Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prostioare pe foita

#1
Ok... Am vazut ca multa lume si-a pus desenele aici, deci de ce sa nu pun si eu ?
Lumea imi zice ca am talent, dar vreau sa aud parerile voastre pentru ca am vazut multi desenatori talentati, prea multi ca sa ii mentionez xD.

DRAWz :
Haruno Sakura in Shippuuden
Gheisha
Ke$ha


Astept critici cat mai dure si sper sa ma imbunatatesc.

P.S. Am 12 (aproape 13) ani deci tineti cont de asta.

:bye:
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#2
Neatza ! Pai, sa incep sa comentez ca altfel adorm din nou:
primul desen : ti-a iesit destul de bine, dar puteai sa desenezi si o parte din ochiul stang. ... 106
al doilea desen : mie mi-a placut. Dar care-i treaba cu acel kunai ??Aici puteai sa mai faci cateva umbre, mai ales la umbrela si la kimono. Dar in rest, este dragutza.
al treilea desen: asta mi-a placut cel mai mult.Nu stiu de ce ...Puteai sa mai lucrezi putin la nas, dar in rest e super.
Cam atat pentru moment ... Sa nu te descurajezi si sa continui sa desenezi ca ai talent ! 105 Ja ne !
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#3
Well, let\'s see.

Referitor la vârstă, puţin contează. Sunt copii talentaţi la vârste destul de fragede, din moment ce ai spus că aştepţi critici cât mai dure, criticii nu o să ţină cont de vârstă, să ştii. În plus, fratele meu are 6 ani şi ştie că în corpul uman există şi oase, nu se îndoaie după cum îi arde desenatorului. xD


La primul desen îmi place că ai încercat să pui umbre. În schimb, pare că are doar un ochi. Am înţeles, ai încercat să îi faci părul peste ochiul drept, dar trebuia să mai desenezi un colţ din ochi, pare că nu e acolo. După asta, ia un creion şi o radieră şi fă conturul mai pronunţat şi fără întreruperi. Urechea e prea mare şi prea sus, trebuia să se termine în drept cu axa nasului. Părului arată rău la rădăcină. Ştiu, aşa e părul Sakurei la rădăcină, dar trebuia făcut mai la dreapta, înţelegi tu. Mi se pare gâtul cam gros şi capul puţin cam mic în comparaţie cu corpul.

La al doilea desen mi-a ieşit în ochi mâna stângă a personajului care e total greşită. E exact ce spuneam mai sus, nu se îndoaie cum vrei tu, pare din gumă. Parcă nu ar avea oase în mână. Plus că e prea mică, dacă ai măsura cum ar arăta mâna stângă întinsă ţi-ai da seama că e nevoie de încă pe atât ca să fie egală cu mâna dreaptă. Umbrela e greşită, parcă ar fi un cerc, nu o umbrelă. Ochii fetei sunt prea depărtaţi, între ochi trebuie să fie un spaţiu de un ochi, la tine e de un ochi şi jumătate. Şi gura e mult prea jos.

Având în vedere al treilea desen, o să te dezamăgesc, nu seamănă cu Ke$ha. Ochii sunt disproporţionaţi şi ochiul stâng urcă în sus, dacă te uiţi mai atentă. Părul parcă nu ar aparţine capului şi mâna e făcută greşit. La fel, ia şi refă conturul, fără întreruperi.

Asta e tot ce am avut de spus, te aştept cu alte desene, sper că mai bune. Sper să nu te supere remarcile mele şi să te văd evoluând.

Spor la desenat şi multă imaginaţie! x]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Asa.... Desene noi xD
Am facut doar 2, unul mai simplu (mi-a luat 7-8 minute, deci...) si unul mai.. reusit sa zicem.

Desenele :
Just...Emo
Portrait


Cam atat.... Promit sa fac mai multe 8
_______________________

Pffff..... Nimeni nu mai postat pe aici asa ca..... DESENE NOI:

1)Kurosaki Ichigo - Vizard
2)Manga Girl
2)"Big Eyed" Manga Girl - Cu asta am participat la DOTM xD

Deci... sa mai pun desene dupa ce mai fac [.....]. So....

