Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sadism..

#1
Buna ..sunt cam noua pentru` a posta deja fic`uri ...dar sper sa ma descurc bine ..as` vrea cat mai multe critici si sfaturi daca se poate ..este primul meu fic si as vrea sa ma perfectionez ..

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Capitolul 1 ..

Stateam si priveam geamul spitalului. Afara o ceata densa se asternea peste oras.. Incerc sa-mi ridic mana dar renunt din cauza dureri provocate de perfuzie.. de ce draq` trebuia sa imi puna perfuzia asta idioata..
Clipesc de cateva ori pana.. ma ridic in sezut si icep sa imi smulg perfuziile.. Asistentele incercau sa ma oprasca dar fara succes, pana cand fratele meu imi prinde mainile si incepe sa le stranga din ce in ce mai tare, din cauza dureri renunt si ma las pe spate.. inchid ochii pret de cateva secunde si apoi ii deschid iar .. Fata mea era inclinata spre geam .. Mici picaturi de ploaie incepusera sa isi faca de cap printre ceata care domnea apusul ..
La un moment dat imi vine o idée..
Ma ridic usor din pat aproape cazand din cauza ametelii si ma duc usor la geam, pun mana pe menerul lui si incerc sa il apas pana cand doua maini puternice ma prind de umeri si ma trag inapoi.. era fratele meu Itachi… un baiat inalt de 21 de ani, ochii ca un cer fara stele, iar parul de un negru sters, mereu prins intr-o coada..
Acesta ma “taraste” pana in pat unde ma aseaza si le roaga pe asistente sa imi puna alte perfuzi.. Incep sa tip la contactul acului cu pielea mea albicioasa.. nu ma durea, dar nu vreau sa ii las sa mi le puna.. vreau sa mor..
Nu mai suport viata, dar fratele meu nu era de acceasi parere.. acesta imi prinde mainile si le strange usor pana ma intind pe pat si ma tine pana asistentele reusesc in sfarsit sa imi puna perfuziile alea.. daca ma mai intepau o data cred ca ma certam cu ele..
Itachi le intreba despre starea mea iar ele ii explica ceva.. ma rog nu ar fi prima data cand imi tai venele.. Imi intorc capul spre geam si observ ca ploaia s-a oprit.. soarele asemenea unei mingii de foc isi trimitea sagetile fierbinti peste fata mea.. clipesc usor la intalnirea lumini.. se pare ca va fi o zi frumoasa.. Oare ma vor lasa sa ies?.. mmm.. nu cred avand in vedere ce comportament am.. sau poate ma vor scoate in lanturi ca sa fie siguri ca nu plec.. Asistentele ies din camera, iar fratele meu se apropie de mine cu o fata de parca nu dormise de ani.. ochii lui negri si blanzi erau acum acoperiti de niste cearcane urate, parul il avea ciufulit si mirosea a tutun.. ah.. ce n-as da pentru o tigare.. Itachi intredeschide gura vrand sa spuna ceva, dar se opreste si ofteaza apasat.. dintre toti oameni pe care ii cunosc as fi sigur ca fratele meu s-ar da viata pentru mine.. ma rog la fel si Naruto, Shikamaru si Kiba.. ei erau cei mai buni prieteni ai mei.. cred ca inca nu au aflat despre “micul” incident..
-Nu crezi ca e cam urat sa ii faci asta corpului tau?..

P.S: Voi povesti din perspectiva lui Sasuke ..
[Imagine: YWk6O.jpg]

#2
Buna,
Pai fic'ul, este destul de dragut exceptand faptul ca are greseli de ortogrfie si mai lipsesc cateva cuvinte pe ici pe colo. Descrierea se poate si mai bine, adica sa povestesti mai in detaliu totul, camera unde se afla, cum arata el, cum arata fratesu, fiecare amanunt, actiunea pai mie una nu mi se pare grabita iar dialogul...pai e foarte putin. Inafara de asta ideea sa fiu sincera nu stiu inca daca e sau nu originala dar mie una imi inspira originalitate si titlul...el este cel care m'a atras destul de mult. Oricum sigur pacientul este sasuke si ma intreb de ce si'a taiat venele... Oricum sper sa vad in capitolul viitor care sper sa vina repede. Apropo, as vrea sa te rog de acum ceva: Sa nu inchizi fic'ul chiar daca ai comuri foarte "rele", da? Tu sa'ti continui ideea orice ar fi. Deci fara alte lucrui, caci nu mai am, te rog sa ma anunti de continuare:-h
Spor la scris si multa inspiratie!

