Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

PTF - ul Pandorei.

#11
@Despre PTF vroiam să zic. E în engleză.


Capitolul IV


Mă ridicasem din pat cu câteva minute înainte să înceapă ora de geografie. Nu puteam să lipsesc așa că decisesem să îmi curm suferința din partea de jos a trupului cu un duș rece. Mai făcusem asta atunci când căzusem aiurea la ora de educație fizică, dar niciodată nu trecusem printr-un asemenea chin fizic, dar și psihic. Simțeam cum o durere arzătoare îmi smulgea carnea și atunci când m-am ridicat am scos un sunet de spaimă încordându-mi toți mușchii din cauza unui junghi scârbos ce mă blocase pe loc timp de câteva secunde. Durerea se risipise ca praful în vânt, dar cu fiecare pas mă simțeam constrâns.

Timp de două minute a trebuit să îndur o suferință de nedescris. Nici dacă îți rupeai o mână nu te amăgea în halul ăla. Toată rutina a însemnat : Ai grijă cum te îmbraci să nu doară, ai grijă cum pășești afară de la duș, o să doară. Ceva pur și simplu nu mergea bine. Eram tulburat de atitudinea mea. Cum aveam să mă așez fără să scot un stigăt și să mă fac remarcat chiar în prima zi ? După toate întâmplate mă bucurasem că nu venise Matt primul acolo. Îmi era foarte ușor să mă asez undeva pe la mijloc în banca a treia de la fereastră și să reflectez la toate cele întâmplate.

Se presupunea că sunt în PTF, dar nu mi se oferiseră detalii. Nici măcar de unde vine denumirea. Tot ce știam era că e un fel de club gay în inima pământului undeva unde nici șoarecii nu ajung și se întâmplă lucruri ilegale. Mă simțeam ca într-unul din acele filme nenorocite, dar nu eram eu eroul care salva situația ? Se părea că nu. Nu eram în stare nici să-mi salvez pielea. Doamnei director nu îmi venea să-i spun. Justin fusese violat, păcălit de restul. Cu Giovanni nu voiam să mai dau ochii. Era un trădător în ochii mei, iar Ken și Adam se puteau duce dracu. După o așa traumă cum aveau ei de gând să repare ceva ?

Că tot mă gândeam la ei în acele momente, îi zărisem apărând. Giovanni purta uniforma specifică Pandora, însă părul era prins într-o coadă. Se uita lung la mine și parcă dorea să se scuze din priviri, dar am întors privirea încercând să îl evit pe cât de tare puteam. După cele întâmplate nu știam cum aveam să dau ochii cu el. La scurt timp apăru și Matt și avusesem ghinionul să-l am în spatele meu. În tot acel timp, chiar și când profesorul ne preda despre Europa mintea mea fugea la el. Puteam să-i simt respirația în ceafa mea. Se lăsase cu mâinile pe bancă spirijinite și ochii lui mă săgeteau. Îi puteam simți privirea cum mă cercetează. Deși scriam de zor, nu auzisem profesorul cum mă invita la tablă să explic unde se află Ucraina situată.

- Justin ? Mă auzi ? Te-am invitat la tablă să îmi arăți ceva. Privirea lui mă cerceta subtil, dar blând. În clasă se auzi câteva fluierături care mi se păruseră dezgustătoare și nelalocul lor. Giovanni privea spre mine cu milă, dar am refuzat să îi accept emoția. Puteam să stau pentru mine în fața tuturor. M-am ridicat cu un oftat ușor apoi am încercat să trec printre bănci până m-am oprit la o persoană care îmi atrase atenție.
- Haide, virginule, esti speriat ? Nici asta nu știi ? Dă-ți foc ! Băiatul care îmi vorbise așa râsese zgomotos în timp ce domnul Forris îi făcu un semn în obraz că întrecuse limita. Nu reacțioasem, dar la scurt moment am simțit cum sunt trântit pe un scaun. Credeam că sunt atacat, dar mai degraba scos din peisajul ce se derula în fața ochilor mei. Matt stătea cu spatele la mine ținându-l pe coleg de guler. Ochii ieșiți din orbite spuneau toată spaima colegului. Într-o fracțiune de secundă era aruncat la un metru și ceva. Capul băiatului atinse podeaua rece, dar înainte de asta făcuse contact cu o bancă. Ajuns să sângereze, Giovanni îi întinse o mână de ajutor apoi îi făcuse semn lui Adam să meargă după asistentă medicală în timp ce profesorul încerca să potolească mulțimea. Matt își scoase o țigară și plecă.

