Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shiva vs Alecs

#1
Si astfel se da startul primului duel ( sau intrecere ), cum vreti voi sa-i ziceti, de pe Zup.
21 "duelistii" sunt Shiva si Alecs ce vor avea de imitat cat mai bine posibil o imagine aleasa de sponsorul concursului de Fan Art. Tot sponsorul va fi persoana care va decide cine este cel mai bun.
Termenul este de o saptamana, adica incepand de maine 11 iulie pana pe 18 iulie ( in aceasta zi isi vor posta desenele in acest thread, uploadate de ei unde vor si postat link-ul ). Nu are nimic daca se vor semna deoarece nu este un concurs ci o modalitate de a afla care este cel mai bun.
Inca ceva sa retineti ca este TRADITIONAL, fara ps sau alte siretlicuri doar din creion.

Imagine: http://i106.photobucket.com/albums/m249/...Teapot.jpg

Nu uitati: trebuie sa imitati cat mai bine posibil aceea imagine.
Bafta!!! 4
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
http://shivatenshitan.deviantart.com/art...-129929447 *thumbs up*

Nu am mai marit contrastul sau ceva in PS, ca tot ce faceam era sa il stric *fails at photoshop editing*

si cateva detalii: http://i241.photobucket.com/albums/ff138...N06842.jpg
http://i241.photobucket.com/albums/ff138...N06862.jpg

#3
Salut. Foarte bine ca nu ai marit contrastul, ideea de baza era sa faci un desen bun.Imaginea dupa care ai desenat, face parte din gama "imagini capcana" pentru desenatori. Contine foarte multe tonalitati de gri care la randul lor sunt cuprinse intr-un ton general. Daca le vezi si ai capacitatea sa le deosebesti si sa le desenezi, ai rezolvat problema materialitatii obiectului si a ceea ce-l inconjoara. Apoi urmeaza factura desenului; asta presupune in opinia mea, cat de frumos ai desenat ca sa ajungi la rezultatul final propus de tine.

Referitor la desenul tau(..foarte frumos ca ai postat o poza buna), pot sa zic ca n-ai cazut in capcana si ai desenat bine. Ai vazut ceea ce cred eu ca trebuia vazut in imaginea master. E o lucrare buna, desi, foarte ciudat, nu e nici foarte corect surprinsa anatomia obiectului si nici desenul, tehnic vorbind, nu e unul surprinzator. Nu e o problema asta, pentru ca au fost si sunt multi artisti care au facut lucrari deosebite fara ca in spatele lor sa vezi o sustinere tehnica spectaculoasa. Daca o sa studiezi mai mult, vor aparea rezultate pe masura, o sa vezi.Bravo.

#4
Conform regulamentului duelului, care spune asa: "Ziua in care se va posta creatile este 18 iulie"; iar astazi este 19 iulie si sunt sigura ca am un calendar de 2009. Domnule alecs ne pare rau dar nu ai postat cand trebuia.
Prin urmare o declar castigatoarea duelului pe Shiva sau Zvingli.
Mina asta a fost tot va asteptam la urmatorul duel de fan art...si uite cum am ajuns sa imit o prezentatoare. Geez!
[Imagine: Untitled-1.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shiva vs JavaLeen JavaLeen 10 6.654 20-09-2010, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Sibel.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)