Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Poezii ^^

#11
Poeziile sunt foarte frumoase, se vede ca te pricepi foarte bine, dar totusi daca le-ai face mai lungi si ai pune putin suflet in ceea ce scrii, ar fi perfecte. Greseli am observat, dar minore, care nu sunt atat de importante. Oricum imi plac mult si sper ca pe viitor sa le faci mai lungi si sa pui suflet in ceea ce faci, fiindca ai mult talent si e pacat sa-l irosesti.
Astept urmatoarea poezie si succes! >:d<
[Imagine: j5atg3.png]


#12
Scuze ca nu am trecut pe aici mai devreme!:( rusine sa-mi fie...Oricum,sunt sigura ca nu sunt ultima,deci...Mda,imi plac poeziile tale,dar sunt prea scurte,fara suparare.Eu iti dau un sfat:D Incearca sa nu te gandesti la nimic cand compui versuri,doar concentreaza-te si nu lasa nimic sa te deruteze sau sa-ti distraga atentia.:p In rest,e ok pana acum .daca mai scri cv,eu o sa comentez mereu.Spor la scris in continuare,sa ne uimesti.mai ales acum,de revelion,bn?:) Te pup scumpo:*:*

#13
Despre prima poezie, "Scrum", nu am prea multe de spus. În primul rând poezia este foarte *cu accent pe foarte* scurtă. Aş zice că e doar o strofă dintr-o poezie, dar nu, se pare că aceasta e toată poezia. Sincer nu prea le am cu poeziile, dar mă deranjează o chestie. Dacă te-ai hotărât să scrii o poezie cu rimă, ar trebui să pastrezi aceaşi masură în toate versurile. Ar arăta mult mai bine, părerea mea. În cazul poeziilor cu rima albă nu e o problemă măsura, ai toată libertatea s-o scrii aşa cum simţi, dar dacă faci una cu rimă trebuie să păstrezi cât de cât ritmul şi măsura.
Ideea poeziei e una interesantă, păcat că e aţa de scurtă T.T Pare doar un fragmenţel dintr-o poezie *mda, am mai spus-o şi mă repet XD * Ţi-aş sugera să încerci să le faci ceva mai lungi... Măcar doua- trei strofe.

Hm.. A doua poezie, "Iluzii spulberate". La fel ca la prima. Aceleaşi două probleme: e foarte scurtă şi la fel ca mai sus, încearcă să păstrezi măsura, pentru că nici aici nu ai păstrat-o. Dar apreciez că ai pastrat rima.
"Frunzele de crengi se deslipesc/Ca frumoasele iluzii dintr-un suflet omenesc.'' Acum cinci minute puteam să jur ca am un deja vu O__O Eram extrem de sigură că ştiu versurile astea de undeva, dar mă lăsase memoria şi nu îmi dădeam seama de unde le ştiu ... Iar acum, mi-am adus aminte * deşii a trebuit să caut mult în mintea mea plină de ideii rătăcite*.
"Frunzele-i cad, zbor in aer, si de crengi se dezlipesc/ Ca frumoasele iluzii dintr-un suflet omenesc." Yeah, sunt două versuri din poezia "Sfârşit de toamnă" de V.Alecsandri şi de acea versurile tale, care seamană aşa de mult cu astea îmi erau atât de cunoscute. Recunosc că nu mi-aş fi dat seama de această asemănare, dacă n-aş fi citit acum câteva zile poezia respectivă. XD
În fine, poezia e scurtă dar e nais. Ambele sunt drăguţe în felul lor, se vede şi se înţelege ce ai vrut tu să exprimi. Oricum, sper ca pe viitor să-ţi remediezi unele greşeli *adică să le faci mai lungi şi să pastrezi măsura şi ritmul :]]] *
Oricum, aştep să-ţi văd/citesc următoarea poezie :]
Eu mă urăsc că nu-s ca ei...
Eu îi iubesc că nu-s ca mine...



Pentru a scrie despre M., trebuie sa îti înmoi pana în curcubeu.

D.Diderot



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poezii...Poezii...Eu le scriu si eu le distrug frumusetea... Serenity 6 4.742 29-03-2008, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Kajin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)