Stupefiat, priveam cum urletele băiatului se transformau în văicăreli stinse până ce tăcu. Giovanni ajunsese în fața mea încercând să mă readucă din transa în care căzusem. Puterea tipului era bestială precum un om cu supraputeri. Îl lăsasem pe blond la o parte și plecasem după Matt. Dacă intram în probleme, intram amândoi. Nu asta mă îngrijora, însă. Ci faptul că Matt atacase pe cineva pentru mine. De ce făcuse asta din moment ce mă chinuise o oră ?
-

#12
Cat am lipsit? Sau schimbat cam multe in doua capitole dar imi place mai mult asa, mai in actiune. o chestie n-am inteles-o, Justin fusese initiat pentru PTF sau pur si simplu pentru acea institutie. Daca era pentru PTF, Gio nu-l putea avertiza de la inceput in ce consta acea initiere? Decat sa sufere atat.. cred ca mai bine se lipsea. Dar nici asa n-ar fi fost bine, nu i-ar mai fii salvat pielea Matt, si ca tot veni vorba de, de ce il ajutase? Pentru ca era membru acelui club [daca era], sau avea alt motiv? Sper sa fie vorba de alt ceva. Sper sa aduci nextul ca-s curioasa sa vad ce vor discuta cei doi, desi presupun deja intrebarile lui Justin, cat despre raspunsurile lui Matt vreau sa fie o surpriza, nu vreau sa ma gandesc dinainte.
Multa inspiratie in continuare si anunta-ma cand postezi nextul, te rog!

#13
Capitolul V


Lăsasem în spatele meu o clasă stupefiată, doi profesori printre care unul era medic și un Giovanni îngrijorat până peste măsură. Cu alte cuvinte nu îmi păsa. Mă interesa Matt, dar era greu să-i iau urma. Ieșise afară din clădire și cu pași repezi. Poate așa de repezi încât eu mă simțeam total neputincios. Ca atunci când bagi un tocilar în echipa de fotbal american și te aștepți, tu ca antrenor, să îl vezi alergând pentru minge cu scopul de a câștiga. Simțisem o ușoară durere în zona capului și capilarele îmi zvâcneau încetișor pulsând sânge la creier. Tot ce gândeam era despre Matt. Mii de întrebări se răsfirau prin minte, dar asta nu ajuta cu nimic.Să fi fost un gest spontan ? Auzisem de la Adam că îl mai apuca anumite lucruri de genul și că avea scăpări letale pentru cei din jur.


Nu știam unde să-l caut așa că îmi veni ideea să merg în cabană. Cu toate că eram un membru, nu intrasem niciodată acolo. Pancarta cu PTF stătea într-o parte și ușa întredeschisă scotea sunete asurzitoare. Un scârțâit puternic cauzat de ușa din lemn și deja privirea băiatului cursese pe mine precum un fluviu în derivă alunecând undeva. Fără o locație exactă. Acesta își injecta niște substanțe apoi le băgase într-o mică cutie și ascunsă în pământ. Cu toate astea, nu îmi dăduse atenție. Eram pironit acolo, dar pentru el eram doar de formă.

- De ce îți faci asta ? Și de ce l-ai lovit ? Situația era sub control...
- A violat un băiat apoi l-a ucis. Ți se pare demn să trăiască ?
- Și tu ai făcut-o ! Te pot acuza de asta, știi ?

