Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce lucrare alegeti?
1
46.15%
6 46.15%
2
0%
0 0%
3
15.38%
2 15.38%
4
23.08%
3 23.08%
5
0%
0 0%
6
15.38%
2 15.38%
Total 13 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

POTM - IUNIE - VOT

#1
POTM - IUNIE - VOT
TEMA: FOBIE
Cum se voteaza?


Fiecare membru al forum-ului poate vota, chiar si cei care concureaza - desigur, nu propria fotografie -. Cei care decid sa participe cu cate un vot, sunt nevoiti sa-si argumenteze alegerea/alegerile. Puteti vota maxim trei fotografii

Votarea se va termina pe data de treizeci iunie, ora 00:00.



P.S.: castigatorul fiecarei editii va primi o medalie, la fel si user-ul cu cea mai buna critica.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Eu am votat fotografia 4. Desi destul de minimalista, imi plac foarte mult cadrul si compozitia. Atrage privirea, ca sa zic asa. Poate nu te duce cu gandul la fobie daca nu stii despre ce e vorba, dar mie mi-a placut mult per total si nu am putut sa nu o aleg.
Votez si fotografia 3, daca tot avem voie sa votam mai multe. Imi place cadrul, petalele alea de trandafiri arata foarte bine pe langa hartia arsa. Scrisul e foarte dragut si asta e un mare plus. Imi place de asemenea ca e prinsa si o mica flacara in spate si ca focusul e pus doar pe partea din fata a scrisului .
^^

#3
1. Aceasta fotografie imi place cel mai mult. Chiar daca nu stiu cum se numesc toate fobiile imi dau seama ce voiai sa transmiti. Mi se pare ca are cea mai ingenioasa idee si imi place si cum ai pus-o in practica, ca sa zic asa. Fotografia are un plus de la mine pentru ca mi se pare ca are si o aura de mister, avand in vedere ca fata tipei nu se vede.

6. Si mai aleg aceasta fotografie pentru simplul fapt ca broasca aia ma sperie, chiar daca la inceput mi se parea cute am inceput sa ma uit la ea si sa-mi aduc aminte de vechea mea fobie (reptile, insecte, broaste, la la la). Fotografia este bine executata din punct de vedere tehnic, nu am ce sa comentez.


Haideti la vot, nu costa nimic!
Si ca sa va ambitionez putin, spun ca votul prin poll=1p si cel prin comentariu=3p
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Okay, I'll be like a helpful smurf.

Soo, fotografia nr. 1 e cea care ma atrage cel mai mult. Imi place simetria, desi nu e perfecta, si cand o vad prima oara in minte mi-ar veni claustrofobia, plus altele carora nu le stiu numele, si nu pot explica ce sentimente imi exprima, dar cat despre cele doua cutite... 39 Anw, good job girl/boy. ;3

Nr. 4 se incadreaza binisor in tema, ma rog, cum a zis dopamine, doar daca stii despre ce e vorba, dar deobicei e asa la toate. Anw, e simpla, dar subiectiva, si imi place contrastrul.

^^
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#5
Umm... Eu o sa votez pentru trei fotografii, cele care mie mi-au placut cel mai mult.
Prima fotografie. Chiar daca simetria nu este perfecta, pe mine ma duce cu gandul la mai multe lucruri si este poza care mi-a dat acea stare de neliniste pe care o am si cu una din fobiile mele. Imi place urma de mister, cu fata fetei.
Fotografia numarul 4. Bine, aici poate nu intra la perfectie in categoria "fobie", insa este o poza reusita si te duce imediat cu gandul la vineri, 13, cu toate superstitiile si fricile din popor. Chiar daca este o poza destul de simpla, este reusita si cum am spus si mai sus, iti da o oarecare stare de neliniste.
Fotografia numarul 6. Mie nu mi s-a parut deloc draguta broasca asta! Ochii aia si modul in care se uita la tine! Bleah! Asta chiar te duce cu gandul la fobii. Imi place si modul in care ies culorile in evidenta.

