Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ura si dragostea doua sentimente ciudate

#1
Capitolul 1
Razele soarelui intrau prin ferestra. Eu incercam sa mai dorm dar soarele nu vroia sa ma lase. M-am ridicat si m-am dus la fereastra.
-Demned sun! strig eu cat sa ma auda tot universul
-Ce ai soro? intreaba o voce de fata care venea dinspre usa
-Nimic Bonnie asa ca dispari. Oricum ce cauti aici? Te-am poftit eu inauntru?
-Vroiam sa vin sa te trezesc ca sa nu intarzi la scoala asa cum faceai in Italia. Dar se pare ca soarele a facut treaba mea.
-Iesi afara!
Bonnie a plecat iar eu m-am dus la oglinda. Mi-am pieptanat parul argintiu,l-am impletit si l-am legat cu o panglica neagra. Sora mea Bonnie avea parul blond,scurt si carliontat,iar ochii ei erau albastri. Dupa ce termin cu parul nu dupa mult se aude si strigatul mamei.
-Rosela vei intarzia la scoala!
-Nu ca ar fi o nautate! zice Ronald razand
M-am imbracat cu o pereche de blugi negrii,un tricou mov cu lilieci si am iesit din camera. Pe cand coboram scarile am alunecat pe una din patinele lui Bonnie si am cazut pe restul treptelor pana ce am ajuns jos.
-Rosela draga mea esti bine? ma intreaba mama alarmata
-Da dar cred ca vad un cangur.
-Si ce mai vezi? Un castel? intreaba Ronald razand
-Sciocco. am zis eu in timp ce ma asezam pe scaun
-Rosela nu ii mai zice fratelui tau prost. imi atrage tata atentia
-Bine.
Ronald avea parul si ochii exact ca Bonnie dar era mult mai enervant. El era geniul familiei si credea ca le stie pe toate. La un singur lucru il intreceam si acela fiind popularitatea. El are 19 ani iar Bonnie 9. Parintii mei erau complet aeriei de obicei. Cand le-am spus la 10 ani ca vreau sa merg in club au spus bine. Mama era defapt din Anglia iar tata era Italian. Cand au ramas impreuna tata a vrut sa stam in Italia asa ca ne-am mutat. Acum ne-am intors in Anglia pentru ca vazusem de atatea ori tara tatalui meu incat daca o mai vedeam o data mi se facea rau. Pe mama o chema Eliz iar pe tata Alejandro. M-am ridicat de la masa mi-am luat ghiozdanul si am iesit afara. Acolo se afla motocicleta mea de culoarea focului. Mi-am pus casaca,m-am urcat pe motocicleta si am plecat. Este greu de crezut ca parintii normali ar lasa o fata de 13 ani sa conduca o motocicleta. Am ajuns si cand am intrat in curtea scolii toti copii se imbulzeau si strigau uni la altii. M-am asezat intr-un colt al gardului si am inceput sa astept sa se deschida usile de la intrarea in scoala. Deodata toate fetele au inceput sa tipe si au fugit spre poarta pe unde intrasem. M-am uitat acolo si am vazut un baiat cu parul negru si ochii verzi. M-am miscat de la locul meu din moment ce usile se descisera si trebuia sa intru in scoala. Cand eram la jumatatea drumului spre usi,acel baiat a trecut aproape in fuga pe langa mine iar apoi am fost daramata la pamant si calcata in picioare de fete care purtau pantofi cu toc marimea 37. Idioatele alea fugeau dupa ala. Imediat m-am ridicat si am pornit din nou spre intrarea in scoala. Am intrat spunand niste injuraturi in italiana de toata frumusa. Am inceput sa ccaut clasa dar nu mai stiam care clasa de a 7 a trebuie sa o caut. La un moment dat ma dadeam cu capul de peretel de afara al clasei a 5 a B. Dupa asta mi-am adus imediat aminte ce scria pe scrisoarea de la scoala. Clasa a 7 a C,etaj 2,coridor 3. Am urcat si de acolo nu mi-a fost greu sa gasesc clasa. Am intrat iar toata lumea a inceput sa se uite la mine. I-am ignorat si am mers in ultima banca din randul de la geam. Deodata cineva se aseaza in fata mea obstructionandu-mi vederea la tabla.
-Hei papusa nu sti ca tre sa te prezinti? intreaba cel din fata mea
Am ridicat plictisita privirea siam vazut ca asta era cel dupa care se tineau toate fetele alea.
-De ce sa fac ce zici tu?
-Pentru ca aici se danseaza dupa cum cante eu.
-Sti sa canti? Eu sunt uimita ca sti sa vorbeti.
-Asculta aici papusa...
-Nu! Tu asculta! Nu sunt papusa ca sa faci ce vrei din mine cum faci cu toate curvele astea! Si mai lasama cu farmecu asta al tau de machio man ca ma enervezi! am strigat eu la el
Toti se uitau la mine de parca urma sa fiu omorata si cred ca asa era. Baiatul m-a luat agresiv de mana si ma dus la geam unde ma impins putin peste pervaz. Ma tine de maini ca sa nu cad cu totul pe geam.
-Vrei sa inveti sa zbori? Daca da hai ca te ajut eu.