#3
Uite-ma si pe mine pe aici deci te voi saluta: Buna.
Nu-mi dau foarte bine seama despre ce este vorba din primul capitol. Dar mi se pare o idee originala. Am observat o greseala care pe mine m-a cam deranjat si anume acel "draq`". Numai face prescurtari intr-un fic deoarece nu este un dialog de pe mess. Greseli de tastare am vazut, dar nu multe. Descrii binisor. In timp o sa te perfectionezi. Citind multe fic'uri o sa vezi ca incetul cu incetul o sa-ti dai seama cam ce ar trebuii sa mai adaugi si cam ce ar trebuii sa mai reduci. Inca ceva. Parca stiam ca minimul de randuri la un fic este de 40 randuri. Ori la tine sunt vreo douazeci si ceva sau treizeci. Acum nu stiu. Uita-te si tu pe la regulament. Pai ce sa mai zic. Numai am inspiratie la ora asta...
Oricum astept next'ul. Sper sa ma anunti. Adica nu sper. Sa ma anunti! Ok? :*
Spor la scris.
Bye >:D<

P.S: Scuzati daca vedeti vreo geseala de ortografie, dar lenea incepe sa preia controlul.
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.

#4
Meow` :3
Vine ÅŸi felina la tine.
După cum văd eşti începătoare, e bine.
Însă să îţi dau un sfat: "Nouă sau veche, nu contează. Atâta timp cât îţi place să scrii, eşti liberă să o faci".

Nu îmi pasă dacă îl postezi acum, nu conteaza, eu una sunt fericită cănd văd copii, adoleşcenţii cum îşi fac curaj, îşi dau o şansă şi postează creaţiile.
E bine, dar te rog să nu renunţi, indiferent de critica primită.

Desigur vei da peste tot felul de comuri precum:

- De laudă. (care nu te prea ajută aşa de mult la început, fiindcă încă nu îţi ai foarte bine dezvoltat stilu)

- Critică constructivă. (pe care trebuie să o citeşti cu atenţie, fiindcă aia te ajută cel mai mult)

Ok gata cu introducerea, să trecem al treabă.
Am să te ajut să îţi vezi greşelile şi să încerci pe parcurs să nu le neglijeşti şi să le corectezi:

* Prea puţină descriere a sentimentelor, a locului înconjurător... tot ce am citit nu prea m-a făcut să înţeleg mare lucru. Încearcă data viitoare să adaugi mai mult volum de substanţă textului, îmbogăţeştel cu fig. de stil. Dezvoltă mai mult propoziţiile, fiindcă nu este rău să faci asta şi să nu te sfiezi să scrii 3 pagini.. poţi să scrii şi 10 că e bine.

* Actiunea cu ideeile au fost cam grăbite din loc, sau petrecut fugitiv...
Trebuie să o iei mai încet, să desfăşori într-un ritm mai domol totul ca şi noi, dar şi tu să pricepi ce se petrece.

* Nu mai folosii prescurtări, pentru că un fic poate fi considerat ca un roman.
Din punct de vedere gramatical nu este corect să prescurtezi cuvintele atunci când povesteşti. Nu folosii limbajul de pe mess, fiindcă nu cred că facem chat.
Descotoroseştete de acele "...", fiindcă nu sunt mereu bine puse, alteori nici nu au ce căuta în locurile respective. Pune în locul lor restul semnelor de punctuţie, dar desigur acolo unde trebuie, nu anapoda.

Momentan cam atât, fi doar mai atentă pe viitor ca să nu repeţi greşelile.
Desigur că în timp reuşim să ne îmbunătăţim, nu te condamn.
Ia-o încet şi cu grije, fi atentă, corecteazăte şi dă-ţi tot interesul pentru fic.
Nu renunţa. Eu una te susţin.
Aşa îmi place ideea, pare diferită, orginala.
Însă totul a fost acoperit în confuzie, din cauza modului de desfăşurare de descriere, acţiune şi idei.

