Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Supernatural

#1
WTF....nici-un topic despre Supernatural aici?X__X

Supernatural este povestea lui Sam şi a lui Dean, doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilităţi paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar şi apropierea pericolelor. Încurajaţi de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulţi ani în urmă, cei doi fraţi declanşează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci şi fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam şi Dean se confruntă.

Oficial, Supernatural este serialul meu preferat... şi singurul pe care îl urmăresc. Personajele interpretate de Jensen şi Jared sunt atât de bine conturate, asemănatoare... dar în acelaşi timp, total opuse. Dean este genul de... tip dur şi Sam e tipologia genului care gândeşte înainte sa facă ceva (chiar daca de multe ori... pare că nu mai face asta). De-a lungul sezoanelor, cei doi trec prin suişuri şi coborâşuri... prin multe aventuri care incita telespectatorul să vrea din ce în ce mai mult. Erau episoade când erau(m-am repetat) foarte uniţi şi altele în care se omorau unul pe celălalt(Ruby sa fie aruncată la lei). Serialul e plin de momente amuzante între cei doi. În fiecare episod se întâmplă câte ceva care să aducă zâmbetul pe buzele celui care priveşte. Ultimul episod din sezonul 5 a fost pur şi simplu...OH MY GOD. Am plâns şi am rămas şocată. Combinatie fatală21
Serialul Supernatural are deocamdată 5 sezoane, primul episod al sezonului 6 urmând să fie lansat pe 24 septembrie.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Nu mai sunt fani Supernatural pe aici? - eh, lasă că sunt eu*grin*

Este singurul serial pe care am avut 'tăria' să-l urmăresc* am ceva eu cu serialele şi n'am răbdare să le văd* şi mi-a plăcut la nebunie. Sunt abia pe la jumătatea sezonului 2 şi am apucat pe la tv şi ceva episoade din sezonul 5* ştiu, un adevărat amalgam de chestii, dar nu mă prea deranjează pe mine*.

Sincer la început nu prea am vrut să mă uit- îmi fac eu păreri preconcepute fără să ştiu prea bine ce şi cum- dar după ce o prietenă mi-a trimis nişte chestii cu Dean/Sam/Cass şi m-a tot bătut la cap despre cât de tare e, am zis să-l încerc. Şi mi-a plăcut, mult... Povestea este captivantă şi se întâmplă uneori nişte lucruri la care nici nu te aştepţi- plus că eu sunt o fană a chestiilor 'supranaturale'.

Despre personaje ce aş mai putea să spun? Îl ador pe Dean din toate punctele de vedere, dar mai ales pentru vocea aia uşor groasă* Jensen has this deep, manly, lovable voice* şi pentru felul lui de a fi- distrat, petrecăreţi, macho uneori şi foarte grijului faţă de familia lui- în special faţă de 'Sammy'. Sam este tipul calculat, căruia îi place să cerceteze şi apoi să pornească la 'vânătoare', chiar dacă are şi el momente mai 'aprinse' ca să zic aşa.

Apreciez mult faptul că se mai strecoară şi puţin umor, iar unele replici sunt de-a dreptul hilare* preferata mea dintre toate- Sam către Dean, făcând referire la o bătrână care aparent ar fi făcut infart: " What do you wanna do, poke her with a stick? Dude! You're not gonna poke her with a stick! " - genială 21

Altceva nu mai ştiu ce să zic, cu excepţia faptului că abia aştept să ajung la zi cu episoadele şi să văd în ce încurcături se mai bagă fraţii.
She is a living existence of selfishness.


#3
ÃŽn acest moment mai am 4 episoade din Supernatural ÅŸi voi termina seria 4.
Este un serial uşor de văzut, nu este chiar genul meu, dar îmi place mult, mă atrag ideile pe care le au şi replicile, gesturi, tot.

Culorile nu mă atrag deloc, dar bănuiesc că nu pot face un film horror cu nuanţe de roşu şi albastru deschis, aşa că mă mulţumesc şi cu întuneric.

