Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Satanism

#1
Ce intelegeti voi prin satanism??
Pro sau contra??
Credeti ca a devenit un fel de moda???
Parerea mea vo' zic pe urma...
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
on:Eu sunt contra. Eu imi respect religia si atat. Cred in Dumnezeu.
Nu dezbat mai mult subiectul deoarece nu ma intereseaza si nici nu vreau sa dramatizez pe aici ^^.
off: Aza daca fac off nu te jignesc. Iti zic doar asta. Sunt sigura ca subiectul va fi unul plin de dramatizari peste dramatizari. Copii care isi dau cu parerea si etc. Si s-ar putea sa iasa balci. 21
Citat:Daca vreti sa-mi ziceti ca nu e subiect de discutat aici
Daca e subiect public, fiecare isi poate da cu parerea despre el. Fiind mai ales la dezbateri. Daca le convine subiectul sau nu.
Eu nu iti mai zic nimic.

Dezbatere placuta.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
Hm Satanism...bai sa zicem k ar fi si nu ar fi tentant...daca exista si Dumnezeu exista si Satana,deci exista satanism.Oricum am auzit ca legile la satanisti sunt de genul sa faci ce vrei tu,si sa nu crezi in nimeni,si ca dracul e ca o energie.Poate sau poate nu,ii admir pe satanisti pentru curajul lor.
Sa zicem ca am avut o perioada cand nu am mai crezut in Dumnezeu(o perioada nasoaLA),da nu zic ca as fi fost satanista.Doar ca nu credeam in nimic,deci as fi putut zice ca sunt ateu.Acum ce sa zic...cred si nu cred.Nu as fi,dar sa zicem desi nu cred ca ar fi adevarat,fiecare are o parte mica mica de rautate in ei,ei traiesc cu ea,sau o ignora.
Sunt ok cu ei,adica fiecare face ce vrea.Daca X vrea sa fie satanist sau ateu treaba lui.Fiecare are liber arbitru.Iar faza cu moda,da a devenit o moda pe doua parti:rockerii(ca mine)sunt facuti satanisti(clasele gimnaziale),insa eu radeam de ei si ziceam ca sunt,ca sa ii sperii21,si prostii credeau.Desi nu e relativ adevarat,rockerii sunt si ei oameni,dar pentru Salam si Coca logic ca suntem, satanisti,ca daca atata ii duce mintea78
Si pe de alta parte unii se fac satanisti ca sa fie si ei interesanti,sa nu fie chiar lasati in urma78,oricum cam toate chestiile sunt un fel de moda pusa unde nu trebuie.
Sunt si pro si contra,fiindca daca exista bine este si rau,si este pe bune.Desi a dat-o la tv,nu stiu daca e adevarata dar zic asa:o tipa s-a prezentat la Miami Ink ca sa-si faca o pentagrama cu un tap.Si ea era mai ciudata,si toti se speriau,dar nu era atat de rea,era ceva normal in care credea,cum ei i se pare normal ca noi credem in Dumnezeu sau in altii.Si daca credeti ca satanismul n-are nicio putere a marturisit ca a aparut tipa in visele unei tipe care o facea de ras la scoala,si s-a mutat intr-un alt stat2124Belea faza.
Credem sau nu,exista bine si rau,iar eu ma aflu la granita.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#4
Ooooo da! Pe don'șoara de mai sus aș întreba-o câte ceva despre rock-ăreală căci nu sunt convins de ceea ce pretinde că e, la fel cum nu cred că știe la ce se referă, de fapt, tema de față.

Despre tema în sine - numai de bine - sunt într-o neutralitate incurabilă, dar recomand ca înainte ca cineva să se-apuce să-mproaște cu noroi în metaliștii/"rock-erii" sataniști (că asta mă doare) să se documenteze în prealabil. Un bun punct de start ar fi studierea istoriei trupelor din primul val black metal și, mai ales, al membrilor lor... precum mai toți primii membri ai Mayhem (Euronymous fiind punctul principal și-un adevărat cultist) ori cei de la Gorgoroth (Gaahl săracu are cevadoage lipsă ce-i drept). Se poate tot timpul etrapola, bine-nțeles, și se pot studia rădăcinile sectei ducând la perioada precreștină și la idolizarea lui Baal, Beelzebub and so on.

Well... have fun, I'm out.

#5
O sa incep cu a treia intrebare... In ultima vreme am vazut multi pusti care se dadeau satanisti, iar la prima problema care le taia calea incepeau cu "Tatal nostru". Deja e stupid cum, din nevoia disperata de atentie, toti pustii isi schimba statusul din crestin in satanist sau ateu. Cat despre ce inteleg eu prin satanism... care, mai exact? Nu pot spune ca nu am fost atrasa de satanismul traditional, doar ca am ajuns sa nu mai fiu sigura de existenta vreunei divinitati. Pentru un moment o sa le consider legende mult mai interesante decat cele crestine. Nu pot sa nu arunc din cand in cand un ochi peste Grimoire sau Goetia, imi e imposibil. Chiar ma pasioneaza acest domeniu.

