| 

Răspunsuri: 140 
	Subiecte: 12 
	Data înregistrării: Feb 2011

Reputație: 
16
Zupi: 2.127 z 

Uhm, first. . . Hi ! *smile* Nu m-am prezentat de ceva timp în scris, dar voi încerca să fac asta încât să înţelegeţi ceva : ) . Well, mă numesc Alexandra Costinela, dar îmi puteţi spune Allie sau Cori. Nu ştiu de unde vine "Cori", but whatever. Am paişpe ani, aproape cinşpe şi sunt dintr-o localitate de prin Dolj, dar ca origine pură-pură *funny face* sunt din Braşov, adică acolo m-am născut...Mda, mai departe *smile*.
 Ahm, mi-am ales username`ul fiindcă sunt metalistă de la doişpe ani, deci sunt oarecum obsedată de genul acesta de muzică - rock, black metal, death metal, ş.a .
 Îmi plac lucrurile care mă fac să ies în evidenţă, dar totuşi să rămân în umbră, ca să spun aşa. Ahm, urmăresc Black Butler; Helssing, Nana; Naruto- Shippuden.
 *Btw, Ciel is cute ;x*
 Ador royal blue, negrul, şi roşul aprins, sau cel sângeriu. Adorabile culori ! : ] Uhm, am un motănel pe care-l cheamă Axel *smile* , nume ales de mine şi tata.
 Ăăăh, era să uit că-mi place să citesc. Scriitori preferaţi ar fi :
 ~ Mihail DrumeÅŸ ;
 ~ Sven Hassel ;
 ~ L.J. Smith [ Yeah, sunt fană V.D ]
 ~ Stephanie Meyer ;
 Etc. Mai sunt, dar momentan pe aceştia îi am în gând *smile* .

Dacă aveţi întrebări or smth, voi răspunde cu mare plăcere. (:

The stolen kisses are always the sweetest   Thx, MimiÅŸor <3 True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen. 

Răspunsuri: 1.704 
	Subiecte: 191 
	Data înregistrării: Jul 2008

Reputație: 
111
Zupi: 19.292 z 

Bine ai venit pe Animezup, Metal A.! Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
 Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!

Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup! 
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere , si sa afli mai multe despre noi. 
Nu uita nici de regulament ! 
Sper sa ne vedem pe forum  sau pe portal . Pe forum iti poti posta fic-urile  sau desenele , sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia! 

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup .

Zup e cel mai tare!

Răspunsuri: 1.341 
	Subiecte: 38 
	Data înregistrării: Dec 2010

Reputație: 
356
Zupi: 10.327 z 

Hey Allie   Eu sunt Adina, incantata. Ai un motanel deci? Oh, ador pisoiasii, si ce nume dragut are:X:X Coincidenta! Ascult aceeasi muzica ca si tine  
  Anyway, dap, am cateva intrebari: 
1. Citesti ficuri? 
2. Ce hobby`uri ai? 
3. Iti plac dulciurile? 
4. Ce zodie esti? 
5. Ce culoare au ochii/parul tau? 
6. Btw, vrei sa fim prietene? 
  Cam atat. Astept rapunsul la intrebari   

Răspunsuri: 155 
	Subiecte: 8 
	Data înregistrării: Oct 2010

Reputație: 
33
Zupi: 2.634 z 

Hey buna Allie  Bine ai venit! Eu sunt Cristina [Grella] de la prea frumosul Grell sutcliff.
 Am vazut ca asculti  aceeasi muzica ca mine si te uiti la animeuri la care ma uit si eu!
 Si dintre autorii pe care i-ai enumerat, imi place doar L.J. Smith si Stephanie Meyer!
 Vad ca avem multe in comun, deci, ai vrea sa fim prietene?
  Care este personajul tau favorit inafara de Ciel
  ? Dar din Naruto? Care este cel mai cute and hot boy?
 Ok! Cam atat! Astept sa raspunzi la intrebari!

Reputație: 
16

Helău girls ! :]  
@~MusicxD~ ; mulţam pentru întâmpinare *smile* .  
1. Uhm, nu, dar o să-ncep ^^  
2. Păăi, îmi place să cânt la chitară [ chiar dacă nu sunt profesionistă ] ; să merg pe skate şi să scriu xD . Astea`s doar câteva dintre ele.  
3. Da, în special acadelele mari şi colorate    
4. Vărsător    
5. Căprui, şi părul castaniu închis xD 
6. Why not ? Dap, dap, vreau :] 

@Grella ; thanks pentru bun venit *pretty smile* . 
Aş vrea cu mare plăcere să fim prietene, deci yup    .  
Sebastiaaan ÅŸi desigur, Grell    Din Naruto e Itachi, my love    ÅŸi Gaara xD . 

