Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suntem singuri in Univers?

#71
Eu unul sunt de părere că NU suntem singurii în univers. Așa cum noi existăm, de ce să nu existe și alții? Nu mă refer neapărat la extratereștrii.
Pământenii încă nu au ajuns la capătul spațiului, ceea ce nu se prea poate, asta însemnând că nu se știe de existența altor vietăți, astfel fiecare crezând că exista ceva anume acolo...undeva.

Cum a pus și Cătă. Exista ceva acolo, dar putem sta liniștiți și să ne facem "somnul de frumusețe".

Faza cu filmele, în care extratereștrii sunt prezentați ca niște creaturi verzi cu capul mare și antene, mi se pare o prostie.
Nimeni nu are de unde să știe cum arata "extratereștrii".
Dacă sunt niște castori intergalactici? o.o


---
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#72
Parerea mea: Da, ca oameni, suntem singuri in univers. Ca configuratie a corpului, suntem singuri in univers. Dar, ca fiinte inteligente, cred ca exista si alte civilizatii ce nu arata nici cat negrul sub unghie ca noi.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#73
S-au descoperit planete care au carcateristicile "ideale" pentru a putea trai pe ele. De ce acolo sa nu fie si alte creaturi? [nu vorbesc de omuleti mici, cu antene si verzi] Sunt plantete la mii de ani distanta pe care nici nu le stim. Si totusi, cu aceasta cauza, eu sunt intre si intre. Daca sunt, sa fie! Nu neg, dar dupa parerea mea [poate si din cauza religie "impuse"] eu spun ca suntem ăi mai cu moţ.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#74
Ca adept al teoriei evolutiei speciilor nu pot decat sa sustin ideea existentei civilizatiilor pe alte planete. Daca pe o planeta cu conditii prielnice a aparut viata de ce nu ar fi posibil si in alta galaxie pe o planeta asemanatoare sau nu sa apara o forma de viata? Ca o fi vierzi cu antene gri cu cioc sau mai stiu eu ce undeva exista viata.

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#75
Nu, eu nu cred că suntem singuri în Univers. Până la urmă universul este infinit *sau aşa se crede* şi mai sunt sute şi mii de galaxii şi miliarde de alte planete. De ce să nu fie undeva, departe şi alte creaturi, care au viaţă? Mi se pare ceva normal. Şi cum or arăta ei, eu sunt sigură că mai există viaţă. Chiar şi sub formă de bacterii *şi a fost demonstrat că există astfel de bacterii*, tot există viaţă.
She's wiskey in a teacup.



#76
Nu prea inteleg unde este "dezbaterea" in acest topic 4. Cu exeptia unei singure persoane toti ati zis ca nu credeti ca suntem singuri.

Nu am nici o indoiala ca exista viata pe alta planeta. Nici nu o sa zic ca nu sunt omuleti verzi pentru sunt sanse sa fie chiar si omuleti verzi. Si in acelasi timp nu o sa zic ca trebuie sa fie in alta galaxie. Galaxia noastra are peste un miliard de stele. Scris pe hartie un miliard nu pare foarte mult, dar un om nu poate sa numere de la zero la un miliard intr-o viata.

Dar personal nu ma intereseaza daca exista microorganisme pe alte planete. Asa ceva nu ne-ar ajuta cu nimic. Defapt sincer cred ca daca am descoperi orice specie extraterestra pe durata vietii mele nu am castiga ceva. Oriunde in afara sistemului nostru solar si nu am putea ajunge la ea. Iar daca extraterestrii ar putea ajunge pe pamant ar fi de trei tipuri:
a) binevoitori si ar duce la doua scenarii:
i) ne-am auto distruge ca maimutele proaste ce suntem din cauza influxului tehnologic
ii) ar fi dispusi sa ne incorporeze in guvernul lor democratic interstelar si ar trebui sa respectam regulile lor fara nici un comentariu. Cam cum ar trebuii sa fie Romania fata e UE
b) rauvoitori si ar duce la doua scenarii:
i) sunt ultimele ramasite ale civilizatiei lor si noi suntem prima planeta adecvata pe care au intalnito. Avem o sansa de supravietuire dar cu mult noroc pentru noi si chinion pentru ei
ii) vor sa ne adauge la imperiu caz in care pregatitiva de mina 4
c) observatori si asta sincer nu ne ajuta cu nimic. Poate doar daca mai evoluam si ne dispare din genetica orgoliul

