Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prietenia Devine Dragoste - [+18]

#1
M-am gandit sa fac un fic, avand in vedere faptul ca eu critic foarte mult trebuie sa o primesc inapoi deci va astept cu bratele deschise orice fel de critica pentru ca nu ma supar. Doar din greseli invat si e doar alt fiction, so...
Am ales un titlu in romana pentru ca ficul e in aceasta limba -limba romana-, desi nu suna bine se potriveste perfect cu ceea ce am in cap.



Nu deţin nici un personaj (în afară de cele pe care le-am creeat )din anime-ul/manga-ul Naruto care aparţin lui Masashi Kishimoto şi nu profit pe urma acestor personaje/întâmplări.



Prolog

Am fost singuri mereu şi aşa credeam că o să fim tot restul vieţii. Eram doar noi doi, nu ne păsa de nimeni, de nimic.
Şi zâmbeam.

Zâmbeam cu gura până la urechi, rădeam unul de celălalt şi alergam prin fiecare colţ al oraşului.
Åži asta nu e tot.

Priveam răsăritul împreună.
Åži totul s-a schimbat...



Capitolul I

Revederea


Au trecut mulţi ani de la ultima revedere cu fratele meu, poate prea mulţi. Mii de ore, poate milioane, chiar miliarde. Cine ştie? Nu ştiu exact câţi ani au trecut. Tot ce ştiu e că timpul s-a scurs foarte greu. Dar poate nu îndeajuns încât să rămânem aceeaşi unul cu celălalt.
Pentru că ne-am schimbat.

Şi iată-mă acum, în faţa casei în care am copilărit, în care am crescut. Cât de proastă am fost în trecut. Am plecat din New York, am ajuns în L.A. şi-acum vin înapoi.

Nu vreau să fiu modestă, aşa că eşti obligat să citeşti tot ce precizez. -doar dacă nu eşti un laş şi dai back-

Am trăit, trăiesc, şi-o să trăiesc în continuare foarte bine. La început pe banii părinţilor, apoi, pe banii mei. Cred că eram prin clasa a şasea când începusem să-l ajut pe tata şi Suigetsu cu munca. După doi ani mă obijnuisem să îi ajut dar...



Odată cu decesul părinţilor mei, toate greutăţile le-a cărat în spate scumpul meu frate, Suigetsu. Tata avea încă o bază a firmei în L.A., aşa că am decis să plec acolo, să mă ocup de ce este necesar şi din acel birou. Cu toate că fratele meu nu a fost de acord, eu am plecat. Aveam cincisprezece ani, deci, mă descurcam. Ajunsă acolo m-am cazat la unul din hotelele pe care le deţineam şi am trăit acolo pentru o bucată de timp. Apoi, mi-am cumpărat o vilă pe care am întreţinut-o. Tatăl meu era directorul unul lanţ gigant de hotele renumite, deci, era un om cunoscut. Aici, în New York, nu mai este o vilă cu un etaj sau două. Tata a decis să fie o vilă cu patru etaje, de culoare albă. Ştiu că tata nu se zgârcise când a hotărât să construiască vila.

Vrei să mă prezint? Orihime Hozuki, nouăsprezece ani, brunetă cu ochi albăstrii, foarte independentă. Asta e tot ce contează.



Porţile se deschid şi un domn vine să-mi ia bagajele. Grădina din faţă este plină de trandafiri roşii aşezaţi pe marginea unei alei care duce înspre intrare. Cuşca câinelui este situată în partea stânga, aproape lipită de gard. Scumpul meu câine, Casper. Deşi eu prefer să îi zic ``Ursu``, semănând cu unul, Suigetsu o ţine pe al lui. Surâd scurt, apoi păşesc pe alee.




Deschid uşa şi întru. Zâmbesc larg, văzând imaginea care mă întâmpină. Nimic modificat, absolut nimic.


-Mă scuzaţi, pe cine căutaţi? mă întreabă o servitoare zâmbind, vizibil curioasă.
-Pe Suigetsu. i-o arunc scurt, fiind iritată că m-a deranjat.
-Îmi pare rău domnişoară...
-Ascultă aici tanti, o întrerup brusc, vreau să-l văd pe Suigetsu alt fel mâine pleci la tine în casă!
-La etajul al doilea, pe scara din partea dreaptă, ultima pe stânga.


