Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the sign and/or avatar

#1
Aceleasi joc ca inainte. veti acorda o nota avatarului, sigului sau doar una dintre cele 2 daca una e lipsa. Va veti argumenta de asemenea parerea legata de nota fara a jigni persoana.

Enjoy!

#2
Avatar - 9 - e frumos. Imi plac culorile si fata din imagine. Ochii albastri sunt geniali. I-as pune 10, dar cum sa zic sa nu para vulgar - nu imi plac fetele cu asa corp Smile
Signature - 9 - aici pieptul fetei anime e pus in evidenta si mai mult, dar nu scad nota, pentru ca imi place faza de la semnatura. Cand am citit prima data ce e scris, am ras, e amuzant. Si iar, culorile sunt frumoase. In general setul e placut.

#3
In mod dubios (in seara asta imi place cuvantul asta), setul Narniei e facut de mine, doar ca trivia; lol, nu o sa-ti scad din nota, doar ca o sa fiu un pic mai dura ca gfx-er mai avansat.

Avatar: Nu sunt sigura ce simbol ocult ar trebui sa reprezinte tatuajul de pe gatul tipei, dar nu prea imi place, ca si detinatoare a unui tatuaj pot aprecia chiar si actiunea de a-ti face unul, totusi. Nu-mi place felul in care e incadrat in canvas si faptul ca e over-contrasted si blurry. 7

Semnatura: Singura chestie pentru care ai un plus din partea mea este ca il contine pe vocalistul trupei Placebo, Brian Molko. Pozitionarea nu e buna, daca iei in calcul legea tertilor, iar textura aia cu text vine foarte aiurea si strica si cromatica; personal consider ca e cam inghesuita si de altfel sketchy. Efectele nu sunt. As fi preferat o imagine alb-negru, sau macar pozitia tag-ului sa fie centrata. 6/7
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Lol, eu ce să-ți zic mai zic ție, a un set genial, really. Avatarul îmi plac culorile și-mi place că nu-i patrat, deja mă cam enervează avatarele patrare and idk why. Eu îi dau zece, adică este și evident. Siggie-ul it.s awsome și știi asta și de la duelul tau cu Mimi. Îmi place cromatica și mai îmi place că siggie-ul este poziționat pe mijloc. Prrimește un zece și el. Media finală,tobele vă rog, tam tam tam TAAAAAAAM: zece xD.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Daria, ai fost mai rapida. Editing.

Avatar 9. Singurul motiv pentru care ii dau 9 este pentru ca are "lumina" aceea din mainile personajului care distrage, pentru ca in rest arata bin si imi place. Dar "lumina" e putin cam prea puternica si ti se duc ochii la ea in loc de personaj.

Semnatura 10. Aici nu se mai vede asa de tare, din cauza backgroundului, si te lasa sa te concentrezi pe personaj. Arata foarte bine, nu am nimic de comentat.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#6
Avatar: E dintr-un joc nu?(ahh imi pare cunoscuta dar nu-mi mai aduc aminte). Ceea ce imi place e privirea aia agresiva si pozitia de lupta.Nu le am cu edidarea,deci nu am ce sa comentez,cat despre tipa e destul de ok. Nota 7

Sign: Mie unul imi place mai mult ca avatarul.Fundalul este bun si acel dark pe margini,unde este pus si textul. Deci 9.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#7
Avatar - semnul este destul de cute, dar e cam simplut. Fundalul din spatele semnului se potriveste dar cred ca mergeau mai bine alte nuante. Nota: 8.

Semnatura: Ii dau nota maxima pentru ca, datorita ei mi-am dat seama ca Lelouch nu e mort. Am fost absorbita de asa-zisa sa "moarte" incat nu am privit in intregime. Acele texte imi plac si mai e dragut ca nu sunt asezate la mijloc. Nu stiu de ce, dar pare mai interesant. Nota: 10.

Psycho XD

#8
Avatar: Avatarul nu ma impresioneaza, especially the facial expression of the character. 7

Signature: The signature is much better. In this one the character looks desensitized, which I like. Also the speed of the GIF + the B&W quite fits. So I'll give it a 9.

#9
Avatar~ uuu....durere,cam asta imi inspira avatarul tau. Nu este un fel prea frumos calcatul pe cap caci daca as avea ocazia sa provoc durere as provocao in alte moduri...oricum nimic special,dar totusi...8

Sign~ Sig-ul imi place. Pentru ca pana acum nu ma-m gandit sa interpretez/vad sub forma asta pasaroiul ala,+ culorile sunt bune mai ales pentru o astfel de emblema~10
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
Avatar - 8.50 ~ E interesant, imi plac culorile, dar mi-a luat cam mult sa ma prind ce e... -.-

Sig - 8 ~ idk...citatele sunt bune, suna bine si au impactul dorit (cred) asupra cititorilor, dar nu prea pricep rostul crucii intoarse...ma rog, poate altcineva ar intelege mai bine, dar asta e parerea mea.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)