#6
Parerea mea este ca satanistii sunt infricosatori si mai vreau sa spun ceva : EMO nu inseamna neaparat ca esti satanist ! EMo este prescurtarea de la emotive , adica emotiv, adica nici o legatura cu satanismul.Acest cuvant a ajuns sa fie confundat din pricina ca persoanele emotive erau batjocorite si numite sataniste si poate ca si ajungeau, din motiv ce vroiau sa omoare sau blesteme persoanele ce-i deranjau.Am o prietena care cunoaste un satanist.Si cand a fost cu colegele , acestea au inceput sa-l batjocoreasca si sa rada de el, apoi batranul, presupusul satanist, a iesit cu cutitul la geam si i-a amenintat.apoi a coborat jos la fete cu cutitul si a aruncat dupa ele.Eu cred ca satanistii ar trebui s-o ia mai incet cu chestiile astea , sa fie intr-un fel mai pasnici.CAt cu regula de fa ce vrei sunt de acord.Dar cu cea nu crede in nimeni sunt sontra pentru ca eu cred in familia mea 4
In final, imi respect religia si n-am nimic de comentat.
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#7
C'mon, subiectul imi place. Imi place ocultul si chestiile astea... Anyway, nu gasesc cuvantul potrivit. * n-am absolvit prea multe clase si invatatoarea mea nu stia alfabetul, asa ca scuza-mi incoerenta -.- *
A fi satanist mie nu mi se pare o chestie anormala, ca sa spun asa. Cum altii se masturbeaza uitandu-se la filme porno si unii se simt fericiti mancand, acesti oameni simt placerea de a intretine astfel de ritualuri. No?
O sa crezi ca sunt un copchil idiot, dar nu-s nici pro nici contra. Mda, lasitate~ Nu e vorba de asta, dar daca ma opun eu unui lucru, asta nu-l va opri pe acel om sa traiasca cum vrea. Sau daca sustin asta, nu o va face cu mai multa placere. In Dumnezeu asta de-l ridica in slavi religia intr-un mod absolut fanatic si materialist, nu cred. Cred in karma, cred in Univers, cred in chakra si Sfanta duminica de dupa Apocalipsa. Dar asta nu ma face satanista sau emo sau roackerita sau a gothic child sau trimisul lui Satan pe pamant. -.-
Doar ca unii - fac referire la acei oameni de care au mentionat si restul - nu fac distinctia intre a crede cu adevarat in ceva sau a te folosi de o credinta pentru a-ti da putere. Il injuri pe taica-tu de toti sfintii, dar duminica esti la biserica si te holbesti la icoane. Caci asta nu se mai cheama credinta, ci se cheama simplu ipocrizie. Asa ca de ce sa fiu ipocrita si sa zic ca, cred in ceva? Si, pana la urma, si satansimul e tot un fel de credinta. Asa ca nu ader nici partii "bune" si nici partii "rele" ale acestei lumi. Sunt undeva la un mijloc convenabil - asta ca sa argumentez pozitia mea de "nici chiar, dar nici prea" in legatura cu pro sau contra satanism.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#8
Satanismul chiar a devenit o moda in ziua de astazi.Multi adolescenti poarta pentagrame sataniste,sunt atrasi de chestii dark,dar sunt niste ignoranti.
Sunt contra satanismului,prea multa manipulare...oameni cu mari frustrari,crize existentiale care cad imediat in cursa.Da,este interesanta aceasta latura,dar trebuie studiat foarte bine ocultismul si toate religiile lumii inainte sa te bagi in asa ceva,apoi iti urmezi intuitia.Nu rebuie judecat nimeni,indiferent de crezul sau.

@Azazel, poti sa ne impartasesti opinia ta?
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".



#9
Ah, uitasem de thread-ul asta.
@Mykoto You fucking kidding me?
As pune pariu ca esti genul de crede ca tipu' sta prin cimitire, violeaza copii si omoara pisici.

2: Ocultismul e mult mai vast si deasemenea are mai multe teori deci nu intra in subiectul asta.

@aer_cu_plumb da,ar trebui sa-mi dau opinia odata ce mi-am amintit de el.

Depinde de ce vorbim. Tipi machiati plini de lantisoare sau oameni seriosi cu diferite orientari religioase?
Pentru ca pana la urma este o religie fie ca se urmeaza o divinitate fie ca este vorba de asa zisul satanism modern. Asta face religia de cand exista, impune niste reguli de urmat pentru convietuire in diferite grupuri, practic iti impune anumite principii morale.
Acum fiecare dintre noi consideram care sunt bune si care nu.
Personal sunt ateu, dar daca as avea dovezi de necontestat cum ca poveste biblica este adevarata, as urma credinta Luciferianistilor.
De ce?
Pentru ca badboy asta nea facut sa nu mai fim niste simple animale de companie/robotei , stiti voi libera alegere si altele.

* Luciferianisti il venereaza pe Lucifer ca fiind zeul cel bun care a facut un bine omenirii prin aparitia sa.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
"Cand vezi un om bun, incearca sa-l imiti; cand vezi un om rau, analizeaza-te".






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)