Am ales lucrarile in ordinea in care au fost puse. De-asemenea, si fotografia numarul 3 este foarte reusita, dar le prefer pe cele de mai sus.
: )
She's wiskey in a teacup.



#6
Ai zis maxim trei fotografii, asa ca eu aleg minumul, una.
Cele mai reusite si mai incadrate in tema mi s-au parut fotografiile 1, 2 si 6. Insa, ce-a care mi-a placut cel mai mult a fost numarul 1. Prioma data cand am vazut-o, mi s-a parut ceva in neregula cu gatul fetei si pozitia acestia. Mi-a atras atentia de cum am vazut-o si cred ca exprima cel mai bine sentimentul de teama, de dorinta de a evada si ce mai presupune o fobie. Votul meu merge spre ea.

Edit:
Daca se umbla putin pe la contrast etc, avea un fecet si mai puternic 4
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]

#7
I'm back in business, people. Pentru început, vreau sa-mi cer scuze în mod public pentru faptul ca am tinut POTM-ul pe loc din cauza problemelor pe care le-am avut. Iar când m-am întors, îl preluase deja Daria. Scuze pentru problemele create.
Apoi, pentru cine se va ocupa de organizare, ar fi bine sa reiei toate fotografiile si sa le uploadezi pe imageshack/tinypic sau alt generator, pentru ca dând copy/paste link-ului, dupa un research amanuntit, se afla usor care a cui fotografie este. Mai sunt si stalkeri din astia. 21

Acum o sa încep cu fotografiile.

Fotografia numarul 1
Btw, pacat că nu s-au mai ales titluri pentru fiecare fotografie, aşa se putea puncta şi legatura dintre aceasta şi titlu.
Revenind la fotografie. Ideea este una foarte interesantă şi din punct de vedere tehnic este foarte reuşită. Mi-ar fi placut un cadru mai larg, astfel încât să fi fost prinse şi picioarele fetei. Îmi plac mult culorile şi încadrarea, e aproape perfect centrat - în partea dreaptă pare mai mult spatiu liber, însă a fost o idee bună să fie centrat subiectul. De asemenea, deşi privirea cade din prima pe subiect, din cauza culorii aprinse a parului şi a bluzei, şi cutitele sunt puse acolo cu cap. Au rolul unor linii conducatoare spre subiect, într-o manieră care face fotografia să se ptorivească temei acestei editii. Motiv pentru care O VOTEZ.

Fotografia numarul 2
Aici ai aproape bicromie şi e greu să "coheşti" subiectul. Problema s-ar fi rezolvat dacă fotografia se facea dintr-un alt unghi sau cu un cadru mai mic - undeva în stânga fotografiei e un loc liber lasat de crengi, de acolo ar fi ieşit o fotografie mai bună mai ales fiindcă subiectul era în colţ şi "punctul de unire" al peretilor aducea privirea pe subiect. Se observă foarte bine legatura cu tema, aici nu am nimic de obiectat, însă lumina din stânga fotografiei e deranjantă, un crop ar fi rezolvat problema şi poate şi un focus micuţ în centru ca privirea să fie furată din start de şarpe. 4

Fotografia numarul 3
Foaarte simpatică ideea. La prima vedere pare genul unei poze demne de facebook a carei autoare e o fetiţă de treişpe ani dezamagită în dragoste. Însă e de apreciat munca depusă şi legatura cu tema concursului, plus că nici din punct de vedere tehnic nu e realizată rau. Bine, din moment ce ai de transmis un mesaj scris, nu ţii camera de parcă te-ar bate vântul. Un unghi din care scrisul să pice orizontal în josul -sau chiar în centrul fotografiei ar fi fost o idee bunicică. Lasând la o parte focusul eronat, e suficient de dragută încât să O VOTEZ. Se înscrie şi temei Love - poate chiar mai mult decât temei Fobie, de aceea era de apreciat dacă încercai ceva care să se înscrie exclusiv temei Fobie.