Sam este persoanjul meu preferat. Îmi place deoarece arată mai bine decât Dean (din punctul meu de vedere), este cel care a fost ales de acel demon cu ochii galbeni să conducă armata demonilor, a băut sânge de demon de multe ori, are încredere în Ruby, a încercat să-şi facă propriul drum şi să nu-l urmeze pe cel făcut de tatăl lui, este curajos şi îşi foloseşte puterile în scopuri bune momental, vrea să o distrugă pe Lilith. Abia aştept să văd ce se întâmplă, într-un fel nu cred că se va termina totul cu bine.
Doar la sfârşitul sezonului 3 Dean era în Iad!

Dean este foarte amuzant. Nu glumele pe care le face, ci multe situaţii în care este pus sunt. Îmi amintesc că într-un episod fugea de un căţeluş cu fundiţă şi i-a spus cuiva să fugă, pentru că îl va omorî căţelul. Şi când i-a pus lui Sam praf de mâncărimi în chiloţi. Sunt multe, nu am de gând să le înşir acum. Este băitul cel bun al tatălui, are o personalitate puternică doar după ce acesta moare şi nu mai trebuie să-l asculte atâta. Mănâncă mult şi îi plac hotelurile ieftine. Îşi adoră maşina.
Şi este ales pentru a împiedica Apocalipsa, ce frumos...
Dar, cum spuneam, Sam îmi place mai mult.


În fiecare zi în care mă uit la Supernatural nu dorm bine, am vise ciudate şi n-am stare toată noaptea, dar îmi place prea mult pentru a renunţa. Am ajuns prea departe, oricum. Trebuie să văd dacă Sam trece sau nu de partea răului.
Astăzi voi termina sezonul 4 şi probabil voi lua o mică pauză înainte de a-l vedea pe 5, trebuie să dorm şi eu liniştită noaptea ^^'

Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Well, am vazut primele 3 episoade (i guess. si, spre surprindere mea mi-a placut.
"Nu mi-a placut suficient de mult pentru a continua sa-l vizualizez". Gresit. Nu am mai avut timp. Dar recunosc, nu e genul meu. Insa asta nu inseamna ca nu e un serial bun pe care l-as viziona daca as avea timpul necesar (ceea ce o sa se intample, mai devreme sau mai tarziu. Sunt de parere ca ideea este originala, cel putin eu nu am mai vazut vreun serial asemanator.

Ei bine, mi-a fost cam frica dupa primul episod si mai ca m-as fi tinut de canapea mai bine sa nu zbor pe fereastra. trebuie sa marturisesc insa ca in acea noapte am visat frumos 21))) ..oricat de ciudat poate suna!
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