Secces în continuare şi multă înspiraţie !! :3

#5
Deci ..stiu ca cam devreme dar nu m`am putut abtine ;)) ..Am scris toata ziua si am incercat sa tin cont de toate sfaturile voastre ..dar am avut cam jumate de capitol scris de la inceput deci ..nu or sa se observe prea mult schimbari ..
Acestea fiind spuse lectura placuta ..:*:X

Capitolul 2 ..


Imi intorc enervat capul privind cu ura catre doctorul din fata mea.. Cum dracu are atata tupeu ?.. auzi la el “cam urat”.. ce ii pasa lui, sa ma lase in pace, el si toti ceilalti care ma bat la cap. De ce dracu nu isi vad de viata lor? Il vad cum pregateste o seringa vrea probabil sa imi faca vreo injectie ..mda ..nu cred ca se va intampla asta .Se apropie de mine cu un zambet tamp pe fata. Imi prinde mana si incearca sa ma intepe ..dar inainte ca acul sa faca contact cu pielea mea ..trag mana si idiotu` imi infige acu` in mana .Sangele rosiatic isi face prezenta repede si pateaza asternuturile albe de pe pat.
-Imi pare foarte rau ..nu te mai misca te rog!
Strang din dinti vrand sa`l injur, dar renunt cand ii vad fata lui Itachi .Cred ca nu ii place sangele lafel de mult ca mie. Doctorul se apropie de el si il intreaba daca este bine. Acesta da afirmativ din cap si spune ca are nevoie de aer. In timp ce Itachi iesea din camera, eu priveam fascinat sangele care se scurgea pe mana.. Imi ridic usor privirea cand imi aud numele si il vad pe doctor cum ma privea mirat. Expresia fetei lui ma amuza, parca vazuse o stafie. Acum stateam si ne uitam unul la altul ca doi dobitoci. Pe usa salonului intra o asistenta care ramane blocata cand ne vede .Era o scena desprinsa din filmele cu prosti. Chicotesc putin la acest gand ..
-Va simtiti bine ..?
Ce intrebare prosteasca, normal ca nu e bine. Alooo…sunt plin de sange. Ma rog..nu ca nu mi`ar place Asistenta se apropie de mine si incepe sa imi curete sangele de pe mana …Intre timp a aparut si Itachi care vorbea cu doctorul. Nu prea intelegeam ce spuneau ..incep sa fiu mai atent la discutie pana reusesc sa intru` in tema.
-Cred ca o vizita la un psiholog nu i`ar strica.
Simteam cum sangele mi se urca la cap ..acum mai spun si ca sunt nebun ..
-Voi cred ca sunteti mai nebuni ca mine ..daca credeti ca ma duc la psiholog... De ala aveti voi nevoie ..pe mine lasati`ma dracu in pace… ca eu nu sufar de nebunie.. ma bucur de ea in fiecare secunda..
-Cred ca ai inteles gresit. Noi nu credem ca esti nebun, psihologul te va ajuta sa treci de perioada asta..
- Ce perioada ..? Nu merg la nici un psiholog..stiu ce e ala ..nu sunt asa prost precum par ..dar eu nu am nevoie de ajutorul nimanui, nu va mai dati cu parerea ca mie chiar nu`mi pasa de ce credeti voi..
-Sasuke ajunge ..vocea fratelui meu rasuna in salon unde se face liniste ..cred ca chiar i`a ajuns ..ce incerci sa demonstrezi?
-Nimic ..chiar nimic. Vreau doar sa scap dracu de viata asta.
-De ce? Spune`mi te pot ajuta.
-Sti cum ma poti ajuta? Lasa`ma in pace. spunand asta ma ridic de pe pat si ies din salon trantind usa in urma mea. Oftez apasat ..chiar am nevoie de o tigare . Macar daca mi`as fi luat telefonul .Imi dau ochii peste cap si ma asez pe o banca din parcul spitalului .De ce nu m`au lasat sa mor linistit .Trebuia sa ma tina intr`un spital, sa imi faca teoria chibritului ca viata merita traita. Mda ..sigur pot ei sa spuna ce vor pentru mine viata ramane acelasi joc de nimik care nu merita jucat .Oftez adanc. Ma ridic de pe banca si ma indrept spre salonul in care eram internat .Sper sa scap repede de aici .Mergeam linisti pe holurile spitalului ..Fiecare pas era din ce in ce mai apasat. Parca nu vroiam sa mai ajung .Mi`a ajuns ,nu pot sa mai suport asta. Priveam mirat oameni care stau in spital pentru copii lor, sau pentru parinti sau orice alta ruda. Eu nu cred ca as suporta. De cand mama si tata au murit nu prea am mai inteles exact care este scopul unui om in viata. De atunci totul mergea din ce in ce mai prost. Prima data cand m`am taiat pe maini a fost pentru Gabriela.
***
Mergeam grabit spre parcul din centrul orasului. Off ..iar o sa intarzi. Era o zi destul de frumoasa. Azi trebuia sa ma intalnesc cu Gabriela . Sper sa nu se supere. Dupa un drum de un aproximativ un sfert de ora in care m`am lovit de aproape fiecare om care imi iesea in cale ajung in sfarsit la intrarea parcului. Imi scot telefonul din buzunarul pantalonilor si rasuflu usorat cand vad ca mai am 5 minute pana trebuia sa ne intalnim. Merg usor pe alea parcului. Era locul nostru preferat de intalnire. Incep sa o caut cu privirea dar nu e urma de ea. Incepeam sa ma ingrijorez. Daca patise ceva. Nu dupa mult timp reusesc sa o gasesc. Era cu ..
***
Nici nu vreau sa imi mai amintesc. Cum a putut sa imi faca asta. Am iubito enorm. Dar ma rog. Asa a fost sa fie.

