Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti sezonul doi?
Da.
87.88%
29 87.88%
Nu.
12.12%
4 12.12%
Total 33 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Pentru totdeauna a ta

#51
Buunaa!!!
Foarte frumoase ficurile....le-am citit pe toate chiar daca nu aveam cont...sunt frumoase...Eu nu sunt inca in masura sa-ti dau sfaturi..dar ca estetic sa zic asa este OK...
Dupa cate vad si am auzit voi vorbiti despre greselile de tastare...Nu ai..Adica te cunosc bine si nici nu ma asteptam sa ai.Esti destul de buna fata de mine,cel putin...Sper sa ajung si eu la nivelul tau si a celorlalti.Puuuupp duulcee!!

#52
Capitolul 13

Sasuke avea deja pregatit pentru eveniment lucrurile cu care se va imbraca si cadoul care era mic si era impachetat frumos. Stia ca rozalia va fi putin surprinsa de darul sau, pentru ca era ceva deosebit, dar oricum stia ca o va impresiona. Rozalia il invitase pe brunet mai devreme fata de ceilalti pentru a mai avea momentele lor, il chemase inainte sa plece din sat. Adolescentul nu banuia nimic ca tanara parasise vreodata satul, pentru ca de obicei nu ii ascundea nimic, dar se schimbase foarte mult. Tanara ajunsese si dorea sa isi faca un dus pentru ca se simtea murdara. Intra sub dusul rece, iar cu fiecare picatura care ii atingea corpul se simtea mai curata si parca mai revigorata. Era destul de cald pentru ca era vara, isi facu un suc rece si se baga in pat pentru a se mai uita la televizor , la stiri.. Reporterul spuse ca o bijuterie faimoasa fusese vanduta, aceasta stire o facu pe rozalie sa tresara, si sa asculte cu mare atentie. Temerile ei se ademerira, era vorba despre faimoasa bijuterie a familiei Haruno, ochiul delfinului. Se pare ca cei din satul de nisip o vanduzera unui om care platise foarte bine pentru ea, fata incepu sa planga. Toate sperantele sale fusesera zpulberate de o singura stire, ar fi vrut ca ea sa fie cea care cumparase ochiul delfiniului, dar de ce destinul sau nu era niciodata de partea ei. Cateodata mai scotea cate un geamat din cauza plansului, era asa de trista pentru prima oara se gandea cum ar fi daca nu ar trai sau daca ar fi fost o mica particica de oxigen, asa numai putea face rau nimanui. Ea nu ar mai putea sa sufere si ar lasa si vietile celorlalti sa se desfasoare in liniste, se simtea putin vinovata ca Hinata si Naruto nu se apropiasera asa de mult, credea ca era vina ei pentru ca bruneta statea numai de ea. Sirul gandurilor sale a fost intrerupt de o bataie puternica in usa, deoarece vazuse stirea aceea, nici nu se mai uitase la ceas, sa vada ca peste o ora vor ajunge si invitatii sai . Pasii sai erau inceti si nesiguri, deschise usa si dadu nas in nas cu persoana pe care nu ar fi vrut sa o vada, Sasuke. Se gandea ca se va supara si va credea ca nu-l mai iubeste, la cum era de trisa si de dezamagita. Il pofti inauntru si se asezara amandoi pe cate un scaunel in bucataria fetei, casa era frumos impodobit pentru eveniment. Avea un fel de pancarda unde scria ’’La multi ani !’’, toate erau aranjate de matusa ei care iubea foarte mult arta, iar dupa ce murisa mama Sakurei schimbase foarte mult casa, dar asta nu prea ii placuse rozaliei.