Ja ne
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#5
Asa, isi baga si necioplita de je nasucul pe aici, fara sa-mi fie cu suparare.
Buuun:
Primul desen- E dragut, iti poti da seama ca e Sakura, si as putea spune ca e finut lucrat.
In schimb, anatomia e destul de gresita, trebuie sa mentionez ca Sakura e fata? Ei bine totusi ai facut-o foarte masculina, umerii aceia nu o avantajeaza deloc. La fel si ochii... =w= Adica, bun, are parul peste, da hai, nici macar putin putin din coltul ochiului? Pare distorsionat.
Al doilea- Hmmmmmm.... Pare putin cam extracterestra. =w= Adica numai in filmele cu omuletii aia vezi ceva asa de... slab. E foarte slaba, iar mainile par niste bete.Kimonoul arata bine, imi place, parului nustiu, dai textura. Acolo pare a fi o chestie care ii sta pe cap, fai fire ceva, umbre, lumini.
Al treilea- Kesha?=w= Scuze ca zic... nu seamana. Adica desenul e dragut, dar nu semeana cu Kesha, cand desenezi dupa poza fii mai atenta la detalii, la chestiile mici care par neimportante, redai expresia, acolo ai cam indepartato pe Kesha.
Al patrulea- Hmmmm... Uitete putin la umeri, cel stang pare mai mare decat cel drept, si credema ca din partea din care e privit/desenat cel drept ar fi trebuit mai mare. In rest e dragutz,zgarda aia parca ma cam zgarie pe creierasi, pare lipita si gata sa o sugrume. Dai putin forma si fao sa para putin mai larga.
Al cincilea- Ochii, ochiiiiiiiiiiiiii, ochiiii ma zgarieee! Prea mari pentru un om, mult prea mari. =w= Iar gura e putin stramba, ar fi trebuit sa fie in linie cu nasul. =w=

Ichigo: Seamana, fata e un pic cam lunga si patratoasa, adica ascutita. =w= Ochiul putin cam mare si cam sus unit de nas. v.v In rest dragutz.
Manga girl: asta e reusita, umpic la par mai trebuia lucrat si la ochi, daca observi la par in partea din spate a caputului ei pare turtit
"Big eyed" manga girl"- arata bine, dintre toate imi place cel mai mult, ar fi bune niste umbre, ochii sunt doar putin asimetrici dar e bunicel.

Asa, am terminat phew. CAteva sfaturi, daca nu ai absolut deloc chef sa faci schita fara intreruperi, ia un pix cu gel sau un penline si da pe contur, dar ai grija, sa dai cu lini drepte si corecte, curate. Si mai pune umbre si lumini ca ar merge sa stii, sunt esentiale, si apropo nu conteaza varsta, ci talentul,rabdarea,munca si ambitia. Smile
Sa nu crezi ca vreau sa te jignesc sau ceva. In fine, sa mai faci, da sa mai pui umbre, si studiaza in amanunt pozele inainte, iti sugerez ca inainte sa desenezi sa studiezi jumate' de ora- o ora poza inainte de treaba,
Succes si spor la treaba, Ja ne~ hug

#6
Deci...deci.... Inca un desen nou la care am muncit.... habar n-am cat si e "fabricat" azi,asa ca...... EU VREA COMANTARII MULTE. Dsenul:

1)Neliel Tu Oderschvank

O sa ma fac unul [sau mai multe] cu Nel, cu Hallibel si poate si cu Uluquiorra , so.... Va rog :pls: comentati, crititcati si sfatuiti.

Ja ne :bye:
______________

Pff..... Nimeni nu a mai postat..... Dar lasa, vedeti voi ca o sa vin cu o armata de desene *evil smile*
Deci.... desenul nou-nout este......:
1)Tia Harribel - Nu e gata, mai trebui sa lucrez un pic la umbre, dar deh....

Ja ne :bye:
Feel The Way
[Imagine: Nyu.gif]
And Do It
[Imagine: member5-1.png]
MyAnimeList | DeviantArt | Drawings|| Blog

#7
Neliel arata foarte bine... Harribel scartie, nu prea inteleg pozitia mainilor, adica ma rog, stiu ca sta cu mainile incrucisate... dar i-ai facut umerii prea mici, prea ingusti ceea ce o deformeaza.
IN rest e frumos, hey hey, pentru un contur mai marfa, iti sugerez un multiliner sau un liner simplu, sau chiar un stilou/penita ( cu cerneala neagra), desi astea merg cel mai bine la desenele in creioane colorate....in fine, continua, evoluezi. Smile

#8
Wow , desenezi frumos dar acum sa zic ce nu mi a placut :
Primul desen : e foarte frumos si reusit dar cu ochiul drept...am inteles k era parul peste el dar puteai sa ii faci totusi un colt din el.
Al doilea desen: totul e bine dar nu am inteles partea cu kunaiul XD aa si mie mi se pare ca ai facut buzele cam jos dar fiecare are stilul lui pana la urma .
Al treilea desen: hmmm .... buzele si nasul nu mi au placut 4
Sa contiunui tot asa . Bravo , n am ce sa zic decat , ca desenezi foarte frumos :bv:
:bye:
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)