Întrebarea mea îl luase prin surprindere.Îi prinsesem mișcarea sprâncenelor cum se articulaseră în sus și gropița din obraz care se încorda tot mai tare. Percepusem mișcarea așa că o lăsasem mai moale cu frazele umplute de tupeu. Cine știe ce putea să-mi facă din nou. O cabană la mijlocul unei semi pustietăți urbane unde nu ne putea auzi nimeni, împreună cu un semi psihopat drogat, iar asta era doar începutul listei. Violat, alcoolic și homosexual. Bine, bine nu aveam nimic cu orientarea lui sexuală, dar cum avea vreun specialist să explice cele menționate anterior ?

- A fost o izbucnire. Mai bine pleci. Ai intrat în Place to f**k așa că te rog nu mă deranja. Eu îmi văd de ale mele, tu ți-o tragi cu ăilalți de la beci, copile. Nu îmi pasă ce faci în continuare. Doar nu te băga. Ți-o iei mai rău ca ieri.
- Deci asta înseamnă PTF . . .

Urma să mai zic ceva, dar am auzit cum poeaua scârțâia sub pașii lui lenți, dar vicleni. Se apropiase de bine. Respirația lui o îngloba pe a mea. Ne mișcam rapid, dar agil. M-a prins de talie și m-a introdus într-un sărut pasional. Ardeam. Flăcările ce se formaseră în jurul buzelor noastre ne înfierbântau. Îi puteam simți pantalonii cum se strâng pe ei, iar eu încă aveam senzația de furnicături în pantaloni. Am rupt sărutul pentru două secunde după aer, apoi am continuat. Limba intrase. Amândoi ne mișcam subtil unu în fața celuilalt. Ne luptam pentru a avea un loc în gura celuilalt. Ne simțeam bine. Îmi prinse fundul cu o mână strângând puternic și mă făcu să scot un scâncet. O împletitură între durere și plăcere. Aburul gurilor noastre se amestecau, omogenizându-se. Se împleticeau și trăgeam pe gură mici guri de aer. Acționa ca un extinctor, dar nu ajungea. Mă trântise pe jos. Piciorul lui atinsese zona mea sensibilă.

Se împingea cu delicatețe în zona dintre picioarele mele încordate până ce simți că refuz să mențin presiunea asupra acesteia din cauza unei dureri mici aproape invizibile. Îmi desfăcusem picioarele așa încât departajarea acestora să nu împiedice un sentiment prea plăcut. Se urcase pe mine până ce am simțit cum își traversa gura încinsă asupra gâtului mei transpirat. Căuta o zona să mă facă să zbier. De când începusem, nu scosesem decât mici globuri de aer care se risipeau prin tavan. Nimic relevant pentru el. De data aceia își departajase picioarele acoprindu-mi talia cu ele. Îmi luase mâna tremurândă și își atinse zona de jos ce părea extrem de dornică de mai mult. Șoptise că mă dorește, dar urechile mele se umpluseră de o dorință nebunească de a fi atins. Mă trase după el și mă așeză pe un scaun. În momentul acela crezusem că se terminase, dar nu a fost așa. Genunchii lui tremurau la contactul cu podeaua rece, iar gura îmi acaparase cu putere zona căruia nu îi dădusem deloc atenție în cei șaptesprezece ani. Poate doar la toaletă.

Gura mi se umpluse de un geamăt puternic, dar nu străpunsese orizontul până la urechile altora. Mi-am încleștat mâna în părul lui și îl trăgeam agresiv către mine. Picioarele încă îmi tremurau așa că își propti mâinile pe coapsele mele transpirate oferindu-i suport. Cu toate că eu terminasem mai repede decât ar fi crezut, încă mă atingea oferindu-mi șansa unui al doilea orgasm. Și la scurt timp se împinsese în mine. Mă sufoca pentru o clipă datorită durerii, dar după lichidul ce mi se prelinsese pe gambă acționase precum un lubrifiant. Organul lui erect mă condusese la un al doilea orgasm cosmic ce nu avea oprire. Era precum un tren care deraia.
De data aceia am putut simți cine sunt cu adevărat. Mă simțeam bine. Avusesem o iubită la școala generală, eram nevinovați. Îmi oferise săruturi, atingeri, dar pasiunea pe care Matt mi-o oferise era precum o alianță cosmică. Mă simțeam înfiorat de gândurile mele, dar cu atingerile lui rebele nu puteam să le țin ascunse. Gemeam amândoi și ne atingeam cumplit de armonios.