-Stiu, ar trebui sa mai astept pana sosec si ceilalti invitati, dar numai pot, spuse tanarul dandu-i o cutiuta rosie cu o fundita roz.
O deschise, mana tremurandu-i parca era speriata de continutului cutiei. Cand vazu ce era o atinse parca vrand sa afle daca e un vis sau nu.
- Vrei sa te ajut sa-l pui ?
Fata dadu din cap afirmativ, Sasuke ii puse la gat un frumos colier, ochiul delfinului. Adolescenta facu niste ochi mari si il intreba de unde il are, baiatul ii spuse ca surpriza este surpriza orice ar fi. Cei doi se uitara la ceas si vazura ca era timpul sa astepte invitaii, acestia nu se lasara prea mult astepti. Sarbatorita primii urari si multe daruri, dar cel mai mult ii placea cel de la iubitul sau, un singur lucru ar fi facut ca totul sa fie perfect : Itachi si Lenna sa fie si ei acolo, dar nu era posibil. Tot ce spera era sa se distreze si sa fie fericiti la fel ca si ea, acum se simtea implinita. Poate era din cauza colierului sau poate din cauza prietenilor care fusesera amabili cu ea si o scosesera din starea de nesiguranta, dar mai intai cel care a ajutat-o mult a fost Sasuke cu acel cadou minunat, nu isi putea dori mai mult. Acum se distra, pusese muzica si dansa pentru ca nicio petrecere nu era frumoasa fara muzica. Brunetul se apropie de ea si ii zise ca ar vrea sa iasa afara, dar aceasta refuza prinsa parca de vraja muzicii si a ritmului, dar adolescentul nu accepta refuzuri, asa ca o lua de mana si o duse afara.
- Ce faci ? Ai inebunit ? De ce mai luat asa ?
- Voiam si eu sa mai vorbim, acolo nu ma simt in largul meu, spuse Sasuke.
Hotarat o saruta pe buze pasional, limba sa explorand in voie lacasaul umed al Sakurei, iar aceasta ii raspunse la sarut., apoi brunetul ii ura a treia oara la multi ani fetei, deranjand-o fiinca o singura data ii ajungea. O lua in brate si ii spuse ca au trecut prin multe impreuna si spera ca insfarsit sa poata fi fericiti, era minunat ! Trecusera peste povestea cu Albeiro si de cea cu bijuteria, acum se simteau liberi, cand erau impreuna se simteau in largul lor si voiau sa isi arate sentimentele unul fata de altul. Sakura uitase incetul, cu incetul acel incident cu Alebiro, dragostea mare pe care o simtea pentru brunet o ajutase, sa treaca peste toate greselile acestuia si sa il ierte. Mai era ceva, care o framanta si nu ii dadea pace cum aflase brunetul de colier si cum stiuse ca ii place ei, asa ca-l intreba, curiozitatea fiind prea mare. Acesta ii raspunse ca a vazut articolul si stia ca ar fi vrut sa aibe o amintire de la familia sa, rozalia rasufla usurata, ea se gandea ca aflase despre acel drum al ei spre ziarista, dar spre usurarea ei adolescentul nu stia nimic. Intr-un moment dat , tot trebuia sa-i spuna, dar ea credea ca e mai bine putin mai tarziu. S-au hotarat sa se intoarca la invitati, crezand ca i-au lasat prea mult singuri si nu este politicos. Au pornit amandoi, tinandu-se de mana, acum tot ce ii unea era iubirea si faptul ca trecusera peste obstacole asa de usor era un lucru care le dadea si mai multa incredere in acea relatie.

