Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SNSD

#21
Cum puteţi să urăţi nişte fete pe care nici nu le cunoaşteţi ? Sunt adorabile, talentate, frumoase etc. De ce le urăţi ? Pentru că ele sunt slabe, dansează bine, au nişte picioare superbe şi au voce ? NU mai fiţi invidioşi, fetele nu sunt fiţoase şi nici enervante. Uitaţi-vă la Hello Baby şi o să vă schimbaţi părerea despre ele. Niciodată nu le-am foat antifană (nu am avut motive) mereu mi-au dovedit cât de talentate pot fii. Nu le mai comparaţi cu alte trupe, ele au stilul lor unic.
Şi ce aveţi cu Sica şi Yoona ? Le-aţi cunocut voi ca să ştiţi cum sunt ? Nu sunt nici fiţoase, reci, enervante sau orice altceva. Sunt nişte căntăreţe foarte frumoase şi extrem de talentate. Dacă nu vă plac nu le mai ascultaţi dar nu le jigniţi.
Ce piese îmi plac ? Aş putea spune toate ? Nu am una care să-mi displacă. Dar cele pe care le ascult cel mai des ar fi Gee, Oh!, Genie, Seoul Song, Baby Baby, Bad Girl, Run Devil Run, Mr. Taxi, Cabi Song, Into the new world, Echo.
Ascult snsd de la debut. Mereu le-am iubit şi adorat. :3 Nu am fost niciodată antifan şi niciodată nu o să spun ceva negativ despre una dintre ele. Nu am motive. Dacă nu mi-ar place de ele nu le-aş asculta, nu aş începe să le trimit ameninţări şi să le înjur de câte ori am ocazia.
Îmi plac toate nouă dar am şi nişte preferinţe. Prima ar fi Sica, e atât de drăgălaşă şi are o voce magnifică. Îmi place cum îi stă blondă dar mult mai bine îi stă brunetă. :3 Şi are nişte ochişori aşa de dulci, îţi vine să îi dai un big hug de câte ori o vezi. După ea urmează Taeyeon. Are o voce incredibilă şi arată aşa de cute. Este ea mică de înălţime dar îi stă bine aşa cum e. Noua ei coafură e genială deşii mi-e dor de părul ei lung castaniu. Apoi îmi place Yoona. Da, exact tipa aia rece, fiţoasă şi îngâmfată mie îmi place. Ce tot aveţi cu ea ? E superbă, dansează foarte bine, voce are, amuzantă e. Unii ar spune că e perfectă i-ar voi o consideraţi fiţoasă. Aţi cunoscut-o voi ca să ştiţi cum e ea ? Nici pe mine l-a început nu m-a dat pe spate dar după ce-am aflat mai multe despre ea şi am văzut o kdramă cu ea mi-am schimbat complet părerea. E o actriţă bună şi are carismă, e frumoasă şi fără machiaj. E una dintre cele mai frumoase fete din Coreea, părerea mea. Apoi Yuri, arată bine doar să nu mai slăbească. În ultimul tip a arătat destul de rău. -.- Sper să mai pună câteva kilograme pe ea că nu îi stă aşa slabă bine. Sunny. Pe ea am remarcat-o prima datorită înalţimii ei. Este aşa mititică pe lăngă toate picioare alea lungi. Mulţi o judecă spunănd că a intrat în Sm. doar pentru că e nepoata directorului. Greşit, a intrat la Sm. că este extrem de talentată. Hyoyeon. E superbă, iar blondă îi stă genial. Btw, nu e grasă, are forme şi arată foarte bine aşa cum e. Ele sunt preferatele mele dar şi celelalte îmi plac extrem de mult. Nu le mai judecaţi atâta. Dacă nu vă place x nu înseamnă că trebuie să o faceţi în tot felul.


#22
@ Milii cine le-a jignit? LOL. Citeşte mai atent comentariile. Cine le-a jignit? Ne-am spus părerea despre ele, aşa şi? Dacă tu le placi înseamnă că şi nouă trebuie să ne placă?
De noi de ce te 'iei'? Ne cunoşti atât de bine? Nu cred.
Asta e, nu toată lumea e adorată, da? Părerile sunt împărţite, fiecare are voie la o proprie opinie, şi gata. Vorba lui 143♥, le uram, nu le urâm. :]. So, chill!
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#23
Lol, Milli, se vede k esti o Soshi and I repect you for that. Nu zic, toate sunt talentate, frumoase etc etc, dar sincer, asta e faza - am vazut mult prea multe emisiuni ca sa imi pot da cu parerea :]] Yoona, sa zicem ca nu e printre preferatele mele, dar nici nu o detest asa de tare, insa atat e tot, nu mi-o place. God, ne-am dat cu parerea, nu sari ca arsa. Eu am vazut multe cu ele, si stiu despre ce vorbesc. Nu pot sa zic la fel si pentru celelalte. Sica e preferata mea, so I didn't say anything mean about her. "Pentru că ele sunt slabe, dansează bine, au nişte picioare superbe şi au voce? " Am spus ca sunt invidioasa pe ele din cauza asta? check that again :]] So, Sica rulz :]]

