Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sa incepi sa crezi cand nici nu credeai ca putea sa se intample...

#1
Sa incepi sa crezi cand nici nu credeai ca putea sa se intample...Mai intai de a incepe sa va povestesc va rog sa icercati sa ''rumegati'' titlul prozei mele si sa incercati sa-i gasiti adevaratul sens.O.k deci daca ati inteles sensul putem sa derulam povestea.
Era toamna..in 2000, era prin sfarsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie.Katy Pattres o domnisoara de 26 de ani, care tocmai terminase facultatea de jurnalism si isi incepuse cariera.Era satena, bine facuta cu un simt al umorului dezvoltat, era devotata si isteata putea sa iti intoarca vorbele intr-o clipita iar frumusetea ei ...era mai presus ca de ex.o bomboana care o adori si la gust si la culoare si n-ai mai vrea sa o termini. Dar gata cu descrierea sa trecem la fapte!
Este 8:00 a.m, Katy se scoala si isi aminteste de un vis minunat ca un admirator de al iei ii lasase un bilet si ca ea era tare surprinsa si extaziata. Aeasta se baga in patura, si ese pe la sf. patului , se intinde si incepe exercitiile de dimineata la fereastra unde adia un curent puternic cu miros de toamna in toata puterea cuvantului. Dupa o perioada, cobara la parter si se duce in baie pentru as face dusu de dimineata. Mai tarziu se duce sa-s ia micul dejun si sa asculte jurnalul de dimineata,isi aminteste ca Doudly laptarul lasa mereu o sticla cu lapte in fata usii ei , deoarece erau prieteni si le ridica,le scapa,totlaptele sare pe ea. Dar ea tot cu mna la gura ramane. Ce sa se fi intamplat? vede scrisoarea din vis in usa si se petrece totul exact ca in vis... Ciudat.. Sa fie Deja-Vu? sau...Aceasta ia scrisoarea de sub pres cu grija sa no murdareasca si o deschide.
Acolo sunt mentionate multe compimenet aduse acesteia,si multe recomandari care nu sunt obtinute usor, plus o floare presata(crizantema) , un boboc , la coltul foii. Katy era surprins placuta dar vazuze ca intarziase la servici si hotara sa lase mesajul si sa se schimbe.
Pleaca...Iar in taxi nu se putea gandi decat la acel mesaj la admiratorul ei. Ajunsa la departament, intra in cladire si isi se duce in sectorul ei. Dupa ce isi aseaza haina in cuier vede pe biroul acesteiainca un bilet de data asta si cu un Trandafir cinezesc lipt de el. katy, se sprijina de scaun incercand sasi stabilizeze emotiile il deschide dar de data aceasta gaseste un mesaj diferit...