Va urma !
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#53
EDIT:

Bun, am revenit :P Am avut cateva probleme aseara si nu am mai putut intra. Sorry.

Deci sa incepem.

1. Descriere cam putinica.
2. Dilog cam sec.
3. Naratiune foarte ok.

Puteai sa dezvolti frumos in cuvinte momentul in care Sasuke i-a dat lantisorul Sakurei... sau cand a "furat-o" pe acesta afara... puteai sa dezvolti putin si sa descrie sentimentele lor mai frumos.
Dar sa trecem peste astea. Capitolul a fost destul de bunicel, desi m-ai cam bagat in ceata cu ziarista aia... ai pus-o in fic aproape cazuta din cer. Dar probabil capitolul urmator ne va explica mai multe.

Astept next-ul si sper sa ma scoata la lumina.
Succes in continuare! :*

#54
Heya Amelia. Am venit sa-ti las un mic com:)) Trebuie sa spun ca sunt un pic dezamagita la cpitolul asta. Ai fi putut baga mult mai multa descriere decat ai pus tu initial, ca de exemplu in momentul in care Sakura a primit lantisorul. Lanasand asta la o parte am vazut o greseala de tastare, dar am uitat care e:)) Data viitoare corecteaza capitolul mai atenta:)) Dialogul nu a fost sec, iar naratiunea a fost ok. Acum ca toate s-au rezolvat sunt curioasa ce se va intampla mai incolo.
Astept nextu:D
Chu & Gambate:X
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#55
Hy! Am revenit si eu si am citit toate capitolele. Mi-a placut cum a decurs actiunea pe parcursul acestor ultime capitole. Ai o imaginatie foarte bogata si imi place ceea ce gandesti. Dialogul a fost bunicel , mi-a placut in principiu insa mai poti dezvolta unele fraze. Mi-a placut faptl ca nu ai abuzat de el si nu te-ai bazat numai pe un singur mod de expunere si ai incercat sa le imbini pe toate cat mai placut. Naratiunea a fost buna , bine redactata si totul a fost ok. LA descriere insa , puteai sa mai lucrezi , sa arati mai clar sentimentele Sakurei. Este bine ca nu lipseste si atat cat este este destul de bine fata de altii. Actiunea nu a fost grabita si a decurs foarte frumos . Pana data viitoare multi :*:* si spor la scris!

#56
Heya!
Am revenit si eu!
Ce pot sa spun, capitolul a fost superb, ador ideea Sakurei si faptul ca Sasuke a fost cel care i-a daruit bijuteria. Era de asteptat, nu :P?
Descriere - nu prea ai avut.
Dialogul - mi-a placut, nu a fost sec. E bine plasat, la fel ca intotdeauna.
Naratiunea - este ok.
Actiunea nu a fost grabita din punctul meu de vedere.
Totusi, am doua mari sperante :)):
1. sa mai spui ceva despre ce se intampla la petrecere. Cine stie, poate Hinata si Naruto se apropie. (asta ca idee)
2. sa nu se termine ficul. Nu de alta, dar end-ul acestui capitol, cand toti au uitat de Albeiro si de probleme m-a nelinistit, cu toate ca trebuie sa recunosc ca au trecut deja prin multe impreuna!
Astept next-ul, sau ma rog next-urile pana revin eu! :*:x

