28-11-2008, 10:01 AM 

Dance wiyh thw devil tpnight ........
 nu mai stiu sa scriu corect

Next: Speranta moare ultima.

Next: Speranta moare ultima.
| 
					TYPE !  With your eyes closed
				 | 
| 

28-11-2008, 10:01 AM 

Dance wiyh thw devil tpnight ........   nu mai stiu sa scriu corect   Next: Speranta moare ultima. 

28-11-2008, 04:46 PM 

Speranta moare ultima .  not bad    I'm hot ... You're cold ... ![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif) Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End 

28-11-2008, 08:33 PM 

Awake by noon, drunk by four.  o nimeri Next: I just want to live while I'm alive 

29-11-2008, 04:20 PM 

I just want to live while I;m alive. Intotdeauna sa te increzi in prietenii care ti-au demonstrat ca iti sunt prieteni. (stiu ca e lung, gommene) 

30-11-2008, 05:01 PM 

intodeauna sa te increzi in prietenii vate ti-au demonstrat ca iri suntr ortieteni. ohhh destul de bine   Love is all I need. 

01-12-2008, 06:50 PM 

lobe is all i need ^^"  next: Iubirea e singurul lucru perfect in imperfectiunea lui ... 

01-12-2008, 06:54 PM 

Iubirea e singurul lucru perfect in imperfectiunea lui Next: Ma numesc Dinca Catrinel :lol: 

01-12-2008, 07:43 PM 

ma numesc danica catrinel Omg <3 i ssoo rulee  yeah tot aia...Cred ca e printre unicele mele reusite de pe aici :]...*mandrie* Oricum ai dat un text usor XD [desi deranjant la partea de cacofonie ^^"] Next: Capra capra piatra in patru,piatra capra capul caprei p.s: nu imi amintesc exact cum venea asta cu crapatul da' pe acolo   
back in black I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png) I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see 

01-12-2008, 09:31 PM 

capra crapa piatea in pateu, piarra ctapa caoul caprei vai...cat de jalnic  de la "patru" la "pateu" e drum luung  next: Gandirea are un caracter abstract. (nu stiam ce sa scriu, si cum asta invatam acum la psihologie ..  ) 
Legile lui Murphy: Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list* | 
|  | 
| Utilizatori care citesc acest subiect: | 
| 2 Vizitator(i) |