sunt uda leoarca.
- Nu vreau sa-ti dau drumul. Ai ceva impotriva ? spunand asta, tanarul si-a lipit buzele de cele ale fetei.
Sasuke explora toate coltisoarele gurii fetei iar Sakura a raspuns intr-un final la sarut. Sarutul a durat ceva vreme, fiind unul foarte pasional, in ploaie. Incet, incet, Sasuke il rupse. Acum, tanarul isi potolise pofta. Era oare de ajuns ? In niciun caz.
- Sakura…sparse tacerea Sasuke insa nu putea sa-si continue fraza caci Daisuke ,care tocmai aparuse in fata usii de la cabana, striga :
- Sakura, Sasuke, intrati in cabana caci sunteti uzi leoarca si va imbolnaviti !
Fara sa se impotriveasca, cei doi s-au dus in cabana si s-au schimbat. Lui Sasuke ii parea asa de rau ca venise Daisuke in momentul in care voia sa-i zica Sakurei ceva important… Si Sakurei ii parea rau deoarece banuia ce avea sa o intrebe Sasuke.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)