Nu aveam inhibiți, iar când căzusem cu el pe fânul din stânga cabanei nu anticipasem vreo durere. Nu fusese nici una. Mintea mea era concentrată la el. Fusesem virgin cu o zi în urmă, dar violul de atunci era sex. Inițiere. Consideram că își satisfăcea mintea psihotică cu mine, dar șoaptele lui se scurseseră adânc în mintea mea prin ureche. Făcusem dragoste și eram al lui. Pandora nu era așa de rea, însă Matt era un demon. Și dacă iadul i-ar fi aparținut, aș fi rămas acolo. Mai bine înfiorat de adânci săruturi suave în Iad, decât virgin și lipsit de griji în Rai. Căci nu negam faptul că Iadul e plin de griji, dar o grijă precum Matt, o acceptam pentru totdeauna.
-

#14
Wait, wait, ultimul capitol a fost superb, really. Incepe sa-mi placa de Matt, indiferenta lui si toate cele. Sper ca nu-i va cadea lui Justin in brate asa repede, vreau sa ramana inca un bad boy.
Hmm, J. este inca un naiv, dar vad ca-i place mult in bratele lui M. Cui nu i-ar place? Cum a zis si el, dezvirginarea lui nu a fost viol, ci sex. :>
Etto, am inteles faza cu PTF-ul, imi place ideea ta. Ma gandeam eu ca e in engleza si pe deasupra mai e si ceva pervers, dar la asta nu m-am gandit. Anyway, nu prea doream sa ma gandesc, ci sa aflu de la tine intr-un capitol. xD
Pai... Astept nextul. Bafta!

#15
... superb! Deci Mother of God! *laughs* Ultimul capitolu, partea de smut a fost absolut epic descrisa, ador cum descrii, mereu mi-au placut le smuts ca fiind 'artistic' descrise, daca le pot spune asa, e bine ca sunt putine, pentru ca asa le pot 'savura' mult mai bine. Descrierea ta e perfecta la partea aceea, de parca, nu stiu, ai o oarecare experienta *rollsonthefloor*, dar tu esti fata ... asa ca greu de crezut. *grins*
Ideea fic-ului in sine mi se pare interesanta, e destul de misto, e misterioasa, totusi poate era mai placut daca il faceai pe Justin sa isi piarda mintile dupa Matt, ya know, mici atingeri, handjobs or blowjobs aici colo, publice si in acelasi timp intime. Totusi cred ca tu ai un plot pe care-l urmezi si o sa ne surprinzi cu urmatoarele capitole.
Cat despre personaje ... hm, l-ai prins exact pe Justin ca un copil mediocru. Are un caracter profund dar in acelasi timp superficial, nu stie ce vrea si mi se pare putin cam imatur [ cred ca de aceea mi s-a parut grabita putina actiunea, ca a mers dupa Matt ], dar imi pare rau pentru el ca a ajuns acolo, din cauza unei curiozitati banale si lipsa de incerede a familiei lui in el.
Nu stiu de ce, dar prevad ca Matt nu are de gand sa-l iubeasca asa cum crede el ca va face, sau cel putin ca a facut dragoste cu el, nu doar sex. Daca Matt este presedintele unui club numit PTF mi se pare logic ca ceea ce are sa ofere nu sunt sentimente prea frumoase[sau cel putin nu acum, in primele capitole, right?]. Nu o sa sar la concluzii, niciodata nu stii la ce sa te astepti de la un autor, decat daca lasa indicii foarte vizibile xD
Matt ... hm mi se pare ca e putin cam arogant si se vede ca e un copil cu probleme, ador ca seme-ul sa fie brutal si agresiv, dar urasc sa fie a whore, da e ciudat, insa, nah il acceptam asa cum e, abia astept sa intre mai mult in peisaj ca sa pot sa-l analizez putin mai bine.
Despre ceilalti nu am ce zice, decat ca Giovanni poate e un poco indragostit de Justin, sau mi se pare mie? Sau poate fi o minima atractie saaaaaaaaaaaaau e un flirt cu everybody xD

