Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Octombrie- Vot

#11
O să comentez cele mai bune lucrări. Fie ce`o fi.

2. Nibbles - Deşi este cam încărcată, lucrarea ta este foarte ok şi chiar îmi place. Adică nu este aşa simplă, ya` know ? În afară de asta, surprinde tema destul de bine, spre deosebire de alte lucrări. Bravo, chiar ţi`a reuşit. ^^

4. Ich - Cred că este cea mai bună lucrare, măcar din punct de vedere a personajelor. Ca mărime nu îmi place. T.T Sig`ul este cam lung şi prea îngust. Plus că dunga aia roşie mă omoară. Ce caută, scumpa mea, acolo ? Strică armonia. În rest merge. Rlly naiz. : 3

7. Mimişor - G . E . N . I . A . L . Really, e foarte frumos, dar font`ul ăla nu merge. În rest e destul de ok, cred că sig`ul tău surprinde cel mai bine tema. Am voie să fac comparaţii, nu ? Oricum, chiar ţi`a ieşit foarte bine, deşi mă deranjează şi aici mărimea. Sigu` e cam micuţ, don`t you think ?

Cam atât.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#12
Votez pentru:

5. Mittwoch- Imi place, e asa misterios si efectele mi se par potrivite pentru Haloween. Luna din spate se potriveste extrem de bine dupa parerea mea.

4. Ich- Culorile sunt pe tema Haloween. Papusiee din spate iti dau senzatiade macabru, moarte...Te-ai incadrat bine, imi place.

Si cam atat! Succes la participanti!
[Imagine: Hm757.png]





#13
1. SKiT

Looks pretty cool compared to the rest 4 and a bit scary... :/ desi nu e perfectminunatgenial, dar pus langa altele este way better


3. gez23

Ok, s-ar incadra intr-o oarecare masura but then again you could have chosen something more into Halloween stuff.


5. Mittwoch

WoW, lolz. Pretty much the best entry though it has its not so amazing parts -.- like the font thingy, eff it -.-




- initial trebuia sa postez ceva mult mai amanuntit de atat DAAAR datorita unor probleme *cough* hand-cast *cough* am ramas cu asa-zisa critica in pom! -



Oh, apropo... am vazut pe undeva ca organizatorul are dreptul de a cere PSD-ul :/ Tare sunt curioasa ce modificari au adus Aggie si Ich pozelor initiale 39



and oh my dear friend,
you're not the beginning nor the end.

#14
Si ca sa fiu cea care inchide sesiunea de votare pe luna aceasta, imi voi pune si eu voturile:

1. SKiT

Eu zic ca esti destul de in tema avand in vedere ca eu mi-as fi dorit ca lumea sa se lege mai mult de partea infricosatoare, macabra a acestei sarbatori, in acelasi timp insa mi-a placut realizarea intrarii. Mai putin topaz si poate lumina aceea galbuie mai aproape de focal si ar fi fost perfect ^^.

3. gez23

Aici nu pot sa zic ca sunt mare adoratoare a conceptului, imi stii motivele desigur. Daca pastrai varianta initiala ar fi fost mai bine, totusi vorbim de Ziua Mortilor, iar Iadul nu-i deloc departe de asta.

HinoKahoko, te-as fi votat si pe tine datorita faptului ca ai fost cred ca singura care nu s-a fastacit la tema, nu ai ezitat sa incerci din nou in ciuda faptului ca esti novice. Bravo, asta e spiritul ^^. Din pacate, nu ar fi corect sa te votez numai pentru acest lucru, dar iti urez succes la urmatoarele editii si mult spor hug.

7. Mimisor

In ciuda faptului ca fundalul mi se pare prea deschis, este mult mai in regula decat alte intrari, puteai scapa de outerglow-ul acela totusi. Imi place ideea de Pumpkin King xD

Voi inchide imediat thread-ul si voi numara voturile xD

[posturi unite]
Inainte de a posta rezultatele vreau sa spun ca sunt usor dezamagita de cum a evoluat competitia, in sensul ca au fost persoane care s-au retras pentru ca nu le-a convenit tema, si nu pot sa spun ca nu am fost indulgenta si cu cei care totusi au intrat, sunt cateva semnaturi care chiar nu aveau ce cauta in competitie. Nu inteleg, vreti sa castigati asa degeaba? Nu cred ca e greu sa va desprindeti de stilul comod si sa incercati ceva nou. Ideea mea a fost sa stimulez creativitatea printre altele.

Acum pentru cei care au comentat, ma asteptam si de la voi sa le luati in functie de tema, nu cat de 'kawaii' e intrarea. Atat am avut de zis.

Si nu, nu are legatura cu participarea mea, daca pierdeam poate aveam de ce sa ma plang la nivel personal, imi pare rau de competitie in sine.

Rezultatele:

1. SKiT - 6 voturi
2. nibbles - 2 voturi
3. gez23 - 2 voturi
4. Ich - 6 voturi
5. Mittwoch [Lia] - 9 voturi
6. Aggie - 2 voturi
7. Mimisor - 7 voturi
8. HinoKahoko - 0 voturi

Tema lunii viitoare o voi alege impreuna cu Mimisor, din moment ce a iesit pe locul doi, eu fiind organizator si castigator al editiei trecute.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Octombrie - Vot Lia 5 3.969 23-11-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Octombrie - Vot Lia 8 4.196 08-11-2011, 09:02 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Octombrie - Intrari Lia 10 5.944 24-10-2011, 06:27 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  SOTM Octombrie - Intrari Lia 21 12.410 19-10-2010, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)