Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sa stam la o barfa...

#1
So... let's begin. Ideea a fost a lui Majin care a zis mai in gluma mai in serios prin Gara de Nord ca ar fi misto un topic de barfe... dar am decis sa nu dam nume 65

Intamplari de meeting

Se intalneste "gasca dubioasa" intre 2 masini de politie si un... boschetar? care ii ureaza unui admin multa bafta, fericire, casa de piatra, etc etc etc pentru ca i-a dat o tigare. Bine, o fi zis ca suntem turisti ca se tot vorbea engleza [haha]. In acest timp vedem 2 "pui" de persoane dubioase si un admin exclama tare "NU E!!!" referindu-se la cel de-al treilea admin dar care in mod ... inexplicabil chiar era...

Anyway, suna si suna telefonul unui admin in disperare, cearta prin telefon, sms-uri, nervi, draci, laci, toate cele, urlete, in fine, cearta.

Si ne intalnim, ne adunam de prin mii si mii de particele si ne punem pe vorbit, un admin nu avea unde sa se uite decat pe unde nu trebuia... o fetita mica timida era speriata de groaza de un alt admin si se ascunde in spatele adminului care nu avea unde sa se uite, al treilea admin tragea cu forta in tigare dimpreuna cu un prieten si saracul moderator fugea dupa "pierdutii prin bucuresti" si bea un ceai cald pe afara ca inghetase. Aparent pentru unii 5 minute e egal cu juma de ora... A fost frumos pana cand *bing* mesaj, se citeste mesajul... 2 admini se enerveaza, unu se supara extrem de tare, va pleca peste cateva ore sa rezolve "problema" si restul au fost dati afara din... nu conteaza unde, era rezervata masa de la 7 si se duc in... si dau peste alta "problema"! beata moarta si imprastiata peste tot pe acolo care devine un topic de discutie interesant pe urma, pana duminica cand ne-am reintalnit la gara deja se aflase barfa 15 si se ajunge la topicul lui Luli de la care porni totul ca deh, ar trebui scos de la privat ca sa vada si lumea "problema" de acolo...

So, vom continua sa barfim pe aici, logic ca cei care am fost la meeting stim cine ii cine dar nu va vom spune, intrebarea e alta, v-am spus minciuni sau adevarul? Si-am incalecat pe-o sea si v-am spus poveste-asa!

#2
Nu am fost doar staff draghe 33, pe langa asta ai uitat sa mentionezi road tripul din Bucuresti in care te-ai lovit cu arcada de scaun in masina cuiva la o frana un pic mai brusca, in timp ce mancam de la McD, si cineva a avut prezenta de spirit sa iti tina sucul.

Sau momentele din masina cand dark little hipster facea misto de oamenii de pe strada la capitolul haine si de muzica celui ce conducea, iar eu si cealalta persoana (cat de ciudat si naspa e sa nu zici nume 21 ) i-am zis ca are un simt al modei dubios si o tachinam ca ea oricum asculta muzica indie.

Sau momentul in care am fost la Ikea sa mancam chiftele si era o coada atat de mare ca am zis ca facem piroane si radacini pana mancam ceva si una din noi se tot uita la chestii: "Uite ce misto e asta, ce bine ar sta la mine in apartament, uuu, dar si asta... si asta...". Plus a doua zi cica au retras chiftelutele sa fie siguri ca nu e carne de cal.

Sau atunci cand am iesit din Londophone si o persoana care nu poate fii descrisa decat in cuvintele "inca vreau sa-l calc pe fata" /gringrin apare in varful scarilor si ne anunta (de fapt o anunta) ca melodia era de la The Cure si apoi topaie inapoi in gaura.

Mai am, dar ar fi bine sa mai povesteasca si restul 21
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
Defapt, am dat cu nasul in tocul de la usa cand m-am ridicat brusc, apoi cu arcada in scaun, apoi la o frana brusca ZBOARA CARTOFULE ZBOARA prin masina [duminica eu adunam cartofii cand am oprit la benzinarie], doar sucul meu a supravietuit in mod miraculos [mircea salvatorul de sucuri! lol] si un admin era "mushrooms" topita toata la telefon... 15

Ikea? EU de ce n-am fost la Ikea? Acuma vreau chiftelute -.- Stiu ce mananc diseara CHIFTELUTE!!!