Mulţumesc încă odată pentru bun venit !   
The stolen kisses are always the sweetest   Thx, MimiÅŸor <3 True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen. 

Răspunsuri: 542 
	Subiecte: 35 
	Data înregistrării: Dec 2009

Reputație: 
227
Zupi: 10.761 z 

Salutări, salutări. Eu sunt Alex, dar prefer să mi se spună Metal ( my old old old nickname ) . Anyway, îmi place nickul tău şi cred că din acest motiv te-am căutat pe aici.  
Ai un motan deeeeci. Cum arată ? Săracuţului de mine îi plac la nebunie pisicile, deci sunt extrem de curios să aud cum arată.  
Ce trupe îşi plac ? Sonata Arctica cumva ? 
Ce sporturi îţi plac ? 
Te dai pe skateboard sau snowboard ? 
Scrii ficuri ? 
Cam atât presupun. Anyway, au pus alţii destule întrebări * laughs * .  
Şedere plăcută pe zup şi sper să ne intersectăm pe forum. Ah, şi-mi place nickul tău ( doar ca să ştiu sigur că ţi-am zis    ) .

Metal was here.   

I\'ll start to worry when I\'m dead. 

Reputație: 
16

Heei, Me†al [ Ce nick adorabil poţi avea ; x ]  
Thx pentru primire, alea-alea, you know *sweet smile* . În orice caz, să-ţi răspund la întrebări. Axel, păăăi are ochii verzi, şi albaştri : )) , adică stângul e albastru la soare    din câte am descoperit mai nou, şi blana lui e un gri spălăcit or smth    Dar îl iubesc aşa cum e !  
Ăăăh, am poster cu Sonata Arctica, dăăăh *laughs* , şi-mi plac şi Black Sabbath; AC/DC ; Evanescene; The pretty reckless ; Metallica [ era şi normal ] ; Iron Maiden ş.a .  
Sporturi. . . ăh, skateboarding`ul cred că se pune, şi dap, de curând am învăţat să mă dau pe snowboard xD . Ăh, mai îmi place şi basket`ul, chiar dacă "sunt cea mai tare" - nu sunt bună de nimic .  
Da, scriu, i mean...trebuie să postez unul, dar am un one-shout postat de curând *smile* . 
Thanks încă o dată de calduroasă primire , mda, şi eu sper *pretty smile* !  
:] Btw, like your nickname ; )

Răspunsuri: 342 
	Data înregistrării: Feb 2008

Reputație: 
299
Zupi: -7.592 z 

Ne-ai zis că genurile tale preferate-s rock, black şi death metal ["ş.a."], şi ne-ai dat ca exemple de formaţii preferate 2 formaţii de heavy, una de thrash, una de hard rock, două de rock şi una de power. 
 Zi-ne şi din celelalte două genuri preferate cu care te mândreşti ce asculţi.

Later edit: now that's more like it.

Reputație: 
16

Păi câte ? Ehm, cred că două ajung ^^ ~ The Nefilim;
 ~ Negură Bunget;
 ~ Samael ;
 ~ Immortal Souls :]
 Sper că-i bine. . . >.>"

Răspunsuri: 25 
	Subiecte: 1 
	Data înregistrării: Dec 2010

Reputație: 
10
Zupi: 232 z 

Well, n-am putut sa nu-mi bag nasul dupa ce am vazut descrierea pe care ti-ai facut-o.Pot doar sa-ti spun Welcome on Zup, sper sa te simti bine aici etc : ))
 Si eu am o pisica : x si pur si simplu o ador. De fapt, ador pisicile in general. Pe a mea o cheama Sushi ( don't ask : )) ). Anw, mi s-a parut interesant faptul ca ai zis ca unul din scriitorii tai preferati e Mihail Drumes. Ei bine pot sa spun ca ador cum scrie : D . Presupun ca ai citit Invitatie la vals, nu? Cum ti s-a parut?
 Din cate am observat ai si un fic pe aici, inca n-am avut timp sa-l citesc, dar promit ca o s-o fac si o sa-ti las si un comentariu.
 Cam atat...
 Iti urez din nou un calduros Bun venit, pari o fata foarte simpatica! : *

|