#5
Da ... observ că nu prea sunt fani Supernatural , eh asta e smile Eu mă număr printre fani , Îmi place e un serial Ok .
După Lost , mă tot gândeam de ce să mă apuc .. și ce m-am gândit smile Tot auzisem Supernatural , Supernatural (Și pe la o emisiune de-a lui Oreste , s-a pomenit de el ) zic hai să mă apuc ... mi-a plăcut , m-a și speriat dar m-a captivat .
Sunt la zi cu episoadele , am început să cam uit de el că e în pauză și m-am apucat de altceva smile dar cum apare pe 15 aprilie iar cum am să mă uit . Vi-l recomand e Ok , nu rupe norma dar o subțiază smile
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#6
O.O Nu am vazut acest topic pana acum, chiar aveam de gand sa fac unul >.< Am trecut si eu pe aici, ce pot sa spun, cred ca o sa fac ceva spoiler, deoarece nu ma pot abtine :]]
In primul rand nu pot sa cred ca acest serial nu are prea multi fani aici pe animezup, m-as fi asteptat ca acest topic sa fie plin pana acum, dar pana la urma fiecare cu preferintele sale :]] Stiam de Supernatural inca din 2005 de cand a aparut, dar nu am avut interesul sa il urmaresc, deoarece nu prea eram atrasa de povestea serialului. Acum mult timp am vazut un episod la televizor si mi-a placut foarte mult, gandindu-ma ca ar trebui sa il urmares mai des. Am inceput sa-l urmaresc abia anul trecut si pot sa spun ca intr-o saptamana am vazut doua sezoane o.o Ma culcam pe la 2-3 dimineata, caci urmaream serialul pe internet. Pot spune ca este singurul serial care l-am vazut cap-coada ( pana acum caci serialul inca nu este terminat ) si singurul care il urmaresc momentan. Pentru altele nu imi fac niciodata timp xD Este genial din toate punctele de vedere.
Incepand cu povestea, originala si foarte bine gandita. M-am emotionat extrem de mult inca de l la primul episod, cum cei doi si-au pierdut mama, devenind "vanatori" pentru a se razbuna pe aceste creaturi ale Iadului, sa zic asa. Fiecare episod a adus ceva tristete pe chipul meu, recunosc ca in cateva episoade mi-au dat si lacrimile, la acele momente de dragoste frateasca xD dar in acelasi timp am ras cu lacrimi la o groaza de secvente. Protagonistii serialului sunt geniali, adorabili si mult prea amuzanti. Au niste replici de te dau pe spate, te fac sa razi o luna intreaga :]] Nu cred ca am mai ras atat de mult la un serial ca la Supernatural.
Personajul meu preferat este Dean, deoarece este mult prea genial :]] Imi place mult de el, din toate punctele de vedere. Arata foarte bine, zic eu, mai ales cand zambest o.o Si are o voce asa sexeh 15 Deasemenea arata foarte bine cand e nervos >.< Cam destul cu visele mele marete...Pe langa aspectul fizic, Dean mi se pare o persoana foarte amuzanta, cu replici bine alese xD Isi iubeste prea mult masina aia, tin minte ca era sa faca un preinfarct cand ii disparuse masina din cauza Bellei si voia sa o impuste :]] Acelasi lucru s-a intamplat si in sezonul 6, in episodul French Mistake, sau ceva de genul >.< Transpira asa tot si credea ca o sa vomite :]] Pe faptul ca se da mare si tare, nepasator si dur, se vede de la posta ca tine foarte mult la Sam si ar face totul pentru el. Adica, chiar a demonstrat acest lucru prin faptul ca si-a dat sufletul pentru el. Ce persoana ar putea face acest lucru? Il iubeste foarte mult si nu vrea sa il piarda. Chiar daca a fost extrem de nervos pe el, caci a avut incredere in Ruby si a pornit Apocalipsa nu l-a putut uri asa cum vroia el sa arate. Adica, nu cred ca l-ar putea uri vreodata pe Sam :]] Este singura lui familie si nu vrea sa-l piarda.