#57
Capitolul 14

Petrecerea fetei a fost una foarte frumoasa, niciunul dintre invitati nu a parut nefericit, toti au lasat problmele in alta lume pentru a se distra. Ca orice activitate a avut si un sfarsit, toti au plecat acasa inafara de brunet care a mai ramas putin pentru a o ajuta sa faca curat pe rozalie. Era foarte mare dezordine, dar rozalia era multumita ca toti petrecusera, nu era genul de fata care sa se gandeasca la cadouri, pentru ea gestul conta. Adolescenta muta cartile dupa autor pentru ca i se parea ca biblioteca este prea dezordonata, dar din neatentie ii scapa o carte pe jos si se apleca dupa ea pentru a o pune unde ii era locul. Brunetul s-a aplecat si el in acelasi timp atingandu-i mana rozaliei, obrajii fetei se inrosisera, iar adolescentul observase acest lucru. Lua cartea si o puse la locul ei, baiatul ii prinse mana adolescentei ducand-o spre camera. Rozalia nu mai reactiona, cu toate ca stia ce se va intampla nu ii mai era frica si era destul de curioasa sa vada pana unde va merge brunetul. Acesta o lua in brate si o strangea din ce in ce mai tare, aceasta ii raspunse la imbratisare. Cei doi tineri isi unira buzele intr-un sarut tandru fara pic de regrete, brunetul ii descheie fermuarul de la rochia cea roz care ii venea pana la genunchi . Rozalia isi uni buzele cu ale brunetului, limba adolescentului explorand in voie lacasul umed al fetei. Tanara ii dadu brunetului tricoul jos, aruncandu-l intr-un coltisor din camera spatioasa. Baiatul o impinse pe rozalia pe pat si se aseza peste ea, incepand sa o sarute pe gat, Sakura numai era asa de nelinistita ca prima oara cand o facuse, acum era sigura pe ce facea si o senzatie de placere pusese stapanire pe ea. Brunetul isi dadu pantaloni jos, saruturile deveneau din ce in ce mai pasionale. Fata se ridica in fund si ii dadu consintamantu-l ei lui Sasuke ca poate sa-i desfaca sutienul, chiar daca tanarul a mai avut niste probleme a reusit. Sanii perfecti rotunzi ai rozaliei au iesit la iveala, dupa ce tanarul i-a dat jos sutienul care ii tinea captivi. A inceput sa-i sarute si sa-i mangaie, amandoi adolescenti erau infierbantati si euforia pe care o simteau nu putea fi exprimata prin cuvinte. Brunetul ii puse mainile rozaliei langa cap si incepu sa o sarute pe buze, iar apoi cu o mana ii mangaie abdomenul. Totul decurgea incet, asa cum dorea adolescentul, ii dadu incet chiloteii cei rosii, iar apoi isi dadu si el boxerii, ramanand amandoi complet goi. Sasuke o saruta pe frunte, iar apoi pe buze ca sa fie gata. O patrunse usor pentru a nu provoca durere, dar Sakura scoase un mic sunet din cauza durerii, dar si din cauza placerii. Brunetul facea miscari de dute-vino in corpul rozaliei, iar amandoi erau foarte fericiti, dupa o ora de agitatie oboseala se acumulase si amandoi cazusera franti de oboseala. Sakura adormi pe pieptul bine facut al brunetului, fata se culcase cu o intrebare ’’Cum va fi ziua urmatoare ?’’. Era foarte curioasa ce se va intampla, va fi din nou o zi minunata petrecuta alaturi de Sasuke sau va fi plina de regrete, dar nu a mai avut timp sa se gandeasca pentru ca a ajuns pe taramul viselor. Acolo totul era posibil, nimic nu parea greu de realizat, toti primeau vise pe care le uitau, daca erau prea obositi sau le aveau in memorie si ziua urmatoare. Sakura avea un cosmar, dar unul care o facea sa fie foarte speriata, o lacrima ii aparu pe chipul sau angelic. In cosmar brunetul murise lasand-o singura si ea nu se mai putea oprea din plans, se trezi pentru ca era foarte speriata si tremura, observand ca baiatul nu era langa ea se sperie si mai tare. Fugi spre bucatarie ca sa vada, daca s-a intamplat ceva, spre usurarea ei brunetul era bine.
-Ma gandeam cand ai de gand sa te trezesti, spuse baiatul.
Fata nu ii raspunse, doar il lua in brate si il stranse foarte tare, fusese foarte ingrijorata pentru el, dar ceva intrerupse imbratisarea. Era telefonul rozaliei, se auzea foarte bine melodia True friend, deci era Hinata pentru ca adolescenta selectase o melodie pentru toti pe care ii avea in agenda. A raspuns, iar bruneta a inceput sa-i povesteasca despre seara trecuta si ce se intamplase, se pare ca ea si cu Naruto se sarutasera si erau impreuna, o veste minunata. Insfarsit era si bruneta fericita alaturi de un baiat, mai ales ca il iubea de foarte mult timp, dupa ce fata i-a explicat detaliile si cum s-a intamplat , a inchis. Era foarte fericita pentru prietena sa insfarsit putea fi fericita, iar rozalia nu se mai simtea vinovata pentru ca din cauza ei nu are si Hinata un iubit, un singur lucru mai avea de facut sa o sune pe Lenna. Isi lua micutul ei teleon care era roz si cu clapeta si incepu sa caute prin agenda numarul de telefon al adolescentei. Cand il gasi, apasa pe butunul verde pentru a o apela pe Lenn, aceasta ii raspunse si se pare ca si ea avea o veste pentru rozalie.
-Sakura, eu si Itachi ne casatorim cand ne intoarcem acasa din vacanta, spuse Lenna care se parea ca sarea in sus de bucurie.
-Ma bucur pentru tine ! V-ati decis pe cine ve-ti pune nasi ?
Bruneta ii raspunse ca ar vrea sa o intrebe daca ea si cu Sasuke ar vrea sa fie nasi, aceasta ii spuse ca ea nu are nimic impotriva, ba chiar ii place foarte mult si crede ca nici brunetul nu va fi impotriva. Acum rozalia avea de ce sa se bucure, era minunat ! Vestile pe care le primise, erau cele care ii facusera ziua foarte buna, chiar daca incepuse prost, era foarte sigura ca nimic nu ii va mai strica ziua. Sentimentul care il avea in suflet era cel de fericire, iar optimismul sau era din ce in ce mai mare ca si increderea in sine.

