Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Februarie - Vot

#1
Castigatorul acestei luni va alege tema pentru luna urmatoare, desigur nu va putea fi folosita o tema din lunile trecute si o medalie de merit plus un pack cu diverse resurse. Celei mai bune critici i se va oferi de asemenea o medalie.

Free cookies to everybody!

Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?


1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.

Exemplu

Citat: Bram Stoke Wrote:
1. Dracula
14. Alucard
23. Vlad Tepes

Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

Regulile de vot



1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.



Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 20 februarie - 1 martie.

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!

1. Derzy

[Imagine: 9GWef.jpg]

2. Aloisa

[Imagine: qyiqky.png]

3. Mao.

[Imagine: sotm_by_hazelnut3099-d4oyn8q.png]

4. History

[Imagine: when_we_kill_nature_by_andorien-d4q40m9.jpg]

Start vot!
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
4. History
3. Mao.


As fi ales si semnatura 2, dar nu are un aspect prea placut, chiar daca ideea in sine e draguta. Pare si foarte incarcata, sau cel putin asa observ eu datorita ecranului laptopului foarte luminat. Iar cat despre Derzy, nu stiu exact ce i-ai facut imaginii, te-ai jucat cu lumina si culorile? Din punctul asta de vedere ti-a iesit cat de cat, dar poate ar mai fi trebuit niste efecte gen c4d sau facute de tine pentru a scoate mai frumos in evidenta robotelul. Eu nu ma pot pronunta, la mine semnatura pare foarte stearsa.

Anw, sper sa nu fie o problema ca am ales doar doua. :3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#3
4. History -> asta da, e buna.

Sper ca nu e nimic ca am ales o singura lucrare. Prima semnatura are culorile prea sterse. La doua si a treia personajele nu au nicio legatura cu back-ul, dar sunt bine editate. Cam asta e tot. ^^

#4
4.History
Efectele au ajutat mult lucrarea asta. E frumoasa, luminoasa. Este cea mai reusita estetic din toate lucrarile. Dar poza nu imi inspira neaparat natura. Felicitari ori cum.
1. Derzy
He o idee frumoasa intre un robotel si un ou. Intre natura si tehnologie. Efectele nu imi plac. Personajele nu ies in evidenta si asta puteai sa faci. Dar imaginea exprima ceva placut si dragut si imi place. Pacat de estetica.

Bafta tuturor.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#5
Umh...
Puteti vota in continuare, mai sunt cinci zile :3
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
1. Derzy
Se puteau face atâtea lucruri pe imaginea aia și tu ai umblat doar la lumină și culori și ai făcut niște smudge-uri pe la ou. Țin minte că ai imai intrat o dată în concurs și cam pe același tipar ai fost. Încearcă să evidențiezi ceva nu numai prin culori și luminozitate, evoluează și tu că tot lucrezi și stagnezi în continuare. Redă o poveste prin efecte, caută stock-uri care au deja un flow interior și exploatează-l, lucrează la depth, lucrează cu c4d-uri, dacă-i puneai câteva c4d-uri care să învăluie oul ar fi arătat mult mai muncit. Și un sharpen dacă-i dădeai ar fi arătat mai bine. Culorile par șterse și mai mult pe ele te bazezi. Pare neterminat, îți sugerez să cauți tutoriale să prinzi cum se fac efectele și poate să înveți să vizualizezi o poveste pe care să o redai or smthg, ai mare nevoie să faci sig-urile interesante nu numai prin culori sau un stock cât de cât interesant. Ar fi mers și un text-ceva.

2. Aloisa

Arată destul de bine, îmi place, dublarea stock-ului și dându-i un color overlay a fost o chestie destul de drăguță. Mi-ar fi plăcut să nu fie așa șterse culorile și cred c-ar fi mers ceva mai bine dacă-i dădeai un sharpen tipei. Also, brush-urile/ c4d-urile alea de la ceșcuță ar fi mers să fie scoase ceva mai bine în evidență, să fi întunecat puțin background-ul în spatele lor, așa parcă se pierd în verdele pădurii. ”M”-ul ar fi mers parcă pe altă culoare, cel puțin așa-mi dă senzația acum, poate ai și încercat pe alte culori și n-au mers, dar zic asta pentru că nu se vede foarte bine. It is nice anyway, good show.

