22-04-2011, 08:23 PM
Fetita, tu ma uimesti cu fiecare capitol! Oficial, sunt fanul tau #1! No comment ,please, but you are very good at what you do! Imi dai un autograf?>.< Dar hai sa nu fiu off ^^
Acest capitol a avut putin cam mult dialog dar nu este o problema pentru ca la ficurile tale se intampla o astfel de problema din Paste in Craciun *-*
Practic si teoretic mi-a placut atitudinea lui Akira-chan, tare si la obiect>.>
Haruto a fost mai sensibil la sfarsit dar il inteleg... sa ti se spuna asta in fata. Adevarul doare.:( De asta sunt eu o mincinoasa si jumatate:) Am vazut o singura greseala dar nu mai stiu unde>.<
Cam atat am avut de spus dear, sooo gambate la imaginatie si scris ^^
Astept nextul cu nerabdare pentru ca mai lasat in suspans cu sarutul, firar tu sa fii de rautacioasa>:P
Acest capitol a avut putin cam mult dialog dar nu este o problema pentru ca la ficurile tale se intampla o astfel de problema din Paste in Craciun *-*
Practic si teoretic mi-a placut atitudinea lui Akira-chan, tare si la obiect>.>
Haruto a fost mai sensibil la sfarsit dar il inteleg... sa ti se spuna asta in fata. Adevarul doare.:( De asta sunt eu o mincinoasa si jumatate:) Am vazut o singura greseala dar nu mai stiu unde>.<
Cam atat am avut de spus dear, sooo gambate la imaginatie si scris ^^
Astept nextul cu nerabdare pentru ca mai lasat in suspans cu sarutul, firar tu sa fii de rautacioasa>:P
'Saya was here'
![[Imagine: 302xdzc.jpg]](http://i61.tinypic.com/302xdzc.jpg)