-Dami drumul.
-Bine.
Mi-a dat drumul la maini iar eu era sa cad de tot pe fereastra. Am inchis ochii dar am simtit doua maini care m-au prins. Erau tot ale lui. M-a tras de pe pervaz si ma daramat jos. S-a apropiat de ureche mea.
-Nu te pune cu mine ca o sa o patesti. mi-a soptit el
S-a dus la locul lui si s-a asezat in banca. Eu m-am ridicat nervoasa s am mers la banca lui.
-Daca crezi ca ma intimidezi nu e asa! Si daca nu ma lasi in pace voi da una...
-Domnisoara sunteti bine? ma treaba o femeie
Ma intorc si o vad pe profa. Probabil cand tipam nu am auzit usa cand s-a deschis.
-Da. Ma iertati.
M-am dua la loc. Doamna a strigat catalogul. Cand a zis Alexander Yoji baiatul cu parul negru s-a ridicat. Deci asa il chema. Dupa inca cateva nume a urmat al meu. Rosela Margherit. M-am ridicat si doamna m-a pus sa ma prezit. Prezentarea a fost scurta. Am zis cati ani am,ce imi place si ce nu imi place. Era clar ca speriasem lumea cand am zis ca imi plac liliecii si chestiile intunecate. Oricum baiatul ala nu era speriat. E clar ca va fi un an de scoala lung.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#2
Capitolul 2
Dimineata ma trezisem de la ora 6 iar mama m-a intrebat daca am febra. Doar pentru ca ma trezesc devreme nu inseamna ca sunt bolnava sau nebuna oameni buni. Ma tot gandeam cum sa ma razbun pe idiotul ala.Pana m-am gandit eu s-a facut ora 10. M-am imbracat cu o pereche de colanti negrii si o bluza lunga pana peste solduri de aceeasi culoare. Mi-am prins parul in mai multe codite impletite pe care le-am prinsu cu panglici sangerii. Cand am coborat scarile l-am vazut pe Ronald ca sa uita la fotbal.
-Hai steaua! striga el din toti rarunchi
-Ce ai frate? Mori?
-Ai vrea tu soro. Ai vrea tu.
-Mie indiferent. Dar esti sigur ca nu poti sa mori putin?
Ronald a aruncat o perna dupa mine dar eu deja ma strecurasem pe usa afara. Ca de obicei motocicleta mea frumoasa ma astepta afara. M-am urcat pe ea,am pornit motorul si am vrut sa plec dar motorul s-a oprit si nici ca a mai pornit.
-Esti obosita fetite? imi intreb ingrijorata motocicleta. Hai ca azi merg pe jos si te las sa te odihnesti.
Am pornit pe jos si in 30 de minute am ajuns la scoala. Acolo ca si ieri era o aglomeratie de nedescris. In locul in care am stat eu ieri era Alexander cu vreo 7 fete. Am ochit un pom pe langa usile de la intrarea in scoala. Langa pom era intuneric si nu mai era nimeni deci puteam sa ma relaxez. Am inceput sa merg spre pom dar cand eram la un metru de copac cineva m-a prins de la spate. M-am intors si l-am vazut pe idiotul idiotilor,prostol prostilor Alexander.
-Ce mai faci papusa? m-a intrebat el
-Iti mai zic odata. Nu sunt papusa sa faci ce vrei din mine.
-Iar eu iti mai zic o data. Aici se danseaza dupa cum cant eu deci daca zic ca esti papusa asta esti.
-Mai vedem noi.
M-am smucit si am alergat spre multime care intra in scoala. M-am amestecat repede printre multime de copii iar Alexander nu a putut sa ma gaseasca. Cand a intrat in clasa era nervos si s-a indreptat spre mine.
-Ridicate. a zis el
-Sa dea dracu daca ma ridic.
-Nu ai auzit bine? Ridicate!
-Daca nu intelegi englezeste iti zic italieneste. Raise Hell se io do.
Alexander a prins nervos de par si ma tras asa tare ca am fost nevoita sa ma ridic.
-Te crezi tare nui asa? m-a intrebat el. Sa vedem cat de tare esti acum.
A inceput sa ma loveasca cu pumnii in stomac si sa imi dea cu piciorul. Nimeni nu avea de gand sa ma ajute,iar diriga nu venea azi. Deodata o fata s-a apropiat de noi.
-A...Alexander. T..Te r...rog laso. a zis fata speriata
Alexander s-a uitat cu dispret la fata si a plecat la locul lui. M-am aseazat la locul meu iar fata m-a intrebat daca se poate aseza. A lasat-o sa stea din moment ce ma ajutat.
-Mersi pentru ajutor. a zis eu
-Nai pentru ce. Nu mi-a placut ce tia facut Alexander.
-Pe tine cum te cheama?
-Mikaila. Ieri am lipsit pentru ca am fost bolnava.
-Pe mine ma cheama Rosela. Incantata de cunostinta.
-Si eu. Imi dai numarul tau de telefon ca sa mai vorbim?
-Da.
Ne-am dat numerele de telefon una alteia si am inceput sa mai vorbim despre cum e familia noastra si mi de alte lucruri. La mijlocul orei de mate am inceput sa ametesc si cand doana m-a ridicat in picioare sa raspund la o intrebare am cazut pur si simplu. Toata lumea cu exceptia lui Alexander s-a adunat in jurul meu. Dupa aceea am lesinat si nu mai stiu nimic. Cand m-am trezit eram acasa intainsa in pat. Langa mine erau fratemiu si soramea. Mama si tata erau plecati dar au auzit ca am lesinat si au mers sa imi i-a ceva de mancare care sa imi placa. Fratemiu si soramea aproape m-au sufcat cand m-am trezit.
