Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajele din Naruto se imbraca bine ?
Da, se potrivesc cu caracterul lor.
20.00%
1 20.00%
Nu.
60.00%
3 60.00%
NU e treaba mea, eu nu ma uit la haine.
20.00%
1 20.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Style

#1
Nu m-am uitat sa vad daca mai exista un topic asemanator... daca da... imi cer scuze.

Trebuie sa spuneti cine se imbraca cel mai bine din animeul Naruto si ce anume ati schimba la personaje ca sa arate mai bine.

Incep eu:

Imi place cum se imbraca Sasuke, dar cand avea doisprezece ani, ca in Shippuden arata oribil. In unele faze arata super hot... e foarte frumos si aratos. I-as schimba parul, tepi in spate mi se pare ciudat, ori in fata, ori deloc si cu parul putin mai scurt.

Imi place hainele lui Ino in Shippuden, ea este cea mai cocheta si cea mai frumoasa dintre fete. Parul este uimitor lung.

La Sakura as schimba cam tot. Parul scurt nu-mi placa, daca la ales asa macar sa fi fost mai la moda, in spate mai scurt si in fata mai lung, iar breton obligatoriu. La haine... renunt la cele pe care le foloseste. O rochie larga si verde, gogosar, fara bretele sau alteceva, cat se poate de simpla.


Am ales doar trei... tu poti sa faci altii sau tot pe aceiasi.

#2
Eu i-au aceleasi personaje ..71[mie lene sa ma gandesc la altele ..= ))]

Sasuke: nu imi place cum se imbraca si niciodata nu mi-a placut, cred ca cel mai bine ar arata cu o pereche de blugi si un tricou = )). Si parul, putin mai scurt, dar in rest e bine ..

Ino: da, chiar este cea mai frumoasa dintre fete, dar ar putea sa se aranjeze mai mult. Niste pantaloni scuri si un tricou mulat cred ca ar fi perfecte.

Sakura: x_X, nici nu stiu cum sa incep, mie nu imi place culoarea parului, dar nici nu i-ar sta bine cu akta culoare. Deci, par lung cu breton [are fruntea lata], facut cu placa, sau ondulat, sau chiar prins dar sa lase bretonul acolo unde ii e locul. La haine ar fi cam o pereche de blugi [da, am ceva cu ei 24] si un tricou [si cu el am ceva21]. Niste culori mai inchise putin [ar face contrast frumos cu pilelea si culoarea parului]
[Imagine: YWk6O.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  7 minutes in heaven: Death Note Style Dragonz Eyez 2 6.504 17-06-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Style Death Note Miranda. 0 1.737 17-08-2011, 03:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  What`s Your Dance Style ? Nya. 12 5.783 17-11-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Yondaime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)