Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sirenland inscrieri

#1
aici inscrierile ... nu ma astept sa fie prea multe , dar ma rog .......... voi pune povestea si aici 4
" Mda ......... bine ati venit in Lumea sirenelor si a sirenilor ! Acest RPG este despre scoala Shirame . Scoala Shirame nu este doar o scoala foarte veche si prafuita , aceasta este dedicata doar sirenelor si sirenilor . In viitor , in anul 2089 , sirenele si sirenii vin pe mal dar acestia trebuie sa isi ascunda adevaratele identitati pentru a nu fi prinsi de oameni , care vor vrea sa ii analizeze complet , tratament care necesita suferinta si durere , din care o sirena nu ar putea scapa cu viata . Aceste experimente devin spaima sirenelor . Vazand spaima ce se citeste in ochii tuturor , doamna Emily Jadesparkle infinteaza o scoala speciala pentru acestia . Oamenii nu pot intra in aceasta scoala , din moment ce este pazita de un scut de apa pe care nu-l pot vedea persoanele normale . Orice om ce ar incerca sa intre in aceasta scoala ar fi inecat de ape si disparut pentru totdeauna . Sirenele si sirenii isi iau adevarata forma in apa , pe pamant avand forma umana si existand in scoala o camera speciala numita " Camera acvatica de antrenamente " . Camera acvatica de antrenamente este folosita doar pentru antrenamentele speciale de viteza , care va ajuta sirenele si sirenii dupa ce se vor maturiza si isi vor pierde forma umana , ramanand in ocean pentru totdeauna . Camera aceasta este plina de apa magica , cu forma sa proprie si e mereu plina , neexistand riscul ca apa sa se scurga . Acestia pot proveni din Oceanul Arctic , Oceanul Indian , Oceanul Pacific sau Oceanul Atlantic . Sirenele si sirenii au 2 forme : yua ( om ) si meta ( sirena/siren ) . Fiecare ocean are 3 orase . In Ocenul Arctic exista orasele Arton , Frozze si Icestorm ( capitala acestuia ) . In Oceanul Indian exista orasele Indus ( capitala ) , Megalius si Rotonus . In Oceanul Pacific exista orasele Parema ( capitala ) , Aquin si Meia . In Oceanul Atlantic exista orasele Miza ( capitala ) , Shen si Kino . Fiecare ocean are cate un nucleu , nucleul de gheata ( Arctic ) , nucleul de foc ( Indian ) , nucleul aerului ( Pacific ) si nucleul de apa ( Atlantic ) . Cei din Oceanul Arctic pot avea grupa de sange arktik-0 , arktik+0 , arktik-AB , arktik+AB , arktik-B , arktik+B , arktik-A , arktik+A , frost-0 , frost+0 , frost-AB , frost+AB , frost-B , frost+B , frost+A , frost-A . Cei din Ocenul Indian pot avea grupa de sange yan-0 , yan+0 , yan-B , yan+B , yan-AB , yan+AB , yan+A , yan-A , evan-A , evan+A , evan-B , evan+B , evan+AB , evan-AB , evan-0 sau evan+0 . Cei din Oceanul Pacific pot avea grupa de sange paktik-0 , paktik+0 , paktik-A , paktik+A , paktik-AB , paktik+AB , paktik-B , paktik+B , mink-0 , mink+0 , mink-A , mink+A , mink-B , mink+B , mink-AB sau mink+AB . Cei din Oceanul Atlantic pot avea grupa de sange aka-0 , aka+0 , aka+A , aka-A , aka+B , aka-B , aka-AB , aka+AB , aqua-0 , aqua+0 , aqua-B , aqua+B , aqua-A , aqua+A , aqua+AB sau aqua-AB . Grupurile de sange arktik , yan , mink , aqua reprezinta origini nobile . "
Atentie ! Pentru ca o printesa sa devina imparateasa trebuie sa fie mostenitoarea tronului , parintii ei sa nu mai fie pe lumea asta si sa aiba varsta minima de 16 ani XD .


Nume : Icy Amyra Jadesparkle
Varsta : 14 ani
Este : fata
Din : Oceanul Arctic , orasul Icestorm .
Grupa de sange : arktik+0 ( grupa arktik reprezinta o origine nobila )
Caracter : Destul de timida si retrasa . Cu toate ca face parte din familia regala a Oceanului Arctic , mereu a fost singuratica . Isi deschide sufletul si inima doar fata de cei mai apropiati prieteni ai ei , de aceea nimeni nu stie cum e ea cu adevarat . Foarte inteligenta , protectoare , loiala si o buna prietena , Icy este prietena perfecta . Nimic nu sta in calea viselor ei si a dorintei sale puternice de a apara pe toata lumea . Fiind de sange nobil , se bucura de respectul celorlalti si de putere deplina , atat politica , cat si fizica .
Puteri : Fiind printesa Oceanului Arctic , poate controla gheata mai bine decat oricine .
Istoria personala : Icy s-a nascut ca si singurul copil al imparatului Neronn si a imparatesei Celesta , in familia Jadesparkle , ca fiind printesa Oceanului Arctic si mostenitoarea tronului . Ea va deveni , odata cu rolul de imparateasa , protectoarea nucleului de gheata , inima Oceanului Arctic .
Poza : yua : [Imagine: Unknown7Edited.jpg?o=6]
meta : [Imagine: untitled15.jpg?o=7]
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#2
Ma inscriu si eu,iar apozele nu se vad sis asa ca le voi pune eu
Yuna : http://media.photobucket.com/image/anime...ed.jpg?o=6
Metil: http://media.photobucket.com/image/anime...15.jpg?o=7