Draga KaTy,
Cred ca teai intrebat de dimineata cine e admiratorul tau
secret.Indiferent cand citesti mesajul sa stii ca eu numi pot arata fata cel putin nu '' cu toata lumea'', miar placea nespus daca ai dori sa mergi la un suc cu mine,sa ma cunosti, si sa putem sa discutam dac doresti te rog sa vii la ora 17:15 p.m in fata restaurantului ButterRedFlower, cel mai nou restaurant , deschis recent. Tu probabil, draga mea KaTe vei primi mesajul dar ori azi/maine. ca sa fiu mai sigur ca ai inteles iti spun ca este pe 23 october 2000. sper sa fiiacolo ! Tin la tine!
Dupa
Dupa cevede mesajul Kate incearca sa seconcentreze la redactarea unei stiri dar degeaba , nu poate sa se concentreze. Isi cere liber si pleaca acasa pentru a se aranja se face ora 16:20 p.m si pleaca la cuafor pentru ai face o coafura gen l'a rouj-chat. Dupa finalizare constientizeaza ca este 17:20 p.m si ea nu era la restaurant. A luat un taxi si dusa a fost ajunsa in fata restaurantului cu inima in gat asteapta, sa vada pe cineva,dar insa nu observa pe nimeni. Aceasta ppleaca capul in jos mahnita ca a pierdut invitatia si ca a dat 183 $ pe coafura. Dar vede ca din restauran iese un chipes care ii face cu mna si ii zambeste. Katy nu il recunoaste dar cand se apropie de el semana cu un vechi prieten din copilarie, dar avea niste trasaturi perfecte si o tinuta de invidiat.Acestia isi dau mana dupa care el o saruta de doua ori si o invita sa intre in restaurant.
Acestia se aseaza la o masa rezervata unde Admiratorul isi dezvaluie numele :Jasson Inaret. Numele ii parea cunoscut lui katy.Acesta se prezinta si ii si expica de unde il cunoaste .
Acestia au fost colegi de scoala clasele 5-8 dupa care fiecare a mers la un liceu separat. Ei obisnuiau sa se cicaleasca sa se enerveze dese ori sa se razbune rautacios ..dar sub aceasta ura era ascunsa dragostea lui Jasson pentru katy . Si invers.
Katy amintindusi de el a inceput sa vb si sa depene amintiri dupa care mananca un platou de fructe de mare in unt. dupa ceia isi dezbat parerile despre local despre mancare si dupa un timp Jasson o i-a de maini sii sopteste,
Kate, draga, ne aflam la un restaurant privat, aici, doar aici, pot sati marturisesc dragostea mea pentru tine, daca nu pot intr-un loc mai privat cu ar fi locuinta.Katy fiind emotionata dupa porecla ''Kate'' se imbujoreaza si pleaca cpul in jos. Jasson continua sa-i dezvaluie dragostea lui si cat a incercat sa o regaseascadupa multi ani. Katy vazand sentimentele in ochii lui hotaraste si ea sai spuna cateva cuvinte de amor dar privind la ceas constata ca e ora 21:47 p.m si ea treb sa plecve pentru ca a doua zi dimineata la 06:00 a.m trebuiasa fie la serviciu . Jasson se ofera sa o duca el pana acasa cu masina lui, sub pretextul ca afara ploua si era frig. Dar alte erau gandurile lui.
Ajunsi acasa Katy ca o domnisoara cumsecade l-a invitat ca un ceai fierbinte.acesta accepta si o insoteste in bucatarie. Acolo incepe sa flirteze si incepe sai dedice vorbe dulci ea il mangaie si nustiu cum se face ca ajung in dormitor. Apoi incep sa se sarute sa se atinga pasional pana la un punct cand el vrand sa isi descheie pantalonii ia spuse stop! I-a expiact ca e prea mult de la prima intalnire si ca e tarziu si ar trebui sa plece , se saruta de ramas bun si pleaca...
Dimineata Katy se trezeste cu un spirit de viata , si nici mic dejun nu mai serveste si nici dus nu mai face, se imbraca sa plece ia cand deschide usa il vede pe Jasson sprijinit de masina lui si o astepta ea era placut surprinsa.. si akerga in bratele lui. Si isi impart din nou sentimente.. si pareri.. Acesta o conduce la serjiciu si se duce si el la al lui.
Asa se intampla timp de inca sapte luni cand acesta hotaraste ca intr-o seara sa o sune si sa ii spuna pentru asi lua liber si a se intani. Ea il asculta si isi ia liber pentru ziua a doua. seara pe la 22:40 p.m ea il suna is il cheama la dansa. El accepta si in 10 minute era ajuns.. Se saruta se mangaie si iar se saruta isi zic vorbe frumoase, se gadila si ajung in dormitor dupa care ajung la lucruri mult mai pasionale si fierbinti decat seara trecuta....si se ivesc zorii ... Amandoi erau goi unul peste altul..insemnand un lucru.. Se trezec se saruta se ating dupa care isi amintesc de momentele petrecute... gandinduse ca azi vor petrece ziua numai ei doi singuri.. toata ziua.
Apare si seara si el, stinge lumina in camera lor si o striga sa vina putin la el, ea facand cina. Aceasta urca sus si deschide usa de la dormitor.... era bezna nu se vedea nimic ea il striga dar el nu raspunde se sperie si nu apuca sa tipe si sa aprinda luminaca cineva o ia pe la spate in brate si o invarte... Katy tipa dar ''atacatorul'' aprinde lumina de la veioza si ii alina groaza fetei.. ea il plesneste usor peste bratul stang.. sii certandul el o iain brate si o atinge o saruta si ii daruieste dragoste eterna numai cu condiatia sa se casatoreasca cu el... deci prin urmate .... A CERUTO IN CASATORIE....
Ea accepta iar peste 2 sapt se casatoresc si legitim si in faa altarului.
Acum erau proaspat casatorinti si a urmat o saptamana jumate foaarrrrttte fierbinte intre cei doi... iar la o luna dupa ce sau casatorit ea isi reia serviicuul si el lafel hotarand sa ramana in apartamentul ei...
Inca peste 2 luni Kty ramne insarcinata.. O mare bucurie se isveste in familie... naste copilul dupa care se lasa de serviciu vreo un an .. dupa care isi rea meseria copilul ramanand cu bona...peste aproape un an , fara o luna mai ramane insarcinata cu un copil....
Atunci chiar ca era o familie fericita si a mai lasat serviciu vreo 4 luni.. dupa kre il reia lasand copilul cu bona.. iar dupa 2 ani kan avea 32 de ani a ramas insarcinat si cu un al treilea copil ... Va dati seama ce era pe capul parintilor... il naste si are grija de el , practc are grija de toti si lasa serviciul....Ei si anii trec si copii cresc si mama e nevoita sa ii dea la scolala si sa reangajat din nou....