Va urma !
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#58
I'm first ! YEIIII !!!

So . . . sa criticam putin .

Descrierea imi place .
Dialogul e foarte bun si nu e sec .
Naratiunea e si ea buna .

Bravo ! Nu am cuvinte ! Ficul tau e foarte frumos !
Esti o scriitoare foatre buna si ai evoluat din ce in ce mai mult .

Succes in continuare .

#59
Hmmm..am ajuns^^
Ai o idee foarte buna pentru un fic...
Dar capitolele sunt cam scurte
Ai grija la repetitii pentru ca nu suna bine
Adauga si ceva descriere
Si mai pune putin dialog pentru ca ai prea multa naratiune..stiu ca naratiunea nu strica dar cele doua trebuie sa fie cat de cat echilibrate
Ja ne!
Gambate
[Imagine: Vampire_Knight___Kaname___by_Vampire_Knight_Club.jpg]

Nu-i asa ca Kaname e un dragut
He is mine so back off or you die 14


#60
Bun. Am revenit :P
Ai noroc ca m-am mai linistit putin :P Glumeam :)

Deci, este destul de frumos.
1. Ai inca probleme la punctuatie, vigulele iti lipsesc cu desavarsire, sau daca cumva sunt... nu sunt chiar acolo unde trebuie.

2. Grabesti inca actiune. Mai ales la ultima parte cu telefonul dat Lenei. Puteai sa lucrezi putin mai mult la dialogul lor... puteai sa il dezvolti si sa o faci pe Lena sa o tina putin in suspans pe Sakura, cam in vreo 5-6 replici in dialog.... Dar tu ai spus imediat vestea si astfel actiunea a cam fost taiata. Dar ma rog, probabil pe parcurs o sa dezvolti mai mult.

3. Incearca sa descri putin mai mult, sau nu neaparat mai mult dar sa folosesti un vocabular mai elevat si nu in ultimul rand, incearca sa nu te mai repeti in anumite fraze sau sa nu mai repeti anumite cuvinte.

Citat:Sakura numai era asa de nelinistita ca prima oara cand o facuse

Totusi, " o facuse " ? Puteai spune " ca in decursul primului contact fizic dintre ei ", sau " nu mai era asa nelinistita ca la primul concact ce avusese loc in calatoria lor "

Cam atat am avut de spus, sper sa nu te fi suparat si sa nu intelegi ca nu imi place. Sti ca imi place si ca sunt de parere ca ai evoluat mult dar, cum exista mereu un dar... mai ai inca probleme care pe parcurs le vei rezolva.

Mult succes in continuare si astept continuare!!! :*:*:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pentru Totdeauna... Crissu'Blacker 7 3.962 17-11-2011, 02:14 AM
Ultimul răspuns: Lanna
  Impreuna pentru totdeauna Splendora Cromwell 4 4.119 24-02-2011, 09:04 PM
Ultimul răspuns: MooN.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)