Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Saving Private Ryan

#1
Poster

" Baietii devin barbati odata ce traverseaza zona periculoasa din Omaha Beach - de cele mai multe ori barbati morti, dar totusi barbati. Alergand, strigand, tipand si tarandu-se pe maini si genunchi, se miscau spre faleza. Barbati ale caror arme erau pline de nisip sau care erau pierdute in apa, luau armele celor morti pe campul de lupta. Gaurile facute de proiectile asigurau adapost temporar, un tanc putea asigura protectie. Atunci cand unii erau loviti, alti soldati veneau si ii ridicau, ducandu-i la adapost. Sunetul ranitilor si al celor care erau pe moarte umpleau aerul: "Mama!"

La cateva mii de kilometrii departare de plaja Normandiei, o mama din Iowa urma sa primeasca vesti groaznice. Trei dintre cei patru fii ai sai erau morti, victime ale razboiului. Pentagonul a luat o decizie rapida, cel de-al patrulea frate trebuia sa se intoarca acasa in siguranta pana nu e prea tarziu. Aceasta sarcina a revenit Capitanului Miller si oamenilor acestuia. Pot ei sa il salveze? Pot sa se salveze pe ei insisi? Aceasta este o poveste a adevaratelor orori ale razboiului, dar si una despre curaj."

Mi-am luat libertatea sa traduc primele doua paragrafe pe care le-am gasit in introducerea cartii si cred ca aceste doua paragrafe pot tine locul unui plot mai complex.

Nu-i de mirare ca filmul a primit 8.5 pe IMDB, regizorul este Steven Spielberg, cineastul care ne-a mai adus "Schindler's List", "Artificial Intelligence", serialul cu bugetul record "Terra Nova" si multe altele.
Povestea originala a fost scrisa de catre Robert Rodat care s-a inspirat dupa povestea a opt frati ce au murit in timpul Razboiului Civil American in anii 1860.
In distributie ii avem Tom Hanks (Cpt. John Miller), Edward Burns (Pvt. Richard Reiben), Vin Diesel si Matt Damon.

Va las cu un trailer.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.