Deasemenea imi place si de Sam, este tare adorabil, mai ales atunci cand face acea fata de catelus :]] Ochii aia ai lui sunt geniali si tare nevinovati. Este foarte inalt o.o 1,90 si ceva parca are. Cred ca el e cel mai inalt din tot serialul ala. Nu cred ca a fost vreun om mai inalt ca el pe acolo. Mi-a placut extrem de mult de el in episodul acela cu labuta de iepure care daca o aveai, deveneai cea mai norocoasa persoana din lume, iar daca o pierdeai cea mai ghinionista. Momentul in care si-a pierdut pantoful in canal a fost pur si simplu geniala 21 Dean vorbea la telefon, asa serios, iar el in spate isi blocase piciorul prin nu stiu ce chestii, iar cand Dean l-a intrebat ce s-a intamplat, Sam era cu o fata de copil de 5 ani "I lost my shoe". Mortal :]]
Au fost o gramada de faze la care am ras extrem de mult, nu cred ca le voi uita prea curand xD Le-as scrie aici pe toate, dar sunt mult prea multe xD Mi-a placut extrem de el la inceputul sezonului 6, cand acesta nu avea suflet >.< Era prea tare cum nu ii pasa de nimic, Dean fusese rapit de extraterestrii, iar acesta o facea cu una in pat :]] Pe langa faptul ca fusese prins de insusi Dean xD
Deasemenea...imi mai place mult si de Castiel >.< Este genial tipul, prost si nu stie nimic despre viata oamenilor xD Il ador, este mereu imbracat in aceleasi haine. Este mereu serios, nu stiu... a ras si el vreodata macar intr-un episod? O.O Inafara de episodul din sezonul 6 in care Sam si Dean se jucau chiar pe ei insisi xD Totusi este foarte amuzant, mai ales cand se imbata. Mi-a placut la nebunie episodul in care s-a imbatat atat de tare si vorbeau despre ahem..."curva", sau cum o numea el :]] Iar tatal acelei fete, preotul, trebuia sa o omoare. Avea niste replici mult prea tari xD
Ca personaje feminine mi-a placut foarte mult de Jo, si imi pare nespus de rau ca a murit ._. Era singura de care imi placea. Celalalte fete nu au fost mai deloc pe placul meu. Inafara de Bella, de care la fel mi-a placut, dar si aceea a trebuit sa moara ._. Dumnezeu nu tine cu mine! Nu prea imi place de Lisa, nu stiu...nu o vad potrivita pentru Dean, pur si simplu nu imi place de ea :]] Personajul pe care il joaca...Sunt tare curioasa sa vad ce se va intampla in continuare, vreau sa vad ce va alege Dean, adica daca se va intoarce in final la familia lui sau va ramane cu Sam. Cu siguranta ni se va pregati o surpriza, sper eu, placuta.
Dintre sezoane, cel mai mult mi-a placut sezonul 5, in special finalul. A fost extrem de trist, chiar imi daduse lacrimile la un momendat. Nu prea era nevoie de o continuare.Daca nu faceau sezonul 6 ar fi fost intr-un fel un final deschis sa zic asa, deoarece erau loc de interpretari diferite. Desi se merita totusi o explicatie cum de se intorsese Sam din Iad, cand acesta se aruncase in acea prapastie. Pana la urma...a observat cineva ca astia sunt mai rai ca Iisus? Mor si reinvie de prea multe ori :]] Lucky men.
Cred ca am scris destul...probabil prea mult, dar am vrut sa-mi arat admiratia fata de acest serial. Nu am cuvinte incat sa o exprim cum trebuie. Este un serial genial din toate punctele de vedere, nu as dori sa se termine niciodata, imi place mult prea mult. Cu siguranta o sa revad unele episoade xD
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#7
Supernatural mi-a placut mult, insa faptul ca sunt nerabdatoare, nu am ajuns la sezonul 6. Mi-as dorii tare mult sa ajung acolo, dar mi se pare ca ia prea mult timp si ar dura cateva luni. Personajul meu preferat e Dean pentru ca, spre deosebire de Sam, are simtul umorului mai dezvoltat, plus asculta muzica buna.
In fine, a aparut si Supernatural - The animation. Nu stiu cat de anime este, dar din cate am inteles, a fost desenat de japonezi. Nu prea m-a atras animatia, dar macar Sam arata mai bine decat in realitate 4.

