Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Te doresc acum!

#1
Pentru ca voi ajunge la jumatatea primei serii din "O iubire interzisa", m-am gandit sa va fac un micuuts cadou de inceput de an. Va fi ceva yaoi, centrat pe un cuplu pe care nu l-am mai intalnit pe Zup: HashiMada si povestit din perspectiva lui Hashirama Senju. Enjoy!

Disclaimer: Niciunul din personajele seriei "Naruto" nu imi apartin si nici nu fac profit de pe urma lor

Capitolul 1
- Senju, nu mai dormi si scrie raportul ala! ma intrerupe din visare vocea ragusita a sefului meu.
- Imi cer mii de scuze, domnule Sarutobi, tresar eu si ma scuz rusinat pana peste cap.
Dupa ce bosorogul se cara de la mine din birou, imi trec o mana prin parul negru ca abanosul. Oftez. Incep sa astern pe pagina de word, cu o mana in falca, ineptii care mai de care pentru a-i da in gat pe aia cu furaciunile lor cu tot! Caci drept sa va spun, lucram la corpul de control al ministrului transporturilor si ma trimitea si la dracu-n praznic daca vedea vreun nerod care indraznea sa-i incalce cuvantul.

- Ce naiba?! exclam eu uimit. Offf, Hashirama, adormit mai esti! adaug in sinea mea, vazand ca am calcat in picioare biata limba romana.
A dat Domnul sa termin si eu rahatenia aia de raport. Se si terminase programul, asa ca plec acasa. Nu mica mi-e mirarea cand il vad pe "iubitul" meu frate Tobirama lingandu-se cu nevasta-mea de fata cu mine. Stupefiat, scot un tipat de dracii pe care-i aveam in mine. Ce puii mei cauta parlitul ala, dracu' sa-l cante, sa se giugiuleasca cu frumoasa mea Mito? Ce zic eu sa se giugiuleasca, aproape o faceau sub ochii mei, sa mor!
Si mai mirat si scarbit in acelasi timp sunt cand observ ca frate-miu s-a schimbat complet: parul lui, odinioara lung si negru ca si al meu, era acum taiat scurt si vopsit alb. Ochii caprui erau acoperiti de lentile rosu-portocalii, iar pe fata avea un machiaj la culoare.
Cand in sfarsit sunt observat, roscata ii sopteste printre gemete parlitului:
- T-Tobirama, uita-te in spate!
- Aham! Senju Tobirama, se poate explica ce dracului se intampla in casa mea, in patul meu, obtinute pe munca MEA? intreb eu cu mainile-n sold, deja rosu de furie. Si tu, curva mica, la ce cacat te holbezi? A? adaug, ridicand tonul, cand o vad pe Mito acoperita cu cearceaful, uitandu-se la mine ca la urs.
- Hashirama, du-te-n ma-ta! Nu e treaba ta! imi raspunde propriul frate, care odata se facea rosu ca racul in obraji cand vedea fete si baga capul la pieptul meu cand se speria de un rahat de soarece. Oare nu stie, zevzecul, ca daca ma injura de mama, Dumnezeu s-o odihneasca, o injura pe mama lui defapt?

Nervos in ultimul hal, ii las sa continue ce-au inceput putin imi pasa ce fac acolo si ma duc in dormitor. Ma sui in pat si iau o perna in brate. Trag patura pe mine si incep sa plang. Da, si barbatii plang, asa ca ciocul mic! Biata perna acum e inundata de lacrimi. Aud cum cineva bate la usa. Nu zic si nu fac nimic, dar cand acel cineva devine mai insistent, scot un "Intra!" infundat de plans.
- Imi pare rau, iubitule! exclama vocea blanda a sotiei mele. Regretam ca am facut-o curva, dar nu m-am abtinut si m-am scapat.
Ma mangaie duios pe cap, facandu-ma sa ma intorc spre ea. Buzele ei, proaspat mozolite de Tobirama, le sarutara apasat pe ale mele.
- Fa ce vrei, spun eu dupa ce suspin adanc. Te vreau fericita, asa ca...
Ochii ei albastri ca adancurile marii ma priveau tristi. Din ei au izvorat lacrimi cristaline. Stiam ca n-ar fi vrut sa ma raneasca, dar parea atat de fericita cu frate-meu! In cele din urma, coboram amandoi in sufragerie, unde e circul de pe lume: fraierul de Tobirama isi ia o mustruluiala de toata frumusetea de la Toka, sotia lui si prietena cu noi din copilarie. Si eu, si Mito privim amuzati cum bruneta, firava in aparenta, ii frige o palma cat sa n-o uite toata viata. Asistam la o despartire cum nici in telenovele nu s-a mai vazut si nu se va mai vedea vreodata. Dar biata Toka n-ar baga divort nici de draci fiindca tine mult la barbatul sau deloc cuminte, ce-i drept. Ii trecea repede supararea, iar dupa fiecare cearta de genul, ii vedeam pupacindu-se prin curte.