Urc scările indicate de femeie. Se pare că bro poartă o discuţie aprinsă cu cineva. Vocea lor se izbeau cu putere de pereţii biroului. Bat la uşă şi o deschid. Îl văd pe Suigetsu cu ochii în acte, citind nişte foi şi pe un brunet cu o ţigară în gură, stând pe unul dintre cele două scaune din faţa biroului.


-Bun venit acasă surioară! spun ironic,văzând că nu sunt observată.


Suigetsu se uită la mine, apoi se ridică şi îşi poziţionează corpul în faţa mea. Obrazul meu face cunostiinta cu palma lui puternică şi nu e de mirare. O meritam din plin. Îmi lipeşte corpul de al său apoi mă strânge în braţe.


-Să nu mai pleci de lângă mine cât trăieşti!

Zâmbesc. După ce îmi dă drumul, brunetul se ridică de pe scaun, zâmbind dulce.

-Uchiha Sasuke.

Vocea lui calmă dar groasă se aude în încăpere. Numele acesta îmi e cunoscut. Cred că mă înmoi. Mă priveşte fix. Probabil am roşit. Atât Sasuke cât şi bro sunt îmbrăcaţi ``la patru ace``. Mai exact, Suigetsu are un costul alb, iar brunetul, unul negru. În final, reuşesc să spun :

-Orihime Hozuki.

-Ce chestie Orihime! Chiar să nu realizezi cine este? Chiar atât de uitucă eşti? zice bro zâmbind ironic.

-Da! Trebuia să îl cunosc? Abia mai ştiu cine eşti tu, ``prinţe``. Vrei să visez toţi papagalii tăi?


Aici am greşit. Nu trebuia să îl numesc papagal. Fac ochii mari, realizând încă o dată cât de proastă sunt. Cum am putut să îl uit tocmai pe el?

Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.

#2
Heii;x.
Ti-am citit fic-ul si mam gandit sa iti dau si eu un scurt comentariu.
Sau poate lung?~ nustiu. ;p
Deci. e primul capitol si nu stiu inca daca ideea e originala`;x dar sper sa fie da? [ glumesc precis e originala:X.
Descriere ai. Dar sincer poate mai poti baga putina.
Greseli nu prea am vazut. Doar doua parca in care ai inceput dupa punct cu litera micuta. Fi mai atenta. oricum asta e o greseala minora nu prea conteaza.
Actiunea nu mi sa prea] parut grabita.lx
Naratiunea este buna. Mia placut prelogul`:-".
cam atat am avut de spus. mai vreau sa spun un singur lucru. adica vreau sati cer ceva. : nextuu;x.
;p;p/ Biie.
anunta`ma daca poti;-'. ppa;x
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#3
Daca tot am citit acest prim capitol, de ce sa nu-l si comentez nitel?

Imi place stilul tau de-a scrie, simplu si placut [ simplitatea sa ii da o eleganta sublima ].
Revenind la povestioara...
Ideea povestii: inca nu o pot numi originala, sunt asa de multe povesti cu naruto, atat de multe incat ajungi sa te plictisesti, mai ales daca au o acelasi idee, asa ca astept sa citesc continuarea...

Descriere: sa fiu sincera sau sa aberez? Sinceritatea e mai buna! Mai ai de lucrat, incearca sa te axezi cat mai mult pe sentimentele personajelor, pe gandirea lor, pe tot ce tine de ele si crezi ca merita mentionate.
Sa fiu sincera o poveste la persoana I e mai greu de scris atata timp cat nu esti in masura sa intelegi complet sentimentele ce se nasc in personajele tale; e cu mult mai greu sa scrii sentimentele celorlalte personaje avand in vedere ca vorbesti deja din puctul de vedere al unui singur personaji.
Incearca sa intelegi pe deplin ceea ce simt personajele, ce gandesc ele!

Dialogul: imi pare a fii in regula, nu este mult de loc, fiind in armonie cu descriere...