Am vazut cateva greseli de tastare, cate un 'i' in loc de 'u', din cauza tastaturii presupun, dar in rest e bine. Ti-am mai spus ador descrierea ta si totusi, uhm, incearca sa nu faci actiunea atat de rapida [sau si asta are un rost? ]
Astept urmatorul capitol~
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#16

PS : Justin va înceta să mai povestească din acest capitol. Îmi pare rău.



Capitolul VI


Rămăsesem un minut printre paie timp în care Matt se aranja carevasizică. Boxerii negrii îi îndesase în buzunarul blugilor așa încât nu avea snzația de discomfort. Cu toate că eram încă aruncat pe jos, nu mă băgă în seamă. Simțeam nevoia de puțină afecțiune așa că mi-am întins mâna rece spre încheietura acestuia oprindu-l. Acesta s-a întors spre mine pe călcâiele goale. Presimțeam că e într-o stare foarte bună dat fiind că se bucurase de trupul meu. Niciodată nu crezusem că voi da peste cineva ca el, dar viața îmi dovedise contrariul a tuturor gândurilor mele. Cu toate că el se îmbrăcase, eu continuam să stau doar în boxeri și cămașa șifonată.

Încă mă simțeam excitat de la răfuiala petrecută cu el în cabană, însă cu toate astea eram totuși obosit și amețit. Încercasem să mă ridic, dar îmi dădu un brânci puternic în abdomen. Căzusem în fund reușind să mă lovesc destul de tare. Partea aceia a corpului zvâcnea într-o vibrație dureroasă și tot ce puteam simți era doar o bubuitură în trupul meu lipsit de putere. Își aprinse o țigară și scoase afară dintr-un sertar prăfuit al unei comoze aruncate la întâmplare pe acolo. Următoarea privire i-o aruncasem lui înainte să o fac armei. Cercetasem următoarea mișcare, dar nu vedeam un posibil pericol. L-am întrebat însă ce dorea să facă cu aceasta.

Fiind sigur că este falsă, am zâmbit ștrengărește și am vrut să-l prind de braț, dar mă pocni destul de tare peste umăr reușind să mă dezechilibrez. Jocul acela nu îmi mai plăcea și aveam senzația că ținta eram chiar eu. Am încercat să îi explic să lase arma, l-am întrebat chiar și dacă este totul în regulă, dar nu a vorbit cu mine mână ce nu și-a terminat țigara. Trăgea adânc și forțat din ea, eliberând un zgomot lin prin aerul rece și umed al încăperii. Puteam simți presiunea din atmosferă cum se derula la un număr inexistent sau poate ceva mai mare, dar totodată adânc în subconștient mi se făcea frică. Teama se răspândise la nivelul măduvei spinării și reușisem să îi arunc o privirea temătoare.

Am încercat să mă ridic, dar mă împinsese din nou și tot cădeam. Aruncam cu fraze și vorbe în el, dar parcă acționa precum aerul. Vorbe în vânt. Nimic nu părea să îl facă să se răzgândească, dar senzația mea de frică se aplificase. Trăgaciul fusese apăsat și eliberase din el o împușcătură care penetrase poarta. Inima mi se îndesă tot mai adânc în cutia toracică. La fel și aerul care rămăsese pe jumătate respirat prin tracul respirator. Nu puteam descrie cumva senzația pe care o aveam, dar categoric nu eram într-un mood plăcut.

- Crezi că îmi pasă de oameni ? De tine ? Nu mă interesezi. Acum vreau să te omor. Îmi dai voie ?