Intr`un final ajung in salon. Il vad pe fratele meu cum vorbea cu un doctor ..hmm alt doctor. Cred ca deja sa saturat de mine celalalt ..ehh ..lasa ca il rezolv si pe el .Chicotesc putin la acest gand. Se pare ca mi`a ramas simtul umorului. Imi dau ochii peste cap inca amuzat si ma asez pe pat. Il vad pe doctor cum iese din salon si Itachi se intoarce spre mine privindu`ma trist .Ma rog ..are mitive. De mult timp se chinuie sa imi scoata din cap toate emovismele astea .
-De ce ai facut asta ?
Oftez adanc ..nu stiu ce sa ii raspund ..adika nici eu nu prea stiu de ce am facut asta. Pur si simplu nu cred ca mai are vreun` rost viata mea .
-Nu am motiv .
Il aud cum ofteaza .Iar o sa ma ierte .Off ..m`am saturat ..adica orice prostie as face m`ar ierta ..nu merit un frate ca el ..
[Imagine: YWk6O.jpg]

#6
Hello.
Bravo! Deci capitolul chiar imi place. Ai descris frumos si dialogul nu mi se pare sec. Cel putin mie. Am insa doua chestii pe care te-as ruga sa nu le mai faci:
1. Punctele de suspensie!
Ne-ai bombardat cu ele :|. Sunt foarte multe si nu-si au rostul. Incearca sa le inlocuiesti cu "." sau cu ",". Incearca sa nu le mai folosesti decat atunci cand trebuie, bineinteles.
2. "`" in locul "-".
Aceeasi greseala pe care si eu am facut-o la inceput din cauza statului pe mess. Pui "`" in locul "-". Ti-am spus si eu, ti-a spus si • Rusk`Key • ca nu esti la un dialog pe mess. Prescurtari nu am vazut, dar am observat acest "`". Nu-l mai pune decat atunci cand ti-e lene sa mai pui "l" [exp: lenesu`]. La acest "intru`" nu trebuia sa pui "`" pentru ca nu prescurtezi nimic.

Cam astea au fost acele doua chestii care m-au deranjaz in mod deosebit. Ce sa-ti mai zic. Mai mult sentiment descris.
Acestea fiind spuse, eu iti urez bafta in continuare, sper sa ai multa inspiratie si sa vi cu un next frumos. Sa ma anunti.
Hugs!:zuppy23:
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.

#7
Buna:yes:
Acest capitol este mai bun ca celalalt, ai mai pus nitel descriere, actiunea mie nu mi se pare grabita, dialogul nu e sec, greseli de tastatura am vazut dar foarte putine. In loc de "***" puteai pune Flashback si Endflashback. Si nu mai pune "k" si "c" aici ma refer la adika- adica. Deci fara alte lucruri astept nerabdatoare continuarea. :bye:

#8
Buna..:*:* ..multumesc mult de sfaturi ..am incercat sa tin cont de ele. Deci ..de ce sa o ma lumgim
Lectura Placuta ..!!