Acum eu

Nume : Elvira Serena Sterling
Varsta : 17
Este : fata
Din : Din oceanul Indian
Grupa de sange : yan+AB
Caracter : Este o persoana increzatorea si putin mai baietoasa.Face parte din familia regala din Oceanul Indian,intodeauna i-a plauc sa asculta persoanele care i-si deschide sufletul in fata ei.Este o fire prietenoase si foarte zambitore pana la un punct,daca o supara cineva asta nu conteaza daca este o preietna de ai ei o pune la punct imedia.Nu suporta persoanele fitoase.
Puteri :Controleaza focul fiindaca a fost nascuta in Oceanul Indian.Cand puterile ei scad si numai poate sa se miste trebuie daor sa fie dusa in nucleul Oceanului indian si de acolo ea i-si reincarca puteile
Istoria personala :Elvira sa noscut in Oceanul Indian,ea mai are doua surorii mai mici.Este mostenitore de drept a tronului din Indus.
Poza :
yua : http://i253.photobucket.com/albums/hh64/...nime15.jpg
meta : http://i574.photobucket.com/albums/ss188...idgirl.jpg
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#3
admisa ^^ bine ai venit in scoala Shirame , Elvira Serena Sterling ! ^^ Nu te superi daca vei fi in aceasi camera cu Icy , ne~ ? ^^
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#4
Exista un lucru pe care l-ai gresit, nu spun asta din rautate vreau doar sa-ti spun ca nu pot sa-mi fac fisa deoarece nu stiu introducerea. Pe aceasta pagina ar fi trebui sa fie introducerea si pe celalat sa inceapa, nu e o greaseala mare dar te-asi ruga sa pui si aici ideea povestii ca sa stiu si eu ca sa scriu. Introducerea ca sa spun asa ai pus-o in partea cealalta, ai putea s-o copi si aici? Fara suparare.

Nume: Mira De Contes
Varsta: 14 ani ( trebuia sa dai o limita de varsta)
Este: Fata
Locatie: Oceanul Atlantic
Grupa sanguina: Nu le stiu ( presupun ca trebuia sa le dau pe alea de sirena)
Caracter: O fire increzatoare care nu se lasa pre usor batuta, incearca un lucru pana reuseste. Chiar daca o supara ceva ea prefera sa taca decat sa arate sa are o slabiciune.
Putere: Ea creeaza o magie care ii vinteca pe locuitorii din mare.
Istorie personala: Trebuia sa fie printesa dar un om rau i-a omorat pe parintii sai, si ea acum locuieste cu vrajitoarea marii care o invata magia vintecari.
Infatisare: Parul il are brunet si des, la varfuri este putin ondulat iar in rest aste drept. Ochii ii are negri ca intunericul. Corpul dezvoltat.

Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus unde ai gresit. Sper ca nu te superi ca spun si asta dar ar fi treuit sa se adune mai multe persoane.

#5
^^ o sa o copiez si aici dar nu acum pentru ca nu am timp ^^ si nu , nu ma supar ^^
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#6
Nume : Shizuku Yukimura
Varsta : 14 ani
Este : fata
Din : Oceanul Pacific orasul Parema
Grupa de sange :mink+AB ( grupa mink reprezinta o origine nobila )
Caracter : Vesela mereu , ii place sa-i faca pe altii sa zambeasca , isi ascunde suferinta , uraste sa-i faca pe cei din jur sa se ingrijoreze pentru ea.
Puteri: ca printesa a Pacificului controleaza aerul perfect.
Istoria personala : Shizuku s-a nascut in familia regala a Pacificului , fiind singura fiica a imparatului si imparatesei. Totul era chiar foarte bine si ducea o viata fericita pana cand , intr-o plimbare la suprafata marii impreuna cu parintii ei , oamenii i-au capturat pe toti. Au fost inchisi pe o nava ce ducea la un centru de cercetare de pe o insula. Folosindu-si toate puterile mama si tatal ei au reusit sa o elibereze , astfel trimitand-o inapoi in ocean. Ajunsa acasa matusa ei a inceput sa o antreneze , iar mai apoi a hotarat ca e mai bine pentru Shizuku sa mearga la scoala doamnei Emily Jadesparkle pana cand va avea 16 ani si va deveni imparateasa.

Poza:
Yua-doar fata cu par albastru: [Imagine: 334053.jpg]
Meta: [Imagine: 75274.jpg]
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sirenland Michiyo道代 119 68.275 17-08-2011, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)