Vorbea calm, șoptit și vocea era perfect echilibrată. Ca a unui om dement. Nu mai puteam să-mi fac griji pentru nimic altceva. Din moment ce eram o țintă sigură și tras într-o capcană a unui șpsihopat ce puteam să mai cer de la viață ? Tată, mamă vă iubesc. Nu voiam să vă simțiți dezamăgiți de mine și sper că undeva acolo sus am să reușesc să o întâlnesc pe bunica Veronica, bunicul Victor și verișorii mei nenăscuți. Ai mătușii Casidy și unchiului Michle. Își îndreptă arma spre mine. Închisesem ochii pentru a da un suspans mai atrăgător peliculei pe care o jucam. Deja știam ce urmează. Anticipasem fiecare mișcare sigură și liberă. Am auzit un glonț și atât. Inima a sărit și gura mi s-a umplut de sânge. Muream. Pulsul îmi cobora și inima înceta să mai bată. Cu ultimele puteri scăpasem un zgomot din gât ce voia să fie un geamăt de durere. Și atât. Mă duceam.


Stătea pe un pat. Era o cameră de spital obișnuită cu excepția faptului că razele solare dansau pe o masă de sticlă unde era așezată o geantă. Lângă aceasta era o canapea pe care soții Cooper așteptau în liniște trezirea unicului lor fiu. Doctorul Cannciani plecase pentru câteva minute să consulte o nouă pacientă timp în care Cooperii aceptaseră să îl vegheze preț de câteva minute până la reîntoarcerea acestuia. Mânca caldă învelită în cea a soțului tremura sub atingerile gândurilor sub prezența fricii. Femeia simșise o povară și era de acord să-l ia de la Pandora pe băiat cu orice preț. Totodată tatăl acestuia nu conștientiza ce tocmai pățise copilul lor.

La venirea medicului toți restul fuseseră evacuați cu excepția lui Giovanni. Acesta fusese cel care îl găsise pe adolescent într-o baltă de sânge. Amintirile încă îl bântuiau, dar prefera să le înghită cu puțină cafea, nu înainte să-l sărute pe buzele uscate.
-

#17
Okaiii, am descoperit PTF-ul Pandorei de curând ; bineînţeles că m-a atras firul poveştii, u know, are genul acela de tipi (*gen bad guys*), mult mister, suspans, and also, parcă mă intrigă Matt. E ca şi cum deţine prea multe secrete... Anw, s-o iau cu începutul.

La prima scenă (unde ai descris scena violului), mă aşteptam să descrii mai mult, mergea o scenă cât mai detaliată, având în vedere că era vorba de acea 'prima dată' a lui Justin. But well, asta mi-a dat de înţeles cam ce ar însemna PTF ; că veni vorba de titlu, mă rodea să aflu ce înseamnă şi văd că ai menţionat mai sus *glad to read* :)) Mmmm, so Matt l-a împuşcat pe Justin :\ Really really ?! Sincerely, nu mă gândeam să-l împuşte... I mean, i-a tras-o de vreo două ori and this is it ? Deja voia să scape de el ? It was kind of sad for me.
Btw care-i treaba cu Giovanni ? Am remarcat că e cam gelos. I think he likes Justin :3 Ohh, can't wait for the next chapter :3

Voi mai trece pe-aici, Unnie *huggies* So multă baftă ! xD

#18
Buna, am descoperit si eu PTF-ul Pandorei si chiar nu-mi trecea prin cap ca PTF inseamna asa ceva. Matt ma scoate din sarite, cum a putut sa-l impuste pe Justin? Nu-i pasa, s-a saturat?! CUm vine asta, nu e nimic mai mult decat un imbecil. Sper ca Justin sa se trezeasca si sa plece din Pandora saracul. Giovanni cred ca-l place pe Justin, probabil va face ceva sa se razbune pe Matt, cine stie? Bafta la scris si te rog daca poti sa ma anunti cand pui nextul.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#19
Capitolul VII





