12-11-2010, 08:37 PM
Multmesc pentru comentarii. A doua parte nu are un titlu prea atractiv, dar astept comentarile voastre.
Capitolul II
Sah
Shun se intoarse la locul lui.
-Nu ai nevoie de ajutor, Keito? intreba rascatul, asezandu-se pe canapea.
-Nu, multumesc! Ma descuri si singur, raspunse acesta.
Dandu-si seama ca barbatul care se apropie e Keito, ramase fara cuvinte. Cum putea lui Shun sa-i placa de un barbat? Pur si simplu nu i se parea normal.
Keito, vazand ca brunetul isi dadu seama de secretul lui, schimba subiectul.
-Cred ca astia imi apartin, vorbi, aratand spre buchetul de trandafiri.
-Oh, da! Poftim comanda!
Lua buchetul din mana brunetului si ii puse doua bancnote galbene de doi yeni.
Kaoru se uita in ochi barbatului. Parul mov ii cadea peste umeri si ochii de un violet inchis stralucea la lumina lampii. Camasa neagra ii era deschisa pana la mijlocul pieptului si pantalonii de aceasi culoare cadeau usor peste calcaie. Trupul bineproportionat ii scotea in evidenta formele suple ale abdomenului, bratelor si picioarelor. Era tot ce isi putea dori o fata. Ii admira frumusetea si il analiza din cap pana in picioare.
Uitandu-se in mana lui Keito, observa ca trandafiri isi pierdeau frumusetea chiar sub ochii lui. O petala sangerie se desprinse si aluneca usor pe podea, transformandu-se in cenusa. Arunca florile langa Shun.
-Noi tocmai eram in mijlocul unui joc.
-Un joc? intreba baiatul curios.
-Da, sah! Te bagi? rasuna o voce din dreptul mesei.
-Saisei, lasa baiatul in pace! Poate nu vrea! vorbi a doua persoana de la masa.
-Pun pariu ca poate ca poate sa va bata pe amandoi la un loc, comenta Shun. Apropo, stii sa joci?
-Putin, raspunse Kaoru ezitand.
-Ce-ar fi sa incerci? adauga Keito.
Shun se ridica si il lua de mana pe Kaoru, vrand sa-l duca langa masa. Un ranjet aparu pe chipul brunetului. Gestul acestuia il lua prin surprindere pe Shun. Isi elibera mana si il prinse rapid de gulerul camasii, trantindu-l cu spatele de parchet. Roscatul scoase un scancet de durere, dupa care se ridica, masandu-si spatele.
-Au, doare! De ce dracu ai facut asta?
-Scuze! Nu am vrut! Am facut karate cand eram mic si am reactionat instinctiv.
Siluta din dreapta mesei se ridica. Il lua de mijloc pe Kaoru si il aseza pe scaun.
-Joci? intreba silueta de la masa.
Brunetul nu putu face alt lucru decat sa accepte.
Aranjara din nou piesele pe tabla si jocul incepu. Kaoru facu fiecare mutare ca un profesionist, dar inevitalul se produse. Oponentul facu ultima mutare, spunand:
-Sah mat!
Baiatul pierdu meciul.
-Poate data viitoare ai mai mult noroc. Apropo, joci bine. Ne-ai spus ca nu prea stii.
-De fapt, am fost odata la un concurs si am luat locul trei.
-Bravo! Ai talent!
-Poate! Dar tot atunci un baiat mi-a cerul numarul de telefon.
-Si i l-ai dat?
-Bineinteles ca ... NU! Doua din trei?
-Bine! Iti accept provocarea.
Incepura din nou. La sfarsitul jocului, lui Kaoru ii mai ramasese regele si doi pioni albi, iar oponentului regele, un nebun, un cal si un pion.
" Daca continui in felul asta, o sa pierd. "
-Sah! vorbi Saisei.
-Fi mai bland cu el! se auzi din nou vocea persoanei care ii ceda locul.
-Ce, Natsuhi, iti place de baiat? comenta Keito.
Natsuhi ignora ironia fralelui sau si continua sa-l priveasca pe Kaoru.