Capitoloul 3


A trecut deja o saptamana de cand sunt in spital. Dupa cate am inteles s-ar putea sa ma externeze maine dimineata. In timpul petrecut in spital am realizat ca oricat m-as stradui nu am sanse sa mor prea curand. Orice as face sigur ma vor salva dinou si dinou, pana se plictisesc. Imi dau ochii peste cap si ma ridic din pat. Sper sa reusesc sa ies din spital avand in vedere ca este trecut de miezul noptii .Ies din camera usor, si incep sa analizez fiecare coltisor al holului. Rasuflu usurat cand vad ca nu e nici o asistenta pe hol. Dintr-o data vad un geam deschis. Un zambet diabolic imi apare pe fata. Se pare ca am gasit o portita de scapare, in cazul asta un geam. Merg usor pana la geam, ma mai asigur o data ca nu ma vede nimeni si sar fereasta in graba. Am noroc ca sunt la parter. Handicapati miau blocat ferestrele din camera, sa fie siguri ca nu scap. Incep sa merg usor spre parcul din curtea spitalului, afara domnea un intuneric mirific. Ma asez usor pe prima banca pe care o vad si imi scot din buzunarul pantalonilor un pachet de tigari. Scot una si o apring. Incep sa fumez amintindu-mi de noptile pierdute prin cimitire sau case parasite cand faceam poze si ne jucam ascunea. Oftez usor schitand un zambet trist. Daca as putea da timpul inapoi, a retraiesc acele momente in care singura prioritate era distractia. Chiar daca toate s-au intamplat cu doar trei-patru luni in urma, nimic nu mai poate fi lafel. Totul s-a schimbat dintr-o data. Defapt nu dintr-o data, de cand tot adevarul a iesit la iveala. Din ziua in care am prins-o pe Gabriela sarutandu-se cu Gray. Cine ar fi crezut ca varul meu mi-ar putea face asta. Oftez adanc, ce naiv am fost sa cred intr-o t***a doi ani. Nici acum nu pot sa cred ca toate astea au fost adevarate. Ca m-am certat cu cel mai bun prieten al meu pentru ea. De ce? Sa aflu mai tarziu ca toate sperantele au fost in zadar. Imi dau ochii peste cap si ma ridic de pe banca. Cred ca o sa fac o mica plimbare. Din cate imi amintesc la vreo doua strazi distanta e cimitirul in care sunt inmormantati parinti mei. Cate amintiri nu am de acolo. Cate nopti stateam lana mormintele lor intrebandu-ma de ce nu am murit cu ei. Imi amintesc ca inainte de accident ma certasem cu mama, ii zisesem ca o urasc. As vrea sa o mai vad macar o data, sa ii spun cat de mult o iubesc si ca imi este foarte dor de ea. Dar asta e imposibil. Cred ca o sa imi fac mai mult rau daca ma duc acolo. Mai bine merg sa ma culc, e tarziu deja. Reusesc sa trec de gardieni si intru iar in spital pe geam, merg silentios pe holul spitalului si intru in salonul unde eram internat.
-Placuta plimbarea ?
Ma intorc speriat si vad ca pe pat statea o asistenta cu parul blond prins intr-o coada impletita si ochii caprui. Purta uniforma formata dintr-o fusta alba destul de scurta si un tricou tot alb mulat pe corp care ii accentua formele bine conturate. Nu arata mai mult de douazeci si sase de ani.
-Inca nu mi-ai spus. Ai avut o plimbare placuta ?
Stateam si ma uitam la ea ca un idiot, trebuia sa spun ceva, dar ce ?
-Ti-a papat pisica limba, sau nu vrei sa vorbesti cu mine? Spune in timp ce se ridica de pe pat si se apropie de mine. Ma saruta usor pe obraz si iese din camera.
-Somn usor! mai adauga ea in timp ce inchide usa.
Ce-a fost asta? Ori ma luat la misto ori e mai nebuna ca mine. Ma rog, la prostie o intrec oricand, adica am stat ca prostu si m-am uitat la ea. Macar trebuia sa ii zic sa taca din gura si sa nu mai spuna ca am iesit din spital, ca iar ma mai tin astia o saptamana. Incerc sa inlatur fiecare gand sa ma intind pe pat. Incet dar sigur somnul isi face aparitia si pe la mine, trimitandu-ma la granuta dintre realitate si fictiune.