Greseli de tastare/scriere/exprimare: nu am vazut niciuna, felicitari! Si chiar daca ai fi avut cateva nu ar fi fost un lucru groaznic, pana la urma cu totii facem greseli si din ele invatam!

Inceputul povestii sa sti ca-mi place, de multa vreme nu am mai citit o poveste cu naruto si ma bucur ca m-am hotarat sa citesc una... Ma asteptam sa aiba o acelasi idee ca restul de pana acum, insa n-a fost asa, cel putin asa sper.
Iti urez multa bafta in continuare si sper ca acest comentariu al meu nu te-a deranjat cu nimic.
* z-bye *

#4
Mersi de comentarii fetele.

@Little Star, ce sa ma deranjeze? :)) Stai linistita!:-)

Umm, nu stiu daca ideea e originala, nu stiu cat de originala este, mai exact. Oricum, multumesc inca o data de comentarii. :))

Capitolul II

Amintiri

Cu toate că m-am înecat în mări, acum simt cum mă scufund în Pacific. Văd cum pereţii se aproprie din ce în ce mai mult de mine, dar, înainte să mă distrugă, să mă sfărâme în mii de bucăţi, zâmbetul lui mă salvează de tot, inclusiv de mine.

Îmi zâmbeşte dulce, privindu-mă cu ochi rugători, parcă aşteptând să-i sar în braţe şi să-i spun că mi-a fost dor de el, să îi spun cât de mult îl iubesc. Parcă aşteptând contactul cu parchetul, parcă fiind pregătit să îmi aproprie şi mai mult trupul de al său, să mă lipească cu ``Super-Glu`` de el .Abia acum realizez că m-am pierdut din nou în abisul după care am tânjit în tot acest timp, în timpul ăsta lung în care nu i-am vizitat privirea nici măcar pentru câteva clipe.



-Sasuke, eu vă las. zice Suigetsu căscând şi ieşind din birou, închizând uşa după el.



Îngheţasem. Pur şi simplu amintirile îmi revin prin minte. Nu îmi imaginez cum am putut să îl uit tocmai pe el. Scumpul meu tovarăş. Am făcut împreună cu el tot felul de tâmpenii, care mai de care mai tâmpite, mai nebune, mai anormale.

Cât de perversă, indiferentă şi glumeaţă am învăţat să fiu. Sunt ceea ce sunt din cauza lui. Numai din cauza lui.
Mereu mă apăra, mereu era de partea mea, mă susţinea. Începusem să îl idolatrizez cândva, poate chiar mai mult decât mă idolatrizăm pe mine. Eram egoistă. Îi furam tot timpul ţinându-l lângă mine, nu aveam motive să îi dau drumul, să îi las pe ceilalţi să îl cunoască la fel cum o făceam eu.


Şi acum sunt la fel. Şi nu îmi pare rău. Este singura persoană pe care aş lua-o cu mine peste tot, pe care nu aş mai lăsa-o să plece de lângă mine niciodată, pe care nu aş lăsa-o să mă uite.


Cu toate că eu am făcut-o...


Îmi muşc buza inferioară amintindu-mi ce corp de milioane avea atunci. Probabil şi acum îl are.
-Orihime...
Nepoliticoasă cum sunt, l-am întrerupt. Nu vreau să vorbească. Tot ce îmi doresc e să îl strâng în braţe ca lumea să nu-l înhaţe. E al meu. Doar al meu.
-Taci! Ia-mă-n braţe şi ţine-ţi gura! spun surâzând, punându-mi mână în părul lui, şuviţele sale brunete aflându-se între degetele mele.


Brunetul mă prinde de talie, apoi, îmi lipeşte trupul de al său. Zâmbesc. Îmi afund capul în scurbura gâtului său, apoi îl muşc uşor. Surâde blând şi mă pupă uşor pe frunte, ca mai târziu să îşi strecoare degetele printre ale mele. Mă uit în ochii lui reuşind să mă pierd din nou.


Mă trezesc trântită pe pat. Cum dracu am ajuns până aici? Se trânteşte în pat alături de mine şi fără să mai aştept ceva mă urc pe el. În mai puţin de două secunde, ca întotdeauna, mă întoarce, ajungând peste mine. Îi scot limbă, enervându-l.