Capul îl durea profund. Simțea mici înțepături în ceafă, dar calmantul pe care îl luase de la asistenta roșcată îș făcuse să mai uite puțin câte puțin. Giovanni îi prinsese mâna rece într-a lui și îl asculta cum îi povestea despre ce se mai întâmplase la Pandora. Cu toate astea, avea să se întoarcă acolo, dar Matt nu mai avea să fie. Îi povestise că plecase. Fusese transferat la un departament de psihiatrie din zona Washington. Familia lui îl transferase după ce plătise despăgubirile și daunele fizice. Cei din Pandora localizaseră subsolurile și luaseră cutii cu droguri în valoare de peste patruzeci de milioane de dolari. Cu toate astea, mașina de poliție încărcase alte cinci cutii cu alcool și țigări, iar într-o altă dubiță luaseră sub arest patru dealeri din interiorul Pandorei, iar într-o ambulanță se aflau doi tineri aflați sub efectul drogurilor și unul în stare de sevraj.

Justin aflase tot prin intermediul lui Gio că în timp ce Matt se pregătea să îl omoare, ceilalți începuseră o petrecere. Poliția apăruse la scurt timp după ce fusese găsit într-o baltă de sânge. Matt era în stare de ebrietate cu niște droguri la bord nu foarte periculoase, dar destul încât să îl amețească. Urma să fie dus la un ospiciu, dar încă se mai reglează conturile dintre poliție și medici. Unii spuneau că locul potrivit pentru el era dezintoxificarea, iar alții mărturiseau că ospiciul era o variantă pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Cazul încă nu fusese închis, dar Justin nu mai avea motive de îngrijorare doar plictiseala care se așternuse în cameră. Cu toate astea, Gio avusese grijă să îi ofere micuțului puțin comfort așa că îl sărută pe buze adânc. Probabil dăduse ordin să nu fie deranjați. Dat fiind că era moștenitorul unui complex de magazine și unui spital eficient, Gio avusese grijă să aibă cel mai bun personal, niște bodyguarzi ce stăteau la ușă și informatori care luau notițe pentru el. Prins în Pandora, nimic nu îl făcea să nu afle despre lumea din exterior. Deși putea să evadeze nu o făcuse.

- Așa, vrei niște salată franțuzească ? Așa fresh cu niște sos pe deasupra.
- Nu îmi e foame. Stai liniștit, mama mi-a făcut niște...
- Aia e mâncare ? Te rog, e supă și...
- E bună. Nu este cea mai sumpă mâncare, dar e a mamei.
- Eu nu știu, sincer. Mama nu a stat niciodată lângă mine. Se preocupa de magazinul ei și de tata când îl mai vizita la spital. În rest am crescut cu hainele ei moderne, banii acesteia și afecțiune venită prin intermediul a tot ce ține de obiecte. Cred că nu știu ce înseamnă să mănânci o supă făcută de mamă.
- Îmi pare rău. E aiurea să ai parte de un așa tratament. Mami mereu avea grijă de mine.
- Poate o să ai tu grijă de mine, dacă vrei.

Îi făcu semn că pleacă și părăsi camera pentru a merge la toaletă. Deja bodyguarzii aveau semnalul că nu aveau voie să părăsească locul sub nici o formă, dar micuțul Justin se plictisea și nu avea nici un chef să stea în pat. Deși Gio promisese că apare repede trecuseră câteva minute de la părăsirea încăperii așa că adormi. Obosit fiind încă, durerile îl lăsaseră pentru câteva momente.
-

#20
Am venit şi eu pe aici. Ce pot să zic? Ei bine, ficul tău mă încânta. Ideea cu PTF e genială sincer. Acum, de greşeli nici nu poate fi vorba, capitolul a fost "curat". Matt e un nebun şi un p****. Cum să vrea să-l omoare pe micuţul şi adorabilul Justin?! Nu se acceptă aşa ceva. Mă bucur însă, căci Gio, îl găsise şi-l dusese la spital, unde a avut parte de îngrijiri. Bietul de el.. oare ce simte? După o partidă incendiară, a fost împuşcat. Ntz ntz ntz [-x. Nu mi se pare prea corect.
Ei, aştept nextul şi baftă la scris. Ja nee.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)