***
Dimineata sosi repede, poate prea repede. O asistenta vine si imi scote branula pe care o aveam pe mana de cand am fost internat, asta inseamna ca imi vor da drumul. Deci asistenta de noaptea trecuta nu a vorbit. Rasuflu usurat si ma intind pe pat. Pana nu vine Itachi nu pot pleca. Oftez scurt si inchid ochii, in minte imi apar imagini din ziua accidentului. Spitalul imi aminteste de zilele in care speram sa se trezeasca. Dar sperantele mele au fost in zadar, dupa o saptamana doctori au spus ca nu mai au nici o sansa sa traiasca si ne-au spus sa ne pregatim de inmormantare. O lacrima cristalina imi apare pe fata, dupa ea si altele. Dar le-am sters rapid, nu vroiam sa plang, am plans destul, oricate lacrimi as varsa este in zadar, uneori soarta e de neinteles, ea nu iarta iar tu nu ai de ales. Oftez apasat si ma ridic din pat. Il vad pe Itachi cum intra pe usa salonului si imi spune sa ma pregatesc. Nu am stat prea mult pe ganduri si m-am imbracat. Am iesit din camera si l-am vazut pe hol asteptandu-ma. Se pare ca deja terminase cu externarea si alte chesti pe care pe mine nu ma intereseaza. Ajunsi la masina il rog pe Itachi sa ma lase sa concuc pana acasa, dar fara succes. Probabil crede ca ma opresc in primul stalp pe care il vad. Imi dau ochii peste cap si ma urc in masina, avem ceva de mers pana acasa. Pornesc radioul pe un post de muzica rock si incep sa fredonez pe una dintre piesele mele preferate de la trupa Evanescence. Itachi se uita amuzat la mine si incepe sa chicoteasca.
-Da stiu ca nu am voce. Nu mai rade.
-Taci ca ai voce. Rad pentru ca asculti muzica asa ..
-Emoista ..il completez eu ironic
Dupa un drum in care ne-am contrazis unu pe altu` in muzica, filme si alte tampeni ajungem intr-un final acasa. Nu credeam ca imi va fi vreodata asa dor de casa. Intru in graba si urc in camera mea. Imi iau telefonu` si ii trimit un mesaj lui Naruto prin care ii spun ca vreau sa ne intanim in parc cam intr-o ora jum doua. Ma intind pe pat oboist, noaptea trecuta nu prea am dormit. Imi simt ploapele mult mai grele, incet dar sigur Mos Ene isi face aparitia si pe la mine..
[Imagine: YWk6O.jpg]

#9
Buna, in timpul rand WTF??? Ma inspaimanta dar imi si place de Sasuke. Sa petreaca noptile prin cimitire? Cred ca titlul se potriveste foarte bine cu Sasuke si comportamentul lui. Cat despre descriere e buna, catiunea nu e grabita si dialogul nu e sec. Si asistenta aia cred ca s'a cam ticnit oricum cati ani are Sasuke? Atatea intrebari si putine raspunsuri... Oricum merci ca m'ai anuntat si deabia astept continuarea si vad ca vin repede ceea ce ma bucura. Si inca ceva ce am uitat sa zic: ai avut cateva greseli dar sunt foarte putine. Pe viitor ai putea sa corectezi capitolul inainte sa'l postezi. Spor la scris in continuarea si multa inspiartie!:-h

#10
Hello scumpo >D:<.
Iti multumesc ca m-ai anuntat.
Este un capitol minunat. Nu am inteles faza cu asistenta. Oare va avea vreun rol in viata lui Sasuke :>? Sau poate ca nu. Am vazut cateva greseli de tastare, dar sunt minore deci nu m-au deranjat in mod deosebit. Sunt foarte bucuroasa ca ai ascultat sfaturile noastre si ca nu ai mai pus acele ".." si "`" in loc de "-". Apreciez. Inseamna ca nu mi-am pierdut timpul aiurea scriind si analizand textul. Cu descrierea ai mers bine in acest capitol si mi-a placut sincer. Imi place enorm de mult ca nu ai grabit actiunea.:bv:
Altceva ce sa mai zic. Nu prea mai am ce sa ma zic asa ca nu voi mai zice nimic :)).
Spor la scris si multa inspiratie.
Hugs!:tongue:
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)