Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Skateboard

#1
Imi place ft. mult acest sport..am inceput sa il practic si eu din vara asta,am invatat 3-4 tricuri acestea fiind ollie,ollie 180,pop&shovit si casper 4....daca mai este vreun skater pe aici sa posteze 4...puteti scrie skaterul preferat si altele despre skate....si era sa uit skaterul meu este Ryan Sheckler 4

#2
wtf? 21
skateri?
credeam ca sunt singura de aicia care practica acest sport 24...
anyway...nu asta conteaza....ador sa ma dau cu sk8-u...:X
acum ca so uscat noroiul ala de afara...acum de 2 saptamani aproape in fiecare zi ma dau pe afara...nu numai eu...am noroc ca suntem mai multi...4
eu,Muska,Shaker,Shivi,Dots,Babu,Ady,Chazzy....si altii....+
aia hoko-poko cu bmx-u 21
deci la mn in oras ii mare nebunie de obicei cu astia...21 desi nu stam in cine stie ce oras mare ca Cluj,Brasov sau altele...24
nus pro la sk8...dar imi place mult...si cine stie...daca imi pun capu poate ajung si io la un nivel mai avansat 21

#3
Îmi place foarte mult skateboardingul şi este pe lista mea de sporturi preferate 21 . Mă dau pe sk8 de.. păi.. cred că mai mult de 1 an juma. Primul meu sk8 a fost un căcat de la Crazy Creek. Cred că l-am cumpărat pt. că mi-a plăcut desenul de pe spate şi pentru că mă atrăgea foarte mult skateboardingul. Aşa că am mers şi mi-am luat de la Intersport sk8tul ăla cu...hm... parcă 260 lei. Oricum, mult pentru un căcat dăla. În primele luni mersese bine şi cu ăla am dat primul ollie, dar axele au început să se slăbească şi, când am vrut să fac kickflip, s-a rupt axa din faţă. Apoi am mai cumpărat un sk8 de la Element cu 580 lei, la comandă pe net, pe bucăţi. Sk8ul ăsta e chiar bun, dar după juma de an m-am plictisit de el şi mi-am luat altul de la Boarders, tot be bucăţi. În prezent am ambele şi skateul de la Element şi cel de la Boarders. Pe cel de la Element îl folosesc când am chef să fac numai ollie, kickflip, casper etc. sau când vreau să mă dau pe rampe, iar pe cel de la Boarders când vreau să mă şi plimb, căci ăla are roţi de viteză. Oricum, ieri i-am comandat şi celuilalt roţi de viteză.
Păi... Eu sunt din Bucureşti şi de obicei ies in sk8 park-ul din Iore sau Titan. Acolo îmi place cel mai mult. Fac parte dintr-o gaşcă de skateri şi pot spune că sunt mulţumit. We have a lot of fun. Chiar dacă din cauza lor am tras primul foc dintr-o ţigară, tot îmi place să mă dau cu skateul cu ei.
Aşa... acum trucuri:ollie, kickflip, casper, pop shove it, ollie180, old school flip [ îmi iese destul de bine, dar nu sunt mulţumit pe deplin deci încă îl mai exersez.] Pe lânga old school flip ', celelalte îmi ies foarte bine.
Deşi mi-am rupt mâna de 2 sau 3 ori pe sk8, I can't stop. Skatin' is my life. Nu pot să trăiesc fără a mă da cu skateul. Aşa că iarna, când nu mă puteam da cu el, am început snowboardingul pentru că e strâns legat de sk8, in my oppinion. Este ca o boală incurabilă 21
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Nemesis, skateboardingul, în opinia mea, este şi pentru fete şi pentru băieţi. Şi fetele şi băieţii se pot lovi cu placa cand încearcă diferite trucuri şi, deasemenea, băieţii şi fetele pot renunţa rapid dacă cred că aceasta nu este vocaţia lor. Pentru unii băieţi fetele par slabe, dar ştiu că nu-i aşa. În grupul meu este o fată care are multă voinţă şi se poate descurca la fel de bine precum un băiat.
Atât tim cât îţi place un sport, cred că nu trebuie să renunţi, indiferent ce zic ceilalţi oameni. Asta este deviza mea.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
pai...iubesc skateboardingul, dar nu-i pot convinge pe parinti sa-mi ia o placa...Iar la strans bani nici nu ma gandesc, deoarece, cand ajung la cel mult 100 de lei, ii dau pe o prostie sau mai stiu eu ce...Stau la 30 de km de Bucuresti, iar bunica'mea sta chiar in Bucuresti. Am fost o data in Iore si am gasit, plimbandu-ma, locul cu toate rampele alea suuuper tari. Era foarte cald, asa ca nu era cine stie cine, dar am putut vedea 2 skateri in actiune71. Si atunci s-a aprins flacara... 21 Totusi, nu am avut rabdare sa caut pe net miscari sau mai stiu eu ce.

