Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sword Art Online

#1
[Imagine: 2hs5b8x.jpg]
Episoade: 24
Genuri: Action, Harem, Fantasy
Durata unui episod: 24 de minute
Aparut la data de 7 iulie 2012

Uhm.. in primul rand, dupa cum se poate prea bine observa deja, seria este foarte, foarte noua. Primul episod a aparut pe 7 iulie, iar urmatorul o sa apara curand pe 14, tot luna aceasta. Dar, ma rog, nu asta e atat de important. Sunt sigura ca va intrebati cum am descoperit anime-ul. Simplu! Incercand sa caut o serie ceva mai veche si destul de cunoscuta, am dat de episodul acesta - din pura intamplare - pe pagina de pornire a unui site special dedicat seriilor anime. Mi-a placut cum aratau personajele din acel preview, asa ca m-am gandit sa vad cam ce-i de capul lui - si, surpiza. M-am indragostit de el!

Plot: Dupa o perioada de asteptare destul de indelungata, in anul 2022, prima lume virtuala a fost creata. Aceasta a luat nastere sub forma unui joc video - Virtual reality Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG) - purtand numele de Sword Art Online (SAO). Jocul poate fi accesat prin intermediul asa numitului 'Nerve Gear', o casca ce permite controlul carcaterului respectiv, prin intermediul minti. Acesta a fost vandul in mii de exemplare, fiind considerat ceva nemaipomenit pana atunci. Cu toate acestea, un eveniment neasteptat are loc. In data de 6 noiembrie 2022 realizatorul SAO, Akihiko Kayaba, isi face aparitia in centrul orasului plin cu jucatori teleportati fortat, explicand de ce acestora le este furata posibilitatea de a se deloga. Singura metoda prin care acestia pot parasi jocul este sa-l finalizeze: sa treaca cu brio de toate obstacolele distribuite de-a lungul a celor 100 de etaje, cat si sa omoare boss-ul final. Daca casca era indepartata de cineva din exteriorul jocului, creierele jucatorilor vor fi prajite, la fel cum s-ar intampla daca acestia vor pierde tot HP-ul in joc. Kirito, un tanar care testase jocul inca din beta, decide sa accepta provocarea si sa termine jocul, realizand ca nu exista o alta cale de iesire. Pe cine va lua cu el in drumul sau spre victorie? Va reusi el oare?!


Buuuun, astept si parerile voastre despre seria de fata/personaje/actiune etc. Mie mi-a placut mult primul episod, mi-a lasat o impresie chiar foarte placuta. Sper sa nu fiu dezamagita mai tarziu xDD.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Eu am descoperit anime-ul prin fratele meu avand in vedere ca m-a santajat, el conduce normal si eu ma uit cu el la primul episod din SAO. La prima vedere este tipul anime-ului inspirat din jocuri, a carui plot este dezvaluit din primul episod si care nu reprezinta de aici incolo prea multe surprize. Dar... imi place, are niste concepte interesante si o grafica absolut uimitoare si desi am mai vazut serii ce implica o lume digitala de un fel sau altul, e totusi un approach (scuzati-ma, nu-mi gasesc cuvintele) diferit.

Acum cu prima ocazie cand am timp o sa vad si episodul doi si revin cu o parere pe parcurs.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
M-am apucat si eu sa ma uit la anime-ul asta. Prietenul meu a dat de el. Pe mine m-a prins instant. Imi place foarte mult ideea si la cat de rapid avanseaza totul in zilele noastre, sunt sigura ca la un moment dat o sa apara si asa ceva (de-as trai sa vad si eu). Eu una as sta toata ziua sa ma joc 21 But that's just me, I'm a little bit weird and I hate reality. Ideea care nu prea mi-a placut a fost cea cu perfuziile... si nu stiu de ce ... pentru ca pare destul de plauzibila.
In orice caz, astept sa vad cum se desfasoara povestea in continuare si poate o sa revin cu pareri 4

#4
Ugh, eu am inceput sa ma uit dupa ce am vazut cateva gif-uri pe tumblr. Mi s-a parut destul de tare, asa ca am hotarat sa ma uit si eu. Momentan am vazut doar 2 episoade si abia astept sa recuperez.
Ideea este geniala, nu cred ca am mai dat de ea in vre-un anime. Jocul si toate regulile acelea sunt extrem de interesante, desi cam stau cu sufletul la gura sa nu mai moara careva. Grafica este foarte tare, personajele sunt de la adorabile la frumoase.
Faza cu castile mi-a dat cativa fiori, iar faptul ca se lua la bataie unii cu altii pentru un joc mi s-a parut iar destul de exagerat. Bine, eu nu sunt o gamerita pasionata, deci nu ma pot pronunta.
Momentan nu are o idee bine accentuata, astept sa vad cum evolueaza pe parcursul episoadelor. Ma bucur sa vad ca are mai multe.
Nu mi s-a parut corect ca vina sa pice pe cei care au testat jocul, acei beta gameri.
Si daca nu puneai genurile, cred ca nu as fi observat ca este si harem 21
Revin pe parcurs si cu alte pareri :3
She's wiskey in a teacup.



