Chestionar: Choose
Rusted wings
28.57%
4 28.57%
I can't handle the time anymore
71.43%
10 71.43%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Stormrage vs Agrona
#1
Da, din nou. Si ce daca? Suntem predestinate sa ne duelam vesnic sau atat cat vom exista pe acest forum.

Participante: Stormrage si cu mine.
Tema: steampunk (this ought to be amazing <3).
Perioada de predare a desenelor: 25 mai - 8 iunie.
Perioada de votare: 8 - 22 iunie.

La la laaaa ~

Edit: Am modificat data.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~
#2
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~
#3
Aleg "I can't handle the time anymore", desi prima lucrare e colorata mai vioi, nu imi place anatomia care cam scartaie in ea. In a doua lucrare vorbim despre alta mancare de peste, anatomia fiind interesanta si totul aratand... foarte tare.
La prima lucrare daca se mai continua putin trupul fetei si ai fi avut mai mare grija la fata (ochii sunt strambi), atunci cred ca ar fi aratat mult mai bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
#4
Votul meu merge spre 'Rusted wings'. Ambele lucrari mi-au placut, au fost lucrate bine (desi e loc de imbunatatiri, ca intotdeauna), insa conceptul de steampunk, in opinia mea, a fost mai bine reprezentat in 'Rusted wings'. Eu il vad ca pe ceva carnal si mecanic, impletit intr-un mod fantezist, insa care sa ramana in contact cu sfera realitatii - ceva de granita cu alte cuvinte. Fata cu parul roscat pare sa fie prinsa pe aceasta granita, atemporala, usoara, putind, fiind desprinsa de timpul si spatiul specific fiintelor umane de rand. Culorile sunt foarte bine alese, rosul si negru scotand-o in evidenta, in timp ce culoarea auriu-metalica (nu ma pricep la cromatica asa de bine) pare sa o tina legata de fundal, desi cu aripile ei vrea sa se desprinda. Totul e bine asezat si reda ideea de steampunk exact asa cum a vad eu - ceva revolutionar care iese din tipare.
[Imagine: Dark-Tranquillity-raman-fara-basist.jpg]
We are delusional
To go against mortality
Still we fight, love and create
As the only creatures
In on life's grand secret
We sense the pointlessness beyond
#5
#6
Aleg "I can't handle time anymore" deoarece vad o imbunatatire in stil si are o expresivitate destul de bine redata, desi se putea mai bine. Vad o imbunatatire in tratarea materialitatii, ceea ce este supre, insa ai uitat sa pui umbra obiectelor sau a parului pe corp. Mai intai incepi de la o nuanta mai inchisa, deoarece umbrele sunt mai puternice decat vedem si adaugi si un plus de dramatism la desen si treci usor pana la nuanta pielii.
Ochii sunt extrem de expresivi, dar pentru a-i face si mai bine, iti recomand sa faci mai multe studii, fiindca ochiul este o sfera si pleoapa se odihneste pe el. Gura este prea putin tratata, iar interiorul ei trebuie sa fie negru.

La prima lucrare obiectele sunt lucrate destul de bine, insa corpul este usor contorsionat, fara umbre si lumini care sa il infrumuteseze, iar linia este una egala. Fata este si ea cam gresita, deoarece ochii sunt strambi si distanta lor este prea mare.
Mai ales la executarea lucrarii in penita, liniile trebuie sa fie diferite. Iti recomand sa vezi stampele japoneze daca vrei sa ramai la o tratare simpla a corpului, daca nu, iti recomand Anatomia lui Bammes, care este o anatomie artistica. In penita, luminile si umbrele au nevoie de o tratare mai minutioasa, deoarece, fata de creion, cu aceasta ai acces la mai multe detalii. Incearca sa faci copaci sau obiecte simple, concentrandu-te doar pe umbre, facand cu o hasura lineara si usor distantata.

Sper sa va ajute mica mea critica.
Le felicit pe ambele concurente fiindca au potential si pasiune.
Msmile
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�
#7
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~
Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.