#8
Doamne, putini fani Supernaturali! Insa sa trecem la subiect: Supernatural e serialul meu preferat, actorii fiind geniali avand niste replici tari de tot 21! Am ajuns la episodul 13/Season 6 inainte sa apara ep14 si de atunci nu m-am mai uitat, tot incerca sa imi explice un prieten ce se intampla insa ii inchideam gura de fiecare data 21! Sper sa imi fac timp sa recuperez iar in legatura despre sezonul 7, am auzit ca apare in Septembrie! Cat despre serial, am mai spus, ideile sunt epice, placandu-mi de ambele personaje insa cred ca pe Dean il admir mai mult deoarece are si un simt al umorului ce multi cred ca si l-ar dori, nu este la fel de destept ca fratele sau, insa cand ajunge in momente de cumpana cum a fost atunci cand a constientizat ca nu mai are nicio sansa sa scape de iad, e de remarcat! Sam imi place si el avand si el succes la femei, insa la cine nu trebuie! Nu prea mi-au placut episoadele cu ,,Sam fara suflet" deoarece era de nerecunoscut, insa asta e Supernatural, te astepti la ceea ce nu te astepti!
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




#9
Daca tot s-a readus topicul pe prima pagina.. =D
Eu, ca un om mandru ce sunt, pot sa ma laud ca am terminat sezonul 6 saptamana asta 21. Hm, acum partea grea, sa spun o parere. Sa vedem..am auzit unele pareri, cum ca de la sezonul 4-5 incoace e putin fortat, dar mi s-a parut suficient de okay. La inceput ma gandeam...ce pot sa gaseasca mai important decat apocalipsa, pentru a-l continua? XD
Meh, mi se pare ca inca se tine totul legat. Asteptam, insa, si sezonul 7 ^^ (caree..aa 23 septembrie, mai exact..din cate am auzit, sper sa ajunga si pe net destul de repede), "Cass gone bad" 21.
Soundtrack-ul este ataat de bun, cu adaugarile de rigoare din partea lui Dean, desigur =D. Ooh, si am inceput chiar sa apreciez acele episoade iesite din rutina (can't get over "the french mistake" yet XD). Umorul este..amm..nici nu mai spun XD. Voi lasa partea cu fav. character intr-un "misteeeeer total".
Altceva, pot sa spun ca este primul serial pe care am avut rabdarea si vointa sa il vad, avand in vedere numarul sezoanelor si episoadelor si, bineinteles, il recomand oricui. Oh, si sa nu uitam de bonusul pe care il primim, datorita frumosilor si norocosilor "cameramani" si grandiosului site pe care sunt postate "comorile" acestora, mai exact, filmarile de la conventii =D. Such lovely and funny actors =w= ~

#10
Sunt la mijlocul sezonului 5 si sunt foarte, foarte entuziasmata.
Am aflat de serial de la o colega innebunita dupa S.F. si fantasy. Ma rog, auzisem numele dar nah, de ce sa ma apuc de un serial. Pana cand am fost batuta la cap sa o fac.
Sunt dependenta de el, nu trece o zi fara sa urmaresc cate episoade pot. Si in cazul meu e valabila teoria: Abia pot sa dorm noaptea, la fiecare miscare sar din pat, mama deja e satula sa ma dadaceasca si etc. Ce pot sa spun, isi lasa o amprenta.
Ce mi se pare interesant, din cate stiu, actorii sunt in regula cu perechile pe care fanii le 'vad'. Stiti voi, Destiel, Wincest and of course, the all great eyeporn. Trebuie sa spun, actorii sunt prea buni, tocmai de aceea cand prind o privire de genul asta ma trec fiorii.

Cred ca favoritul meu ar fi Cass, apoi Sam and Dean. Chiar daca Sam ar trece de partea raului, adica l-ar accepta pe Lucifer, are un ceva. E mai 'cuminte' decat fratele lui si pune mai mult suflet in relatiile trecatoare pe care le are. Nu vreau sa spun ca Dean e un ticalos fara inima, dar e ma rebel din punctul asta de vedere. Cass e prea tare, vreau sa spun, pentru un inger. Hmp, nu mai spun nimic pentru ca nu ar fi normal sa transform serialul asta in BL. Chiar nu ar trebui, sunt destui fani care o fac. Anywho, daca aveti ceva timp liber, recomand serialul asta cu toata inima. dar va rog sa aveti macar 16 ani pentru ca o sa aveti macar cate un scurtcircuit la inima la cateva episoade, maxim.

[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)