Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Schite

#1
Eh, să vă prezint şi câteva dintre desenele mele, ce-i drept nu tocmai reuşite şi nici superbe sau ceva asemănător.

the Butterfly jar
Nu tocmai reuşită.

Păreri, sfaturi, critici. : )
[Imagine: blahf.png]

#2
Salut [wow sunt prima !!!] Deci pareri sfaturi critici:
Primul e chiar dragut si imi place ideea in sine si cum ai desenat borcanul, dar nu imi plac unii fluturi... eu sincer i-asi fi facut ceva mai mari si priviti din alt unghi
Al 2-lea desen: sa sti ca mie mi se pare reusita cu exceptia maini care e sprijinita pe banca [cotul mai exact] e putin cam ....nu stiu ai grija la linia aia care parca ii taie mana in doua ...nu trebuia sa o faci pe tot cotul.. daca ma intlegi
Si ma mai deranjaza la acest desen ca fata e putin cocosata...
Cam atat in rest sunt bune
Continua sa desenezi ca ai talent 3 :bv:
Ja ne :bye:
I just entered this brand new world
And I'm so open hearted
I know, I've got a long way to go
But I'm just getting started!
[Imagine: 394937777_454837.gif?4]

#3
Bună. Aşa, primul desen e simpluţ dar în acelaşi timp drăguţ. Borcanul e cam strâmb, dar e ok. Totuşi, nu înţeleg de ce n-ai colorat fluturii ca lumea. Anyhow, deşi la un desen mă fascinează în special detaliile, e ok.
Având în vedere al doilea desen, faţa a ieşit super ok, însă mai ai de lucrat la anatomie. Mâna dreaptă e tare ciudăţică şi stânga pare mai mică decât dreapta. Oricum, ce e cert e că sunt inegale. Tipa parcă ar sta în aer, nu-mi place deloc banca. Mai ai de lucrat deci la poziţionare şi anatomie + încearcă să colorezi, poate îi dă un aer mai interesant. ^u^
Spor la desenat şi multă imaginaţie!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Bun, am ajuns şi la tine cu o micuţă critică. Sper să nu te deranjeze şi să iei în considerare ce îţi spun eu. : )

Primul desen. Construcţia borcanului e total greşită. Elipsele nu sunt la fel, forma e total greşită. Poate o să spui : ' ce vrea şi asta ? nu ştie ea cum am văzut eu borcanul ăla ' . Păi, având în vedere că marţi dau teză la desen din obiecte de rotaţie cred că am vreo idee cum ar trebui să fie construit ăla, nu crezi ? Ai grişă cu elipsele şi cu construcţia lor. Elipsele de la bază şi de sus nu trebuie să fie ca nişte ' sâmburei de prună ' [ cum zice profu' meu de desen ]. Încearcă să le faci mai rotunjite la margini ca să dai senzaţia privitorului că sunt cercuri sau ovale în realitate jos.
Valoraţia. Într-un cuvânt : proastă. Ai îngroşat toate liniile, aşa să dai senzaţia privitorului că toate se află în acelaşi plan. Gândeşte-te şi în realitate. Când vezi un obiect, cea mai apropiată parte de tine o vezi mai îngroşată şi cele din spate mai uşoare. Linia se pierde pe măsură ce se îndepărtează de partea pe care o vezi cel mai bine.
Haşura ei bine, asta să zicem că e puţin mai bine, mai ai de lucrat la ea.
Concluzie : Nu te descurci de loc bine la valoraţie şi construcţie. Să zicem că la haşură eşti mai ok, dar trebuie să ţi minte faptul că unde ajunge lumina e deschis la culoare iar pe măsură ce înaintezi spre umbră culoarea se închide.
Å¢ine minte.
1. Încearcă să te uiţi la nişte tutoriale pe internet sau să ceri părerea unei persoane pricepute.
2. Partea pe care o vezi în faţă trebuie făcută mai îngroşată, iar pe măsură ce se îndepărtează pierzi linia.

Al doilea desen Sinceră să fiu nu mă descurc aşa bine la portrete [ nu sunt la plastică ] dar sincer pentru un personaj anime e destul de bine. Deşi banca aceea e cam ... aiurită acolo în comparaţie cu fata. Dacă tot ai făcut personajul cu atâta grijă trebuie să ai grijă şi la detaliile din jur.

Sper să ţi cont de sfaturile mele şi vreau să văd îmbunătăţiri. Succes şi răbdare în continuare.

#5
Foarte dragute! Incepand cu primul:
Desi nu sunt de acord cu editul in "exces" (nu ma refer la contrast , ci la brush´uri, etc...). imi place foarte mult ideea cu borcanul. Ce ai putea adauga? Hmm, ai putea albi mai mult "dunga" aceea care da ca si cum luciul borcanului in functie de lumina. Sterge cu guma in interior. Si fluturii trebuie sa fie la fel de reali (datorita umbrelor) ca si borcanul care a iesit foarte bine.
Al doilea desen este foarte dragutz. Mai trebuie sa lucrezi putin la anatomie, insa cred ca pozitia fetei e de vina. Anyway, bravo. Sa mai aduci desene si nu uita ca evolutia este cheia!




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Schite si alte d'astea :p +Rin+ 5 4.814 18-12-2011, 02:57 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  ~Schite~ Miss Serenity 0 3.213 05-09-2010, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)