-Ce ai facut nebuno? m-a intrebat Ronald
-Tiai taiat iar venele? a strigat Bonnie
Mai demult imi taiasem venele din cauza unei depresii cauzate pentru ca matusa mea murise. Matusa ma intelegea cel mai bine.
-Nu,nu mi-am taiat venele si nu mai tipati. Ma doare capul.
-Pai si ce ai facut?
-Cred ca stiu ce s-a intamplat. E un baiat pe nume Alexander cu care nu ma inteleg,si azi m-a batut.
-Esti nebuna? Te-ai batut cu un baiat!
-Nu eu m-am batut cu el. El m-a batut pur si simplu.
-Hai zau! Si tu nu i-ai facut nimic? a intrebat Bonnie
-Pai daca nu ma inteleg cu el e clar ca i-am facut ceva. Se crede sefu lumii si nu ma lasa in pace. Zice ca tre sa ii ascult ordinele.
-Pai si ascultal!
-Ronald tu esti prost? Nu ma transforma el intr-o tarfa care il asculta si il urmeaza la fiecare pas cum sunt celelalte.
Deodata telefonul a inceput sa sune. Nu recunosteam numarul deci am inchis. Ronald si Bonnie au iesit din camera si m-au lasat sa ma odihnesc. Dupa 10 minute ir suna telefonul si acelsi numar. Am inchis se la fiecare 10 minute suna iar telefonul. A 19 a oara cand a sunat am raspuns.
-Pustioaica dracu daca imi inchizi o patesti! a strigat cel de la telefon la mine
-Scusi ma chi sei e cosa ti giuro? intreb eu in italiana
-Dracu sa te ia cu italiana ta ca nu pricep nimic!
-Am zis scuza-ma dar cine esti si de ce ma injuri?
-Hai nu zau pisi nu ma recunosti?
-Alexander!
-Vezi ca ma sti pisi?
-De unde dracu ai numaru meu?
-Prietena ta noua nu stie sa isi tina gura.
-Dute dracu.
Am inchis si m-am asezat in pat. I-ar suna. Firear el daca mai suna o data il omor.
-Doamne copile ce ai cu mine? Lasa-ma in pace! Din cauza ta am lesinat azi in clasa! E numai vina ta!
-De ce ar fi vina mea?
-Esti prost? Tu m-ai batut!
M-am uitat pe stomacul meu si am vazut numai urme de vanatai.
-Am numai vanatai pe burta din vina ta! strig eu
Ronald a intrat in camera si a luat telefonul.
-Alo! Sunt fratele Roselei. Dca te mai ei de ea vei avea de aface cu mine.
A inchis si mi-a intins telefonul. I-am multumit si m-am culcat linistita. La ora 17:00 m-am trezit pentru ca cineva ma zguduia. Era Ronald.
-Ce ai de ma zgudui asa. E cutremur? intreb eu
-Nu,dar am vrut sa te anunt ceva. Mama si tata sunt la bunica, Bonnie doarme la o prietena azi iar eu dorm la iubita mea deci ramai singura.
-Ok. Tu cand pleci la fufa de Miranda?
-1.Pe Miranda nu a icunoscut-o inca deci nu ai dreptul sa o numesti fufa si 2.acum plec.
-Bine pa.
Ronald a plecat iar u am mers in bucatarie sa mananc ceva. Dupa cateva minut la usa a sunat cineva. Nu am bagat in seama din moment ce imi era prea foame si am inceput sa infulec niste spaghete. Cel sau cea de la usa a inceput sa sune intr-una. M-am dus nervoasa la usa dar am adoptat repede o atititudine calma si am deschis. Normal ca era Alexander.
-Ce faci pisicuto? ma intreaba el intrand in casa
-Nu imi spune pisicuto!
-Ok papusa.
-Dute dracu.
S-a asezat pe canapeaua din sufrageria si si-a pus picioarele pe masa de cafea.
-Marsi din casa mea! strig eu
-So crezi tu.
M-am dus la el si am incercat sa il dau laoparte de pe canapea dar nu am reusit. Era mult mai puternic ca mine.
-De ce nu te relaxezi si stai cu mine? ma intreba el
-Eu sa stau cu tine? Nici in veci.
-Asta mai vedem noi.
M-a tras langa el si a inceput sa ma tina in brate.
-Dami drumul! am strigat eu
-Hai relaxeazate. Suntem singuri. Ce ai zice sa ne distram umpic?
M-a intins pe canapea si s-a asezat peste mine. A inceput sa imi saruta buzele,apoi gatul si pieptul. Treamuram toata de frica si nu stiam ce sa fac. Cand si-a strecurat mana sub bluza mea am trariti am inceput sa strig dupa ajutor. Mi-a prins buzele intr-un sarut violent din care aproape ca mi-a zdrobit buzele. A inceput sa imi papaie toate locurile intime si cand a vrut sa ma dezbrace de tot am inchis ochii. Imi era teama. Nu m-a mai dezbracat si sa ridicat de pe mine.
-Ai un corp atragator dar na ma culc cu mume ale padurilor. a zis el
-Muma a padurii sa ii zici lu mata si eu nici nu vreau sa ma culc cu tine.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.