Ies afara la camaradul meu, care, desi nu poate vorbi, imi intelege perfect orice gand si sentiment. Este Rocky, un rezultat frumos dintr-o combinatie de pechinez cu soricar, bej-galbui cu ochii caprui inchis si urechile mari indreptate in sus.
Avand in mana lesa si mingea lui preferata, chem patrupedul la mine. Ma ghemuiesc langa el pentru a-l lega sa pornim la drum.
- Rocky, doar tu ma mai intelegi, rostesc eu necuvantatorului.
Catelul da din codita incovrigata si se urca pe mine cu picioarele din fata. Ii cuprind capusorul in maini si il privesc in ochi. Il mangai pe spate, ridicandu-ma sa ies cu el. Mito iesise si ea, dar se ducea la vecine sa discute una-alta. Eu si Rocky trecem pe langa ele si ne oprim putin.
De fata cu femeile, imi sarut sotia patimas, facandu-le pe cele mai batrane sa se holbeze la noi. Suntem tineri, ce pana mea! Imi continui drumul cu tovarasul meu, pana ce ajungem in grandiosul parc din centrul orasului. Incepem sa ne jucam in liniste, pana ce micul meu prieten vede un alt caine, un husky destul de maricel, cu ochii albastri. O rupe la fuga dupa el, tragandu-ma si pe mine, cu tot cu lesa.
Drace! E atat de puternic incat nici eu, care sunt numai muschi, nu-i pot face fata. Brusc, cad la pamant ciocnindu-ma de stapanul husky-ului cred, caci tot striga pe acolo "Bell! Fii cuminte!". Cu capul in pamant de rusine, imi cer scuze de la barbat, care era un tanar cu vreo zece ani mai mic ca mine deci avea cam 25 de ani cu parul ca pana corbului, lung cam pana la fund, ciufulit, si cu ochi ca onixul, al naibii de patrunzatori si expresivi. Cu gura pana la urechi dupa cele intamplate, brunetul se ridica de pe jos, apoi imi intinde mana sa ma ajute. Ii multumesc frumos, iar dupa ce imi propune sa discutam despre caini, accept fara probleme. Se pare ca era pasionat de aceste fascinante fiinte, atat de loiale omului.

- Eu sunt Uchiha Madara, dar mi se mai zice Madutu, mi se prezinta tanarul.
- Incantat! Sunt Hashirama Senju, raspund eu usor timid.
Amandoi ne privim patrupedele din lese, care au inceput sa se joace. Aflu ca acel husky este fata si se numeste Bella. Fiind mai mare decat Rocky al meu, ea il trata insa ca pe un egal.
Imi indrept privirea catre brunet, care vorbea acum la telefon. I se adresa persoanei de la celalalt capat al firului cu "iubire", desi distingeam o voce masculina. Ma duce cu gandul la faptul ca frumosul tanar Uchiha pe care l-am cunoscut este pe invers. Dintr-o data, glasul sau mladios se ridica, tipand deja. Pentru moment raman tablou, dar ma linistesc. Imi amintesc faza cu Tobirama si Toka cu despartirea lor. Oare Madara se desparte si el de tipul ala?
__________________

Hashirama
Sarutobi Hiruzen, seful lui Hashirama
Mito
Tobirama si Toka - Dragoste cu nabadai :))
Madara (ganditi-va ca are parul luuuung)
Rocky, catelul lui Hashi (a fost cel mai tare caine ever! cel mai bun prieten)
Bella, catelul lui Madutu
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...
My fics: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082
"Te doresc acum!" yaoi +18 http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid225522



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 3.655 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Povestea incepe acum ! Ƭσσ--- !Ʋиιզʋɛ ! - ☠ 50 25.334 21-05-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)