#5
In seara asta ma pun sa ma uit si eu la asta, sau in weekend. Numai de-a dracu sa pot veni ulterior pe acest topic si sa va stresez pana postati on and on and on.

Revenind insa...eu din cate am vazut ma duce rau de tot cu gandul la seriile //.hack, doar ca are ceva animatie mai de doamne ajuta. Sper sa fie mai dinamic decat respectivele serii (si carti...BLEAH!).

Asadar...revin cu impresii. The claim has been staked!
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#6
Hehe, eu l-am vazut ieri, toate episoadele aparute pana acum, si e o idee interesanta, imi place grafica, deci nu vad de ce nu as continua sa-l urmaresc. Plus ca imi place personajul lui Kirito, desi am vazut ca varianta lui originala, din manga, arata mai matura. Are un caracter interesant, imi place faptul ca e solo si felul in care s-a comportat dupa ce a trecut de primul etaj. A pierdut cam multe, dar e puternic si se vede asta in toate lucrurile pe care le face. Sunt multe anime-uri la care am renuntat, dar la asta voi continua sa ma uit, nici ca-mi pasa daca s-a inspirat dupa nu stiu ce anime-uri de genul, cum am spus si la anime area, e prima oara cand vad un anime in care e vorba de un joc dupa foarte mult timp, so I'll enjoy.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#7
Am vazut tot ce a iesit pana acum din acest anime.
Ideea e buna,nu ma asteptam ca tipul ala sa aiba un lvl asa mare (va dati seama daca eram in locul lui farmam tot yee !!!!),si totusi umpic ilogic cum rezistau ei fara mancare si cum toti copii aia nu aveau parinti care sa le scoata castile dar actiunea din anime compenseaza asta. Chiar daca personajul principal o face pe martirul si asta e destul de iritant,pentru ca trebuia sa fie si ceva serios atat timp cat implica vieti si ce mai abera GM-ul ala malefic.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#8
Tocmai am urmarit azi cel mai recent episod. Desi nu sunt deloc fan al MMO-urilor, anime-ul este suficient de interesant cat sa ma faca sa ma razgandesc.

Vorbind strict despre serie, world-ul si atacurile sunt dupa parerea mea foarte bine realizate. Sistemul jocului a fost, la fel, foarte bine gandit (inclusiv capitolul 16.5, pentru cunoscatori...). Insa mi se pare ca povestea avanseaza putin cam repede - suntem abia la episodul 8 si
au ajuns la etajul 75.

Avand in vedere ca s-au anuntat 25 episoade, cred ca vor sa adapteze si celelalte volume ale light novel-ului, care din cate stiu trateaza un alt MMO, dar cu aceleasi personaje (CMIIW).
"I decided to always have as much fun as I can. That way, I'll be happy with my life no matter when I die."

#9
Am dat si eu de el acum vreo saptamana. A ajuns la episodul 9 pana acum... Dar site cineva in ce zi a saptamanii adauga episoade? Sunt curios Cand vine ep 10...
[Imagine: Wo_LF.jpg]

(\__/) Don't
(^.^) Kill
(") (") The
(") (") Bunny >.<

#10
@SouL_ReapeR, din cate stiu eu episodul nou apare duminica.

Anyway, nu credeam ca anime-ul asta va fi asa genial. Desi mi l-am pus pe lista de plan to watch cu mult timp inainte sa apara, mi-am zis ca cel mai probabil o sa uit de el pentru ca nu ma interesa mai deloc. Singurul lucru care mi-a placut (si inca imi place mult) este grafica.
La inceput ideea nu m-a atras, poate din cauza faptului ca se leaga de jocuri video si chestiute de genul. Acum insa mi se pare asa geniala si uhm, aparte.
Personajele sunt foarte ok. Momentan nu ma seaca niciunul *cough cough*
Opening-ul imi place mult. Atat melodia cat si animatia.

Oricum, este un anime ce merita urmarit. Abia astept urmatorul episod~
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sword of the stranger CyBeR 0 2.021 02-08-2012, 10:50 AM
Ultimul răspuns: CyBeR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)