Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rio (2011)

#1
[Imagine: rio525635l.jpg]

Blu este un papagal ara care nu a invatat niciodata sa zboare, si se bucura de o viata confortabila impreuna cu proprietara sa si cea mai buna prietena a lui, Linda, in oraselul Moose Lake din Minnesota. Blu si Linda cred ca el este ultimul din specia sa, dar cand afla de existenta unui alt ara care locuieste in Rio de Janeiro, pornesc spre taramul indepartat si exotic pentru a o gasi pe Jewel, jumatatea de sex opus a lui Blu. Nu dupa mult timp de la sosire, Blu si Jewel sunt rapiti de un grup de traficanti de animale. Blu scapa, ajutat de versata Jewel si un grup de pasari orasene mistocare si cu vorba dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui sa gaseasca curajul de a invata sa zboare, de a scapa de rapitorii care le sunt pe urme, pentru a se intoarce la Linda, cea mai bună prietena pe care a avut-o o pasare vreodata.
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will

#2
Ma mir ca nu a postat nimeni pan acum aici. Pentru un forum de anime se pare ca evitati animatiile clasice destul de mult.

Rio mi-a placut destul de mult singura data cand l-am vazut. Nu stiu daca a doua vizionare ar fi la fel dar asta nu conteaza. Este un film bun, chiar si atunci cand ai trecut de varsta copilariei. Comedia este carata de personaje, Blu fiind favoritul meu dintre ele. Molodiile reusesc sa redea ce in mintea mea este o atmosfera de Rio.

Sper ca daca incearca sa ii faca o continuare sa fie la fel de reusita
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)