Deci finalul povestii e desptul de happy-end... si red ca destule fete si baieti de pe animezup se poate regasi in ea... eu sper ca va placut.. si plz plz recomandatio si la altii si dak doriti sa scrieti si comentarii..si app scz de greseli de redactare dak incercam sa corectez se stricau propozitiile si de acea va rog sa o cititi cu grija

#2
Viki, hei! >:D<

off: Interesant ficul, but. daca este doar o povestire, ceva, mai bine o puneai in Oneshots. Aici se afla lucrarile scurte, cu maxim 2 capitole.
click:
http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=139 [daca un moderator de la aceasta sectie vede, o sa ti-l mute. ^^]

on: Pai.. cum sa spun, daca am venit aici, trebuie si sa comentez ficul, right?

sf. patului: in ficuri, nu prea se pun prescurtari, de genul acesta :D. Tptul se intampla prea din scurt, nici nu am aflat visul ei.. parca era mai interesant, daca puneai o descriere mai amanuntita. :) Ai mai multe greseli de tastare, dar aimentionat, si poate reusesti sa verifici asta. Iddea ii place foarte mult. Iti urez succes la urmatoarele lucrari. ;)

succes :)

#3
Deci... am trecut pe aici vindca ti'am recunoscut numele.
Rea mai esti... nu mai anuntat de fic? (one-shot, ce'o mai fi)

Aici nu se folosesc prescurtari de mess.
Ex: Cmf? Cmz?

Categoric nu...

Poate faptul ca nu ai multe comm'uri teau facut sa te lasi de acest one-shot...

Mai bine uita-te inca o data peste one-shot ca sa nu te mai critic eu...

Chiar ca da... mai bine lasai spatiu liber intre one-shot si inceputul lui. Asa pare ca ce vrei tu sa zici e continut din one-shot.
Titulul e cam lung sa fiu sincera. Dar merge.

Ps: O sa vezi ca cu timpul lumea o sa se inghesuie sa iti de'a comment la fic-uri/one-shoturi.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.568 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Nici ingerii nu sunt ceea ce par a fi Chris`sCookie 3 3.135 25-07-2012, 05:35 PM
Ultimul răspuns: Chris.
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.823 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)