" Fi mai bland cu el? Dra unse se crede? Parca imi aminteste de ceva! Aha! " gandi baiatul.
Saptamana trecuta, intr-o zi de vineri, lui Koaru i se facu sete si se indrepta spre bucatorie sa ba apa, cum obisnuia sa faca un fiecare noapte. Trecand pe langa camera parintilor, auzi gemete slabe si isi apropie urechea de usa.
-Ce faci? Poate ne aude Kaoru! Inceteaza! se auzi o voce de femeie.
-Nu-ti fa griji! Kaoru e un baiat cuminte si nu ar asculta pe la usi, vorbi tatal lui.
-Nu pentru el imi fac griji, ci pentru mine!
Se auzira o noua serie de gemete de placere. "
-Esti bine? il trezi la realitete vocea lui Saisei.
-Da.
-Esti sigur?
-Mai sincer de atat nu pot fi!
Natsuhi ii puse mana pe umar si il privi ingrijorat.
-Esti sigur ca te simti bine?
-Sunt la interogatoriu si eu nu stiam?
-Nu o sa scoti nimic de la e! comenta din nou Shun, admirandu-si unghile.
-Cred ca e ceva in legatura cu propozitia: " Fi mai bland cu el! " vorbi Keito.
-Camera aceea! A fost groaznic!continua Kaoru.
-Groaznic, zici? comenta Shun, intorcabdu-si privirea spre el. Si eu am simtit la fel prima data. dar m-am obisnuit.
-Despre ce vorbesti acolo? Eu ma gandeam la parintii mei si la sunetele acelea pe care nu m-i le pot scoate din minte.
Saisei isi muta privirea pe tabla de sah, inaintand cu regele.
-Sah mat! spuse acesta.
Brunetul ramase fara cuvinte cand observa ca Saisei il invinse din nou.
-Se pare ca ai castigat! Felicitari!
Deodata, telefonul lui Kaoru incepu sa vibreze puternic. Lua aparatul in mana si il puse la ureche.
-Da?
Capitolul II
Sah
Shun se intoarse la locul lui.
-Nu ai nevoie de ajutor, Keito? intreba rascatul, asezandu-se pe canapea.
-Nu, multumesc! Ma descuri si singur, raspunse acesta.
Dandu-si seama ca barbatul care se apropie e Keito, ramase fara cuvinte. Cum putea lui Shun sa-i placa de un barbat? Pur si simplu nu i se parea normal.
Keito, vazand ca brunetul isi dadu seama de secretul lui, schimba subiectul.
-Cred ca astia imi apartin, vorbi, aratand spre buchetul de trandafiri.
-Oh, da! Poftim comanda!
Lua buchetul din mana brunetului si ii puse doua bancnote galbene de doi yeni.
Kaoru se uita in ochi barbatului. Parul mov ii cadea peste umeri si ochii de un violet inchis stralucea la lumina lampii. Camasa neagra ii era deschisa pana la mijlocul pieptului si pantalonii de aceasi culoare cadeau usor peste calcaie. Trupul bineproportionat ii scotea in evidenta formele suple ale abdomenului, bratelor si picioarelor. Era tot ce isi putea dori o fata. Ii admira frumusetea si il analiza din cap pana in picioare.
Uitandu-se in mana lui Keito, observa ca trandafiri isi pierdeau frumusetea chiar sub ochii lui. O petala sangerie se desprinse si aluneca usor pe podea, transformandu-se in cenusa. Arunca florile langa Shun.
-Noi tocmai eram in mijlocul unui joc.
-Un joc? intreba baiatul curios.
-Da, sah! Te bagi? rasuna o voce din dreptul mesei.
-Saisei, lasa baiatul in pace! Poate nu vrea! vorbi a doua persoana de la masa.
-Pun pariu ca poate ca poate sa va bata pe amandoi la un loc, comenta Shun. Apropo, stii sa joci?
-Putin, raspunse Kaoru ezitand.
-Ce-ar fi sa incerci? adauga Keito.