3. Mao.

Pe același principiu ca Aloisa, eh ? Nu pot să zic că nu merge ideea, nu poți să dai greș la o temă earth-like cu un background cu pădure, but it did not work as good as the previous one. Nu pot să zic că mi-a plăcut vreodată ideea de a combina un stock 2D cu un background 3D, deși am văzut că se cam practică/a pe forum, dar nu mulți și nimeresc asta. Iar, culorile prea șterse pe stock și prea vii pe background. Ar fi mers să întuneci puțin background-ul și să-i dai un blur. C4d-ul ăla e cam prost poziționat și nici nu dă foarte bine, ar fi mers să pui câteva la baza personajului, să-l scoți altfel în evidență. Nu-mi prea place pata aia de portocaliu/cărămiziu/cum vrei să-i zici din dreapta, numai în ea mă uit și n-ar trebui să fie partea aia focal-ul.

4. History

Ideea e destul de drăguță, ai abstractizat tema. Ce nu-mi place e că e puțin cam vărzătură acolo pe jos, prin dreapta. Și, fraților, mureați cu toții dacă nu făceați culorile așa șterse. Cred c-ar fi mers să faci sig-ul puțin mai mare, așa nu mai dădea senzația aia de sufocare și vărzătură, deși înțeleg că senzația de sufocare voiai să o reprezinți. Cred c-ai putut să fi evidențiezi puțin prin niște lumini bucata aia de foc or smthg, the thingy that is supposed to kill her anyway.

Votez cu History și Aloisa. Good job everyone și la mai multe sotm-uri.

Edit: Sorry, dear. Cu asta lucrez, asta zic. Lasă, ai trecut tu și le-ai zis de mai bine.

#7
Ma amuza faza cu povestea de mai sus, cand persoana respectiva foloseste majoritatea timpului doar C4Duri.

O sa fiu scurta si la subiect; eu am ales tema si niciuna din Intrari nu se incadreaza cum trebuie in ea, dar ma rog, am renuntat sa ma mai astept ca vreuna sa o faca. Oameni buni, Green/Earth? Planeta mama cumva? Pamant, natura? Ceva mai original? Nimic? Ori sunt stockuri anime cu tipe verzi ori ceva complet diferit.

Imaginea lui Derzy se aproprie de ceva mai ok, dar din pacate executia e slaba. Am avut si eu un sig cu imaginea respectiva si stiu cum arata si ce poti face cu ea.

Aloisa, stroke-ul ala verde mi se pare pozitionat fara niciun rost pentru ca desparte fundalul de focal, macar de ar fi fost ceva mai blurry si marginile nu asa taioase. Semnatura pare a fi in ceata, un mic contrast nu ar fi stricat. Eu nu inteleg de unde ideea de mama natura dar fie. Se putea lucra la fata si pe baza frunzelor din par.

Mao, flowul tau e in toate directiile si nu ai imbinare armonioasa, nu ar fi stricat un pic de smudge, ceva filtre si niste gradient maps foarte subtile. Culorile sunt arse.

History, no theme relation whatsoever, except for the text. Asta ti-a iesit destul de bine. Sigul imi place, eventual saturatia si vibrance (stiu ca ai in CS5)ar trebui ridicate putin pentru ca e pacat sa ai asemenea armonie a culorilor, dar ele sa fie sterse. Problema ta e ca niciodata nu te incadrezi in tema. In dreapta mi se pare ca efectele nu se imbina asa bine cu renderul din cauza diferentei mari de culoare. Abia am observat faptul ca parul tipei intra in spatele C4Dului. O mica umbra sau blur (avand in vedere ca e in spatele efectului) ar fi o diferenta subtila si placuta.

Votez cu History, cu conditia sa aibe grija la tema data vitoare. Nu am postat eu concursul luna asta, dar tot eu sunt organizatoarea.

Edit: Don't you 'dear' me, kid. That's a warning.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#8
4. History
1. Derzy
2. Aloisa

*yawn*
Bafta si de data aceasta ! ;3

#9
1. Derzy - 2 voturi
2. Aloisa - 2 voturi
3. Mao - 1 vot
4. History - 6 voturi

Astept noua tema ca sa pot da drumul SOTM-ului pe luna Martie, ai deja bannerul si medalia, dar o sa caut un pack de resurse bun ca sa ti-l dau Ana. Nu mai stiu ce nick ai acum 21

Best critique medal goes to Aikad.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Februarie - Intrari Lia 4 3.097 07-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: History
  SOTM Februarie - Vot Lia 7 4.745 21-03-2011, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Februarie - Intrari Lia 14 7.394 20-02-2011, 11:24 PM
Ultimul răspuns: SKiT


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)