Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the song v3.

#31
Am ascultat melodia acum un an pe un CD de al mătuşii mele plin cu Celine Dion. Mi-a placut in special aceasta baladă deşi nu sunt mare fan al acestui gen de muzică. Ce pot să spun, e chiar o melodie reuşită şi îmi face plăcere să o ascult. Nu prea mai am ce să zic, îi dau un 8.50-9.

Daca nu ascult melodia asta măcar o dată pe zi nu sunt eu!
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#32
Uuu 15 Black Eyed Doll 15. Nice, piesa asta n-am mai ascultat-o de ceva timp 39, iar cand imi fac timp si de ei ascult Monster, suna mai bine, cred eu. In fine, si asta a fost printre favorite, asa ca-i dau 9(de dragul vremurilor).

http://www.youtube.com/watch?v=dd0j3tdx_FU
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




#33
Vai, ce-mi place negativul ala! Nu stiu, nu sunt eu prea mare hip-hoppera, dar e ok melodia asta. Imi place ca ala citeste de pe ipad like a boss 21. Dar am o intrebare: freestyle nu insemna sa faci versuri pe loc? Nu stiu, poate habar n-am, dar eu asa stiam 106. In fine, e ok, 8.

click
asta e ptr ninsoarea de afara
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

#34
Chiar mă simt pe o insulă tropicală, dansând hula-hula când ascult melodia asta. Pentru un timp, înainte să deschidă gura vocalistul, îmi plăcea, dar nu mă prea pasionează vocalul. Negativul îmi place, mă mai încălzeşte şi, cum ai spus şi tu, e tocmai bun pentru vremea asta de afară. ^^ Îi dau 8.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=19LPgLKrgLE
ÃŽn memoria lui Whitney Houston...

#35
Ok, am stiut toata viata cine e Whitney Huston, dar nu pot sa zic ca am fost un mare fan. Ce e drept, a avut o voce unica si pentru asta o respect, insa nu prea erau genul meu melodiile ei. In fine, imi placea aia cu every woman. Despre melodia asta, meh, e ok. Nu vreau sa fiu nici ipocrita si sa ii dau 10, pentru ca nu imi place asa de mult, asa ca ii dau 8.

click
remember me when you're the one you've always dreamed
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

#36
Brian, Brian, Brian! 10 all the way, mai ales pentru partea de la 2:40 încolo când mi-au cam.. curs urechile. Zic că-l merită cu vârf şi-ndesat, deşi nu mă iau de lirică/instrumental/vocal în parte *oricum aş vorbi inutil*. Îmi place cum sună vocea lui live, cred că în toate live performances pe care le-am urmărit a dat 101%. So, yeah, 10.

Citat:remember me when you're the one you've always dreamed
Remember me through flash photography and screams.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=ybXvxm7vFtc
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#37
Inainte de toate,Serj Tankian este un poet extraordinar pentru timpurile astea.Daca aveti ocazia sa cumparati un volum de poezii de-al lui,nu ezitati.In plus,arata bine in biblioteca.
Acum cand ascult melodia,e foarte usor sa remarc tipica melodie Serj,cu timbrul sau vocal unic in industria actuala.Totusi,melodia asta nu ma ajuta.Nu-mi ofera niciun sentiment,ascultand-o ca una dintre melodiile ce sunt oarecum obligat sa le ascult la radio.O ascult si gata.Nu o sa-mi mai aduc aminte de ea prea curand.Totusi,cum am precizat,talentul lui Serj de a scrie ma face sa-i dau nota 9,chiar daca melodia a fost monotona.

http://www.youtube.com/watch?v=lwmZgmOYS...ure=artist
Însă cand, ocupat cu Alida, Ama fuse atatcata, pentru a ma asigura că nu o sa fie ranita grav, scosei pumnalul, desi era destul de tocit... moment in care atacurile se Oprira, moment in care toti au ramas blocati(?) si cineva a spart linistea asurzitoare, spunand...

#38
VAI CE-MI PLACE! Asta ar trebui sa fie noul cantec "must-have" la petreceri. Nu stiu, cand au inceput sa cante domnii, eram fix 'ai carambaaa'. Geniala melodie, ma jur. Cred ca poate sa te binedispuna oricand. Mie oricum spaniola mi se pare super amuzanta (si imi cer scuze daca au versuri deep, dar pur si simplu nu pot sa le iau in serios 21 ). Oricum, o bag la favourites. 10!

click
nu sunt cel mai mare fan al genului asta, dar baietii astia sunt mind-blowing.
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.

#39
Mie-mi sună simpatic, dat fiind faptul că n-am multe piese de genul cu care s-o compar, o să las un comentariu incomplet și de doamne-ajută. Nu-mi displace, nici nu-mi place-n mod special. 5-6 să fie.
Asta e ceea ce am ascultat ultimele zile in continuu! ;X N-are cum sa vă displacă!

[Imagine: sig3a.jpg]



#40
OMG I love it! How did you knooow <3? 3. Nu ştiu dacă ai incercat să fii "glumace" sau nu dar nu o să mă chinui să las un comentariu foarte elaborat pentru simplul fapt că tipul mă dezgustă. Aaand we just found something gayer than Twilight (aw, don't take it personal twilight fans...take it...take it as you wish).

Next

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Recommend us a song! Kyo 77 27.602 04-08-2010, 01:47 PM
Ultimul răspuns: tzahranul


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)