In concluzie, desi ma intereseaza subiectul la nivel logic si de fanboy 4 practic ma indoiesc ca "primul contact" va fi unul bun si ca vom avea un al doilea daca acesta va fi adus la noi

#77
Ce bine ca am gasit topicul asta !!! Yuppy! Si acum raspunsul meu : LOL
VA ganditi oare cum sa fim singurii din Univers ? CA sa incepem c inceputul ... se stie ca Armata Americana, oricat ar incerca ea sa se creada grozava, nu poate ascunde faptul ca intr-adevar a existat o nava extraterestra prabusita in Aria 55 sau cum s-or numi. Asta este proba nr. 1 . Acum ... cate stele mari exista ? Se stie ca soarele nu e cea mai mare.Deci...daca mai exista si alte stele de genul care sa fie capabile sa alimenteze o planeta situata la aprox. aceleasi coordonate ca si Pamantul, de ce n-ar exista ? Adica viata ar evolua intr-un mod asemanator. Parerea mea este ca orice ar zice Vaticanul si Biblia si oastea aia de preoti cu Biblia, adevarut este ca nu suntem singuri in Univers.
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#78
Cu siguranta nu suntem singuri. Nici nu se mai pune problema. Vreau sa cred ca am evoluat destul de mult incat sa realizam si noi ca nu putem fi singurul accident genetic din acest Univers. Si da, ACEST Univers, pentru ca mai avem si teoria Multiversului, care intareste existenta vietii extraterestre. Cu siguramnta si ei, acolo undeva ne cauta. Si cu singuranta nu sunt asa cum credem noi. Acum, hai sa o luam logic. cu numere extrem de mari.
Deci, universul exista de 4,3 miliarde de ani.

Asta inseamna 43x10 la puterea a 8, 10 la puterea a 8.

Asta, in zile pamantesti inseamna 15695x10la a 8a fara a lua in calcul ani biescti.

Ceea ce in secunde inseamna: 15695x864x 10la a8ax 10la a2a= 13560480x10la a10a= 1356048x10 la a11a
(daca o zi are 86400 secunde adica 864x10 la a2a secunde)

Tot incerc sa reduc din zero-uri facand mai usor de calculat pentru bietul meu calculator de mana si pentru a face mai usor de inteles totul.

Bun, lumina se extinde cu 3x10la a8a metri pe secunda. Inseamna ca universul la momentul actual are:
1356048x3x 10 la a11a x 10 la a 8a= 40681440x 10 la a19a = 4068144x 10 la putere 20. Asta inseamna in km 406814400000000000000000 kilometri.. (17 zero-uri dupa pentru ca 1km=1000m)

Si inca se mai extinde cel putin inca de 2 ori pe atat. Deci e practic imposibil ca pe o distanta atat de neimaginabila sa nu mai existe altii ca noi. Spre ca explicatia mea n-a fost in zadar. Am explicat cat de usor am putut21

*Inspired by4iscovery channel.

[posturi unite]
(14-07-2012, 11:05 PM)Mykoto A scris: Ce bine ca am gasit topicul asta !!! Yuppy! Si acum raspunsul meu : LOL
VA ganditi oare cum sa fim singurii din Univers ? CA sa incepem c inceputul ... se stie ca Armata Americana, oricat ar incerca ea sa se creada grozava, nu poate ascunde faptul ca intr-adevar a existat o nava extraterestra prabusita in Aria 55 sau cum s-or numi. Asta este proba nr. 1 . Acum ... cate stele mari exista ? Se stie ca soarele nu e cea mai mare.Deci...daca mai exista si alte stele de genul care sa fie capabile sa alimenteze o planeta situata la aprox. aceleasi coordonate ca si Pamantul, de ce n-ar exista ? Adica viata ar evolua intr-un mod asemanator. Parerea mea este ca orice ar zice Vaticanul si Biblia si oastea aia de preoti cu Biblia, adevarut este ca nu suntem singuri in Univers.

Da, am uitata sa mentinez de stele. Ai dreptate, e imposobil ca pe o asemenea distanta (calculata de mine) pe care exista atatea catralioane de stele sa nu fie viata altundeva. Si, ca sa ii lamurim si pe credinciosii care nu vor sa creada in stiinta, nicaieri, dar nicaieri in biblie nu se specifica faptul ca nu mai exista altii ca noi.

[Imagine: universul1.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)