[Edit] Mdah, eu stiu ca am zis de Yoona, de aia m-am simtit 21 nu ca altele care nu se simt deloc. Si stiu ca nu ai avut intentii rele, but I just said my opinion
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#24
Nu mă refeream la voi ci la antifanii lor în general. Nu mă luam de niciuna dintre voi. Am observat că le uraţi la trecut.
Am exagerat şi m-am făcut greşit înţeleasă, scuze pentru asta.
Am zis eu tu, tu şi tu le-ţi jignit ? Nu cred. Serios, nu am vrut să jignesc pe nimeni.
Nu înţeleg de ce vă simţiţi aşa de atacte, pănă la urmă nu la voi m-am referit.
Voi nu v-aţi luat de Sica, am observat asta. Eu mă refeream la cei care o critică în general. Sunt destul de mulţi.
143 am apreciat faptul că ai zis că Yoona e simpatică când râde şi chiar este.
În orice caz, scuze dacă din postul meu s-a înţeles că mă iau de voi sau altceva.


#25
Oh c'mon cool down. Milii, te rog sa nu mai vad posturi de genul pe aici, really, inteleg le adori si alea alea, esti so SONE, te respect, dar daca fiecare fan ar face ceea ce ai facut tu sa le ia apararea la trupa lor preferata in topicul lor [ ma refer la cele deschise pe zup] s-ar isca certuri.

Acum o sa vorbesc si eu la general
I mean, really, nu v-ati saturat sa puneti paie pe foc ? Vreti ca anti-fanii sa-i ignore pe cei pe care ii 'urasc' dar voi nu-i ignorati pe anti-fani. Eu sunt o Cassie a fucking big one. Nu-mi pasa ca o sa se gaseasca multi care sa spuna ca TVXQ s-au despartit. Ei si ? Nu inseamna ca ei nu mai exista. Acum ce ar fi, ca eu, o Cassie sa dau fuguta la topicul TVXQ si sa incep sa tin morala ca de ce nu le place in general TVXQ. Si crede-ma, ei cred ca au cei mai multi anti-fani, well pe langa ca sunt aproape perfecti si au un talent mult prea mare de ignorat, ei sunt una din trupele cu cea mai mare vechime in Industria Kpopului. Dar nu o fac, le dau pace nu poti sa le faci nimic pentru ca nu ai cum. La SNSD toate's bune si frumoase, anti-fanii vorbesc doar, dar v-ati uitat si la celelalte fandomuri sa vedeti ce fac anti-fanii ? Pe Yunho de la DBSK erau sa-l omoare cu lipici pus in apa pe care trebuia sa o bea ! Lui Hankyung [ex Super Junior ] au sarit pe scena urlandu-i sa mearga inapoi in China si in plus i-au trimis un 'cadou' continand pungi de sange si cutite. In timpul unui spectacol de la SuJu, Sones au fugit si au rupt bannerul cu ELF in fata lor.
In fine, acesta a fost doar un foarte mic istoric despre anti-fani pe care am vrut cu totii sa-l vedeti, sunt sigura ca cei noi veniti aici in chestia cu kpop nu ati cautat lucrurile acestea asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa le stiti.

Un lucru va spun, fie ca sunteti VIPs [ BigBang fans ], Cassies [ TVXQ fans ], SONE [ SNSD fans ], Blackjacks [ 2NE1 fans ], ELFs [ SuJu fans ] and more, lasa-ti anti-fanii sa urasca, voi in schimb oferitile iubire dubla pe cata ura primesc, va asigur ca iubirea aceasta ajunge la ei mai repede decat ura ^^ Fiti puternici din orice fandom ati face parte. <3



Asa ca revenind, Milii, adica nu doar ea, nu mai vreau sa vad posturi de genul, asa ca va rog abtineti-va. ^^


Multumesc.















And, 143♥ , nu te intereseaza spammul, pe mine ma intereseaza. Daca nu intru prea des nu inseamna ca nu va urmaresc pe toti in parte la sectiunea aceasta.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
















Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)