Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personajul preferat

#1
Care este personajul vostru preferat? aratati si poze si argumentati raspunsul!

Preferatul Meu este Juushiro Ukitake. imi place modul in care gandeste, si faptul ca este cel mai serios si echilibrat capitan dintre toti cei 13.
http://i689.photobucket.com/albums/vv259...ushiro.jpg

#2
M-am gandit sa postez aici fiind valabil pentru toate cele 3 topicuri (personajul preferat, bankaiul preferat si zanpaktoul preferat)
Imi place de Ichigo din toate punctele de vedere, are un bankai care nu e imens ca a lui renji sau ikakku, flashy ca al lui tousen. Personajul era chiar unic inainte sa apara vaizardzii combinatie intre shinigami si hollow.
Sabia zangetsu e calumea in cele 2 forme, dar mai ales in bankai (btw daca ati observat la capat parca are o svastica 10 )

#3
^^
In primul rand imi place Hitsugaya pentru felul lui de a fi..imi plac personajele masculine cu comportamentul asemanator cu al lui.(sunt multe personaje care ii seamana la caracter)
in al 2-lea rand imi place ichigo pentru tot ce face...si cand spun asta ma refer ca niciodata nu se da batut si nu isi abandoneaza prietenii.


ca personaj feminin imi place Hinamori...imi plac persoanele conduse de furie ^^ si hinamori asa pateste uneori...si pe locul 2,rukia ..are un caracter deosebit <3^^
Pace,Fratilor!

Why would you care about what I like?
[Imagine: luver.gif]
Why would I care about what you don't like?

Nu poluati!

Arta Pacii incepe cu tine. Munceste cu tine insuti si lasa Arta Pacii sa se manifeste in toate activitatile tale. Fiecare are un spirit care poate fi rafinat, un corp care poate fi educat si o cale corespunzatoare pe care sa o urmeze. Esti aici pentru a-ti cunoaste si manifesta ceea ce este sacru in tine. Adu Pacea in propria-ti viata si dupa aceea aplica Arta la tot ce te inconjoara

#4
Cum de nu am postat eu pe aici...da...pai am mai multe personaje preferate5
1)Ichigo>tipu asta e chiar foarte tare!imi place mult atitudinea lui,faptul ca este un adevarat prieten,este foarte puternic si bineinteles dragut.
2)Orihime>fata asta e preferata mea21.E foarte amuzanta...zapacita...cu capul in nori..in mare parte seamana cu mine21
3)hitsugaya>dap...tipul de baiat linistit si calm,insa in interiorul lui e un adevarat vulcan care asteapta un moment potrivit ca sa erupa.E super kawaii si foarte puternic.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#5
Personajul favorit din Bleach ar fi Kuchiki Byakuya. Cel mai mult imi place atitudinea sa si modalitatea lui de a trata lucrurile. Este intotdeuna calm si da impresia ca ar fi o persoana rece, insa nu este in totalitate asa. Imi place stilul lui de lupta cat si zanpakuto-ul sau care de fiecare data cand este folosit anunta un moment important al anime-ului.

[Imagine: 4ml24jd-2.gif]

#6
Personajele mele preferate sunt Rukia, Urahara si Ichigo
Rukia - ah...prea multe motive!
Urahara - Manipulatorul! Pt mine, el e personajul principal din Bleach.Cu el a inceput totul, cu el trebuie sa se sfarseasca.
Ichigo - e amuzant si complex.

Toate cele 3 personaje de mai sus sunt complexe.De obicei, complexitatea unui personaj conteaza foarte mult la mine.

Alter personaje care imi plac:

Zaraki Kenpachi - PWNAGE! (da, sunt o fata)
Yoruichi
Grimmjow
Nel Tu
Renji
Byakuya.

#7
Personajul meu preferat ?
Hm...cred ca este Rukia ! De ce ? Pentru ca mi se parea cel mai tare personaj ! :p
Adica imi place caracterul ei rece , uneori e amuzanta , e puternica si serioasa !
Ea mi se pare si cea mai frumoasa....
Dupa ea ar fi Hitsugaya ! Pur si simplu il ador ! E frumos , foarte puternic , calm si linistit....mi se pare un personaj foarte interesant ! :X
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#8
Personajul meu favorit deste domnul Aizen cred ca mi-a placut de prima data chiar daca arata ca cel mai slab dintre capitanii si parea a fi un tocilar pentru mine nu a contat mi-a placut personajul asa ca atunci cand Aizen "a reinviat din mortii" si sa luptat mi se indeplinise visul de-al vedea pe Aizen de partea raului dar nu credeam ca va fi conducator.
Alte Personaje :
1.Hitsugaya
2. Ighico
3. Kurosaki Senior
[center][Imagine: formylovelupiiableguti.png]


[Imagine: cefataare2text2.png]


[Imagine: supercelputinmieimiplacy.png][/center]

#9
OK
pai nu am sa respect titlul deoarece am mai multe asa ca am sa le zic
Pe primul loc este chiar Ichigo Kurosaki-este destul de puternic si in primul ep a reusit sa rupa vraja lui Rukia deci...
2)Rukia-chiar daca ea la scoala este cam ciudata si fitoasa , cand apare u spectru devine si ea mai puternica chiar daca nu lupta
3)Inoue-este cam zapacita ea dar este draguta si desteapta.
Cam atata si sper sa nu va suparati ca am scris mai mult de un personaj:-p
ja ne
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#10
Personajul de care imi place cel mai mult este Nii~sama 8 sau mai bine zis Kuchiki byakuya capitanul diviziei 6.Ador cand este atat de pasiv,de indeferent fata de ceilalti,cand este atat de arogant.Trebuie sa recunosc ca imi pla ce mult bankai-ul sau 8.
Apoi ar veni 39 Rukia deoarece este atat de prostuta uneori dar si atat de serioasa cand trebuie,este foarte comica cu desenele ei de gradinita.
Ar mai fii Urahara,deoarece imi place acest tip enorm de mult,caracteru lsau atat de aiurit di ametit incat uneori spui ca nu traieste pe aceasta lume,insa cand este nevoie poate fi isi foarte serios...ii ador ochii 8
Ultimii dar nu si cei din urma ar fii Hitsugaya,Kon,Matsumoto si Soifong. ;-?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)