Fotografia numarul 4
Hehe, foaarte interesant că ai abordat subiectul triskaidekafobie - frica de numarul 13. Ei bine, ca idee, este genial, însă fotogrfaia ramâne sub un imens semn de întrebare. Deşi aprecie simplitatea unei poze, aici este prea mult. Plus că dacă nu aş fi ştiut tema editiei concursului sau aş fi vazut-o pur şi simplu la topicul tau de fotografie, n-aş fi ştiut de unde s-o iau şi unde s-o pun. Deşi se încadrează temei, nu o pot vota fiindcă nu am avut nici macar despre ce detalii tehnice să vorbesc.

Fotografia numarul 5
Uhm..Calitatea fotografiei lasă de dorit, efectul alb-negru spre sepia nu ajută cu nimic şi încadrarea nu e tocmai cea mai potrivită. Singurul plus este poate pozitia şi expresia personajului care pare că are o fobie de aparatul foto, însă nu mai mult. Nu vad nimic artistic aici, doar o fotografie facută în excursie, pentru amintire. Îmi pare rau.

Fotografia numarul 6
Îmi place mult, însă dimensiunile atât de mici şi decupajul inestetic mă face să am îndoieli că tu eşti într-adevar autorul. Fotografia e bună, nu e exagerat de centrată, fundalul simplu şi focusul care ţine privirea pe subiect + culorile placute ochiului. Aş vota-o, dar dimensiunile îmi dau de banuit.

Felicitari tuturor participantilor pentru fotografii şi baftă în cele ce vor urma. Spor la fotografiat şi multă imaginatie! :3
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
@Ang: Oh crede-ma, e fotografia lui. I-am vazut 'puitul' (broscuta) la web. Aceleasi trasaturi sexy =]]

So. Cele mai bune mi se par a 6a si a 2a. Am privit-o mult si pe prima, dar am incercat sa deosebesc daca imi place poza sau imi place cum arata fata din ea =] Si mai mult m-am derutat, sincer. Deci, fotografia 6: nu ma duce neaparat cu gandul la fobie, desi am impresia ca broscuta se uita cam ciudat la mine ._. Priveste-i ochii~ Imi place cum e facuta si ce exprima. Si a doua imi place si mi se pare reusita, dar parca ceva nu e in regula.

Nu o mai lungesc. Votez fotografia 6
Voiam si pe 1, dar inca am un sentiment derutant. Cum am spus, nu imi dau seama daca imi place persoana sau insusi poza.

Psycho XD



EDIT Daria: Vot anulat. Nu imi plac favoritismele, macar daca te faceai ca ploua la ce a zis Ang.


#9
Citat:@Ang: Oh crede-ma, e fotografia lui. I-am vazut 'puitul' (broscuta) la web. Aceleasi trasaturi sexy =]]

Asta arata clar ca stii deja cine e autorul fotografiei cu numarul 6 si de aceea ai votat-o. O sa rog organizatorul concursului sa nu iti ia votul în considerare, ceilalti participanti putand fi nedreptatiti si crezand ca se voteaza pe prietenii.
De asemenea, desi m-ai asigurat ca e fotografia lui, crop-ul ramane inestetic si focusul usor eronat. ^^

Fiti pe pace.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#10
Votez fotografia 4
Dupa parerea mea, sugereaza cel mai bine tema concursului. 13 fiind un numar simbolic, purtator de ghinion este motivul pentru care multa lume il evita.
Desi este o fotografie foarte simpla compenseaza cu tema bine definita, pana la urma acesta fiind criteriul principal.
[CENTER]
[/CENTER]
Citat:[CENTER]We are what we believe we are. [/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][Imagine: music.gif][Imagine: viaseichigo.png][Imagine: music.gif][/CENTER]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Iunie - Intrari Stormrage 0 2.260 03-06-2013, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  POTM - Iunie - inscrieri Daria v2 13 7.239 19-06-2012, 01:44 AM
Ultimul răspuns: dopamine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)