Shun se ridica si il lua de mana pe Kaoru, vrand sa-l duca langa masa. Un ranjet aparu pe chipul brunetului. Gestul acestuia il lua prin surprindere pe Shun. Isi elibera mana si il prinse rapid de gulerul camasii, trantindu-l cu spatele de parchet. Roscatul scoase un scancet de durere, dupa care se ridica, masandu-si spatele.
-Au, doare! De ce dracu ai facut asta?
-Scuze! Nu am vrut! Am facut karate cand eram mic si am reactionat instinctiv.
Siluta din dreapta mesei se ridica. Il lua de mijloc pe Kaoru si il aseza pe scaun.
-Joci? intreba silueta de la masa.
Brunetul nu putu face alt lucru decat sa accepte.
Aranjara din nou piesele pe tabla si jocul incepu. Kaoru facu fiecare mutare ca un profesionist, dar inevitalul se produse. Oponentul facu ultima mutare, spunand:
-Sah mat!
Baiatul pierdu meciul.
-Poate data viitoare ai mai mult noroc. Apropo, joci bine. Ne-ai spus ca nu prea stii.
-De fapt, am fost odata la un concurs si am luat locul trei.
-Bravo! Ai talent!
-Poate! Dar tot atunci un baiat mi-a cerul numarul de telefon.
-Si i l-ai dat?
-Bineinteles ca ... NU! Doua din trei?
-Bine! Iti accept provocarea.
Incepura din nou. La sfarsitul jocului, lui Kaoru ii mai ramasese regele si doi pioni albi, iar oponentului regele, un nebun, un cal si un pion.
" Daca continui in felul asta, o sa pierd. "
-Sah! vorbi Saisei.
-Fi mai bland cu el! se auzi din nou vocea persoanei care ii ceda locul.
-Ce, Natsuhi, iti place de baiat? comenta Keito.
Natsuhi ignora ironia fralelui sau si continua sa-l priveasca pe Kaoru.
" Fi mai bland cu el? Dra unse se crede? Parca imi aminteste de ceva! Aha! " gandi baiatul.
Saptamana trecuta, intr-o zi de vineri, lui Koaru i se facu sete si se indrepta spre bucatorie sa ba apa, cum obisnuia sa faca un fiecare noapte. Trecand pe langa camera parintilor, auzi gemete slabe si isi apropie urechea de usa.
-Ce faci? Poate ne aude Kaoru! Inceteaza! se auzi o voce de femeie.
-Nu-ti fa griji! Kaoru e un baiat cuminte si nu ar asculta pe la usi, vorbi tatal lui.
-Nu pentru el imi fac griji, ci pentru mine!
Se auzira o noua serie de gemete de placere. "
-Esti bine? il trezi la realitete vocea lui Saisei.
-Da.
-Esti sigur?
-Mai sincer de atat nu pot fi!
Natsuhi ii puse mana pe umar si il privi ingrijorat.
-Esti sigur ca te simti bine?
-Sunt la interogatoriu si eu nu stiam?
-Nu o sa scoti nimic de la e! comenta din nou Shun, admirandu-si unghile.
-Cred ca e ceva in legatura cu propozitia: " Fi mai bland cu el! " vorbi Keito.
-Camera aceea! A fost groaznic!continua Kaoru.
-Groaznic, zici? comenta Shun, intorcabdu-si privirea spre el. Si eu am simtit la fel prima data. dar m-am obisnuit.
-Despre ce vorbesti acolo? Eu ma gandeam la parintii mei si la sunetele acelea pe care nu m-i le pot scoate din minte.
Saisei isi muta privirea pe tabla de sah, inaintand cu regele.
-Sah mat! spuse acesta.
Brunetul ramase fara cuvinte cand observa ca Saisei il invinse din nou.
-Se pare ca ai castigat! Felicitari!
Deodata, telefonul lui Kaoru incepu sa vibreze puternic. Lua aparatul in mana si il puse la ureche.
-Da?
![[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]](http://www.animewallpapershd.net/wp-content/uploads/2011/03/Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg)
![[Imagine: PupetteSiggy2.png]](http://i257.photobucket.com/albums/hh209/kahoko_photos/Nihonomaru/PupetteSiggy2.png)
Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!
![[Imagine: chibi_5878.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5878.gif)
, Kaoru