As fi foarte recunoscatoare daca ati explica si cum se face figura X in timp ce-i scrieti numele...
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#6
Danger Girl, ştiu ce spui. Habar nu ai ce muncă de convingere am avut eu cu părinţii, care tot nu au vrut să îmi cumpere o placă. Aşa că, 'mi-am spart puşculiţa' şi cu puţin ajutor de la my bff, am reuşit să-mi cumpăr o placă oarecare la început, adică noh sunt doar un copil. Şi da, să ştii că e un motiv stupid. Cică sunt fată şi sportul ăsta nu e pentru fete. După ce am început să mă descurc, mi-am rupt mâna stângă, drept urmare acum am probleme cu încheietura de la mâna stângă. :]] Adică, mă doare când şi când. Cu sk8 ăla am reuşit *după multă muncă* să fac primul mei Ollie, să zic aşa. După ce mi-am revenit cât de cât cu mâna, asta se întâmpla aproape de ziua mea, am primit cadou de la părinţi *ciudat lucru* un sk8 de la Element, atâta ştiu, but nu ştiu cât a costat. Pe ăsta am învăţat să fac 180, iar la kickflip and casper încă muncesc. Nu sunt pe deplin mulţumită de cum îmi ies. :]

#7
Păi da , faptul că părinţilor le-a intrat în cap că anuimte chestii nu-s de fete ( like playing the drums or skateboarding ) e ceva cu care m-am luptat şi eu , deşi acum nu mai am probleme .
Când m-am dat pentru prima oară cu skateul , am căzut de nu m-am mai văzut , dar am avut acea senzaţie de genul „ omg ! mi-a plăcut ! “ xD . Lol , cât m-am rugat de părinţi să îmi cumpere unul , dar mă rog , până la urmă am primit unul pe care am învăţat să iau curbele , să sar , de a ajuns , vai de capul lui ( încă îmi mai aduc aminte cum eram la început : mă opream din metru în metru , nu eram în stare să merg nici drept , nici să o iau la stânga , nici la dreapta xD ) .
Pe acela am învăţat să fac ollie , kick flip iar pe ăsta care îl am de câteva luni , încă mai exersez casper şi pot să zic că nu îmi ia mult să le perfecţionez , dar aştept să vină vacanţa , oricum vărul meu mă ajută cu sfaturi and stuff , mai ales că se dă de mai mulţi ani .

#8
Skateboarding <33
Pot spune ca este unul dintre sporturile mele preferate , desi nu prea practic atat de mult sport =]] . Mai mult imi place sa ies prin parcuri cu prietenii si sa ne plimbam , deoarece de la acea plimbare ajungem sa radem ca stricatii o zi intreaga =]] , dar sa revenim la skateboarding <3 . Cred ca am pus piciorul pe o placa acum mult timp , cred ca pe la 10 ani =]] . Fratele meu avea una la bunici , dar acum nu o mai are pentru ca s-a plictisit de ea =]] . Ma dadeam in fiecare zi cu ea , deoarece imi placea foarte mult. Nu am cazut decat cam de 2 ori si n-am patit nimic . Nu sunt chiar incepatoare , dar nici experta nu sunt . Niciodata nu cred ca voi fi , deoarece practic acest sport in timpul liber si mai mult ma plimb cu skate-ul , nu stau sa fac cine stie ce scheme , pentru ca sunt o fire destul de neindemanatica si nu vreau sa ma trezesc pe la un spital . Niciodata nu am fost pe acolo si nici nu vreau sa dau -.-" . Cred ca dintre toate schemele ma pricep cel mai bine la ollie , pentru ca e cea mai usoara =]]=]] . Niciodata nu-mi place sa ma complic xD .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
Aleluia !

Si eu care credeam ca's singura fata care practica asa ceva . Well...Skatebordingul pt. mine este un sport very nice. Am inceput cand aveam 9 ani, cred si inca mai continui cu asta.
E adevarat ca mama si tata spun ca sunt baietoasa, ca o sa ma lovesc , si alea alea ! Si cine-i asculta ? Papa de la Roma, poate...In nici-un caz eu ! Am reusit acum o saptamana sa fac impposible...De-ati sti ce happy am fost 4
Mda...E cam normal sa-mi rup o mana, sa-mi scrantesc glezna si sa vin acas' cu dureri...Da' trec ele ! Nu'i nimic...La orice sport s'ar putea intampla asta, fiti siguri.

In mare pt. mine sk8tebordingul inseamna satisfactie si multa placere. Prima mea placa am primit-o de la matuse-mea care are 34 de ani si inca mai face asta ....Stiu ca e cam weird 4
Placa pe care o am acum e a 6-a . Si e primita tot de la ea . Din cate am aflat a cosstat 600 de euro. SO....I love my aunt 4
And i love sk8te 4

#10
Skatebordingul....hmm, e chiar un sport frumos. Il practic de la varsta de 8 ani, cand am batut o fetita pt. ca a spus ca skateul meu e urat O.o Il primisem de la parinti de ziua mea :] Deci, pt. mine un skate insemna mare lucru . Era prima data cand primieam unu si invatam sa ma dau . Si daa, primul skate inca il mai pastrez intr-o cutie . Ca sport si ca distractie, imi place foarte mult . Nu conteaza ca's fata, m-am lovit de "n" ori da ce sa faci ? Mereu te lovesti .

Cred ca voi continua cu skatebordingul, sunt sigura . N'am de ce sa nu fac asta :]
I looove chocolate and I love you ! XoXo ^.^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)