Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala Vrajitorilor

#1
Din pacat am azi am avut o surpriza neplacuta, asa ca am fost nevoit sa il sterg! Imi pare extrem de rau dar nu am ce face!
Never Give Up!

#2
Cum eu sunt primul care comentează,te felicit,ai descriere din plin,acțiune,dialog,pot să fiu fanul tău :chuu:?Se vede că te descurci...critici,ceva greșeli de tastare,tuturor ni se întâmplă...
Expresiile care mi-au plăcut:
Rasen A scris:Monosprânceană și ochii roșii ca o roșie
Te felicit...sper să continui:pls:...sau te pocnesc ._.!
Am stat ceva timp să citesc,dar a meritat!:study:
Rasen A scris:Ah, ce netot sunt!
Tu chiar vrei să te pocnesc?
Acestea fiind spuse aștept următorul capitol...:eto:
Yaoi is like normal love,but the girls have no boobs,but they have penis.
[Imagine: BleachYaoi42.gif]

#3
Meow ~ :3

Uite ca am aterizat si aici, la ficul tau, primul capitol.. :))
Interesanta poveste, insa titlul este unul comun si poate un pic banal, nu stiu cat de mult are sa atraga atentia celorlalti, eu una am venit aici fiindca imi place magia si vrajitoreala.
Dar am observat un lucru.. vrajile pe care tu le-ai dat celorlalti, par mai mult puteri si imi da impresia ca sunt intr-o scoala de super eroi [asta imi aduce aminte de un film].. :)) sincer acum.

Ai repetat de prea multe ori cuvantul "magie", ai exagerat si in loc de "magii", puteai pur si simplu sa pui altceva, precum : vraji, incantatii..
Incearca sa te feresti de repetitii, ai mai avut si in alte parti, dar nu le mai enumar.
Ce m-a enervat foarte tare, de fapt ce m-a zgariat pe creer este asta: "abis de grasime" sau "ochii rosii ca o rosie" !!?? ._______. WTF !? Puteai sa te folosesti de altceva, iar abisul ala.. m-a dat pe spate, am ras. :)) Dar tot nu prea a avut logica si arata urat acolo, sincer... >.< Iar ochii aceia rosii.. puteai si tu sa spui asa : "Directorul aparand in hol, insotit de fiul sau, ce apartinea unei clase mult mai avansate de cat primii protaginisti, se afisa in spatele acestuia. Parul ii era luminat de razele slaba ce batea prin geamuri, scotand in evidenta albastrul acela senin, dar aprins al parului sau, ochii fiind si ei la randul lor luminati in intregime de razele solare, te inspaimantau, te infricosau. Un rosu aprins, asemenea sangelui ii pata irisul, bagand in tine cei mai temuti fiori posibili."
Cam asa ar fi mers.. scuze dar a trebuit sa o iau de la inceputul cu prop. ca sa iti limpezesc gandirea.. XD si ca sa iasa cum trebuie.

In mare parte am vazut ca ai si cateva greseli de tastare, nu grave, minore, dar sa ai grije si sa te corectezi inca odata dupa ce termini de scris. ^^
Cu descrierea si actiunea stai foarte bine, imi place, dar se poate si mai bine.. acum nu stiu pe ce personaje te axezi, dar avand in vedere ca totul este legat de magie, va trebui sa descrii destule vraji, puteri si tot asa, mai ales locurile ce ii inconjoara.
Puteai inca de la inceput sa descrii scoala, sau macar gradina sau ceva, ca sa avem ideie.. cu toate ca aici totul este modern, in pas cu technologia.

Undeva pe la inceput cand ai spus tu ca nu stim noi cum sta treaba cu clasele, e acolo mi s-a parut ca ai fi scris din perspectiva unui personaj >_____<.
Dar dupa aceea s-a clarificat totul.
In mare parte vad ca scrii numele personajelor, dar incearca sa formulez si altfel, nu doar : Tom face aia, se repede la ala, Aron se fereste etc.. :]

Well.. scuze daca acest com este kilometric, asa imi sta in fire.
Sper sa nu te fi suparat, eu doar incerc sa ajut. :]
Mi-a placut ideea, dar inca nu am destule detalii, pe scurt astept nextul.
Sa nu renunti, a iesit bine, se vede ca ai scri mult mai bine, e frumos.. dar incearca sa te corectezi la anumite greseli si iti spun: scriind la pers. III este foarte bine si chiar usor, ca poti descrii multe.
Ceau !! :3 [Ps. scuze de greselile de tastare din com.. --"]

Si sincer acum, mi-a placut foarte, foarte mult, ma bucur ca ai venit cu un fic de genul acesta. >:D<

#4
Mutat la older. -.-
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O zi obisnuita de scoala Ke$ha 9 26.708 30-10-2010, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Academia Vrajitorilor Denny 41 22.755 12-06-2010, 02:12 PM
Ultimul răspuns: aleee
  La scoala laura_bravo_girl 17 15.721 23-07-2009, 01:24 PM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)