-Înainte să pleci, am început ceva şi scumpul de Suigetsu ne-a întrerupt. Însă acum, nu mai scapi atât de uşor.


O nu, nu vrea să facă asta! O, ba da, asta face. Mă gâdila. Ce copil! Cineva bate la uşă şi intră înăuntru. Îţi dai seama ce imagine a avut necunoscutul care a intrat, nu? Sasuke, domn în toată regula, la costum şi cravată, peste o domnişoară care e imbracta cu o rochiţă albă, până sub fund, gandiland-o. ``Nu!Stai!Termină!Te implor!``Toate astea fiind spuse prinre hohote de râs. Frumoasă imagine, nu?


Brunetul de opreşte brusc şi se ridică de pe pat, zâmbind stupid. Săracul, e tot şifonat. Văzând că ``bău-bău`` nu mă ``călăreşte``, fug direct pe uşă, doborându-l pe necunoscutul care mai târziu se dovedeşte a fi Suigetsu.


Sasuke nu se lasă mai prejos şi fuge după mine. Am coborât trepţii cât de repede am putut, împiedicându-mă din când în când, dar, ajungând totuşi întreagă în grădina din spate. Am făcut un pas în spate, şi încă unul, şi încă unul, şi încă... O, ba nu, aici îmi pierd echilibrul şi cad în piscină. Spre marea mea fericire, am reuşit cumva să îl trag şi pe brunet în apă cu mine.


Apa e numai bună. Rochiţa mea albă e acum aproape trasparentă. Oficial, suntem uzi leoarcă. Bărbatul mă stropeşte. Şi-a găsit pe cine să stropească! Îl stropesc şi eu apoi, Suigetsu, apărând din neant, se aruncă şi el îl apă. Suntem îmbrăcaţi în costume sau mă rog, eu în rochie, dar tot ce vrem este...


Să recuperăm tot timpul pierdut.

Vreau să-l stiu fericit şi să ştie că atunci când o să fie pregătit, o să fiu mereu acolo pentru el. Îmi pare rău amice! Mi-aş fi dorit să fi văzut că ai luat-o pe poteca greşită. Te voi iubi mereu pentru ce ai făcut pentru mine. Multumec! Mi-aş fi dorit totuşi să fiu eu aceea micuţă prietenă a ta pe care să o iubeşti şi nu de care să te îndrăgosteşti.
Cu un suflet infantil, pierdut în întuneric, micuţa ta mereu cu capul în nori.

#5
"Sa recuperam timpul pierdut" este frumos, ai ales sa termini capitolul printr-o propozitie destul de frumoasa care te pune pe ganduri, tipul pe care nu poti sa-l opresti. Dar sa lasam asta si sa comentam, nu te cunosc asa ca o sa fiu blanda, nu o sa te iau din prima la suturi. In primul rand nu-i place lungimea, nici nu ma apuc de mult ca s-a si terminat. Descrierea nu este tocmai perfecta, nu stiu cum ii critici tu pe alti la acest capitol, dar clar tu nu ai ajuns in varf, decsrii, nu pot sa mint, dar prea putin. Dialogul este bun, nu este sec si niic lung cat sa te plictiseasca. Actiunea este la rodeo,a cum sunt in pat...acum pe scari...acum in gradina...acum in piscina....bla bla bla...este mult prea grabita.
Am fost cat am putut de blanda, daca te supara acest comentariu sa-mi spui.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imposibilul devine posibil... Lexxu 4 3.310 05-08-2012, 10:14 AM
Ultimul răspuns: Lexxu
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 3.116 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Prietenia ca un cutit in spate Sibel. 5 3.217 01-09-2010, 03:50 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Prietenia [ Ino + Sakura= Best friends 4 ever ] InoLicious 5 5.188 02-01-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: ~~Plastic~~
  Prietenia ma invata sa traiesc Zyspar 4 3.882 27-09-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Cand prietenia poate ucide.... loveless4ever 1 3.634 21-11-2007, 12:09 AM
Ultimul răspuns: dark_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)