Pentru un moment am crezut ca zici de alalalt "vreau sa-l calc pe fata" LOL.

Mi-am adus aminte inca una: un user vroia extrem de mult sa ii ceara scuze unei admin care tot sunase cu o zi inainte [doar telefonul ei suna, restul casuta vocala 3 ], si se vad si se prezinta si toate bune... si de abia a doua zi acel user a realizat ca defapt s-a intalnit cu adminul si nu cu alt user...

#4
Chiftelutele au fost retrase de pe piata. In caz ca sunt cu carne de cal. Sincer care e marea problema? Daca animalul nu e bolnav care e problema?

Sunt multi oameni ce trebuie calcati pe fata si loviti la stomac 4. Interesul pe moment sta fata de partenerul de viata al unei admine. Suna sau nu suna? Un prieten bipolar, indecis fata de tehnologie

Also ca un sfat pentru userii mai tineri. If a guy has a crippling defect nu se va schimba doar prin prezenta ta
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#5
(26-02-2013, 02:31 PM)MajinCloud A scris: Chiftelutele au fost retrase de pe piata. In caz ca sunt cu carne de cal. Sincer care e marea problema? Daca animalul nu e bolnav care e problema?

Sunt multi oameni ce trebuie calcati pe fata si loviti la stomac 4. Interesul pe moment sta fata de partenerul de viata al unei admine. Suna sau nu suna? Un prieten bipolar, indecis fata de tehnologie

Also ca un sfat pentru userii mai tineri. If a guy has a crippling defect nu se va schimba doar prin prezenta ta


Since when is he a cripple? Like... that's new...

Suna cand nu trebuie si nu suna cand trebuie. Un prieten drama queen more than bipolar... he doesn't go from rage to crying to rage to crying...

#6
@Aly, si inainte sa ne intalnim cu acel user scump si mic am incercat sa o sunam 4 persoane de pe numere diferite si nu reuseam sa dam de ea, si nu avea semnal si vorbea in soapta si nu am inteles nimic.

Si prietenul cuiva mi-a inchis telefonul in nas cand am zis "Buna!" si apoi m-a jignit, si fostul prieten al altcuiva m-a facut grasa -.-.

Si luni doua persoane de aici m-au dus in Brasov, dupa ce unul din ei a sta cu mine la Biomedica pentru niste rezultate, iar fiindca doctorul a uitat de mine am pierdut trenul. Si pe drumul de Predeal era sa fim facuti placinta de un autobuz si cel care conducea a facut o manevra de ultima secunda si de atunci nu ma mai indoiesc de calitatile lui de sofer. Cine a zis ca Bucurestenii sunt cei mai naspa soferi sa isi retraga cuvintele!

Si cand am ajuns in Brasov am incercat vreo ora sa gasim o "carciuma", cum Alex si Mircea s-au tot contrazis cu mine ca nu e rock pub, si dupa ce cineva a vazut "Jordan's Club" nu mi-a trecut prin cap ca ala e localul. And we all sat down for a beer with some other friends and they all started talking about LoL.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
Facaf 2 Nu mai barfiti. Syryus, spune-le ca barfa nu te inalta la Dumnezeu.
[Imagine: sig3a.jpg]



#8
(26-02-2013, 03:02 PM)Lia A scris: Si prietenul cuiva mi-a inchis telefonul in nas cand am zis "Buna!" si apoi m-a jignit, si fostul prieten al altcuiva m-a facut grasa -.-.


Stii Lia, el si-a cerut scuze pe urma dar i-am zis sa-si bage undeva scuzele... so, there's that si nu ii pot da numarul tau ca isi ceara scuze si de la tine... si stii si de ce.

#9
"Nai, geia sas, Alex eine mesa?" "Alex?" "Nai, is Alex there?" *awkward silence* "Sorry, I think I've got the wrong number".

/cough
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#10
(26-02-2013, 03:12 PM)Utlaning A scris: Facaf 2 Nu mai barfiti. Syryus, spune-le ca barfa nu te inalta la Dumnezeu.


Am sa te inalt eu pe umar data viitoare si sa vezi atunci pedofilie, cum urla cineva pe strada.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)