High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A

[Imagine: chibi_4812.gif]
, chibi-ul lui Yoko-sama

#3
Buna . Trec peste prezentarile de rigoare , pentru ca n-am chef de ele. In primul rand te anunt ca s-ar putea sa fii acuzata ca ai plagiat - Iubire de liceu . Astept si parerea altora pana sa te acuz de asa ceva.

In primul rand , in doua capitole s-au intamplat o multime de evenimente. Actiunea e foarte grabita, dialogul e extraordinar de sec cateodata, iar personajul principal are un vocubular demn de o domnisoara [ NOT ! ]. Te grabesti cu scrierea textului, ai greseli cu caru' , iar de semnele de punctuatie nu mai zic nimic.

OKey, acum sfaturile.

1. INcearca sa citesti ceva, sau sa folosesti diferite cuvinte, mai mult sinonime ale aceluiasi cuvant , astfel evitit repetitiile.

2. Descrie mai mult. O poveste nu este alcatuita numai din dialog. Daca incerci ceea ce tiam propus actiunea nu va mai fi grabita si cictorul ar fi mult mai multmit.

3. Pune-te in locul personajului. Chiar daca nu te-ai aflat in situatia respectiva, incearca sa-ti imaginezi cum ar rfi si descrie tot ceea ce simti. Crede-ma ca ajuta enorm.

4. Citeste textul inainte sa-l postezi. Crede-ma ca nici tie nu ti-ar placea daca ai citi un text cu o gramada de greseli.

5. Ai grija la semnele de punctuatie. Nu stiu daca le-ai uitata , sau intr-adevar nu le-ai pus, dar ar trebui sa le acorzi mai multa atentie. Propozitiile se termina cu punct, chiar si cele dupa linia de dialog .

Tot ce ti-am spus nu a fost din rautate, insa daca te deranjeaza si vrei pe acest thread doar persoane care sa te linguseasca , poti sa scrii asta, si sterg postul. Eu sper totusi ca inainte de asta ca citesti si sa iei in seama ce ti-am scris.

Succes :*
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Slalom printre sentimente Neris 3 2.865 03-09-2012, 02:04 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  A doua viata yoana__iloveanime 4 3.078 22-04-2012, 02:18 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.088 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Ciudate si imprastiate ganduri Evvie. 3 2.858 21-02-2012, 07:39 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Sentimente atarnate de-o franghie Peppers 8 4.868 12-02-2012, 03:21 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Sentimente puse pe hârtie Rose ^^ 1 1.769 12-01-2012, 11:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Sentimente si senzatii.Poezii Storymaker 15 8.343 08-01-2012, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Două inimi bat ca una. SnowFlake. 3 2.157 26-12-2011, 07:11 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Doua sute sapte Cherie 8 4.793 28-11-2011, 09:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Inceputul unei relatii ciudate +18. Mina-chan 15 8.856 24-08-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: crazy little red


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)